LOVELY BELOVED COMPUTER


Weeei, jag har äntligen köpt min egen dator nu!
Det blev en laptop, och jag är så jävla nöjd med den. Perfekt enligt mig. :)
Eftersom jag är den mest otekniska människan så har pappa hjälpt mig med installationer bland annat, han är bra att ha ibland den där pappa.
Tack pappsi <3

Ja, vad har jag gjort den här veckan?
Jag har typ varit i skolan och jobbat lite. Det har inte hänt så mycket faktiskt. Jag är så jävla trött nuförtiden eftersom jag håller på och svimmar hela tiden och på grund av det har jag huvudvärk HELA tiden. Och det gör en ganska trött kan jag säga... Jag funderar på att gå tillbaka till läkaren igen, men vad fan, proverna visade inget förra gången så varför ta nytt blodprov som jag hatar och som bara visar samma sak?
Men jag orkar  inte må såhär länge till. AAAH, pissssssss.

Om två veckor åker jag till Thailand och stannar där från den 5:e till 21:e. Ska bli sjukt skönt att komma ifrån allt och alla och bara umgås med Louice och sola. Vi ska ha så jävla kul baby!

Imorgon ska jag till tandläkaren... Klockan 07.40. YEAH! Jag längtar så mycket att jag dör.
Så nu har jag tänkt att sova så jag orkar upp...

xoxo




WE BELONG TOGETHER


Det var ett tag sen jag skrev. Bredbandet hemma hos mamma funkar inte än, det är massa strul med det.
Så jag har inget internet där. Lite surt, men that´s life.
Vi börjar äntligen få lite ordning hemma nu. Eller ordning och ordning, det finns iallafall inga flyttkartonger kvar. ;)
Jag längtar som fan tills när vi kan börja göra iordning mitt rum. Det ska bli vita och guldiga tapeter har jag bestämt. Det kommer bli skitsnyggt, jag lovar.

Den här veckan har verkligen varit piss. Jag har börjat svimma och ha konstant huvudvärk igen. Mamma försöker tvinga mig att gå till läkaren (igen!) och försöka få reda på vad problemet är. Men förra gången jag tog blodprov för ca 1 månad sen var mina värden helt okej, och det är jävligt konstigt tycker jag.
Hallå, om man har ätit och druckit ordentligt under dagen men svimmar när man sitter i kassan bara sådär, det är fan inte normalt. Och förresten, det var det pinsammaste jag har varit med om någonsin!
Ah, shit.

Idag har jag varit i stallet. Det va hoppning och jag trodde att Epok (hästen som jag red) var typ en gud på att hoppa, men ack så jävla fel jag hade. Hästjäveln rusade mot hindren och tvärstannade! Och gravitationen har ju sin lag, så jag flög framåt medan han stod där och luktade lite sött på hindret.
Men den fantastiska stuntkvinnan i mig gjorde en volt i luften så att jag hamnade på knäna istället för att hamna på huvudet och bryta nacken. Fan vad jag är bra. En framtida karriär, jag ser det redan nu. (:

Fan, jag måste sitta uppe och vänta på min syster tills hon kommer hem från jobbet. Hon måste hjälpa mig med att föra över låtar till min ipod, och alla som känner mig vet att jag är den mest otekniska människan i världen, så jag kan inte ens göra det. Och hon slutar inte förrens 23.00. Jippie.


Och så måste jag bara säga att jag är kär i Gavin DeGraw´s låt, We belong together. ÅÅH, SÅ JÄVLA FIN!! <3


Puss!


A TIME FOR A FRESH START

En ny start, äntligen!
Fan vad jag har längtat till att få börja om på nytt.
2007 kan jag summera som allmänt deprimerande. Det har hänt så jävla mycket skit att jag inte ens vill tänka på det. Och så var det ju en viss person som jag inte kunde komma över förrens några månader sen...
Men det är klart att det har hänt bra saker också, jag har fått nya vänner och behållt mina gamla bästa vänner och haft otroligt roliga stunder med dom. Jag älskar er! <3

Nyårsafton var trevligt. Det blev många olika fester och jag träffade mycket nytt folk.
Jonna och jag, lättpåverkade som vi är, blev fulla redan på förfesten hos Emma när vi körde ett drickarspel.
Men that´s life ;)

Idag har jag tagit det lugnt och gått med Emma och Baldrick som jag tycker om att kalla honom. Mycket trevligt speciellt nu när det äntligen har kommit snö! Jag och Emma och kanske alla andra tjejerna ska åka pulka på torsdag. Jag har fan inte gjort det på åratal, vi får se hur det går. :)


Ha det bra alla.
Lycka till med era nyårslöften ;)
Puss

RSS 2.0
Test