VINTERTRÖTT?

Hej mina söta!

Jag kom precis hem från jobbet, det gick riktigt segt idag men jag överlevde.
Dagen har bestått av skola mellan 09.20 - 12.00. De två lektionerna gick som smort. Efter det gick jag och Johanna till datasalen och blev äntligen klara med våran plansch! Den blev skitsnygg om jag får säga det själv.
Så på måndag kommer den finnas lite överallt i Jönköping. Glöm inte att köpa biljett!

Jag hann med att gå på stan en sväng också mellan skolan och jobbet. Jag köpte en jättefin väska, en tunika och ett par skitballa solglasögon. Ni får se dom när jag har fått min kamera som troligtvis kommer ske på måndag.

Ikväll ska jag faktiskt vara hemma. Jag skulle egentligen åka till Ellen och förfesta med brudarna och utgång senare, men jag orkade verkligen inte det idag. Min energi är så låg att allt jag vill göra är att ligga i sängen framför teven och bara ta det lugnt.
Men det går ju såklart inte, jag ska ju jobba mellan 10 - 18 lördag och söndag och imorgon ska vi fira Emma och Jonna som fyller 19 år! Det blir utgång för hela slanten. :)

Nej, nu ska jag käka och titta vidare på Let´s Dance.
Ha en bra fredagskväll allihopa, vi hörs imorgon!

I´M SO FIT!

Okej, kanske inte riktigt än. Men jag är på god väg!
Jag och Emelie gymmade på det nya stället i Mullsjö idag. Över mina förväntningar kan jag säga, trevliga människor, helt okej utrustning och lagom mycket folk. Jag gillar´t!
Vi körde lite av varje idag och testade många maskiner.

Jag började känna av min förkylning framåt slutet, men dum som jag är körde jag på ändå. Hoppas bara jag inte mår sämre imorgon.

Jag ska snart sova, är riktigt trött.
Men först ska jag berätta en sak för er som jag glömde säga igår!
Jag och Emelie satt och fikade på George´s efter färgningen. Emelie fick syn på en kille som stod på andra sidan gatan och såg lite misstänksam ut sådär. Hon glodde så jag var också tvungen att glo och efter några ögonblick började han gå sakta mot Juneporten medan en man kom gåendes bredvid honom. När han gick förbi langade killen snabbt pengar till mannen och mannen gav honom en systemetpåse. Man såg klart och tydligt att det inte var något tungt där i som alkohol tex. Så det måste ha varit knark eftersom de var så diskreta!

Fan, jag tycker jag är skithäftig nu efter att ha sett en knarklangning for real!



Jag kommer inte ihåg någonting den här kvällen i Bulgarien. Var det knark? Eller var det Mr. Poppers som kom ut och lekte igen?

EN BRA DAG!

Shiiit vad trött jag är nu, funderar allvarligt på att gå och lägga mig en stund. Men det är lite kärringvarning på det, så jag låter nog bli.

Idag har trots tröttheten varit bra. Skolan gick relativt smärtfritt och under den 3 timmar långa håltimmen åkte jag och Johanna upp till a6 och gick förbi alla klädkedjor som sponsrar oss med kläder till modevisningen.
Vi pratade lite om hur mycket kläder vi ska ha, kontrakt, om vi får sätta upp planscher osv.

Det tog bara någon timme, så vi åkte tillbaka till skolan och började med planschen. På grund av Magnus-jävel är vi tvungna att designa planschen själva, vi kan ju ingenting om Photoshop. Men det blev bra ändå, jag är faktiskt riktigt nöjd.
Så innan måndag kommer ni se vår plansch på a6, i skolan och runt om i stan. Fan vad kul!

Ikväll ska jag och Emelie gymma, kommer bli grymt skönt att träna. Men jag måste ta det lugnt, förkylningen vägrar släppa!

Nu ska jag ringa alla butiker och be dom skicka deras logotyper, hörs ikväll!

AGGRESSIONSPROBLEM, JAG?

Haha, jag blev nyss så frustrerad på att jag är tjock, så jag slog på tangentbordet och då flög bokstaven "e" sin kos.
Emelie blev helt chockad, men det gick att sätta dit den igen. Nemas problemas! ;)

Jag längtar verkligen till imorgon då jag och Emelie ska träna på det nya stället här hemma. Det blir vi och massa svettiga killar...Me like!
Malin kanske kommer börja gymma där också, hoppas det så jag får ännu mer sällskap!

Nu är det snart dags för Grey´s Anatomy, som jag har längtat.
God natt mina kära läsare!


I LOVE MY HAIR!

Jag och Emelie kom precis hem från stan. Är sjukt trött och måste ha något att äta innan jag dör. Gröt kanske?

Idag åkte vi in till skolan vid 9, gick i skolan till 12. Efter det lunchade jag och Johanna på Wayne´s innan vi gick för att ha ett möte med designläraren Magnus. Alltså, får jag börja med att säga HERREGUD?
Vi kom till honom vid 13, satte oss i hans kontor och meningen var att vi skulle designa planschen tillsammans så han vet hur vi vill ha den.
Vi förklarar exakt, han går in på google och söker på "växt", tar fram världens fulaste träliknande bladsak och sätter in den på planschen och säger "det här funkar eller?". Vi försöker säga så snällt som möjligt att det kanske inte var hur vi hade tänkt oss. Gång på gång tar han fram de fulaste bilderna jag sett och gång på gång försöker vi vara snälla.

Efter 45 min får vi nog och säger att vi kan fixa fram bilderna och skicka dom till honom så han får klistra in det och göra en bra plansch. Men vi kommer aldrig kontakta honom igen!

Under hela mötet (som kändes som en evighet) höll jag på att asgarva hela tiden, en gång kunde jag inte hålla mig. Så jävla pinsamt...
Det mötet var fan det värsta jag har varit med om, killen har ingen smak och ingen kunskap.

Efter mötet gick jag till Hår 2000 och slingade håret, det blev hur snyggt som helst! Nu är jag ingen dum blondin längre, utan lite smartare med en naturligare look.
Emelie klippte sig också, hon blev väldigt nice hon med.
Jag orkar inte ta kort idag, ni får se imorgon. :)

När jag och Emelie kom hem till Mullsjö åkte vi direkt till Mak, ett gym. Vi kollade in stället, det var helt okej. Så nu ska hela familjen börja träna där! Det bästa är att jag får betala endast 500 kr för ett år! Är inte det helt sjukt?!


KLADDKAKA ISTÄLLET FÖR SEMLA

Jag blev trött på att bara ligga i soffan och vara sjuk, hur fan kan man tycka om att bara lata sig hemma hela dagarna? Jag får panik efter en dag! Så jag bestämde mig för att baka en kladdkaka, det måste ha varit mer än ett år sen sist.
Den blev iallafall otroligt kladdig och god, just the way I like it.
Jag HATAR semlor, så kladdkakan får väl vara ett substitut för den då eftersom det är fettisdagen. :)

Annars idag har jag pluggat lite, retat Emelie tills hon blev skitsur, gosat med katterna och försökt bli frisk.
Jag måste gå till skolan imorgon, det går inte missa en dag till. Jag ska också ha möte med Magnus kl. 13 och slinga håret kl. 14.
Nu ska jag inte vara så blond längre, jag ska lägga in lite mörkare slingor så det ser lite mer naturligt ut!

Jag måste bara skriva en sak nu. Jag tänkte på en sak hur en vän (eller ska man säga ex-vän?) har behandlat mig det senaste året ungefär. Hon har frysit ut mig, ignorerat mig och aldrig kontaktat mig på något sätt. Det är alltid jag som får kontakta henne om jag vill hitta på något, men det vill hon aldrig.
Hur länge ska jag kunna stå ut med det här? Jag vill inte må dåligt över att hon ignorerar mig och får mig att tro att jag har gjort någonting. Det har jag inte gjort, det enda hon säger är att jag har förändrats efter jag började umgås med mina tjejer i klassen och de i Jkpg. Visst fan har jag det! Säg en person som inte har förändrats på 3 år?

Allt jag vill är att hon antingen ska berätta varför hon håller på som hon gör, eller säger att hon inte vill ha något med mig att göra och berätta anledningen för det. Då är jag nöjd och kan gå vidare.
Jag saknar henne hur mycket som helst, vår vänskap och allting.
Betyder inte vår vänskap sedan 7:an någonting?


Nu ska jag titta på Unga Mödrar.


BEVIS PÅ ATT MIN KATT ÄR FET

God morgon!

Jag mår inte bra idag heller, täppt i näsan och ont i huvudet. Jag stannade hemma från skolan idag och sjukanmälde mig också från jobbet, det är bättre att bli helt frisk först!


Idag ska jag jobba lite med projektarbetet, bla. maila tillbaka Magnus och bestämma tid med honom, ringa runt och höra med folk om de vill köpa biljetter.


Haha, vet ni?

Jag och Emelie gosade med katterna innan och då kom vi på den briljanta idén att mäta Leo och Gibson runt magen och jämföra. Gibson är mycket mindre än Leo, men vi trodde faktiskt inte att han skulle vara så pass mindre!

Leo var 10 cm tjockare än Gibson runt halsen. Han hade 32 cm. Jag mätte mig, och guess what? Han var lika tjock runt halsen som jag!

Sen mätte vi runt magen och då mätte Leo 67 cm (!!). Ungefär lika mycket som mig. Gibson mätte typ 15 cm mindre än Leo.


Förstår ni nu att min katt är FET? Han är liksom lika tjock som mig!



Här har ni monstret! Han har dock växt sedan denna bilden togs...


INSPIRATION

Okej, lite har jag allt gjort bort mig.

Jag mailade Magnus efter jag fått hans mail (läs inlägget nedanför) och skrev att detta var oacceptabelt och såg inte alls professionellt ut och allt vad det var.
Jag fick sen ett mail tillbaka för en stund sen där han skrev att den absolut inte var klar och att han ville ha feedback från oss. Jag skämdes faktiskt lite då, men ändå inte.
Vi kan ju inte komma över det faktum att planschen var hur ful som helst, men nu har ju jag och Johanna möjligheten att ändra på saker (allting) , så vi ska boka ett möte med honom i veckan där vi får vara med och berätta hur vi vill ha det.

Jag hoppas verkligen att detta kommer ordna sig, annars har vi två back up planer. Men planschen måste ända upp denna veckan eller i början av nästa, så vi har ju inte alls mycket tid på oss.

Jag hittade lite inspiration på nätet innan:







Jag gillar den första och andra mest. Jag och Johanna kom egentligen överens om att ha lite blommor som "växer" upp på ena sidan, sen en snygg, stor text där det ska står "Fashion Night" och all information på en sida. Färgerna ska vara mörklila, rosa och vit. Det kommer bli grymt!
Jag skickade de här planscherna till Magnus för att han ska få lite kunskap om vilken stil vi vill ha det i, INTE som den paint-inspirerade planschen han skickade...

Nu ska jag titta lite på teve, försökte sova innan men kunde inte pga min igentäppta näsa. Jag känner mig lite som en grottmänniska, hur kunde man klara sig utan nässpray förr i tiden?



SJUK OCH FÖRBANNAD!

Jag vaknade upp mer sjuk än vad jag var igår med halsont, feber och helt yr.
Men det vara bara att bita ihop och åka in till stan vid 11.30, jag kunde inte missa ett till prov. Det skulle bara leda till att jag kom efter mer och mer, jag har tillräckligt med saker att göra.
På bussen in trodde jag att jag skulle dö, jag var helt borta och yr. Skitäckligt.

Provet gick bra tror jag, jag svarade på varenda fråga och jag tror faktiskt jag hade många rätt. Hoppas att jag får VG på det här nu så jag får VG i slutbetyg!

Från en sak till en annan, jag är så jävla förbannad! När jag kom hem för en timme sen såg jag att jag hade fått mail från Magnus. Det är designläraren som lovat att designa vår plansch för modevisningen.
Jag skickade ett mail till honom för flera veckor sedan om hur planschen skulle se ut, vilka färger, vad det skulle stå, allting.
Detta mailet som jag fick idag stod det: "Hej, funkar detta? Se bifogad fil. mvh/ magnus"
När jag öppnar filen ser jag den fulaste planschen jag någonsin sett!
Jag skojar verkligen inte nu, han måste ha gjort den på MAX 5 min. Jag förstår inte hur han kan vara så respektlös och bara skita i att ens försöka göra en fin plansch till oss. Om han inte vill, så kunde han fan ha sagt nej från början och inte slösa bort vår tid. Vi skulle säkert kunna hitta någon som kunde göra en plansch, men han kändes som ett säkert kort eftersom han är designlärare? FAN VAD JAG ÄR FÖRBANNAD!

Vår modevisning är den 18:e Mars och planschen skulle egentligen vara ute nu. Det är han som har fördröjt det här.

Vill ni se den genialiska planschen?


SKÅDA! Har ni sett något bättre än det här så ger jag er 1000 spänn!
Lägg märke till "resaurang Linden" också, helt fantastiskt.

Okej, fokusera Josefine. Slå. Inte. Sönder. Något.

SNÄLLA, JAG ORKAR INTE...

Fan, fan, fan!

Igårkväll började jag få ont i halsen och huvudet och när jag vaknade imorse kunde jag knappt svälja, huvudet värkte och jag hade feber. GREEEEEAT.
Jag orkar och hinner verkligen inte bli sjuk nu, jag har för mycket saker att göra. Modevisningen måste organiseras klart, biljetterna måste säljas, två prov ska skrivas i veckan och jag ska jobba. FAN!

Jaja, det är inte mycket att göra, jag ska iallafall tvinga mig själv att åka in till skolan imorgon och göra provet. Jag får inte komma efter med ett till prov, så det måste bli gjort.
Jag har pluggat rätt många timmar i helgen och det känns ganska bra, Emelie ska få förhöra mig lite senare så får vi se om jag kan allting. Vi har prov i Natur om genteknik, korsförädling och mutationer bland annat. Det är rätt intressant faktiskt!

Nu ska jag snart titta på One Tree Hill och dricka lite te, sen är det tillbaka till pluggningen!



By the way, mina katter är finast i världen. Tjocka, men fina.

WHAT THE FUCK IS WRONG WITH ME?

Jag sitter här ensam i mitt stora hus. Och frågan är varför jag gör det egentligen? Varför är jag inte ute och festar eller umgås med mina vänner?
Det finns något som heter skola och i skolor har man prov. För att klara dessa prov måste man plugga, mycket och länge. Och det är just det jag gör just nu, ikväll. Det suger lite you know what, men vad ska man göra?

Annars idag har jag städat upp skiten som min syster har orsakat. Jag menar, är det inte vanligt hyfs att ta upp tidningarna som har legat på golvet när jag färgade håret på henne igår?
Aja, nu är lägenheten hyfsat ren iallafall, jag ska dammsuga och städa mitt rum imorgon.

Idag har jag tänkt på barn jättemycket. Jag satt och tittade igenom massor av bilder från när jag var liten.
Tänk vad roligt man hade när man var liten. Hela sin personlighet formas ju när du är liten, så det är viktigt att ha en bra barndom. När jag får barn vill jag uppfostra mitt barn så gott jag kan, men det kommer vara en sån otrolig press att göra rätt! Hur ska man veta hur man ska uppfostra sitt barn? Ska man lyssna på sina föräldrar, sina egna värderingar eller böcker?

Någon som jag tror kommer bli en smart och snäll ung dam är lilla Vera. Lotta och Peter verkar vara jättebra föräldrar med rätt värderingar. Men om hon trots allt inte skulle bli så snäll så har hon ju alltid sitt underbart söta utseende att charma människor med! :)






Världens underbaraste och sötaste Vera! Gud vad jag saknar dig snuttan. Snart ses vi, älskar dig!

ÄNDRADE PLANER

Detta är så typiskt mig!

Alla planer att gå på bio med Malin med en fika ändrades, självklart blev det utgång!
Hon ringde mig vid halv 3- tiden och frågade om jag ville förfesta hos Johanna och sen gå ut. Jag skulle nog inte klara att inte gå ut på en hel helg, så det är klart jag passade på!

Vi fick skjuts in av Agge vid halv sex och gjorde iordning oss hemma hos Johanna.
Nu ska ni få höra en så jävla sjuk sak! Vi tjejer (jag, Malin, Johanna och Ellen) gjorde iordning oss och förfestade lite. Ellen stod vid spegeln i hallen och hörde någon utanför dörren. Johanna bor i ett höghus, så det fanns ett litet titthål och hon skulle titta om det var killarna som kom. När hon tittade ut, vad såg hon då? Jo, EN NAKEN MAN!
Ellen blev helt chockad och skrek att vi skulle komma och kolla, men då hörde han antagligen oss och sprang ner för trapporna.
Jag och Malin ville verkligen se vem det var, så vi gick ut i trappuppgången och smög oss ner till utgången. Johanna bor längst upp, så det var ganska många trappor att gå. När vi var längst nere hörde vi ett gnissel, som när en dörr öppnas, och lite andra ljud. Vi blev verkligen skiträdda och Malin frågade vad vi skulle göra. Jag viskade: Vi springer upp på tre. Ett, två, tre!
När vi sprang upp för trapporna och hade kommit till den näst högsta våningen ser jag (som springer först) en dörr öppnas och där står den nakna gubben och glor! Och han var verkligen naken. När han ser mig stänger han fort och vi springer snabbare är vi någonsin gjort upp till Johanna!

Fy fan vad sjukt det var.
Anyway, efter chocken hade lagt sig kom det några killar vid 20 och sen kom Louice och hennes pojkvän Linus dit. Det var verkligen jättekul att se henne, vi har inte träffats på evigheter!
Vid halv elva- tiden drog vi in till stan och träffade Malin och Jonna på busshållsplatsen. När vi kom till Jkpg gick Malin E hem, hon var inte sugen på att dricka alls. Men vårt gäng drog till Amor först och tog varsin shotbricka. De tog kan jag säga, kommer inte ihåg så mycket efter det. Men vi drog till Centrum och dansade hela, hela tiden. Sjukt kul var det! Mina tjejer är bäst på att dansa.
Sen kommer jag ihåg att Ellen fick ett astmaanfall och jag svimmade nästan pga att det var så kvavt på dansgolvet.
Jag skulle egentligen ta 02.30 bussen, men jag orkade verkligen inte så jag sov hos mor min.

Nu sitter jag här hemma hos pappa, Louice och Linus åkte för en stund sen och jag ska snart plugga. Bakfyllan ska bara släppa lite först innan jag kan koncentrera mig.

Jag glömde min kamera hos Johanna, och jag tog bara bilder på mig med mobilen. Men det får ni nöja er med sålänge!





Johanna gjorde jättefina lockar på mig med en plattång. Tack älskling!


THE WRESTLER

Jag kom hem från skolan redan vid 12, så vi hade en riktigt kort dag idag med bara Religion och Svenska C. På svenskan hade vi en deadline för en novell tills idag, så inatt har jag suttit och skrivit klart den. Jag är ganska nöjd, inte jätte, men jag gjorde mitt bästa av den tiden jag kunde lägga ner på den.

Idag ska jag färga min systers hår, det ser för jävligt ut nu. Inte konstigt att hon har mössa hela tiden... Men det kommer bli skitsnyggt efter det har blivit svart och när hon har klippt sig!
Sen senare ikväll blir det ingen utgång för min och Malins del. Hon behöver prata och jag behöver ta det lugnt, så vi ska gå på bio och sen ta en fika efteråt. Det kommer bli mysigt, vi ska The Wrestler. Den verkar vara väldigt bra, den är ju Oscarsnominerad!

Nej, nu ska jag ta en dusch och sen äta något!

NU ÄR DET SNART DAGS...

Att lägga sig med datorn i sängen och skriva klart novellen som ska vara inlämnad imorgon. Man ska skriva om två personer och deras olika liv. Sedan ska de mötas på något ställe, tex. ett bröllop.
Jag har skrivit ungefär hälften och hittills känns det bra, jag behöver bara sätta mig i ett tyst rum så kommer det nog ordna sig!

Övningskörningen gick bra idag, vi åkte till Råslätt och övade på att parkera mellan två bilar, både backa och köra fram. Det gick bra, men jag kan göra det mycket bättre. Jag måste bara lära känna mammas bil lite mer först. Efter det körde vi runt lite i stan och till sist åkte vi hem till Mullsjö.
Jag ska ringa körskolan nästa vecka och boka lite körlektioner, teori och halkbana. Jag måste verkligen ta det där körkortet snart!

Imorgon blir det skola mellan 08-10.40, sen blir det utgång för hela slanten! :)

Nej, som sagt blir det lite skrivning nu.

God natt!



Moi innan min 18- årsfest


STUDENTMÖSSAN HAS ARRIVED!

Waaaaaaaaaaaaaaah, jag är så jävla lycklig just nu!

Jag fick reda på i skolan att studentmössorna redan hade kommit och att man kunde hämta ut dom idag. Konstigt eftersom våra lärare sa att det kanske skulle dröja ända till Maj.
Men nu är min älskling hemma och den är verkligen jättefin! Precis så som jag vill ha den. Jag kommer inte visa den för er innan precis innan studenten, precis som min studentoutfit. Så nu får ni vänta ett tag! Mohaha.

Annars då?
Idag har jag och Johanna jobbat röven av oss med projektarbete. Vi har gjort biljetterna, kopierat upp dom på färgglada papper, skurit dom i lagom storlek och satt Per Brahes stämpel på varje biljett. Och jag kanske ska säga att det var 340 stycken! Fatta vilken tid det tog att sätta en stämpel på precis varenda en...
Men nu är det gjort! Allting börjar verkligen ordna upp sig nu, det är bara planschen kvar som ska upp på stan!
Ni lovar väl att komma? :)

Ikväll ska jag övningsköra med mamma, men innan dess ska jag skriva på min novell som ska vara inlämnad imorgon... Jag har inte skrivit alls mycket, men om jag känner mig rätt kommer det bara flyta på så fort jag har kommit igång.
Vi hörs lite senare ikväll!

SKANDINAVISKA INSTITUTET

Jag får fan panik snart. Jag är så sjukt trött på tråk-Sverige som det inte händer något nytt med svinkalla, långa vintrar och milda, korta somrar. Varför bor man här?
Jag tror jag skulle må SÅ mycket bättre om jag bodde i ett lite varmare land. Vintern gör mig verkligen deprimerad och ful.

Och så är det det här med vilken Au Pair organisation jag ska välja. Jag har sökt runt ytterligare lite till på nätet och läst MASSOR av skräckhistorier om vad som har hänt med tjejer som har åkt med Cultural Care.
Allt ifrån hemska familjer, inte kunna byta familj och att de t.om inte beställt en flygbiljett till USA som de lovat! Det är ju helt sjukt, tänk att stå på flygplatsen redo att åka efter flera månaders längtan och så säger de: "Nej, vi har ingen biljett till dig. Du får vänta tills alla har kommit så får vi se om det finns någon."

Nej, nu har jag bestämt mig. Jag åker med Skandinaviska institutet. Det känns med tryggt, man får välja familjen och jag har inte hört ett enda klagomål från någon som har åkt med dem.

Ja ja, nog om det. Idag hade jag bara en lektion mellan 09.20 till 10.30. Efter skolan gick jag till Friskis och gymmade en och en halv timme ungefär. Det var riktigt skönt idag, jag kommer nog ha lite träningsvärk imorgon!
Mitt gymkort går ut den 21:a och jag funderar på att byta gym. Friskis har fått så jäkla mycket medlemmar, det var fullt idag när jag var där vid halv elva på en onsdag!
Jag vill ha ett gym som är trivsamt och inte så mycket folk, så jag kommer nog byta till Atlantis Spa. De har världens bästa relaxavdelning också, så det lockar såklart lite! ;)

Nu ska jag sätta mig ner och läsa lite på To kill a Mockingbird, vi ska skriva en uppsats om den imorgon och jag har bara läst ett kapitel. Bra Josefine!




WHAT? I HAD TO PEE!

Nu har jag suttit i ett par timmar och letat efter olika Au Pair organisationer och kom tillslut fram till att jag åker med Cultural Care trots allt. De verkar vara en bra organisation som finns runt hela världen, så de borde ju ha koll på läget?
Jag har ju gått på informationsmötet, så det kommer bli smidigare att skicka in ansökan till dom.


Haha, jag hittade några bilder på min mobil från i fredags.




Jaaa, här sitter ju då jag och kissar på Amalias "trädgård" mellan alla höghusen. Det var säkert massor som såg, men what was i supposed to do? I had to pee.

Nej, nu ska jag söka lite information om How to kill a Mockingbird, jag skulle nämligen läst ut den tills imorgon. Jag har läst två sidor. Bra va? :)


AU PAIR ORGANISATIONER - VILKEN SKA MAN VÄLJA?



Hallå!

Jag kom hem från skolan för en stund sen, vi slutade med Filosofi som är världens tråkigaste ämne... Man kommer ju ingen vart? Allting är bara ett cirkelresonemang!

Skolan var annars helt okej, jag hade sovmorgon till 12.40 så jag åkte in med 11.30 bussen.
Jag berättade för Johanna om skräckhistorierna jag hörde från en tjej på Amalias förfest i fredags. Hon åkte som Au Pair för Cultural Care (den organisationen vi ska åka med) och sa att hon inte alls hade fått den hjälp av sin kontaktperson som hon behövde. Mamman i den familjen hon hamnade i hade varit elak och frusit ut henne, så hon ringde till kontaktpersonen och sa att hon ville byta familj. Men det fick hon inte! Hon mådde så dåligt i det hemmet att hon åkte hem efter ett halvår...

Såhär ska det absolut inte gå till! Jag vill känna mig trygg när jag åker till ett helt främmande land där jag inte känner en kotte och veta att om jag vantrivs i familjen kan jag byta.
Så nu har jag och Johanna diskuterat om vi ska byta den organisationen vi egentligen ska åka med. Louise (den tjejen som berättade historien) rekommenderade en som heter Au Pair in America. Där får man välja familjen själv i motsats till på Cultural Care där familjen väljer dig.

Ikväll ska jag sitta ner och jämföra de olika organisationerna och bestämma mig vilken jag ska välja. Jag måste verkligen skicka in min ansökan snart så att jag får åka till det området jag vill, Kalifornien!

Dags för mat!

ÄCKELEMELIE

Emelie är så jävla äcklig just nu, hon luktade precis på min socka som jag har haft i typ tre dagar... FRESH. Fast det kanske är jag som är äcklig om jag har haft samma sockor i tre dagar? Äh, jag får skylla på finanskrisen.

Så mina vänner, hur har eran helg varit?
Min har varit kul (i fredags) och inte fullt så kul (bakis & jobb) som ni vet från förra inlägget.
Igårkväll var jag hemma hos mamma och tittade på Melodifestivalen. Men jag missade fan det viktigaste, the dick som syntes på den där killen i rockbandet! Det stod ju i tidningarna och Malin tjatade om det på jobbet, men dumma jag hann zappa till någon annan meningslös kanal...

Idag har jag jobbat mellan 10 - 18. Jag tänkte bara på de 100% i o.b som jag fick hela dagen så gick det fint. 
Mamma kom och hämtade mig direkt efter jobbet och vi övningskörde runt Bymarken, i stan och körde sen hem mig till Mullsjö. Det gick sisådär med körningen idag, mamma har ju köpt ny bil så det var lite annorlunda att köra en ny bil istället för den gamla Mazdan!

Förresten, nu ska ni få se lite bilder från i fredags!







Genomskinlig blus från Vila
Hög jeanskjol med gulddetaljer är också från Vila
 

(Jag ursäktar för de två sista bilderna. Klockan var 03.30, mitt smink och hår såg för jävligt ut efter kvällens galenskaper och jag var mycket full)

Tack för mig!

PARTY LIKE A ROCKSTAR...

hung over like me?

Hej mina söta små läsare!

Vad mycket det har hänt sen sist, även fast det bara har gått ett dygn!
Igår åkte jag in till stan vid halv 4 och jobbade mellan 17 - 20. Efter jobbet kom mamma och hämtade mig och körde mig till Harry´s för att möta mina tjejer, Malin, Ellen, Emma och en tjej som heter Afrodite. Vi åkte direkt till födelsedagsbarnet Amalia och firade hennes 19-årsdag. Grattis gumman!
Det var jättetrevligt, vi drack vin (mycket vin), åt frukt, tjatade massor och kissade ute på gården (okej, bara jag).
Vid halv tolv- tiden drog vi in till Centrum, tog stämpel och gick sen vidare till Amor och tog några drinkar.
Resten av natten spenderades på Centrum med mycket dans! Jag hade verkligen skitkul igår, även fast jag saknade min lilla Johanna. Jag kom inte hem förrens efter 3 någongång, alldeles för sent för att jobba dagen efter.

När alarmet sattes på kl. 8 i morse mådde jag kanske inte riktigt lika bra som igår... Baksmällan var nästan olidlig och det hjälpte inte att jag bara sov 4 timmar. Men jag släpade mig upp ur sängen, gjorde iordning mig samtidigt som jag drack vatten för att försöka må så bra som möjligt och åkte till jobbet vid halv 10.
De första två timmarna trodde jag seriöst att jag skulle dö, eller spy. Jag log inte en enda gång mot kunderna och det enda jag sa vad det kostade.

Men jag klarade av dagen och nu sitter jag här! Ikväll ska jag äta middag med mamma och Dan, rostade rotfrukter och vegetarisk filé med någon god sås till bjuds det på. MHHHMMM!
Jag ska faktiskt ge Melodifestivalen en chans, tro det eller ej.

Vi hörs imorgon efter jobbet och övningskörningen!

FRIDAY THE 13:TH

God morgon!

Jag la mig vid ett-tiden igår och vaknade av att Emelie gjorde frukost i köket vid 10. Men ändå är jag jättetrött? Jag har fan sovit 9 timmar. Konstigt det där.

Idag ska jag jobba mellan 17 - 20, sen åker jag direkt till Amalia  för att förfesta hemma hos henne! Hon fyllde 19 igår, så vi ska fira henne med en riktig utgång! Fast jag kommer nog vara rätt tråkig ikväll, det blir nog inte så mycket dricka eftersom jag ska upp kl. 8 imorgon... Men om jag känner mig rätt kommer det säkert inte bli så lite och jag kommer ännu en gång sitta där i kassan bakis och med självmordstankar...

Min syster sitter och spelar Prince of Persia nu, hon är fan helt crazy. Skriker och håller på. Hur kan man bli så involverad av ett tv-spel? Okej, jag kanske inte ska säga någonting med tanke på att jag nästan började lipa av glädje när jag såg mina nya skor, men hur kul kan det vara att spela en prins som springer runt i skogen och ska döda saker som ser ut som skuggor?



Jag kanske ska satsa på denna frisyren ikväll? Lite i början av Britney Spears karriär sådär.
(Det var Malins pennor som skapade denna underbara frisyr om det är någon som undrar)

TAKEN

Har precis sett klart på en film som heter Taken. Jag tycker den var riktigt bra, jag blev riktigt engagerad och filmen var spännande. Mannen som spelar huvudrollen (jag vet inte vad han heter, men han är med i Haunted) spelade riktigt bra, han passade som en spion.
Just det, jag kan ju berätta lite vad den handlar om! Huvudrollens dotter åker till Paris med sin kompis för semester och de bor ensamma i en lägenhet då kompisens kusiner är bortresta. Pappan är skeptiskt till att hon överhuvudtaget ska åka, men tillåter henne om hon tar med sig en mobil och ringer varje kväll.

När han får tag på henne första gången är hon inne i badrummet och ser sin kompis bli kidnappad av några albanska män, de har fått reda på att de bor där ensamma genom en kille de träffade på flygplatsen. Hans dotter blir också kidnappad och pappan som är en ex spion tar reda på att de är en speciell grupp som kidnappar turister och säljer dem till rika utländska män.

Jag ska ju inte avslöja för mycket, men filmen handlar i stort sett om att han ska hitta henne innan hon kommer bli såld till ett annat land, efter det är det nästan omöjligt att hitta henne.
Jag tycker iallafall den var riktigt bra, så den måste ni se!

Nu ska jag snart sova, det kommer bli en lång dag imorgon med jobb och festande!



God natt!

JAG ÄLSKAR MINA SKOR!!

Oh vad lycklig jag är just nu! :D

Det knackade på en postkille innan och lämnade över ett paket till mig, det var sakerna från asos.com.
Jag blev överlycklig och slet upp paketet. Och där låg dom. Mina fina, perfekta skor.

Såklart ska jag visa dom för er, här kommer några bilder:





Är dom inte perfekta?! Jag älskar verkligen dom, dessa ska bäras på studenten! Vi får se hur mina fötter mår efter att ha gått runt med ett par 13,5 cm klackar en hel dag...

Nog pratat om dessa fabulösa skor.
Idag åkte jag in till stan vid halv ett och lunchade med Malin, Ellen och Emma! Det var jättetrevligt, vi hade som vanligt massor att prata om och det var kul att träffa mina tjejer igen.
Jag och Malin tog 14.30 bussen hem och sedan dess har jag bara testat skorna ihop med klänningen (som för övrigt är skitsnyggt!) och tjatat med Emelie.

Nu ska jag plugga lite!

BAD HAIR DAY...

God morgon allihopa. Jag är trött som en gnu och Emelie sitter och sjunger irriterande saker.

Jag vaknade nu för en liten stund sen och ska snart göra iordning mig för att åka in till stan vid halv ett. Jag ska nämligen luncha med Malin, Ellen och Emma! Sen ska jag åka direkt hem, INGEN SHOPPING IDAG.
Jag får verkligen inte köpa en enda sak förutom maten då, det har jag inte råd med.
Men lönen kommer faktiskt om tre dagar, så jag kan nog hålla mig!

Lite senare idag ska jag träffa Jonna tror jag, jag var för trött för att träffas igår. Skidåkningen tog musten ur mig och idag har jag sån jävla träningsvärk i sidan av ryggen!

Nej, nu måste jag verkligen göra iordning mig. Jag har en bad hair day, så detta kommer ta sin lilla tid...
Hörs sen!


HURTIGBULLE

Hej mina söta!

Sorry att jag inte har bloggat, men jag har varit rätt så upptagen.
Och fatta vilken hurtigbulle jag har varit de senaste dagarna!

Igår åkte jag in till Jkpg vid halv två och gymmade i ungefär två timmar. Jag körde igenom nästan allt, kondition, mage, rygg, ben, armar, bröst... You name it.
Efter bastade jag en riktigt lång stund, fan vad det är underskattat egentligen!
Jag tog en snabb lunch efter gymmet på Wayne´s, toast med mozarella och pesto och ice tea!

Sen jobbade jag mellan 17 - 20, de timmarna kändes som dagar eftersom det knappast kom några kunder och det fanns inga roliga tidningar att läsa... Dagens i-lands problem!

Idag åkte jag hem till Mullsjö vid halv ett och fick ett sånt jäkla sug efter att åka längdskidor! Jag tvingade med pappa ut i spåret och vi åkte ungefär 4 km. Jäklar vad jobbigt det var! Jag har inte stått på ett par skidor sen jag bröt armen i Idre 2004 och med min kassa teknik gick det kanske inte strålande. Men jag ramlade bara 6 gånger. :)
Pappa hade kvar sina moves och gled iväg som bara den medans jag pustade efter honom.
Men kul var det! Nu har pappa börjat gilla det så det kommer säkert bli fler gånger i vinter.

Ikväll ska jag nog träffa Jonna efter hon har slutat jobba vid 21. Kommer bli riktigt kul att träffa henne, det var ett tag sen nu! Lilla Ponny <3

Nej, dags för mat!


PAAAANIK!

God afton, god afton!

Idag har varit en lång dag även fast jag gick upp vid 11 och klockan bara är 22.
Under dagen har jag jobbat lite med projektet, städat, handlat och umgåtts med Malin!

Jag är så jävla trött och uttråkad. Eftersom Johans begravning var i fredags var jag inte sugen på att hitta på något den kvällen och i lördags skulle egentligen jag och Jonna ses, men de ringde på jobbet och sa att hon skulle jobba 07 dagen efter.
Så jag har alltså inte gjort något speciellt de senaste dagarna och jag får verkligen panik av att bara vara hemma!
Jag har alltid varit en person som gillar att göra saker nästan hela tiden, så det kryper verkligen i mig.
Men imorgon blir det ändring på det! Då ska jag ta 13.30 tåget till stan för att gymma i ca 2 timmar, äta lunch och sen jobba mellan 17 - 20. Jag längtar verkligen till gymmet, att få riktigt svettas. Me like! ;)

Förresten, idag hade jag på mig mitt söta halsband jag fick av min lillebror i julklapp.




Söt va? :)

Nu ska jag och Emelie glo vidare på teve. Puss!




NU JÄVLAR SKA DET BLI KLART!

God dag kära vänner.

Jag vaknade vid halv elva idag och sedan dess har jag ringt runt som en galning för projektarbetet. Jag har bl.a ringt till Magnus Andersson (universitetslärare i industridesign) som ska designa vår plansch, Sanna på Astrid Lindgrens barnsjukhus och Johan på Barncancerfonden.

Johan var hur trevlig som helst, han ska skicka massa information och sånna där bössor som man lägger in pengar ni vet till modevisningen så folk kan bidra med mer pengar!
Vi måste verkligen börja bli färdiga med allting nu, det är bara sex veckor kvar. Ni kommer väl hoppas jag? :)
18:e Mars kan ni redan nu boka in i kalendern!

Idag ska jag fortsätta jobba med projektet och ikväll ska jag träffa Malin, vi ska se Ocean´s 11. Jag har aldrig sett den, Malin säger att den är bra så jag får väl ge den en chans. :)

Back to work!
Hörs senare, puss.


LITE MER SHOPPING KANSKE?

Jag måste skärpa mig. Nu har jag fan shoppat för flera månader och det får inte fortsätta på det här sättet, jag kommer aldrig komma till USA annars...

Idag väckte pappa mig vid 10- tiden och frågade om jag ville hänga med till stan och handla lite. Jag hade inget speciellt inplanerat, så jag tackade såklart inte nej till lite shopping!
 
Pappa och Marica gick till IKEA medan jag gick till H&M och köpte lite hårprodukter och sånt.
Hittade också en jättesöt blus på Vila!
Efter det gick jag till IKEA och mötte upp paps och Marique och tog en fika. Jag fick två växter + krukor och massa vaniljdoftande värmeljus av dom! Det behövdes verkligen lite växter på mitt rum, de andra var bara fula krukor med döda växter i...

Vid 14.30- tiden hämtade mamma upp mig och vi åkte till mormor och morfar för att bli bjudna på middag. Vegetarisk schnitzel (de åt fläskfilé), potatis, kokta morötter och blomkål med sås. För jävla gott var det!
Jag fick köra hem till pappa med den nya bilen, det var lite ovant att köra en så "bra" bil, jag är van vid den gamla skruttiga Mazdan! Men det gick bra, jag är ju såååå skillad på att köra asså! ;)



Blus från Vila. Kommer bli skitsnyggt till med en hög kjol och ett par höga klackar!
Jag tog M eftersom jag tycker det är snyggare med lite pösigare blusar.



Hårinpackning från Schwarzkopf, mascara från Loréal och leave in cream från Nivea!

Nu ska jag mysa med min älskade syster Emelie, hörs imorgon!

HEY, GEEK!

Fy fan vad jag blir arg och ledsen på dig oftare än jag tycker om dig. Du är den mest lata, mest själviska och mest okänsliga människa jag någonsin träffat.
Allt jag begär är lite hjälp, men jag får alltid som svar att du är för trött, mår dåligt eller är påväg att bli sjuk. Är du bara lat eller är du hypokondriker? Eller en blandning kanske?


Jag ska snart göra iordning mig, jag ska nog till Jonna lite senare efter hon har ringt. Jag vill absolut inte vara kvar här, man kanske blir lika förslappad som du tillslut?

Vi hörs inatt eller imorgon!

UPPSKATTNING, TACK!

God dag mina vänner!

Jag vaknade ganska sent idag, behövde det efter gårdagen känner jag.
Nu är jag ledig hela helgen och nästa vecka, vi har ju sportlov! Jag ska bara ta det lugnt, plugga, åka till Göteborg och jobba.

Igår städade jag hela huset, det blev skitfint! Idag har jag passat på att städa mitt rum och tvätta för fullt. Ni ska se tvätthögen...
Nu ska jag laga vegetariska köttbullar, så jävla gott! Jag blev fan överlycklig när jag såg att det fanns vegetarisk färs i frysdisken på Ica.

Ikväll ska jag umgås med min kära Jonna, hon är nog jävligt bakis idag och behov av salt och vätska! ;) Men det ska vi se till att ordna, chips och läsk är aldrig fel.

Nu ska jag laga mat, vi hörs sen!


TRÖSTSHOPPNING

Det fick bli lite tröstshopping nu framåt kvällen. Jag kände att jag behövde göra något som får mig att må bra, finns det något bättre än shopping?

Jag älskar asos.com, där finns det verkligen allt!




En röd body. Jag tycker det är jättesött att det är rynkat mellan brösten! Den här kommer bli perfekt till sommaren och Los Angeles.

Underbara 13.5 cm skor! De här är planerade att bäras på studenten tillsammans med min otroligt fina klänning som jag redan har köpt (på asos såklart!).
Malin köpte ett par likadana för någon vecka sen, men jag blev verkligen kär i dom så jag var tvungen... Sorry babe!


Nu ska jag snart gå och lägga mig, jag får jämt så ont i huvudet när jag har gråtit mycket.

DET VAR SÅ VACKERT!

Begravningen var hur fin som helst. Kistan var vit med massor av blommor och ljus runt omkring. Det var verkligen vackert.
Emelie åkte till kyrkan med sina gamla klasskompisar lite tidigare än mig, pappa och Marica. När vi kom till kyrkan möttes vi av Johans farfar. Pappa kramade honom länge och sa att det var så orättvist. Då började han gråta. Jag har alltid tyckt det är mer hemskt när en man gråter än en kvinna, kanske är det för att man är mer van att se en kvinna gråta än en man.
Det var då det brast för mig. Efter den stunden grät jag hela tiden.

Begravningen började klockan 13 med en jättefin sång, Bed of roses med Bon Jovi. Alla grät och det var en riktigt jobbig stund.
Prästen talade om hur Johan var som person och vad han gillade att göra, meka med bilar såklart. Kjell (prästen) är den bästa prästen jag någonsin träffat, han har ett sätt som gör en trygg och gör en inte mer ledsen än vad man behöver vara.

Efter några låtar och psalmer var det dags för det riktigt jobbiga, att gå fram till kistan, ge rosen och säga farväl en sista gång... Jag, pappa och Marica gick fram och la rosorna på kistan. Jag och Marica grät jättemycket och efter ett tag brast det även för pappa. Man såg på honom att han försökte vara stark genom hela det här, men det var inte mer än mänskligt att det brast för honom också. Vi kramades en stund och gick sen ner till familjen.
Först kramade jag Anton, Jonathan och Emil. Anton är bara 8 år och jag tycker det är så jävla tragiskt, han kommer säkert inte komma ihåg så mycket av sin bror när han blir äldre...

Sen kramade jag Camilla och sa att jag verkligen beklagade och att livet är orättvist. Hon var lugn, men jag tror att hon var helt tom just då, kroppen klarar inte att känna så mycket så länge.

När jag kom fram till David började jag storlipa, han är så lik Johan, verkligen upp i dagen. Vi kramades en stund och sen sa han en sak till mig som verkligen satte spår. Han sa till mig att jag ska ta vara på mig, det räcker med att en ung har mist livet och att gå igenom det här en gång är en gång för mycket. Jag lovade honom det.

Efter begravningen kändes allt tomt, jag hade inga känslor kvar överhuvudtaget.
Men begravningen var verkligen vacker och känslosam, precis som det ska vara.
Jag är glad att jag gick, annars skulle jag ångra mig resten av livet.

Johan, din begravning var så fin. Du ska veta att många tänker på dig och saknar dig, det var fullt i kyrkan!
Vi kommer aldrig glömma dig, Anton är ju en kopia av dig när du var liten och du kommer leva vidare genom honom. Var stolt över din lillebror, han var så mogen och duktigt idag! Ha det bra var du än är, vi älskar dig.

Johan Hagel
* 1988-02-23
+ 2009-01-15


KLARAR JAG DET HÄR?

Jag har aldrig varit på en begravning förut, ingen har någonsin dött i min krets.
Men idag ska jag gå på min första, på Johans, och jag vet inte hur jag kommer reagera eller bete mig.

En sak som jag har väldigt svårt att se är ledsna och förstörda människor. Ni kanske tycker att de låter konstigt eftersom nästan varje person har svårt att se sånt. Men jag tror det är annorlunda för mig, jag ser deras smärta och jag blir helt förstörd av att se dem. Jag vet inte hur jag ska förklara det på något annat sätt än att jag blir så känslomässigt involverad och deras smärta träffar direkt i hjärtat. Jag vill ta deras smärta och känna den själv, hur ont det än gör.
När min syster förlorade Triad fick jag panik av att se henne ledsen, det var så hjärtskärande att jag nästan inte klarade av det.

Tänk nu när jag kommer få se säkert 100 människor gråtandes, hans familj som aldrig har gått igenom något värre i hela sina liv. Tänk hur Camilla, David, Emil, Jonathan och Anton mår. Jag kan inte ens förstå det.
Och jag vet inte hur jag kommer reagera.


Och tänk om min pappa kommer gråta? Jag har aldrig sett honom göra det, hur kommer jag reagera då? Det vet jag fan inte om jag pallar, att se min pappa vara ledsen. Han har alltid varit så stark genom allt det här och hela mitt liv.


Fy fan vilken jobbig dag det här kommer bli. Men jag gör det här för Johan, och för familjen Hagel.

THIS MADE MY DAY

Jag glömde ju berätta en sak för er!

Min studentklänning har äntligen kommit. Och vet ni? Den passar perfekt och är verkligen hur fin som helst! Precis min smak, lite gullig sådär och visar mycket ben. Den kommer bli perfekt till ett par omänskligt höga klackar och lockigt hår.

Och har jag berättat hur sjukt mycket jag LÄNGTAR TILL STUDENTEN? Det är bara typ 4 månader kvar nu. Det kommer gå snabbt, det händer ju så jävla mycket roliga saker på vägen!



OLD JOSEFINE WALKING

Det här är helt jävla sjukt! Jag har nog aldrig haft såhär mycket träningsvärk som jag har nu. Jag kan inte ens gå normalt, det ser antingen ut som jag har skitit ner mig eller som att jag har brutit höftbenet. Jag har inte riktigt bestämt mig än.
Mina ben är som spaghetti när jag går och det gör så jävla ont!
Okej, jag ska sluta klaga nu. För stunden iallafall.


Idag hade jag matteprov, C- kursen. Jag har ingen aning om hur det gick, om jag får gissa så gick det käpp rätt åt helvete. Det kändes bra när jag skrev, men efter när jag började diskutera svaren med de andra sänktes den bra känslan mer och mer...

Vi fick sluta vid 10.30, efter det gick jag och Malin och solade. Sen tog vi 12.40 bussen hem och sedan dess har jag bara tagit det lugnt, lagat mat och käkat fruktsallad.
Min älskade Johanna åker till Egypten imorgon i en vecka, hur ska jag klara mig så länge utan henne! Hoppas hon får det bra där nere, saknar dig redan gumman!

BILDER FRÅN I LÖRDAGS

Nyduschad. Känns inte det nästan alltid som en ny, fräsch start? Jag tycker det.
Men efter någon timme har man nya problem, and the dirt always come back.

Idag har jag gått i skolan mellan 09.20 till 12.00. Skönt med en sån kort dag eftersom jag är så otroligt skoltrött och trött i allmänhet. Jag fick tillbaka resultatet på mitt projektarbete i Engelska C idag. Jag blev inte alls nöjd för att jag har kämpat så otroligt mycket med det. Allt går fan åt helvete just nu.

Jag mötte upp Johanna på Friskis efter skolan och vi gymmade i en timme ungefär, 20 min på crosstrainern och lite styrka för armarna och magen. Jag körde ett riktigt hårt pass igår med mycket ben, armar, rygg, mage och kondition så jag var helt slut idag. Och då ska vi inte börja prata om träningsvärken... Mina ben viker sig ibland när jag går för att det gör så jävla ont. Usch, jag hatar träningsvärk.

Jag fick inte min kamera förrän idag, så nu kan jag äntligen visa er hur jag såg ut i lördags när jag åt ute med Johanna.







Skjorta från H&M
Nya jeans från Bik Bok
Skor från H&M
Örhängen från Gina Tricot

Jag testade mittbena för första gången i hela mitt liv. Jag tycker det blev ganska snyggt, eller hur? :)

Nu börjar Top Model!


I FEEL THE CHANGE

Nu har jag gjort det igen. En timme efter jag hade lagt mig igårkväll såg jag något konstigt vid garderoben och ropade på Emelie. Jag sa att det var något som rörde sig, men hon bara avfärdade mig och sa att det inte var något.
Men nu på morgonen kommer jag fortfarande inte ihåg om jag var vaken eller om jag drömde.
Det var ju sant, jag ropade på Emelie, men jag vet inte om jag verkligen ser någonting eller om jag drömmer. Jag har gjort det här typ 4 gånger och det börjar bli lite weird.

Idag ska jag jobba mellan 17 - 20, jag är ledig från skolan idag så jag ska åka in till stan lite tidigare och gymma några timmar. Det kommer bli riktigt skönt, jag behöver verkligen ett riktigt träningspass!

Igår fick jag reda på att begravningen är på fredag. Jag ska gå, det har jag bestämt mig för. Men det kommer inte bli lätt.


CRAZY SUNDAY

Nu mina kära vänner är jag hemma från affären och ska berätta om min fabulösa gårdag.

Okej, det började väl kanske inte så bra. Jag jobbade mellan 10 - 17, den längsta dagen i hela mitt liv ungefär.
Efter jobbet åkte jag hem, lämnade av lite saker och åkte med Johannas mamma hem till henne.
Jag och Johanna gjorde iordning oss, slängde i oss lite vin och åkte med bussen till EllenPellen.
Där förfestade vi lite mer och gick till någon kille på Torpa för ännu lite mer förfest.
Riktigt trevligt folk där, speciellt en kille som heter Jesper!
Vid 23- tiden drog vi till Sliver, de hade nämligen restaurangfest där för hela Jkpg.
Sliver är så sjukt snyggt, helt klart den bästa baren i stan! Det blev några drinkar och lite mingel.
Vid halv två åkte jag hem med taxi eftersom det var skola dagen efter... Och det var fan inte lätt att komma upp imorse kan jag säga, även fast jag började 12.40.

Såhär såg jag ut igår kväll (crappy kvalitet, jag vet. Jag glömde kameran så det fick bli mobilen) :





 Linnet är från Gina Tricot
Jeansen är från Bik Bok (nya, snygga va?)
Och leendet är köpt på uglymotherfucker.com


Nu ska jag se på dokumentären om familjen med 1000 barn!

I`M STILL HERE BABE

Hej och förlåt för att jag har varit så lam att blogga de senaste dagarna, men helgen har verkligen varit fullspäckad!

Nu ska ni få en liten helgresumé tycker jag, det är ni värda.


I fredags jobbade jag på kvällen mellan 17 - 20, sen kom mamma och hämtade mig och vi lagade risotto, snackade skit och tittade på film. Jag sov för övrigt på världens mest obekväma säng, så när Jonte gick upp vid 7 kröp jag ner i hans säng. I got a little piece of heaven.

På lördagen jobbade jag mellan 10 - 18. Det var så jävla mycket folk att jag trodde jag skulle lägga mig ner och dö, mitt humör var inte på topp den dagen.
Efter jobbet åkte jag hem, åt hembakad pizza med Emelie och mamma, gjorde iordning mig och åkte till Åtta glas för att möta upp Johanna. Vi åt där, eller hon åt pasta och jag åt dessert. Panacotta med hallonsås, det räcker med att jag skriver det så rinner det väl lite dreggel nerför era mungipor. Fy fan vad gott det var.
Vi hade det jättemysigt och hade mycket att ta igen, jag har ju inte sett ungen på en vecka eftersom hon har varit i Sthlm!
 
Efter middagen åkte vi hem till mig och tittade på Den gröna milen. Fin film det där.

Igår blev det lite oväntat fest (på en söndag?) med Johanna och Ellen. Men det berättar jag i nästa inlägg, nu ska jag åka och handla med Emelie och Pappa!


RSS 2.0
Test