HOE HOE HOE!


Ja, jag vet att det stavas "Ho", men jag tyckte att det gav något extra att skriva ett e efter ho. Det ger en extra touch. : )

Anyway, nu är julen typ slut. Det finns ju annandagen också, men då ska jag jobba... BLÖ HÖ!
Julafton var ganska trevlig faktiskt, vi var hemma hos mamma med släkten + Dans släkt. Hans släkt sög, dom hälsade inte ens på mig så kuk i dom.
Jag satt mest och gosade med lilla Vera, hon har blivit stor nu. Herregud. Jag och Emelie satt och fotade med Peters nya kamera, så jäkla bra va den! Inte konstigt eftersom att den kostade 15 000.

Idag så har jag och mina syskon varit hemma hos Pappa och firat lite jul här. Farmor och farfar kom en sväng och gav våra julklappar och Louice var även här ett tag. Har saknat min storasyster! <3
Jag kanske ska berätta vad jag har fått också. :)

Mamma
En Ipod Nano
Bodybutter & Lipbalm från Body Shop
Choklad

Pappa
Parfym & Lotion (Amor Amor)
Och så fick även vi tre syskon en gemensam present, en ps3.

Emelie
Parfym (Christina Aguileras), Mascara & Läppglans

Jonathan
Trosor från Sisters

Mormor & Morfar
Ipodhögtalare & massa hudprodukter

Farmor & Farfar
600 kr, en kokbok & vantar

Lotta & Peter
En jättesnygg vas till mitt nya rum

Så jag är väldigt nöjd med julklapparna i år!
Men nu ska jag ta lite mer skit från min syster, hon är förbannad för att hon har tappat sin mobil och måste ta ut sin ilska över mig.
Ciao

MY LIPGLOSS IS POPPI`N


Blöhö. Har mått piss hela jävla dagen.
Dagen började med att jag vaknade upp och märkte att jag mådde lite halvt illa.
Men jag var ändå tvungen att gå till skolan eftersom jag har så hög frånvaro på tyskan.
Så jag släpade mig fram till busshållplatsen och mådde mer och mer illa. När jag väl var inne i bussen kände jag att det var verkligen panik, jag MÅSTE spy. Malin satt brevid mig och försökte prata om andra saker för att distrahera mig typ. Tack Malin, du är bäst. :)
Jag ringde farmor och frågade henne om hon kunde komma och hämta mig om jag var tvungen att gå av bussen. Det kunde hon och jag sa att jag skulle ringa lite senare.
Som tur var behövde jag inte gå av bussen. Mådde lite bättre sen så jag gick till skolan och tvingade mig själv att gå på samhällen och tyskan.
Sen åkte jag hem med 12.40 bussen. Så väl hemma har jag bara tagit det lugnt och mått allmänt dåligt....

Jag hoppas verkligen inte det är maginfluensa, det har jag inte tid med. Men jag tror nog inte det är det eftersom jag inte har spytt och borde ha gjort det vid det här laget. Hoppas, hoppas.

Funderar på att stanna hemma imorrn och vila upp mig. För jag måste vara bra tills på lördag, för då flyttar vi! :D
Så jävla gött.

Nej, nu ska jag titta vidare på Lyxfällan.
Puss

SOMEDAY I`M GONNA LOVE MYSELF. SOMEDAY...



Usch... Jobbiga, hemska måndag. Jag hatar måndagar, de är  jobbiga för att det är jäääätte många dagar kvar tills det är helg plus att jag slutar halv fem då också. JIPPIE.
Idag har inte varit någon bra dag. Jag kom försent till skolan för att jag satt och glodde framför teven för länge (fan ta the voice tv), dvd:n som vi skulle kolla på till vårt grupparbete om Aralsjön på geografin vägrade fungera och jag börjar bli sjuk. Har hur ont i huvudet somhelst och är allmänt seg och trött. Jag hinner verkligen inte bli sjuk nu, jag har för mycket att ta igen i skolan. Fan fan fan!!

Okej, ska försöka komma på något positivt att skriva.
Det är bara 8 skoldagar kvar tills jullovet, och det är ju bra. och bara två veckor kvar till jul, då får jag träffa min älsklings- Vera som jag saknar sjukt mycket. Vill bara ligga och gosa med henne i flera dagar, söta unge! (:

Haha, jag har inte handlat en enda julklapp än. Jag tar fan aldrig tag i saker. Men nu har jag och min kära syster bestämt att vi ska ta tag i shoppandet i helgen när hon kommer hit.
Jag skulle egentligen köpt massa förra veckan, men det råkade bara bli massa saker till mig själv. Bad Josefine!

Imorgon blir det redovisning på samhällen. Vi är inte förberedda ett piss. Känns otroligt bra...
Sen blir det julkul på idrotten, undrar vad Tony har hittat på. haha.
Sen jobba 17-20. Jag har verkligen tappat lusten totalt för att jobba. I början var det kul, efter ett tag okej. Men nu, nu är det fan nästan outhärdligt! Jävla kunder och deras jävla kuponger och jävla kommentarer, är så trött på det!!
Jag har iaf bestämt att jag ska sluta till sommaren för att det är mitt sista sommarlov och jag ska ha the best time of my life!
Vi tjejer ska till Sunny Beach i Bulgarien i två veckor, ska bli skitkul. Sen ska jag bara ta det lugnt, festa och umgås med alla underbara vänner! :D

Och det är inte långt kvar till Thailand heller. OH, fan vad gött det ska bli. Två och en halv vecka av sol, bad och fest. Det behöver jag kan jag säga.

Nej, nu ska jag sluta tjata.
Ska sova nu, min huvudvärk dödar mig inifrån...
Puss

FUCKING SHIT DAY



Ingen bra dag idag. Har haft den värsta baksmällan på LÄNGE, spydde direkt när jag vaknade och så har jag varit yr och haft hur ont i huvudet somhelst. Men jag får faktiskt skylla mig själv. :P

Festen var rolig iallafall. Vi förfestade hos Malin Axelsson och åkte sedan vidare till en fest i Öxnehaga. Det blev dans hela natten lång, riktigt skoj. :) KISCHI RING! hahahaha.

Så idag har jag bara tagit det lugnt, har bara packat lite stuff från mitt rum.
För er som inte vet så flyttar vi nästa helg! :D :D Till en villa på Torpa. Ska bli skönt att få sitt eget utrymme, jag har ju en hel våning för mig själv med egen toalett, egen ingång och bastu.
Då är alla mina girls välkomna till massor av bastukvällar!
Oh, I can´t wait!!

Just det, det har jag glömt berätta. Jag har varit hos läkaren förra veckan på grund av att jag har mått dåligt, typ konstant huvudvärk, svimmar ofta och är trött jämt. Så hon sa att jag va tvungen att ta ett blodprov för att få reda på mina värden. Och alla som känner mig vet att jag HATAR allt som har med blod, ådror och nålar att göra.
Så jag hade lite smått panik om man säger så. Mamma är ju fan lika rädd för det, och jag såg att hennes ansikte blev blekare och blekare när hon satt brevid. :D haha.
Sen ringde min läkare för några dagar sen och sa att mina värden var okej, men hon var orolig för att min mens har hoppat så jävla mycket. Så dom ska göra ett hormonprov och checka om det är något fel där.
Som tur är att dom hade lite blod kvar från förra gången så jag behövde inte göra det igen. :)

Ikväll ska jag ta det lugnt, måste plugga lite till Svenska provet på måndag.
Nej, nu ska jag gå och handla lite käk tills ikväll.
PUSS!

RSS 2.0
Test