SHE`S ALL THAT

Kom precis hem från Josef. Vi tittade på världens sämsta film, "She´s all that" tror jag den hette. Freddie Prinz Jr var iaf med i den. Jag som alltid har avgudat honom, nu har jag faktiskt börjat hata honom lite smått...
Men det var mysigt iaf, Josef somnade. haha!

Annars idag har jag varit på gymmet. Riktigt skönt var det, jag körde mycket kondition och magövningar. Jag kunde inte göra någonting med armarna eftersom min handled har börjat göra riktigt ont igen... Jag börjar bli riktigt trött på skiten. För de som inte vet så har jag en platta inopererad i min handled efter att jag brutit den. Och den gör så att handleden svullnar upp och gör skitont ibland.
Snart åker jag fan till sjukhuset och ber dom operera ut skiten. Jag måste ju gå runt med ett fult handledsskydd när jag har ont.

Emma frågade precis om jag ville följa med till folkets park på lördag för att se nått band. Det ska bli askul, jag får ju träffa alla tjejerna! :) Och full ska man bli. ;)

Nej, nu ska jag faktiskt titta vidare på Girls of the playboy Mansion. Haha, jävla dumma blondiner. :D
Puss!


VÅFFELDAGEN!

Idag är det våffeldagen, så när jag kom hem från jobbet hade mamma gjort massa våfflor. Det var hur längesen somhelst jag åt det, har nästan glömt hur gott det är och hur illa man mår efter några stycken.
Tack mamma!

Idag har jag haft min första sovmorgon på över en vecka. Men det sjuka är att jag inte kunde sova alls länge så jag gick upp vid kvart i nio. Jag har blivit en sån jävla pensionär, haha. :P
Men det va skönt att bara äta frukost i lugn och ro och ligga och slappa framför teven.

Vid elva - tiden bar det iväg till stan för att shoppa litegrann.
Det blev en Friis & Company väska, en kofta och en klänning från Gina, ett par svarta stövlar från Din Sko och lite smink och hudprodukter. Är mycket nöjd med mina inköp. :) Mamma bara klagar på att jag slösar för mycket, men jag tjänar faktiskt mina egna pengar och får lägga dom på vad jag vill.

Imorgon ska jag träna på förmiddagen och träffa Josef senare. Vi ska nog hyra nån bra film och äta något gott. :)

Nej, nu ska jag titta vidare på "The starter wife".
Puss!

LET IT SNOW...

Shit vad det snöar, det är fan sjukt.
Men jag klagar faktiskt inte, jag tycker att det är lite mysigt med snö och så. Men å andra sidan så hade jag faktiskt börjat shoppa massa nya vårkläder och skor... Men dom kommer väl till användning tids nog!

Idag har jag tävlat i hoppning. Det gick okej, kom tvåa. Jag är inte sådär jättenöjd med min prestation, eller ganska sådär jätte onöjd faktiskt. Men Moletow (hästen som jag tävlade med) var jätteduktig och hoppade allt som vanligt.
Mamma, Emelie, Pappa och Marica var där och tittade. Det var jättekul att alla kom och tittade på mig, det brukar dom inte göra. :)

Efter hopptävlingen åkte jag, Mamma och Emelie upp till Mormor och Morfar och åt middag. Det blev grönsakssoppa, himla gott var det.
Nu har jag och mamma precis bastat. Hur skönt somhelst, jag älskar att basta!

Men nu ska jag äta sallad och titta på So you think you can dance Scandinavia.
Kiss Kiss!

GIMME MORE

ÅÅh, jag börjar bli shoppinggalen!
Har beställt ett par shorts och en kort kavaj, skitsnygga!
De kommer väl nästa vecka, hoppas verkligen att de passar nu.

     

Det kommer bli så jävla snyggt när det blir lite varmare ute.
Johanna köpte en body på Gina åt mig idag, en lite ljusare röd. Hur snygg somhelst!


Och förresten, det har jag glömt att skriva.
Jag var på Mix i onsdags och skulle färga håret blondt var det tänkt. Michael, frisören, var trevlig och ja sa klart och tydligt att jag ville bli blond. Han sa att det inte var några problem så det kändes bra.
Men när han hade färgat klart och hade sköljt ur tittade jag mig i spegeln och tyckte att håret såg lite väl mycket brunt ut. Men jag sa ingenting då, eftersom jag tänkte att det kanske var så mörkt pga av att det var blött.
Men när han hade torkat det var håret lika brunt förutom liiite blondare i hårbotten, men där hade jag utväxt, så jag va blond där ifrån början. Då sa jag till honom att det inte var blondt. Han ba: Asså, den färgen jag la i gör bara ditt hår en halv eller en nyans ljusare, det är det mest skonsamma sättet att bli blond.
WHAT THE FUCK?! Har jag bett om att bli blond på det mest skonsamma sättet? Nej, jag bad om att bli blond.
Jag va så jävla förbannad att jag typ inte kunde prata, så jag betalade de jävla 1100 kr och gick. 
När mamma fick reda på det blev hon skitarg, så hon ringde dit och skällde ut honom. Han sa att han hade sagt det innan han började färga, men det är verkligen inte sant. 
Men jag och mamma ska dit nästa vecka och prata med honom. Jag kommer fan kräva pengarna tillbaka eller en ny behandling.

Nu ringde Christofer, gotta go.
 


DRUNK BITCHES

Hemma igen efter en lååång dag på jobbet. Har jobbat både igår, idag och ska jobba imorgon. 10 - 18 alla dagarna, kul..... Är så himla trött, fan vad skönt att bara ligga och slappa en hel dag!

Ett tips till er; Drick inte kvällen innan ni ska jobba!
Jag gjorde det misstaget igår, och det ledde till att jag missade bussen till jobbet och va tvungen att ringa och be dom öppna kassan innan jag kom. Och det va dom inte så glada över... Plus att det inte är så kul att sitta bakis i kassan och åtminstone försöka vara trevlig och glad. Ingen bra dag idag alltså.

Jag och Johanna hade det trevligt igår iallafall, vi förfestade hemma hos henne och drog sen vidare till nån som hette Sonny. Våra förfester är bäst, vi dansade och sjukade oss hela tiden. Du är bra vännen <3
Förlåt Christofer för igår. haha, jag är jobbig när jag är full ;)

På måndag är det hopptävling som gäller. Det ska bli sjukt kul, men jag är alltid så himla nervös innan. Men det släpper när jag väl är inne på banan. :)

Ikväll blir det bara att ta det lugnt. Jag har tänkt att laga lite mat och titta på någon bra film. Och så kom jag på att jag måste tvätta lite. Fan...

Ha en bra påsk allihop!
Puss

YOU MADE IT IMPOSSIBLE

Gud vilken jobbig vecka det har varit hittills...
Igår var jag jätteduktig och åkte in till skolan vid sju även fast jag hade sovmorgon för att göra ett matteprov.
Bussjäveln blev försenad och jag kom till provet 20 min försent. Så jag hade bara 1 timme på mig att göra ett prov som resten  av klassen hade typ två och en halv timmar på sig. Men jag hoppas att jag får G iallafall.

Imorgon har jag geografiprov som jag inte har pluggat ett piss på, så det är nog dags snart.

Och guess what? JOSSAN IS GOING BLONDE!! :D imorgon kl 13.15 är det bye bye brunett - Jossan och hej blond - Josefine! Känner att det är dags för en förändring, och jag är ju blond egentligen. :)
Hoppas verkligen att det blir bra.

Idag har jag bara haft en lektion, så jag passade på att gymma efter skolan. Och ikväll ska vi fira min farmor och hennes tvillingsyster. Det ska bli trevligt, har inte träffat Raija på jättelänge.

Igår beställde jag ett par skitsnygga shorts och en kort, svart jacka! Hoppas verkligen dom passar, annars dödar jag någon långsamt. :)

Nej, nu ska jag plugga lite tror jag.
Puss!

NYTTIGA HELGEN

Jag är så jävla stolt över mig själv just nu. Jag har varit hemma hela helgen och tagit det lugnt för första gången på typ ett år!
Och inte nog med det så har jag varit ute och sprungit både igår och idag. 7 km igår och 5 km idag. Och det blir totalt för de som är tröga 1,2 mil !!! SHIT, jag har aldrig varit så stolt. ;D
Och det som ändå är det bästa är att jag slutade aldrig springa under hela rundan. Det brukade jag få göra innan, så det betyder att jag har fått bättre kondis :)
Weeey, jag är stolt om jag inte redan har sagt det!

Men igår när jag och Foxie va ute och sprang höll jag fan på att skita ner mig. När vi hade sprungit uppe vid elljusspåret och va på väg ner till pappa träffade vi på en björn! En riktig jävla björn!! Den gick där på stigen och chillade, och jag tror nog aldrig att jag har sprungit så fort. Fatta vilken adrenalinrush :D
Och senare fick jag reda på att det var fler som hade sett björnen, sååå jag ljuger inte Emma.

Idag har jag bara sprungit och pluggat. Jag har matteprov imorgon och det kommer gå åt helvete. Vi har prov på alla kapitel som vi gjort hittills, alltså kapitel 1 - 4. När jag tittade igenom dom kunde jag inte ens hälften. Det känns jättebra, verkligen...

Nästa vecka blir det lika mycket i skolan som det har varit i denna. Imorgon matteprov, onsdag geografiprov och torsdag inläming och redovisning på samhällen.....

Längtar ihjäl mig till påsklovet!
Men innan dess måste jag plugga matte hela kvällen. Yeah.
Puss!


VA DET DU SOM RÖRDE MITT HUVUD? JESUS LOVES YOU!

haha, min och Malins sjuka humor alltså...

Jag har egentligen inte tid att skriva, men jag gör det ändå.
Jag ska iväg till Mullsjö nu om några minuter och ska till Tunarp och rida. Det är hoppning, och det är typ det roligaste som finns. :)

Ska bli kul att träffa syster och far min, det va ett tag sen nu. Men jag ska sova där inatt och på fredag, så det blir nog bra.
Och på lördag åker jag och Johanna upp till Sthlm. Vi ska shoppa som fan och förhoppningsvis hälsa på Vera och Lotta. Längtar som fan!

Vi har haft så sjukt mycket i skolan den här veckan. Tre uppsatser, ett prov och massa läxor. Kul?

Men nu måste jag verkligen dra.
PUSS PUSS. Till er mina älsklings australienare, Michael och Mark ;) See you in feb.

KUK I DIG!


Fan också, jag är så jävla otaggad på hela livet just nu. Det är så mycket att göra både i skolan och privatlivet...
Jag skulle egentligen behöva plugga en vecka i sträck och få allting gjort som jag ligger efter i.
Men NEJ DÅ, jag ska jobba fre, lör & sön. Alltså hela helgen!
Orkaaaaaaaaaa...... Jag ska försöka hinna plugga lite i helgen, men vad fan, jag måste ju få ha någon fritid.

Anyway.
Vad har hänt egentligen? Same old, same old egentligen. Det händer samma saker i skolan och alla säger samma saker, det börjar bli lite halvt uttråkande faktiskt. Men det är väl sånt man får leva med I guess.

I fredags (för en vecka sen) hade jag fest hemma hos mig. Det skulle egentligen varit en klassfest, men sen kom det massa som jag inte vet vilka det var. Men jag klagade inte. Eller jo, jag klagade faktiskt när en i min klass spydde på min trappuppgång. Speciellt också när toaletten låg typ 2 meter därifrån. Haha, stackars pojk...

Jag saknar alla mina små vänner, jättemycket. Emma & Jonna, er saknar jag mest. Det känns som om vi har glidit ifrån ganska mycket nu förtiden. Det är bara för jag är så jävla upptagen hela tiden. :/
Men jag har bestämt att jag ska leva nykter i ett par månader nu. Jag ska ta tag i mitt liv och ägna min tid till att plugga, jobba och vara med mina bästa vänner! Inte mina festvänner...
Hur ska jag klara det? haha...

Nej, nu ska jag sova snart. Det blir en lååång jobbdag imorgon.....
Godnatt everybody!
Puss



RSS 2.0
Test