I´M FALLING IN LOVE WITH YOUR FAVOURITE SONG




Jag är hemma från skolan idag eftersom mitt huvud och hals inte tillät mig att gå upp i morse. Jag hatar verkligen att vara sjuk, och idag måste jag verkligen jobba eftersom jag har tagit ledigt nästa helg kan jag liksom inte jobba idag. Carina skulle döda mig då... Jaja, det är bara att suck it up och le litegrann så kommer det nog ordna sig!

Jag börjar få lite panik för projektrapporten som ska vara inne på fredag, jag har inte ens börjat än... Men jag har hela onsdagskvällen och torsdagen så det är nog lugnt. Eller fan, nu kom jag på att vi ska se på hockey på O´learys på onsdag kväll. BRA JOSEFINE!




IN A WORLD SO COLD, IT´S HARD TO KEEP THE FAITH






I
kväll känns det extra mycket, min älskade Leo. Nu skulle du egentligen ligga i mitt knä och jag skulle känna din päls mot mitt ansikte.

Jag saknar dig!



You are always on my mind.

SEX UNDER REDOVISNINGEN

Nu har jag övningskört massor i stan och sen hem till Mullsjö. Det gick hur jävla bra som helst idag och jag är redo för körlektionen på onsdag.

Dagen har annars varit lång, jag hade ett engelskaprov kl 8 och sen skola till 16.30. Jag mår fortfarande piss, halsen gör jätteont och jag känner mig febrig. Men än lever jag!
Ikväll ska jag sitta och skriva på projektrapporten som ska vara inne på torsdag, det ska nog inte vara några problem.

Förresten, jag och Johanna gjorde bort oss BIG TIME idag. Vi hade redovisning på Naturen om Krypton (ett grundämne) och hade en power point redovisning. Allting gick jättebra, fram tills sista bilden.
Vi skulle berätta om var Krypton finns i vardagslivet och hade tagit två bilder från google.se. En var på en glödlampa och en var på en målad kamera.
När vi stod och redovisade började några i klassen skratta, vi undrade varför men fortsatte ändå att prata. När alla började skratta riktigt högt frågade vi var det var de skrattade åt.
Pontus pekade på white boarden och sa att vi skulle kolla på kameran. Där visade sig att reflektionen på kameralinsen visade att ett par hade sex. SEX! Alltså, så mycket har jag inte skämts och skrattat på länge... Lärare Anders skrattade också (Lucky us!)

Haha, det är sånt här man kommer skratta till när man är gammal.
Vill ni se den underbara bilden? ;)


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH, jag dör långsamt!


SING FOR ME

Kom hem för en stund sedan, jobbet gick riktigt segt idag. Men jag tänkte bara på det 100 procentiga ob:et jag får!

Ni släckte väl lamporna igår hoppas jag? Vi gjorde det. Eller, vi fuskade faktiskt lite genom att ha teven på. Men det var ju Robinson och det kan man fan inte missa! Jag tyckte det var rätt att den där jävla Bea åkte ut, hon är ful och opassbar.

Kvällen igår var riktigt lugn och när jag vaknade imorse gjorde halsen riktigt ont, fan att jag ska bli sjuk nu. Men jag tror det är en mild variant denna gången! Jag får fan panik när det känns som att det är snustorrt i halsen, hellre hostar jag slem...

Förresten, har jag berättat att jag ska ta min första körlektion på onsdag? Jag kan ju redan köra, men jag ska ta typ 4 lektioner för att se om jag behöver finslipa på vissa saker. Jag ska också ta tag i den jävla teorin också... Räcker det inte med att jag kan köra?

Och på torsdag kommer jag göra en sak. Det kommer bli skitkul och jag är riktigt exited! :)



Nu ska jag dra och vänta på onyktrare tider!


HELLO PEOPLE I´M BOBBY BROWN

Kvällen var allt som den skulle vara. Taggade brudar, alkohol, limo, skumpa, dans och riktigt jävla hög musik.
Födelsedagsbarnet Julia blev chockad och började lipa. Vi glassade runt i limon och bara levde livet. Det var riktigt nice!

Efter att ha åkt runt i över en timme körde vår chaufför oss till Centrum och släppte av oss där. Väl inne dansade jag med mina tjejer och hade lite catfight med en jävla blattetjej. Åh, det kryllar verkligen av de där små fjortisarna som börjar dra en i håret så fort man råkar nudda dom på dansgolvet. HALLÅ, lätt att inte röra någon? Fan vad arg jag var. Johanna drog iväg mig, men blattetjejen kan fan inte bestämma om jag ska vara kvar eller inte. Så jag ställde mig och dansade precis bredvid henne. Haha, jag fick det bästa blicken någonsin av henne, typ ett-försök-till-att-se-arg-ut-men-såg-ut-som-en-brunstig-tjur/osäker/ panik, jag-måste-stay-cool-mina-vänner-ser-ju-på - blick.
 
Anyway, kvällen var riktigt kul. Detta måste vi göra om brudar! Med min andra hälft också självklart. Hon måste också uppleva den där underbara kramen man fick av limo- Stefan innan man steg in i limon.

Jag har jobbat hela dagen, ska alldeles strax käka vegetarisk lasagne som för övrigt är världens godaste rätt.
Imorgon väntar en ny jobbdag och jag lever vidare. Livet känns för jävla bra just nu. Vi får se hur länge det håller i sig.

Ciao


RESAN ÄR BOKAD!!

Ååååååååååh, jag är så jäkla glad!

Nu har vi äntligen bokat resan och det fick bli till Tunisien. Det blir jag, Malin, Ellen och Emma. Fan vad jag längtar!
Vi åker den 15:e Maj och kommer hem den 23:e, så vi kommer ha en så snygg bränna till balen och studenten!

Hotellet är verkligen jättefint, det heter Hotell Houria Palace och ligger ca 8 km från Sousse. Det är ett ganska lugnt område, men vi ska ändå bara chilla och sola hela dagarna ändå. Och att åka taxi till Sousse kostar typ 35 kr, så vi kan ju åka dit när vi vill. :)








Visst är det fint? :)

Ni kanske har förstått att JAG LÄNGTAR!
Brudar, snart åker vi!

VÅFFELMAKING MED KLASSEN

Dagen har varit helt okej.

Jag hade bara två lektioner idag och efter vi hade slutat vid 12 kom ungefär hälften av klassen hem till mig och vi lagade massor av våfflor. Då menar jag MASSOR. Det var riktigt trevligt, vi blev feta och alla var glada.
Visste ni att en våffla innehåller 350 kalorier, och med grädde + sylt blir det ca 500. Jag åt tre och det innebär att jag åt upp 3/4 av mitt rekommenderande dagliga intag.
Så jävla äckligt!

Jag och Malin tog tåget hem vid 15 och sedan dess har jag pluggat till Rättskunskapsprovet som jag ska ha imorgon. Jag orkar inte egentligen eftersom jag satt uppe till 01.30 och skrev klart en Mellanösternanalys inatt.
Jag räknar dagarna till Påsklovet. Och Balen. Och studenten!

Nu ska jag tillbaka till pluggandet, förlåt för att jag har varit tråkig de senaste veckorna. Jag har varit så otroligt upptagen och inte alls på humör att blogga. Men snart blir det ändring på det, lovar! :)

Jag fick alla bilder som Ida tog på modevisningen idag, här är några fina på mig och Johanna:




EXITED

God afton mina små!

Sitter här och käkar ananas med syrran. Det är riktigt gott förutom att hela min mun svider av det och små strängar fastnar mellan tänderna. Men det är det värt!

Idag orkade jag inte upp till första lektionen så jag åkte in vid 11.30 och hade två lektioner, Natur och Filosofi. Vår Filosofilärare är så jäkla soft, vi som inte har gjort provet än kan göra det när vi vill och inte har så mycket andra prov att göra. Sånt uppskattar jag verkligen, det finns lärare som bryr sig trots allt.

Jag kom hem vid 17-tiden och åkte och handlade med pappsen, mycket gott och nyttigt blev det!
Inatt ska jag sitta vaken så länge som det behövs tills en uppsats är klar. Jag ska skriva om Mellanösternkonflikten. OCH JAG HATAR DET.

Vet ni förresten vad jag har bestämt mig för att göra? :D Eller, det får ni veta när det är aktuellt. Det får bli en liten överraskning. Jag är så jävla exited!!

Dags att plugga vidare... Puss på er!

MER BILDER FRÅN FASHION NIGHT

Jag trodde jag skulle gå upp vid 9- tiden idag, men klockan var 10.30 när jag segade mig upp ur sängen.

Än en gång tog jag på mig löparkläderna och tog en springrunda med Foxie. Det blev ungefär 6 km denna gången, riktigt skönt! Men när jag kom hem märkte jag att jag hade ganska ont i ländryggen och nu gör det faktiskt riktigt ont... Hoppas det inte är någonting, jag vill verkligen bygga upp min kondition riktigt ordentligt nu!

Annars idag har jag tagit det ganska lugnt, lagat mat och umgåtts med Emelie. Ska alldeles strax börja skriva på samhällsreflektionen om Mellanösterkonflikten. Jag hatar verkligen att skriva om sånt, det är något som jag absolut inte är insatt i och då kanske det inte är så lätt att skriva en uppsats om det. Efter det ska jag skriva ett argumenterande tal om något som jag inte har kommit på än, haha. :)

Hoppas ni mår bra allihopa, jag är ganska positiv eftersom påsklovet börjar närma sig och då ska vi tjejer åka till Göteborg och bo på hotell och festa hela nätterna. Kommer bli så sjukt kul!
Imorgon ska jag ringa körskolan, jag har inte fått tummen ur att ringa dom. Så nu är det dags. Körkort nästa!

Laddade förresten upp bilderna som Emelie tog i onsdags på modevisningen, hittade några fina!





Nej, dags att ta tag i pluggandet. Hörs ikväll!


MYSKVÄLL MED TJEJERNA

Jag kom precis hem från Jkpg, ikväll har jag, Ellen, Malin och Amalia käkat mat hemma hos mamma och tittat på Robinson. Vi skulle egentligen titta på matchen också, men såklart har inte mamma Canal +! Vi trodde liksom att den gick på 9:an. Jaja, livet går inte alltid som man vill.
Robinson var helt okej, det var kanske lite av en besvikelse eftersom det är lite opersonligt tycker jag. Man fick inte riktigt veta hur personerna är och jag kommer knappt ihåg en enda.
Men Robinson är alltid kul, så jag kommer säkert se om jag är hemma någon gång på en lördagskväll!

Jag och Malin var så himla trötta och de andra tjejerna skulle åka och hälsa på någon, så vi tog 23 bussen. Jag mådde skit illa på bussen och gör det fortfarande. Fattar inte vad det är, jag kanske har ätit något dåligt? Jag ska snart gå och lägga mig och hoppas att det går över tills imorgon.

Haha, förresten. Vill ni se en rolig bild? Den är från en förfest hemma hos Malin för ett par månader sen. Vi badade tunna hemma hos henne, hur mysigt som helst!




Haha, kanske inte världens snyggaste bild på oss (det var Malin som tvingade oss att ha på mössorna...)
Men kul hade vi iallafall!


SPRINGA PÅ FAST MAGE

Det känns som att det är kväll redan, jag har hunnit med så sjukt mycket idag!

Jag vaknade redan vid halv åtta- tiden av att Emelie gjorde frukost i köket men jag gick inte upp förrens vid 9 ungefär.
Jag gick bara upp, tog på mig kläderna, hämtade Foxie och begav mig ut för en springrunda.
Det var riktigt skönt, men jobbigt idag. Vi sprang ungefär 5-6 km, ganska lagom eftersom jag ska springa imorgon också!

Efter springturen tog jag och Marica ut Gibson i selen så han fick vara ute i det underbara vädret. Han blev helt galen och kär i en enbuske, han låg och kråmade sig mot det och åt lite. Haha! Har spelat in en så himla rolig video när han gör det. Lilla Snibbson älskling.

Nu ska vi snart traska upp till farmor och farfar för att fira farmors 75 årsdag. Jag kan inte fatta att hon är så gammal, det känns som att hon nyss pensionerades!
Efter vi har firat henne ska jag åka in till Jkpg och träffa tjejerna hemma hos mig. Vi ska käka mat och titta på Robinson tror jag. :) Det blir nog jag, Malin, Amalia och Ellen. Kommer bli mysigt!

Nu har jag bråttom, hörs ikväll eller imorgon!


COME BACK TO ME

Mina ögon är så sjukt tunga, så jag ska alldeles strax gå och lägga mig i min underbara nybäddade säng. Visst är det det bästa som finns?

Ikväll har familjen haft en riktig myskväll. Vi åt middag, kassler med hasselbackspotatis och sallad. Jag testade faktiskt på tofu för första gången i hela mitt liv. Ganska konstigt med tanke på att jag har varit vegetarian i 3 år...
Och den där jävla tofun smakade verkligen skit. Jag köpte den naturella och stekte den i massa kryddor, men den smakade ändå knappt någonting och hade en riktigt konstig konstistens. Jag har ingen aning om jag har gjort helt fel, det kanske smakar gott egentligen, någon som har ett bra tips?

Det känns riktigt konstigt att vara i det här huset utan att Leo är hemma. Hela atmosfären har förändrats och man märker verkligen att någon är borta. Usch vad jag saknar min älskling, jag vill inte acceptera att han är borta och jag aldrig kommer att få se honom igen. Det är sjukt hur mycket mina djur betyder för mig, de har en så stor roll i mitt liv och jag sörjer Leo nästan som om en människa skulle gå bort.

Leo, Leodoranten, Sneo, Kurre, Kumba, Behå, jag saknar dig så det gör ont! Min lilla älskling.




Älsklingen när han var några få veckor. Har ni sett något finare?


FASHION NIGHT VAR RIKTIGT LYCKAD

Jag kom hem från skolan vid tre-tiden, vi slutade vid tolv men jag gick på stan och handlade lite saker. Ni får se sen!
Jag tänkte berätta lite om min och Johannas modevisning, Fashion Night, som var i onsdags kväll.

Hela denna veckan har varit hur hektiskt som helst, vi har hämtat alla kläder från klädkedjorna (ungefär 200 plagg), testat dom på alla 17 modeller, skrivit kontrakt, byggt scenen m.m m.m.
Natten mellan tisdag och onsdag sov jag över hos Johanna, vi övade manus och fixade med alla kläder. Vå åkte in till skolan vid halv nio och började redan då bygga scenen. Vaktmästarna var guld värda hela dagen och kvällen, de hjälpte oss att bygga catwalken, med ljudet och höll oss samtidigt på otroligt bra humör!
Vid halv 5 kom modellerna och vi körde genrep två gånger. Det visade sig att det skulle bli riktigt hektiskt för en del modeller eftersom de var med på två klädkedjor på raken, men vi ordnade det också.
Modevisningen började vid 19 och jag har verkligen inte varit så nervös på länge som när vi skulle gå upp på scenen...
Men det gick verkligen jättebra, både jag och Johanna pratade tydligt var allmänt glada, det tror jag publiken tyckte om! :)

Vi hälsade först alla välkomna och sa att vi anordnade denna modevisning som ett projekt för att samla in pengar till Barncancerfonden.
Showen började och Elin var först ut. Johanna skötte powerpointen och snacket mellan klädkedjorna, jag skötte ombyte av alla modeller och skicka ut dom i rätt ordning, vaktmästaren skötte ljudet och två elever från PB skötte ljuset.

Allting gick som smort, modellerna var verkligen jätteduktiga, tack allihop för att ni ställde upp!
Jag och Johanna hade hur kul somhelst, hoppas alla hade det också.

En sak som var riktigt tråkigt var att vår handledare Hanna inte kom. Vi har haft möte om detta, hur ska hon kunna bedömma vårat projektarbete om hon inte har sett det? Sånt blir jag riktigt sur på.

Anyway, det var verkligen en lyckad kväll och jag tycker att det har varit en stor erfarenhet att vi har fått göra det här helt på egen hand och se hur allt har utvecklats! Tack alla för att ni hjälpte till!

Här kommer några bilder från kvällen:



Jag och Johanna



Elin



Emma



Emilie



Victor



Johan



Janni

Snygga alla är, eller hur? :)

LEO LÈS QISCH

Jag har inte skrivit på några dagar, det är på grund av jag inte har haft tid och för att jag inte har velat.


Jag har massor att berätta, om hur modevisningen blev bland annat.

Men just nu är jag riktigt ledsen. Jag har fram tills nu stängt av det faktum att min älskade Leo dog natten mellan tisdag och onsdag. Jag har vägrat att inse att han är borta och bara fokuserat på modevisningen, det är inte förrens nu alla känslor kommer. Jag insåg det inte när pappa sa på morgonen att han hittade honom liggandes i sin korg, jag insåg det inte när vi fick se honom ligga så fint i korgen, det såg ut som han sov.

Jag har inte insett det förrens nu, när jag sitter i huset där han har varit en del av familjen i 4 och ett halvt år, där han  egentligen skulle ligga i mitt knä och gosa nu, att han är borta.
Min fina, älskade Leo finns inte mer och det känns verkligen i hjärtat.

En sak ska ni få klart för er, jag hatar folk som säger "men det var ju bara en katt, hur hemskt kan det vara?". De personerna som säger så har tydligen inte känt den starka kärlek som man kan känna för ett djur, de har antagligen inte känt det kontakten. Jag har bara en sak att säga till er; Jag tycker verkligen synd om er.
Jag älskar mina djur så det gör ont, och nu när Leo är borta känns det verkligen tomt här hemma. Det är något som fattas, en del av familjen är borta.








Syskonkärlek. Jag är riktigt rädd för hur Gibson kommer klara sig nu när han inte har Leo...

Fina Leo, jag hoppas du har det bra där du är nu. Jag saknar dig så himla mycket, hela familjen gör det. Det var inte din tid att gå, du var för ung och för älskad. Vi kommer ses igen. Älskar dig min fina Leo lés Qisch <3


STRESSIG DAG...

Jag har stått upp med mina högklackade i sammanlagt 12 timmar, förstår ni hur ont jag har i fötterna?

Dagen har endast bestått av förberedelser inför modevisningen. Idag hämtade vi alla kläder förutom dom från MQ. Jag och Johanna har alltså hämtat ungefär 100 plagg. Det är helt sjukt, bilen var verkligen FULL med påsar!

Vi har också haft fitting med alla modeller lite senare på eftermiddagen, alla 17. Det gick bra, en tjej var kanske lite för kräsen när det gäller kläderna. Men en modell ska faktiskt hålla käft och acceptera de kläder han/hon får. Eller hur har jag rätt?

Denna dagen har varit jävligt påfrestande och jag orkar inte skriva mer nu för att jag är arg, ledsen och trött.
Ingen bra kombo.



I am a devilwhore, yes I am.

ÄNTLIGEN HEMMA

Jag kom med tåget vid 19.15 och min kära pappa kom och hämtade mig.

Helgen har varit fylld med jobb, onyttig mat och bråk med mamma.

Jag är iallafall glad att jag är hemma nu, till min kära pappa. Han är bäst!


Dessa dagarna innan onsdag kommer bli så jäkla stressiga. Vi har så mycket att ordna innan modevisningen så vi kommer ta ledigt imorgon och kanske på tisdag. Hoppas ni vänner hör av er så ni kan få biljetter, KOM NU OCH STÖD OSS FÖR FAN! ;)

Jag är så jävla trött, vi håller på att kontakta alla modeller för deras storlekar. Vi ska hämta kläderna imorgon så vi måste veta det.

Jaja, det var allt intressant jag hade att komma med. Jag är så trött att jag inte ens vet vad jag skriver.




Puss på er mina barn!


JAG ÄR TRÅKIG VARANNAN HELG

Ja, det är jag faktiskt. Jag jobbar ju varannan helg och då orkar jag oftast inte blogga överhuvudtaget.
Denna helgen ska jag tom inte gå ut, katastrof!

Jag var så otroligt trött igår, så jag stannade hemma med familjen och åt god mat efter jobbet. Ikväll är jag faktiskt tvungen att plugga till Filosofiprovet på måndag. Jag har inte ens öppnat boken och filosofi är det svåraste ämnet enligt mig.

Anyway, jag tänkte bara skriva och säga att jag lever. Jobbdagen har varit riktigt lång och morgondagen kommer säkert bli ännu längre.

Vi hörs imorgonkväll när jag har kommit hem till Mullsjö!

SOVMORGON IS THE SHIT

God morgon!

Jag vaknade innan alarmet startade vid typ 9.15 helt utvilad. Så jäkla skönt! Solen skiner och himlen är helt blå, det känns som att det börjar bli vår nu! Men bara för jag skriver det nu så kommer det väl börja snöa senare. Jippie.

Idag börjar jag inte förrens 13.30, så jag har tagit det lugnt nu på morgonen och ätit jättegod frukost! Jag äter typ aldrig något på morgonen, men när jag har mycket tid på mig och slipper stressa är det fan det bästa som finns. Mer söndagsfrukost till folket!

Jag ska ta 12.38 tåget lite senare, sen blir det matte och arbete med modevisningen. Vi ska skriva kontrakt, skriva i loggboken, skicka låtarna till en kille som ska mixa dom och lite andra saker. Mycket saker att göra! Just det, jag får inte glömma att skicka ut sms till alla modeller också, vi ska träffas på måndag och gå igenom allting.
 
Nu måste jag skynda mig, Johanna ringde precis och sa att jag skulle komma in nu!

FÖRKLARA FÖR MIG, JAG FÖRSTÅR INTE

Det går inte en dag utan att jag tänker på Johan.

Jag tänker självklart på hans familj, hur de mår och om de någonsin kommer vänja sig vid att aldrig få träffa honom igen. Men så funderar jag också på en annan sak. Kanske dog Johan för en anledning? Förlorade han sitt liv för att få människor att inse att livet är jävligt kort och att man måste ta vara på varenda dag?

När jag åkte hem med bussen idag förbi hans minnesplats bredvid vägen tänkte jag att han kan ju inte bara dö sådär. Det måste finnas en anledning. Hur ska man annars kunna förklara att en 20- årig man förlorade livet den morgonen? För att han förtjänade det? Jag skulle inte tro det. Johan var den som minst förtjänade att dö, han har aldrig varit elak mot någon och var alltid trevlig.
Han var en förebild för sina småbröder och en stolthet för sina föräldrar.


Jag sitter här och lipar tills ögonen svider och har precis ringt min älskade Malin som alltid finns här för mig.
Jag tror jag har börjat få ångest när det gäller livet, och döden. Kommer jag vara nöjd med mina upplevelser om jag dör imorgon eller kommer jag ångra att jag inte har gjort vissa saker?
Tänkte Johan så sekunderna innan? Att han inte är redo att dö och behöver uppleva mer saker här i världen?
Var han redo att dö? Han, som hade minst 60 år kvar att leva. Var det förutbestämt att han skulle dö vid 20 års ålder?

Jag vill intala mig själv att Johan dog för en orsak. Jag vill säga att han dog för att upplysa folk att ta vara på livet.
Vad finns det annars för anledning? Vad finns det för giltig anledning för att slita bort denna underbara människa från jorden och orsaka så många människor så mycket smärta?
Jag kan intala mig hur mycket saker som helst. Men en sak är jag säker på; Johan och hans familj förtjänade inte detta.

Johan, det går inte en dag utan att jag tänker på dig.


Vila i frid alla vars liv togs av en galning i Tyskland idag. Denna värld alltså, jag är livrädd för den.

YOU SPIN MY HEAD RIGHT ROUND

Hello!

Dagen har varit lååång, även fast den inte har varit så lång egentligen.
Jag började skolan vid 09.20 och hade en Religionslektion. Samhällslektionen efter blev jävligt stressig eftersom vi hade redovisning om bosättare i Israel och inte gjort ett piss. Men bra som jag och Johanna är fixade vi det i sista sekund och allt blev bra!

Efter skolan satt jag 3 timmar i tysta rummet och råpluggade till Samhällsprovet jag skulle ha klockan 15.
Och vet ni? Provet gick hur bra som helst! Förutom den sista frågan då min lärare stressade mig hela tiden med att fråga om jag var klar. Jag svarade inte så bra som jag skulle kunna ha gjort, det ska jag faktiskt ta upp med henne! Jag satt liksom inte ens där en timme, de andra fick typ 1 timme och 45 min på sig.

Annars är jag mycket glad över att få en lång, välbehövlig sovmorgon imorgon. Till 13.30 för att vara exakt. Det tackar jag och bugar för!

Idag är det exakt en vecka kvar till modevisningen. Jag börjar faktiskt bli lite nervös. Nervös för att det inte ska komma tillräckligt med folk, nervös för att prata inför så mycket folk inklusive JP. Nervös för att något ska gå fel.
Jag kommer fan få magsår eller hjärtattack snart...

Förresten, min bästa vän Malin körde halkbanan idag! Hon sa att det gick jättebra och att det var skitkul.
Nu kommer hon ju snart ta körkort, jag måste också ta tag i det där. Ringer dom imorgon!



Jag och min älskade Malin!


SHOPPING ALWAYS MAKE ME HIGH

Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan vad jag hatar mig själv just nu!!
Hur kan jag glömma Samhällsboken i skolan när jag hade planerat att plugga hela kvällen. Jag trodde jag hade den här hemma, men såklart ligger den i skåpet.
Ibland kan jag bli så himla trött på mig själv...


För att göra mig själv lite gladare så ska jag nu visa dagens inköp!




JAG ÄLSKAR MINA SKOR! Precis min smak med perfekt färg och snygga nitar.
599 :- kostar dom och är från Vagabond.



Shorts från Gina Tricot, 199 :-



Urringad tröja både fram och bak, Gina Tricot 129 :-


Nu får jag verkligen inte shoppa mer på ett tag. Jag har spenderat alldeles för mycket pengar de senaste veckorna, inte bra! Jag funderar på att lämna kortet hemma under veckodagarna...

FASHION NIGHT 2009

Shit mina barn, vilken dag det har varit.

Jag har gått i skolan mellan 09.30 - 16.30 idag, gått på stan och köpt alldeles för mycket saker, gått runt och sålt biljetter till modevisningen, fikat och nu ska jag plugga.
Fan, jag tror inte jag har fått andas på hela dagen!

Min katt har gått bananas. Han springer runt i hela lägenheten och jagar en bananfluga. Och tro mig, detta är inte likt mitt älskade 13 kilos fläskberg.

Jag ska snart sätta mig och läsa i samhällsboken, så rolig är jag. Dessa två veckor kommer vara helt crazy med 5 prov, 5 inlämningar, 3 läxor och så är det modevisningen onsdag nästa vecka och vi har en jävla massa att göra innan det.
Sälja så många biljetter som möjligt, skriva manus, powerpoint, fitting för modellerna m.m m.m m.m m.m.
JAG KOMMER DÖ AV EN HJÄRTATTACK!

Min planering för denna veckan:

Måndag: Skola 09.30 - 16.30, utvecklingssamtal 13.40, sälja biljetter på stan
Tisdag: Tandläkaren 07.50 (Borra!!), åka till många skolor i Jkpg och sälja biljetter, jobba 17 - 20, plugga Samhäll och lära mig om judiska bosättare
Onsdag: Skola 09.20 - 12, Samhällsprov 14.45, plugga Rättskunskap, fitting för modellerna på JC
Torsdag: Skola 08 - 15.20, skriva manus och sälja biljetter, plugga Filosofiprovet
Fredag: Skola 08 - 12.00, jobba med modevisningen, jobba 17 - 20, eventuellt utgång
Lördag: Jobba 10 - 18, plugga Filosofi, jobba med modevisningen
Söndag: Jobba 10 - 18, plugga Filosofi, jobba med modevisningen

Fy fan vilken vecka det kommer bli... Och nästa blir värre. Är det inte underbart?

Och ni, mina vänner, om ni vill komma till modevisningen den 18:e Mars kl. 19 är det bara att höra av sig till mig. Slå en signal eller lämna en kommentar i det här inlägget. Jag skulle verkligen uppskatta det!
Det kostar 80 :- och alla pengar går till Barncancerfonden!




KÅKSTÄDERNA I SYDAFRIKA

Haha, jävlar vad jag skrattade när vi tittade på Wipeout! Jag älskar att se när människor gör illa sig, så detta programmet var verkligen någonting för mig. Nu vet alla vad jag kommer titta på varje söndag kl. 20! :)
Tyckte faktiskt lite synd om Piraten som bröt sin axel eller vad han gjorde, han skulle säkert vinna om han inte skadade sig.

Anyhooow, jag har spenderat resten av eftermiddagen/kvällen med att plugga en del. Sitter nu här och försöker komma på ett bra ämne till en argumenterande text. Jag funderar på att skriva om pälsindustrin, men det känns så "vanligt" (likaså abort och dödsstraff, jag menar hur många gånger har inte de stackars lärarna läst om det?). Jag kanske ska skriva lite om kåkstäderna i Sydafrika, om hur det inte är mänskligt för en människa att bo så och att landet borde satsa mer pengar på att hjälpa de påverkade.

Jag har själv varit i Kapstaden, Sydafrika i 3 månader och då åkte vi till en kåkstad med mammas klasskompisar. Vi blev bjudna på mat av en äldre kvinna, tre killar spelade musik och vi åkte runt och träffade underbara människor.
Jag kommer aldrig glömma en liten pojke där, han kanske var 3 - 4 år. Han hade en varm, stickad tröja trots att det var 30 grader ute och hade det vackraste leendet jag någonsin sett. Jag bar upp honom och han skrattade hela tiden och blev fascinerad av mitt långa, blonda hår. Mamma tog en bild på oss två, den har vi i en ram hemma hos henne. Gud vad vacker han var. Undrar hur han har det nu? Går han i skolan eller jobbar han för att leva? Bor han fortfarande kvar i sitt papphus eller räddade någon honom? Lever han eller är han död?

Ibland kan inte jag sluta tänka på sånt, jag träffade de mest underbara människorna där nere och jag har ingen aning om de ens lever. Han kommer med största säkerhet inte ihåg mig. Det är lite konstigt det där, att man tänker så mycket på en person som inte ens vet vem man är. Tänk om någon gör så med mig?



Underbara, fantastiska Kapstaden! Dit ska jag tillbaka någon dag innan jag dör.
Det berget med den lilla toppen, Lion´s head, där längst upp klättrade jag och mamma två gånger. Jag höll på att dö där uppe, det blåste som fan och det kändes som vinden skulle dra med mig. Men jag är glad att jag fick uppleva det!

Någon dag ska jag berätta för er om mina upplevelser i Sydafrika, hoppas ni vill det!

INTERNATIONELLA KILLDAGEN DÅ?

God dag!

Är det idag som jag ska känna mig stolt över att vara kvinna eller? Förstår inte riktigt vad man ska göra på den internationella kvinnodagen, gå med huvudet lite högre upp kanske?
Äh, jag tycker bara det är orättvist mot männen. Varför finns det ingen internationell killdag?

Idag har jag varit skitduktig! Jag gick upp vid 10, satte mig nästan direkt och skrev om SMS-lån och riskerna med det till Rättskunskapen. Jag har också hunnit med att städa, tvätta, träna pilates och laga mat! Duktigt Josefine.

Jag ska nog snart sätta mig och arbeta med fler uppgifter. Jag har massa grejer som jag är sen med, så det måste bli klart så fort som möjligt! Det värsta jag vet är att ligga efter med något, blir så stressad då...

Idag åker lilla Emma och hennes familj till Thailand, jag kan ju säga att jag är liiiite avundsjuk. Fan, jag skulle offra min högra stortå för att få hänga på.

Nej, tillbaks till pluggandet!



Har börjat sakna mina damer ganska mycket i helgen, är inte van att inte se dom på en hel helg!

MOWGLI = MONGO?

Kom precis hem från Isabelle, det har varit riktigt trevligt ikväll också!
Vi blev bjudna på tacos och satt hela kvällen och tjatade framför Melodifestivalen.
Ellie kan nog vara den mest snälla bebisen, hon skriker aldrig! En sån vill jag också ha när jag får barn.

Haha, Emma la den roligaste kommentaren på länge i affären innan. Vi tittade på plåster och då fanns det ett paket med Djungelbokens figurer. Jag fick syn på Mowgli och pekade på honom.

- Är inte det han den där Mongo eller vad han heter?
- Haha, nej (med en överlägsen ton). Det är Mongolid!

Haha, fan vad vi skrattade! Emma och jag kanske inte är de mest begåvade barnen i denna värld...

Jag tror jag ska gå och lägga mig snart, har så sjukt mycket saker att göra. Två inlämningar, en läxa, plugga till ett prov och lära mig mer om judiska bosättare. Och grädden på moset blir en löprunda också. Fan, det suger att vara mig ibland...



Med den här bilden säger jag god natt och att det fan är dags för sommar snart.


BESVIKEN PÅ NELLY

Jag gick in på H&M:s hemsida innan och tittade på vad jag har beställt. Men jag hittade ett par ännu finare skor som jag hellre ville ha en ett par espadrillos som jag egentligen skulle köpa.

Jag fick förresten hem mina beställda varor från Nelly. Skorna var skitsnygga, men ALLDELES för små. Jag förstår ingenting, jag har 37, ibland 36 och ändå passar inte ett par 37:or? De måste ha skitsmå skostorlekar.
Jag ska skicka tillbaka dom och funderar också på att skicka tillbaka bikinin. Den var inte så snygg som på bilden...

Men snart kommer mina H&M prylar iallafall!


Jag tror jag kommer använda dessa skor flitigt i sommar om jag känner mig själv rätt! Det kommer bli skitsnyggt med ett par röda shorts, en vit tunika och ett par solbrillor till det. GE MIG SOMMAR NU!

Snart drar jag till Isabelle, hörs imorgon!

GOD MORGON!

Ville jag nästan säga, det känns som att klockan är typ 12... Men det kanske beror på att jag gick upp rätt sent idag.

Jag kom hem från Emma för en stund sen, vi färgade hennes röda slingor. Jag fattar inte varför hon ville det eftersom hon åker till Thailand imorgon och håret kommer blekas som fan. Men hennes vilja är min lag! ;)

Nu har jag precis ätit och ska snart duscha och göra iordning mig inför ikväll. Vi ska ha tjejkväll hos Isabelle, kommer säkert bli jättetrevligt som vanligt!



En mycket charmerande Emma i somras!

Dags att hoppa in i duschen, hörs sen!


MULLSJÖTJEJERNA IS BACK ON TRACK!

Fan vilken bra kväll det har varit!

Tjejerna kom som sagt hem till mig, närmare bestämt Jonna, Emma, Sara, Kajsa, Isabelle och lilla Ellie. Alla kom efter 19 någon gång och vi lagade kyckling med klyftpotatis och Café de Paris- sås och sallad med kladdkaka till efterrätt. Skitgott var det!
Vi satt och tjatade i 4 timmar ungefär om allt och ingenting. Det känns så himla bra att samla alla igen, alla klickar så bra tillsammans och det blir en bra stämning.
När de gick hem vid 23 ungefär bestämde vi att vi ska ha tjejkväll hos Isabelle imorgon, kommer bli mysigt! Jag har ju inte sett deras hus än, så det är dags nu!

Lilla Ellie har blivit så himla stor nu, hon ler och skrattar hela tiden. Sötare unge får man leta efter! <3
Jag satt och gosade med henne nästan hela kvällen, vi bestämde att hon ska bli en blandning av en rocktjej, en pianist och emo när hon blir stor. ;)




Hon blir sex månader den 10:e, det är sjukt vad tiden går snabbt

Jag tror sängen börjar kalla på mig, jag sov trots allt bara 4 timmar inatt.
Jo, den kallar definitivt på mig.
God natt!

STUDENTFEST

Hello my children!

De senaste 24 timmarna har varit ganska hektiska. Igår var det då studentfest på Centrum! Johanna kom till mig vid 19- tiden och vi gjorde iordning oss. Efter ett par timmar åkte vi till Emma och förfestade där med henne, Malin, Hannah, Ellen och Fredrik!
Det var riktigt trevlig stämning och vid 23 gick vi till Centrum. Det var verkligen fullt där, men vi kom in efter ett tag. De första timmarna var riktigt roliga, mycket dans med mina tjejer! Sen fick Johanna ett sånt jävla skoskav så vi var tvungna att åka hem. Hedman var så jäkla snäll och skjutsade hem oss. TACK!


Såhär såg jag ut igår:





Bodyn är från Asos
Kjolen är från Vila
Smyckena är från H&M
Mina älskade pumps är från Nilson


Idag var det inte lika kul att gå upp, men jag gick upp vid 08 och missade bara första lektionen.
Ikväll ska mina Mullsjötjejer komma hit och vi ska äta middag! Jag ska laga den, så vi får väl se hur det blir.... Haha, nejdå. Jag är en underbar kock.
Men det kommer verkligen bli jättekul att samla alla igen, det måste ha varit ett år sen sist!


Nu ska jag städa lite, sen handla.
Puss!

KONDITIONEN SITTER I!

Jag kom hem från springrundan för en liten stund sen. Jag hade faktiskt kvar en ganska bra grundkondition, så jag sprang 5 km ganska enkelt!
Nu känner jag att jag har lusten att börja springa igen, jag HATAR verkligen att springa under vintern. Men under våren och sommaren finns det inget bättre, då kan jag gärna springa varje dag.

Innan jag sprang beställde jag lite saker på nätet. Jag tror jag har blivit beroende av det! ;)






Jag älskar skorna!! Det är så jävla snyggt att det är flätor som går runt fotleden.
Bikinin är också underbar, överdelen är jättefin tycker jag. :)

Jag har också beställt saker från H&M, men det får ni se någon annan dag.
Nu ska jag duscha och ta en lång dusch.
Vi hörs imorgon!


WHITE TRASH

Jag är så sjukt trött idag att jag nästan somnade på bussen hem. Jag tillåter ALDRIG mig själv att sova på en buss pga av rädslan för att åka för långt, men idag nickade jag faktiskt till några gånger.
En sak som höll mig uppe var en stor, svart man som satt på andra sidan bussen. Han skulle äta och tog först fram en STOR macka. Han delade den med sina bara händer och tog sen fram en konservburk med tonfisk (!), öppnade den och dippade mackan i tonfisken. Efter han var klar med tonfisken tog han fram en makrillskonserv och käkade.

Är det verkligen normalt att äta fisk på konserv på bussen? Vad vet jag, han kanske var gravid och hade värsta cravings.

Anyhow, idag hade jag en kort skoldag och efter åkte jag och Johanna upp till a6. Vi har nämligen fått våra planscher upptryckta nu! Så nu kan ni se dom lite överallt, typ på Carlings (där man också kan köpa biljetter), Vero Moda, Bik Bok, Peak Performance och MQ. Så spring och titta nu! :)
Imorgon ska vi sätta upp lite i skolan, på ED och på stan. Hela stan kommer vara täckt av dom!

Tja, vad annars?
Jag har precis gått med på att springa Vårruset den 17:e April... Hur fan det nu kommer gå. Jag har sämst kondition just nu pga av rökandet. Inte bra.

Snart ska jag ut och springa och testa mig själv lite, jag vill se om jag har någon kondis kvar överhuvudtaget. Man kan ju alltid hoppas!


UP AND DOWN, AND UP AGAIN

Det är sjukt vad mitt humör har pendlat upp och ner idag!

Det åkte vääääldigt långt ner i förmiddags, när jag och Johanna fick ett samtal av Sisters som sa att de inte längre ville vara med och sponsra kläder till modevisningen. SMART, verkligen jättesmart, att säga till 2 veckor innan visningen och när vi redan har tryckt planscherna! GO SISTERS!

Jag la typ på när hon snackade, hon sa ändå ingenting som var meningsfullt. Men jag antar att det bara blir till att acceptera läget och göra det bästa av situationen. Vi får väl stryka över deras namn med en sån där vit penna.
Eller nej, jag ska skaffa en fet, röd penna och stryka över deras namn så alla ser att de är dumma i huvudet! Man kan inte lova att sponsra med kläder och sen bara tacka nej 2 veckor inte. Så gör man bara inte!

Efter att jag hade fått lite raseriutbrott gjorde Johanna mig mycket gladare, vi lunchade på Wayne´s och skrattade så jävla mycket pga att någon hade släppt sig! Fy fan vad det stank. :D

Innan ikväll tränade jag och Emelie på gymmet. Det var grymt skönt idag, vi körde lite av varje!

Nu ska jag titta vidare på Project Runway!



Ge mig sommar och sol så blir jag glad! Tack på förhand.


PLANSCHEN ÄR KLAR!

Nu är ännu en helg över och den går alltid lika snabbt. Varför kan inte skoldagarna gå lika snabbt?


Jag kom hem till Mullsjö för en stund sen, jag fick sluta vid 17 idag vilket var välbehövligt. Att jobba i helgen har varit riktigt tråkigt, jobbigt och långsamt. Det har varit skitlite kunder så det enda jag har gjort var att sitta och läsa alla möjliga tidningar!

Jag ska egentligen göra ett prov imorgon kl. 8, men som vanligt har jag inte pluggat tillräckligt... Fan ta mig ibland alltså. Att jag aldrig tar tag i saker. Men det enda jag kan fokusera på just nu är modevisningen om 2 veckor. Allt måste vara perfekt, vi måste sälja 300 biljetter, skriva kontrakt med alla klädkedjorna, hitta 3 killmodeller till, hämta kläderna, möten, genrepetationer, powerpoint, manus... Listan är ganska så jävla lång.
Jag tror jag är en sån människa som bara kan lägga all kraft på en sak, visst jag kan göra några saker samtidigt. Men om jag ska göra en sak så är det det enda jag fokuserar på. Just nu är det modevisningen och jag orkar inte lägga ner min energi på något annat.

Denna veckan kommer bli ganska hektiskt:

Måndag: Skola mellan 09.30 - 16.30, sätta upp planscherna över hela stan, träning mellan 19 - 20.30
Tisdag: Skola mellan 08 - 14.45, jobba 17 - 20, plugga till rollspelet i Samhäll C
Onsdag: Skola mellan 09.20 - 12, åka till affärerna med kontrakten, träna på kvällen
Torsdag: Skola mellan 08 - 14.30, balinformation, STUDENTFEST!
Fredag: Skola mellan 08 - 12, jobba med projektet, utgång!
Lördag: Eventuellt bjuda Mullsjötjejerna på middag (fira Jonna & Emma), träna
Söndag: Plugga Rättskunskap, träna

Förresten, vill ni se planschen? :)




Haha, jag printscreenade den och la in den på paint, det är därför den är så jävla kass kvalitet.
Men det är såhär den kommer se ut iallafall! Fin va? :) Bra för att vara designad av mig och Johanna iallafall!

Förresten, är det någon som vet om det heter "i förmån för" eller "till förmån för"? Jag har fan ingen aning!

RSS 2.0
Test