OH MY GOD!

Alltså, jag har fan panik.

Jag städade undan i mitt rum innan och hittade en kortare stav till tungan som jag köpte för några veckor sedan. Eftersom jag fortfarande har läkningsstaven kvar så är det verkligen dags att byta.
Jag kokade den och bytte, allt gick bra.
När jag satt framför datorn och skulle resa mig upp så kände jag något löst i min mun. Så hade ena kuljäveln lossnat och såklart hade den åkt tillräckligt långt ner så jag hade inte en chans att hosta upp den.
Jag fick verkligen panik och ringde Emelie, men hon kunde ju inte hjälpa mig så mycket. Kulan sitter fortfarande i halsen och jag får verkligen inte varken upp eller ner den. Vad fan ska jag göra?
Jag vägrar spy, det pallar jag inte just nu.

Den kommer väl åka ner så småningom? Eller?
Fy fan vad rädd jag är. Tänk om den sitter där för alltid. Är det farligt?
Det här är officiellt den dag som jag svalde en kuljävel.


Pierca er för helvete inte i tungan!! Ni kommer bara svälja kulorna och dö en långsam död, precis som jag kommer göra nu...

INTERVJUN GICK BRA!

Hej på er!

Jag kom hem från stan för en stund sen. Jag har nämligen varit på intervju för Skandinaviska institutet! Mötet började vid 10, så jag var tvungen att gå upp 08.30 på min lediga dag, inte okej alltså...
Men det gick jättebra, jag fick fylla i typ 260 frågor och det var rätt jobbigt men annars var det helt okej!
Det var en annan tjej med också, Sara. Hon var jättetrevlig och jag fick hennes mail så vi kan hålla kontakten när vi är i USA. Hon ska till L.A och eftersom jag också funderar på att åka dit är det kul att ha någon vän i ett helt främmande land.

Har precis ätit lite falafel med tortellini och ska snart fortsätta läsa min bok. Jag har blivit helt fast, och det är inte ofta jag är det kan jag säga! Verkligen en bra bok, trots att jag inte ens har läst halva än.

Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag ska nog bara njuta av min sista lediga dag, imorgon börjar jag jobba igen...

Nu ska ni förresten få se en bild på mig och David från balen!



FIna vi var, eller hur? :) Min fina vän David, vi måste ses snart!

ÅKA RING PÅ STRÅKEN

Hej på er!

Jag vaknade av att Malin ringde mig vid 10 och frågade om jag ville hänga med hennes familj + deras norska vänner till deras båt för att åka ring. Självklart ville jag det! Jag har bara åkt en gång, men då åkte jag en såndär kneeboard.
Men det var faktiskt riktigt roligt! Jag åkte inte av en enda gång medans Malin ramlade tre gånger! ;) Mohaha.
Okej, hon försökte stå upp två av gångerna, men det skulle jag klara galant om jag testade!

Jag kom precis hem och ska snart göra lite mat. Vet inte riktigt vad som händer ikväll, vi kanske ska ta ett par glas på Piren eller så stannar vi hemma och checkar någon film. Både jag och Malin ska upp tidigt, så vi ska ändå inte vara uppe så sent.

Förresten, imorgon ska jag på intervju! Peter från Skandinaviska institutet ringde innan och vi bestämde en tid imorgon. Jag ska vara på Arbetsförmedlingen kl. 10 imorgon. Hoppas allting går bra, jag är alltid lite nervös innan intervjuer. Men att vara lite nervös brukar alltid förbättra min prestation, så jag kommer säkert äga! :)

Nej, dags för lite falafelsallad. Puss!



Typ en sån här åkte vi, fast vi låg på mage istället.


STUDENTBILDER

God kväll allihop!

Jag sitter och tittar på So you think you can dance, eller SYTYCD som jag och Emelie brukar säga ;)
Jag fattar verkligen inte hur man kan dansa så pass bra som dom gör i programmet, de byter ju stil varje vecka och dansar lika bra varje gång! Helt sjukt.

Vad har hänt idag egentligen?
Jag har tagit det jävligt lugnt. Har hunnit med att tvätta lite, städa och handla (helt ensam! Det var scary).
Nu ikväll har jag myst framför teven med Gibson och Emelie. Vi har killats, det har blivit vår tradition på kvällarna nu. Men hon får fråga typ 10 gånger innan jag går med på det! :)

Efter programmet är slut ska jag börja läsa på Jenna Jamesons bok. Jag glömde faktiskt bort att göra det innan, men nu ska jag läsa några rader innan jag ska sova!

Förresten, jag tog kort på en av mina studentbilder och studentfotot med klassen. Vill ni se? Klart ni vill!


Min söta klänning och mina älskade skor!


ÅH, älskade SP3F!!! <3


Godnatt på er, vi hörs imorgon!

JENNA JAMESON

Jag har tillbringat morgonen med att gosa med min älskade Gibson. Han har blivit mycket mer kärleksfull nu på den senaste tiden. Det kanske beror på att Leo är död och att han får mer uppmärksamhet och vågar ta för sig mer.
Nu smyger han sig in i vardagsrummet. Han gör så varje gång, som om han inte har varit här tusen gånger innan! :)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Jag ska städa här hemma och tvätta lite. Sen ikväll ska jag kanske in till stan och ta ett glas vin med tjejerna på Piren. Kommer nog bli fint!

Jag ska också börja läsa på min nya bok som jag köpte igår. Den heter Att älska som en porrstjärna - en sedelärande berättelse av Jenna Jameson. Det är många som har tipsat mig om den här boken, så jag hoppas den är bra!


FINA NAGLAR IGEN

Hallå!

Jag kom precis hem från stan, har hur ont i fötterna som helst. Använde ett par kilklackar för första gången och det resulterade i ett par stora köttsår på hälarna och ont i trampdynorna.

Naglarna tog ungefär 1 och en halv timme. De blev riktigt snygga idag! De brukar bli skitsnygga, men idag gjorde Emelie ett väldigt bra jobb. Hon är så duktig! :) Vi satt och snackade om allt mellan himmel och jord, bland annat att åka som Au Pair och killar såklart.

Vid 16 mötte jag upp Johanna, Ellen och Malin på Georges. Notera att jag hann köpa coconut bodybutter, en bok, skavsårsplåster och nötter på 20 min (i 4 olika affärer)! Ibland är jag fan otrolig.
Vi satt och tjötade och jag åt en mozarellasallad och efter ett tag kom Amanda och Fia förbi. Vi ska ut allihop på lördag, kommer nog bli riktigt nice!

Nu är jag iallafall hemma och ska städa upp lite här hemma tror jag. Och gosa med Gibson såklart!

Såhär blev naglarna förresten:



Jag älskar dom!

090727

God morgon!

Jag har varit uppe sen 09.30, tagit en dusch och ätit lite frukost.
Jag skulle egentligen ta 11.40 tåget in till stan för att göra iordning naglarna vid 14, men jag orkar inte gå runt på stan i två timmar, så jag tar 13.40 tåget istället och kommer ca 10 min sent istället. Jag ringde Salongen och de sa att det var okej. :)

Efter att jag har fixat naglarna ska jag träffa tjejerna på Georges för att fika/äta lite. Kommer nog bli himla trevligt!
Nej, dags att göra iordning och försöka se respektabel ut.

TACKKORT

Hej vänner!

Sitter här och kollar på The Rachel Zoe Project. Jag gillar inte den kvinnan, det är ju hon som har fått typ 50 % av alla kändisar till size sero... Men dom får alltid problem i programmet, det är alltid underhållande! ;)
 
Gårdagen blev inte riktigt som planerat. När Johanna åkte hem fick jag så jävla ont i huvudet och blev jätteslö. Så jag stannade hemma istället och tittade på John Tucker Must Die.
Idag åkte jag och Emelie upp till farmor och farfar vid 14 och åt lunch där. Vi har inte träffat dom på evigheter, så det var verkligen kul att träffa dom.
 
Vi var kvar till 16-tiden och sedan dess har jag hämtat Jontes skor som han glömde på Ryfors golfbana och lämnat Emelie i stallet. Jag har också suttit med tackkorten från studenten i ett par timmar. Jag fotograferades ju av Veronica på Fotografiqa och beställde tackkort och bilder till släkten och så. De blev jättefina!

Här är ett av tackkorten:





Jag tycker dom blev fina, eller hur? :)

MYS

Kvällen spenderades med Johanna och hennes underbart söta hund Bianca. Och Gibson såklart. Han var lite misstänksam mot henne först och fräste när hon kom för nära, men efter ett tag accepterade han henne och låg bara och övervakade hela rummet, herren i huset som han är!

Vi lagade iallafall tacos och tittade på Green Street Hooligans och Borat. Johanna har aldrig sett Borat innan, så hon fick sig en smärre chock! ;) Fy fan vad äcklig den där scenen är när dom brottas i hotellrummet...

Jag skjutsade precis Johanna och Bianca till tåget, dom ska in till stan och shoppa lite. Ikväll kommer hon och hämtar mig, vi ska nämligen till Ulricehamn på en jättestor fest som anordnas på Hotellet! Louice ringde mig innan och det lät skitkul, så dit åker vi ikväll! Johanna ska vara nykter och köra, men jag kan go bananas om jag vill det. ;)


Min älskling Gibson!

VÄRLDENS TURDAG!

Dagen har spenderats hos mamma på förmiddagen, sen vid 14 åkte jag hem till kära Mullsjö.
Jag och pappa fixade det sista med min Au Pair ansökan, nu ska jag äntligen boka intervju!

Förresten, jag har nog aldrig haft så tur som jag hade idag. När jag och pappa skannade in alla referenser på datorn satt han samtidigt och letade igenom lite papper. Då hittade han ett kuvert som det stod "Grattis Jossan 15 år!". Vi öppnade det och där låg det ett brev där det stod typ "här får du lite pengar till en moped" och 2300 kr i! HELT JÄVLA SJUKT!
Jag har alltså glömt bort 2300 kr i nästan 4 år. Fy fan vad glad jag är, det är alltid så jäkla kul att ha pengar som man inte förväntar sig att ha. Jag menar, jag blev överlycklig när jag hittade en 50-lapp i min gamla jacka, men 2300... Shit.

Johanna kommer hit vid 20,  vi ska laga lite käk och jobba lite med hennes Au Pair ansökan. Sen ska hon och hennes söta hund Bianca sova här, mys.


I´m rich, bitch ;) Haha!

1 VECKAS LEDIGHET VÄNTAR!

Jag kom hem från jobbet för någon timma sen. Idag kunde jag knappt vara trevlig, min spänningshuvudvärk vägrar släppa och det är nästan olidligt ibland..

Just nu är jag så jävla lycklig, från och med imorgon är jag ledig en vecka! Ni fattar inte hur skönt det kommer bli, jag kommer uppskatta varje minut. Att inte behöva tänka på att passa tider överhuvudtaget måste nästan vara det bästa som finns.

Idag har jag annars fixat klart med alla referenser inför Au Pair-resan. Jag väntar bara på Peters, men sen så är allting klart! Maja från organisationen ska ringa mig i slutet av veckan så ska vi boka in en intervju. Det börjar närma sig nu!

Morgondagen ska spenderas med Johanna, vi ska fixa lite med hennes Au Pair ansökan och hyra film och laga god mat. På lördag blir det förfest i Eddies lägenhet med alla tjejerna och sen utgång. Jag är så jävla taggad! Jag har fan inte gått ut sen Göteborg, och det är typ en och en halv vecka sen. Katastrof!

Nej, kära vänner. Nu ska jag lägga mig i soffan och njuta av min ledighet.
Hoppas ni mår bra!



Jag och Hannah i Göteborg för två helger sen. Fulla, glada och galna!

Utkast: G od ...

God morgon!

Vaknade för någon timme sen, att jag alltid ska vakna så sent... Måste skärpa mig med det!

Idag är planerna att åka in till stan vid 15.30 för att jobba mellan 17-20. Innan dess ska jag hinna med att raka Gibson lite mer + kamma honom, han ser ut som en ryamatta just nu...

Nej, dags att ta tag i dagen!










 


BILDER FRÅN TUNISIEN

Jag kom precis på att jag har helt totalt glömt bort att lägga upp bilder från Tunisienresan med tjejerna i Maj!

Jag har inte fått alla bilderna än (...), jag har bara snott dom från Emmas facebook.
Men ni får några smakprov så länge!


Precis framme i Tunisen. Vi var riktigt slitna efter den långa resan. Jag speciellt eftersom min kropp var på helspänn HELA tiden (jag är väääldigt flygrädd).



På caféet där vi köpte den godaste färskpressade apelsinjuicen jag någonsin smakat!



Mina tjejer!



Jag och Ellen på balkongen där vi satt och drack vin och kedjerökte varje kväll.



Ja, jag sa ju inte att drickandet var classy direkt...



Det UNDERBARA havet.



The ride from hell. Haha, men det var något av det roligaste jag gjort!



Våra alldeles egna platser! Vi kom dit varje dag, och varje dag ringde en kille som jobbade där sina kompisar för att säga att vi var där och då kom de fort som fan för att titta. Haha!



ÅH, Ellen blev så jävla söt när hon badade i saltvatten och fick afro!


Har inte så mycket mer bilder, inga som går att lägga upp på bloggen iallafall. ;)
Men ni får självklart se mer när jag får alla bilderna!

Time for bed, eller teve. Jag har inte bestämt mig än.
I vilket fall, god natt!

FÖR VI SKA TILL USA!

Jag har kommit på att jag skulle sakna bloggandet alldeles för mycket om jag slutade helt och bli skituttråkad om jag kände mig tvungen att skriva varje dag. Så jag får möta mina två sidor på mitten, skriva när jag känner för det helt enkelt!

Idag har jag varit ledig, underbart! Men något som är ännu mer fantastiskt är att jag är ledig en vecka från och med på fredag. Då ska jag verkligen vila ut och leva mitt jävla fucking liv.

Under förmiddagen mötte jag upp Johanna på Georges för lunch. Vi snackade om min framtida USA-resa och vad hon ska hitta på nu efter studenten. Hon var ju också inne på att åka som Au Pair innan, men allt rann ur sanden.
Vi pratade mycket om att hon är rädd för att ta steg, att hon inte vågar att göra saker för att hon tänker hela tiden på de negativa sakerna som kan hända. Jag är personligen helt tvärtom, när jag känner för att göra någonting då gör jag verkligen det för annars kommer jag ångra mig hela livet.
Herregud, man är bara ung en gång och om jag inte åker iväg till USA kommer jag sitta där som en sur gammal kärring och klaga på att jag inte åkte. NO regrets people, no regrets!

Anyway, Johanna ringde mig lite senare under dagen och sa att hon funderade på vad hon ville göra. Hon hade kommit fram till att hon också vill åka som Au Pair! Skitkul tycker jag, jag vet att vi kommer ha the time of our lives där och hon kommer inte ångra det en sekund (eller okej, ett par när man saknar familjen).
Men jag är iallafall hur jävla glad som helst, JAG OCH MIN UNDERBARA VÄN SKA TILL USA!
Det är sjukt.



Älskade JohanaBanana. Nu gäller det bara att få med mina andra tjejer också ;)

090721

Pallar typ inte blogga mer. Känns så onödigt att lägga ner tid på att skriva om vad man har gjort när man inte får någon respons ändå.

Men veckan har iaf bestått av massa jobb, bio (Brüno), umgås med vännerna och träffa släkten.
Vid 14 ska jag luncha med Johanna på Georges och sen har jag massa att fixa med Au Pair ansökan!

Nej, pallar verkligen inte skriva, Vi hörs när vi hörs!

ÖVERNATTNING HOS MALIN

God morgon!

Jag måste verkligen gå upp tidigare på mornarna, det känns som hela dagen är förbi när man vaknar vid 12.

Jag sov hos Malin inatt. Igårkväll kom vår käre vän David förbi, vi grillade massa god mat och pratade hela kvällen. Det var riktigt trevligt, jag har saknat honom! Patrik kom förbi lite senare, vi kikade på någon film.

Idag är det jobb som gäller vid 17 - 20 och innan dess ska vi städa lite här hemma. Det ser verkligen för jävligt ut. Malin år påväg hem från Jkpg just nu, hon har varit och färgat håret. Hon kom hem nu, FIIIINT blev det! :)

Nej, dags att ta tag i städningen. Puss!

090715

Halva Juli har redan gått. Vart fan tar tiden vägen?

I måndags sov jag hos Malin eftersom hon är ensam hemma. Hannah kom också, vi kikade på film, käkade mat och töntade oss framför camen med någon random kille.

Igår åkte vi in till stan vid 14-tiden, shoppade lite (jag köpte ett par jeansleggins som verkligen ser ut som jeans och ett par örhängen) och fikade med Johanna, Ellen, Amanda och Sofia. Nice!
Under eftermiddagen/kvällen gick vi ner till Malins bror Peder och hans fru och barn. Vi tittade på någon match och sen spelade vi fotboll med killarna. Så himla underbara var dom. Jag älskar barn!

Idag ska jag jobba mellan 17 - 20, så jag ska ta bussen in vid 15.30. Orkar egentligen inte göra något innan dess, men jag måste väl städa lite innan. Och kanske raka Gibson, han har lite klumpar.

Nej, dags att slita sig från datorn!


BILDER FRÅN GÖTEBORG

Hej på er!

Jag sov ända till 12 idag, men jag är fortfarande hur trött som helst... Det kanske beror på att min kropp hade längtat så att ligga i min sköna säng? ;P

Dagen har inte varit så produktiv, jag har spelat lite Simpsons med Emelie och gosat med Gibson. Nu ska jag sätta mig och skriva det personliga brevet till Au Pair ansökan, jag måste verkligen få det gjort nu. Om jag ska hinna åka till hösten måste jag verkligen skynda mig nu, denna veckan SKA allt vara klart.

Nu har jag fått bilderna från Göteborg i helgen, här är ett urval av bilderna:










Top från Gina Tricot
Hög kjol från Vila
Blå/vit randiga skor från DNA (mina nya älsklingar)




Som ni ser hade vi riktigt jävla kul! Vi förfestade i den lägenheten vi bodde i. Vid 23 åkte vi till Oscar för en andra förfest och stannade där till 01 ungefär. Sen tog vi en taxi till Avenyn och gick in på Boulevard. Vi dansade och satt på uteserveringen och rökte och snackade.
Vid halv 4 gick vi till Donken och käkade fyllemat, så gott har mat aldrig smakat!
Vi tog spårvagnen hem sen någongång framåt morgonen. 
En riktigt lyckad kväll och helg med mina favoriter!

TIME FOR BED

Nu, det som jag har längtat efter hela jävla helgen.

SÄNGEN!

HEMMA!

Hemma i tråkiga Mullsjö igen.
Vi har haft en så jäkla rolig helg i Göteborg! Vi var åtta snygga damer (Jag, Malin, Johanna, Amanda, Ellen, Jonna, Julia och Hannah) som åkte upp i fredags och stannade tills i eftermiddags.

Jag tycker inte det är så kul att berätta om hela helgen när man inte har bilderna. Amanda har alla, så ni får höra hela storyn när jag får dom, imorgon hoppas jag!

Ligger här helt död efter helgens bravader, har inte sovit många timmar och de få timmar jag sov låg jag på ett liggunderlag lika tjockt som ett a4 papper, så min rygg är inte på topp... Men mina fötter är chockerande det! Jag använde mina nya heels för första gången, jag hade fan knappast alls ont. Helt sjukt. Jag förväntade mig skavsår på hälarna och olidlig smärta på trampdynorna. Men icke.  Det bevisar att lite dyrare skor är mycket skönare och bättre än billig skit!

Nu ska jag mysa med syster min, har saknat henne!




Min vackra syster! Älskar henne mest av allt och är så stolt över att hon kom in på högskolan, på värsta fancy linjen. YOURE THE WOMAN!


090708

God morgon!

Vaknade för någon timme sen, det var riktigt skönt att få sova ut så länge jag vill. Var ett tag sen nu.
Fy fan, jag drömde nog den värsta drömmen någonsin inatt.
Min lillebror Jonathan var ungefär 12 i drömmen (han är 15 nu) och skulle bada i en simhall med sin klass och det var ganska många föräldrar och syskon med. Alla ungar hoppade i samtidigt så det uppstod typ något skumliknande vatten på ytan så att dom inte kunde simma upp. Vi började försöka dra upp alla barn så att de inte skulle drunkna men sen när de hade tömt poolen såg vi att fem barn låg på botten, inklusive Jonathan.
Jag började skrika och panikgråta och försökte få liv i honom, men alla sa hela tiden att det inte var någon idé. Mamma var ledsen, men hon grät typ en tår och sa "Ja, det var ju synd".
Jag grät och grät men ingen tröstade mig och allt var bara hemskt.

Jag HATAR att drömma sånt, för det kändes så jävla äkta. Jag var helt säker på att Jonathan var död. När jag vaknade kunde jag inte andas och kinderna var helt blöta, så jag hade antagligen panikgråtit på riktigt också.
Från och med nu får ingen i min närhet dö innan jag gör det, punkt slut.

Okej, nu till lite mer roliga saker!
Om ett par timmar åker jag till mamma igen, jag ska jobba mellan 17 - 20 ikväll och 10 - 17 imorgon.
Sen på fredag åker jag och fem tjejer till Göteborg! Vi ska festa till det, umgås och förhoppningsvis träffa Robert.

Nej, dags att vakna till och börja packa!



Foxie under långpromenaden igår


Hon kände vinden i nosen!


090707

Hej!

Var ett tag sen jag skrev nu, men har helt enkelt inte haft tid.

Jag har jobbat hela helgen, fredag 17 - 20 och lördag och söndag 10 - 18. Det var riktigt jobbigt, jag har knappast inte haft någon energi denna helg.

Annars i helgen har det inte hänt så mycket pga jobbet. Men jag har hunnit med att träna en del, i lördags sprang jag och mamma uppe i Axamospåret 5 km. Det gick bra, men jag känner att konditionen inte riktigt är där än. Men jag sprang hela tiden iallafall. Jag har också hunnit med att träna Pilates igår och idag gick jag upp vid 10 och sprang en runda på 4 - 5 km ungefär. Riktigt segt, men vad gör man inte för att bli snygg?

Kom hem till Mullsjö för någon timme sen, ska träffa Malin lite senare och titta på film eller nått. Saknar min störda vän!

Men först blir det affären för att handla lite med far min!

SOLA ALL DAY LONG!

Hello sötnosar!

Det har varit en riktigt najs dag idag kan jag säga er, har varit i solen i princip hela dagen.

Tillbringade förmiddagen på altanen solandes med ipoden på högsta volym. Vid 15.30 åkte jag och hämtade Malin på jobbet och vi åkte direkt till Branten för solning och badning. Helt sjukt vad jag hade längtat efter att bada, höll för fan på att smälta bort på altanen!

Vi stannade där till 18, åkte hem, käkade. Vid 19 åkte vi till Ljungqvist för att köpa kex (Tom & Jerrys såklart), Loka och cigg för att sen åka direkt tillbaka till Branten. Vi satt på en filt och kedjerökte och bara snackade. Hur mysigt som helst! Malin är fan den bästa vännen man kan ha. Älskar dig bästis!
Vi gav upp efter 21 någongång.

Imorgon åker vi antagligen in till Vätterstranden vid 11.30 och chillar lite där. Sen ska jag jobba på kvällen och hela helgen... Blöh, jag hatar mitt jobb. Om det vore möjligt skulle jag sluta direkt och bara njuta av sommaren varje dag. Men pengar behövs till USA!

Har förresten ordnat det mesta med ansökan nu. Snart får jag gå på intervju och sen kommer det rulla på! Shit, det är inte långt kvar tills jag åker egentligen. Fy fan vad jag kommer lipa när jag åker...

Nu blir det duschen, sen mys med syster.
PUSS!



Jag och Malin för lääängesen på maskerad hos Linnea!

090701

Det är redan Juli. Tiden går fan för fort!

Vaknade för ett par timmar sen. Malin övertygade mig att det skulle bli sååå fint väder idag, men när jag tittade ut är det ju för fan molnigt! Blö, jag som ville sola hela dagen.
Men när Malin slutar vid 16 ska vi åka och bada någonstans. Vart vet jag inte, kanske Branten eller något?

Fikan med tjejerna igår var jättetrevlig, vi satt på Georges och tjötade lite. Träffade två av Ellens vänner, Sofia och Amanda. Trevliga tjejer!
Efter fikat åkte jag och Malin ut till Furusjö till Agges nya hus. Så jäkla fint var det, ett timmerhus precis vid sjön med inomhuspool! Jag vet vart vi ska hänga i sommar.... ;)
Agge och hans kompis hade fångat massa små grodbebisar i en hink som de skulle ha och fiska med (!!). Vi försökte rädda dom, men killarna blev förbannade. Men egentligen kunde vi inte göra så mycket, det kryllade av små grodor på gräsmattan. Men fan vilket jävla djurplågeri att sätta små levande grodor på en krok.

Planerna för idag är annars att städa lite och leka med Foxie som äntligen är hemma! Jag har saknat mitt lilla Fnösk,

Dags att ta tag i Au Pair ansökan, denna veckan ska allt vara klart!

RSS 2.0
Test