FREDAGENS UTGÅNG

Haaaallå!

 

Gud, nu känns det som det var ett bra tag sen jag skrev.

 

Men det har varit mycket jobb och roligheter.
I fredags bestämde jag och Sarah oss för att gå ut. Och inte ångrade jag mig, fy fan vad kul vi hade!

Kvällen började vid 21 hos Martin och Astrid. Där var det lite folk, lite svenskar som alltid är kul att festa med!
Vid 23.30-tiden tog vi limon till Juliet. Där mötte vi upp Makke och gänget, fick ett bord och dansade på sofforna HELA kvällen, haha. Så jävla kul.
Någon gång under natten tog vi limon till Greenhouse och där var det minst lika kul. Jag var tvungen att dra hem vid 3-tiden eftersom jag skulle jobba morgonen efter, men det gjorde inte mig så mycket. Jag var glad ändå! ;)





Såhär såg jag ut i fredags. Eller ja, med skor också.



Jag, Anna och Pernilla



Sandra och Pernilla och deras snygga poser! ;)



In the limo



På Juliet



 
Haha, Sandra försökte äta upp mina bröst eller nått.



Jag och Pernilla!



Nu ska jag snart börja jobba igen, jag skriver om resten av helgen ikväll!

Puss


TO THE SUN!

Hej!

Min ANDRA laddare har också gett upp, den vill bara ladda i vissa lägen, så jag får trycka den mot en stol och låta den ligga där tills den är färdigladdad. Kul va? NEJ. Det måste vara hålet som man stoppar in laddaren i som är felet och jag vet inte hur mycket det kostar.

Så det blir nog till att köpa en ny dator! En Mac siktar jag på. Dyrt kommer det bli, men åh vad jag längtar! :)

 

De senaste dagarna har varit roliga! I måndags kväll mötte jag upp Christina och typ 10 pers till på Bowlmor för att gå på nattbowling. För 24 dollar fick man bowla hur mycket man kunde mellan 21-01. Ett mycket bra pris enligt mig! Det visade sig vara hur kul som helst och jag träffade massa nya, härliga människor! Och såklart måste jag skriva att jag fick två strikes och maaaassa spärrar! ;) Mohaha.

 

Annars denna veckan har jag umgåtts mycket med Sarah, tränat och planerat massa inför en kommande resa mycket snart. Jag och Sarah är mitt uppe i bokningen så vi hoppas hitta ett bra hotell och flyg för ett bra pris!

Jag vill bara åka iväg NU, fan vad skönt det ska bli att åka till värmen! :)

Nej hörreni, nu ska jag slappa lite innan jag börjar jobba vid 18. Efter jobbet åker jag upp till Sarah för att boka biljetterna, wiiiiiiieee!

Hoppas ni mår bra där hemma, saknar er!


Jag och Sarah i fredags



 


SÖNDAGEN

Jag vet att jag är seg, men nu ska jag berätta om söndagen!

 

Den visade sig bli riktigt mysig! Jag tog en lång sovmorgon, sov till 11.30. Så länge har jag aldrig sovit sen jag flyttade hit!

Vid 14-tiden kom Sarah hit och vi åkte ner till Spring street (i Soho). Där gick vi runt och kollade i alla affärer och gjorde många intressanta inköp, hehe. Jag älskar att gå runt i småbutiker, det är nästan det bästa med New York för de affärerna tar verkligen aldrig slut!

 

När vi blev trötta åt vi en god soppa på någon restaurang som ligger på Broadway och Spring st. Vid 18 mötte vi upp Eduardo vid Union Square. Han var hungrig, så vi gick till vårt nya stammisställe The Grey Dog för att käka något. Jag och Sarah var mätta sen soppan så det blev bara en fruktsallad för oss men Eduardo åt quesedilla. Han är ju ändå mexikanare! ;)

 

Vid 19.40 var det dags för bio. Vi såg The book of Eli. Eftersom jag och Sarah har valt de senaste 5 filmerna så tyckte vi det var dags för Eduardo att välja. Jag trodde det skulle vara en typisk actionfilm, men jag blev faktiskt positivt överraskad! Det var en intressant berättelse och färgerna i filmen var väldigt annorlunda.



Ett coolt badkar som såg ut som en högklackad sko som vi gick förbi i någon affär i Soho!


Sarah under lunchen!


Och lilla jag!


Eduardo och jag på The Grey Dog


Nu ska jag göra iordning mig för att åka till Sarah, vi hörs ikväll!

 

 


FREDAGEN

Hej!

 

Nu när jag äntligen har lite tid att sitta framför datorn så tänkte jag skriva om fredagens bravader!

 

Den började med jobb hela dagen fram till 20, sedan var det dags att göra iordning sig och åka till Tribeca, till en sushirestaurang som heter Ashiya tror jag. Där var det världens drag, folk var som galna!

Det var buffé där, så man kunde äta hur mycket sushi, saké och öl för bara 30 dollar, PERFEKT! :D

Vi var ca 15 pers som åt tillsammans och det var riktigt trevligt och det blev sakèshot efter sakéshot!

Vid 23-tiden tog vi limon till Juliet. Jag hade aldrig varit där, men det var riktigt nice! Efter det drog vi till Greenhouse och där hände en massa skit som jag inte tänker skriva här. Så jag var hemma vid 3-tiden.
Men jag hade så jävla kul innan Greenhouse!


Jag och Sofia


Elin och Sarah!


Bettan, jag och Jennifer utanför restaurangen


En del av gänget


Sarah utanför limon


Påväg till Juliet!


När vi var på Juliet blev mitt minneskort fullt, så det blev inte så många mer bilder. Men jag ska se om de andra tjejerna har några mer roliga bilder!

 


DAGENS OUTFIT

Hej!

 

Jag hinner inte skriva om gårkvällen nu, Sarah kommer snart hit och vi ska ut och käka.

 

Men idag har jag iallafall vaknat sent, tagit det lugnt för en gångs skull och lunchat med Angelica! Mucho trevligt.


Såhär har jag sett ut idag iallafall:

Kofta från H&M

Body från American Apperel (ny)

Kjol från American Apperel (ny)

Skor från Scorett

 

Nu måste jag springa, vi hörs imorgon eller något. Puss!

 


PAAAARTEEEEEEEEY

Jag har precis slutat, ska nu göra mig fin sen blir det fest för hela slanten!

JAG ÄR TAGGAD.
Förvänta er inte ett inlägg tidigt imorgon, för det är då jag kommer komma hem och sova hela dagen. Hehehe.

Sa jag att jag är taggad?

Vi ses i dimman! Fast det gör vi ju inte, jag är i NYC, inte ni. HA!

HUVUDVÄRK

Hej vänner!

 

Jag sitter här i mitt rum efter en uttröttande dag. Jag har blivit helt beroende av naturell yoghurt med färska hallon. MUMMA! Bara så ni vet liksom.

Idag har jag jobbat 8- 10 och 15.30- 22.30. Alltså jobbar jag fortfarande, men ungarna sover ju så jag behöver inte göra något annat förutom att vara hemma. Mina värdföräldrar är på någon middag ikväll!

Jag har haft huvudvärk HELA DAGEN och det vägrar verkligen släppa. Ibland har det gjort så ont att det känns som att jag ska svimma. Det spänner i hela huvudet och jag har en känsla av att det kan vara migrän eller nått på ingång. Jag hade ju det för några månader sen, bland den värsta känslan jag någonsin haft. Men jag hoppas verkligen det går över med lite vila och sömn!

Sarah skulle egentligen komma över vid 20, men jag pallade verkligen inte det.

Mellan mina jobbtider städade jag mitt rum och shoppade lite. Jag gick in på American Apparel för en gångs skull och hittade faktiskt fina saker. Jag fick med mig hem en svart body med djup rygg, en söt hög kjol till våren och sommaren och en slapp tröja. Jag kan visa imorgon!

Nu är klockan snart 21 och det är dags att sova. Hahahaha! Nä, men jag ska kolla på ett avsnitt av True Blood sen blir det faktiskt till och sova. Jag måste vara frisk imorgon för då blir det fest!

 

Förresten, idag åkte min pappa och hans sambo Marica till Thailand. Avundsjuk? Jag? Näääääeeee...

 


Thailand- 08. TA MIG TILLBAKS!!


KOMMENTARSSVAR

Nu var det ett tag sen jag svarade på frågor som ni skriver, och jag har fått en del.


Postat av: annatherese

Åh, du förstår inte hur avundsjuk jag är på dig!
Jag önskar att jag var äldre, och kunde vara i New York också. Jag var där på semester sommaren 08, och jag trivdes så otroligt mycket.

Kan du inte göra ett inlägg med bilder och text om dina favoriter i NY? Allt från bästa butiken till bästa juicen osv?

XX anna


Svar: Hej! Självklart kan jag göra det. Men jag känner att jag vill lära känna denna staden lite mer innan jag gör det, jag har en del smultronställen som jag älskar men inte tillräckligt enligt mig. Men jag och Sarah har bestämt oss för att upptäcka mer restauranger, fik och affärer nu så det kommer säkert en "guide" om en månad eller något! Kram

Postat av: ina

hej
jag funderar på att åka som aupair till new york..undrar om du skulle kunna ta kontakt med mig, typ skicka ett mail, så jag kunde få höra mig lite för?
tack

ina


Svar: Hej! Det är klart jag kan göra det. Mailar dig senare ikväll så kan du ställa alla frågor du vill! Kram



Postat av: Angelica

Vad va det för sida.. försökt söka på nandovision.com men det kommer up nada.. vad fan står det lixom.??


Svar: Det var hans my space-sida tror jag, han har massa album där. Men det kortet är inte från den festen som vi var på, han var fotografen på festen ovanför oss. Hahahaha! Vi smög upp dit eftersom Amanda ville hitta en tjej som är med i The City som var där! :D


Postat av: fia

Åhh.....vad söt. Vet du vad han ska heta? Ha det fortsatt bra i USA. Bra blogg också ;)
Kram Fia


Svar: Ja visst är han underbar! Jag har ingen aning om vad han ska heta, Lotta och Peter är lite sega när det gäller sånt ;) Men jag skriver när jag vet. Tack så jättemycket!

Postat av: Elin

Buttermilk, TACK! Trodde inte att det fanns här, måste genast försöka få tag i det :D thanks!


Svar: Nemas problemas! Sarah (som jag hittade filmjölken hos) sa att det bara finns en sort som är god, de andra smakar för mycket salt. Fast nu sa hon att den goda bara går att köpa på Zebars. Jag vet inte om det finns ute i Jersey?

Postat av: Angelica

Vad tyckte du om filmen jossan?? Med titanic crew?? Jag tyckte den sööög!! Buhu :(


Svar: Haha, jag måste faktiskt hålla med. Den var jävligt lam. Jag som hade så höga förväntningar när Kate Winslet och Leonardo DiCaprio äntligen återförenades!


Postat av: Anonym

jag har också bestämmt mig för att vara au pair i usa. Jag är väldigt inne på att ta cultural care , men varför ångrade du dig och inte tog cultural care? jag gillar din blogg jättemycket förresten:)

Postat av: malin

ja varför valde du bort cultural care?


Svar: Hej! Ja, jag var som sagt på väg att åka med Cultural Care. Men jag ångrade mig efter tag eftersom jag pratade med ett flertal tjejer som hade åkt genom dom och inte fått den hjälp de behövde. Några hade till och med åkt till flygplatsen den dagen de skulle åka och bli tillsagda att de inte alls hade en biljett som väntade.

Efter jag hade gjort lite research bestämde jag mig för att åka med Skandinaviska institutet (Au Pair in America) och jag har inte ångrat mig en sekund. Jag fick den hjälp jag behövde med allt, fick snabb respons av familjer och hamnade hos en underbar familj! Vad mer kan man begära?

Hoppas svaren duger, annars får ni fråga igen! ;)

 


BILLYS BAKERY

Heeeello!

 

Jag har precis pratat lite med pappa och Emelie på Skype. Och vi får ju inte glömma Gibson! Det var så himla skönt att se dom, vi har inte pratat på evigheter känns det som. Emelie håller på att plugga som en galning inför en tenta! Men på lördag är hon klar och då jävlar ska jag prata med henne i två timmar! Hehe.

Dagen har varit jättekul och mysig! Jag jobbade två timmar under morgonen och mötte sen upp Sarah vid 10.45. Vi gick till Chelsea för att titta runt där lite. Varken jag eller Sarah har varit i det området så mycket, och det är alltid kul att se nya stadsdelar!
Vi gick först till ett bakeri som vi hade läst om i en blogg, Billys Bakery. Det ligger mellan 21:th och 22:nd på 9:th Avenue om det är någon som undrar.
De hade världens godaste cupcakes! Mmmmh, a little piece of heaven. Personalen var hur trevlig som helst så det är verkligen ett ställe jag rekommenderar!

Sen gick vi vidare och kollade i alla småaffärer. Sarah ville kolla hur mycket gelénaglar kostar att göra här i NY så vi gick till närmsta nagelsalong. Det slutade med att vi tog varsin manikyr så nu ser mina naglar iallafall okej. Ett tag var dom verkligen en katastrof!

Ikväll ska jag jobba 18- 20. Jag tror jag ska ta det rätt lugnt sen ikväll, är fortfarande sjukt trött. Annars så blir det bio med Sarah och Eduardo, vi ska se The book of Eli eller vad den hette.


Sarah tog alla kort, så ni får se dom lite senare!



Billys Bakery. Visst ser det mysigt ut? :)


ELLE DECOR

God kväll!

 

Fan vad min blogg är tråkig just nu, men jag har verkligen fullt upp. Och den tiden som jag kan sitta ner vid datorn spenderar jag hellre med att prata med folk på skype och sånt där. Men jag ska försöka uppdatera en gång per dag!

Idag har jag jobbat 10 timmar. Det kändes verkligen inte som 10 timmar kan jag säga er. Lucas åkte till sin farmor och farfar och var där hela dagen så jag tog hand om Mala. Men hon sover ju typ 3 timmar under eftermiddagen, så då tog jag en låååång dusch och tog det lugnt. Jag har varit så sjukt trött idag!

Nu under kvällen lagade min värdpappa pasta med en jättegod tomatsås till, mumma! Vi satt och snackade massa om den här byggnaden, det är en av de äldsta byggnaderna i hela New York. Den fyller 100 år detta året!
Det finns bara typ 3 stycken till som är så gamla. Det är lite coolt!

Min värdmamma visade mig också en ELLE Decor tidning som dom var med i för ett par år sen. Det var på deras gamla lägenhet (som är i samma byggnad) och den var verkligen vacker! S är verkligen så jäkla duktig på inredning, jag älskar hennes stil.

Nej ni, nu ska jag faktiskt sova. Jag behöver ta igen lite sömn! PUSS


En av de första dagarna i NY. Det var den dagen jag träffade den söta killen från Gilmore Girls ;)


Tänk att jag har varit här i snart 4 månader!


THE WEEKEND

Hej vänner!

Jag har haft en jättemysig och kul helg.

Jag har jobbat 10 timmar per dag både fredag, lördag och idag och ska även göra det imorgon. Det suger lite eftersom man blir aptrött, men jag gillar läget ändå.

 

I fredags åkte jag hem till Sarah efter jobbet. Jag köpte med lite frukt och Oreos eller hur det stavas. Det var andra gången jag åt det. Det är inte så jävla gott egentligen, sjukt överskattat!

Vi pratade en massa och kollade på film. Vi snackade om sjuka grejer man säger och gör i sömnen tills vi höll kissa på oss av skratt! :D

 

Igårkväll åkte jag direkt hem till Eduardo för att chilla lite där med ett par drinkar. Det visade sig att det var en hel del folk där som var fullt upp i drickandet, så det var bara att hänga på! Vi hade riktigt jäkla kul, jag behövde verkligen en sån kväll.

Kvällens bästa var ju helt klart när jag och Sarah sprang för att få tag på en taxi, så snubblar hon ramlar rakt på gatan. Hahahaha, fy fan vad vi skrattade!

 

Idag efter jobbet mötte jag upp Sarah och Eduardo för att gå på bio. Men självklart var alla biljetter slutsålda (att vi aldrig lär oss) så vi gick till ett fik istället och pratade lite. Mysig kväll!

 

Jag kom hem för en stund sen och nu ska jag sova. Det kommer bli en lång dag imorgon!

 


SPRINGRUNDA LÄNGS MED FLODEN

Hej vänner!

 

Hur mår ni?

 

Dagen började med jobb klockan 8. Vid 10 åkte jag och Lucas till Christina och hennes pojkar för en playdate. Vi hade jättekul, vi gjorde flaggor, lagade god mat och lekte i deras lekpark.

Vi åkte därifrån klockan 14 och sedan 15 har jag haft rast och ska börja igen kl. 18. Jag hade så himla mycket överskottsenergi, så jag bestämde mig för att ta en springrunda längs med East River. Det är jääättefint väder här i New York och jag fick verkligen ett lyckorus när jag sprang längs med floden. Jag sprang runt 6 km skulle jag tro!

Det är så sjukt, ibland kan jag stressa runt på stan med ungarna och helt plötsligt kan jag stanna upp och tänka "herregud, jag är i New York. Fy fan vad lyckligt lottad jag är!". För det är jag verkligen! Jag bor på Manhattan hos en bra familj och med så mycket möjligheter. Hur kan man inte vara lycklig här? :)

Ikväll slutar jag vid 20 och då ska jag åka till Sarah för lite fredagsmys. Hon är tvungen att jobba sent ikväll, så vi ska laga lite mat och titta på någon film! Det ska bli mysigt.

Hoppas ni har en fin fredagskväll. Jag saknar er så mycket där hemma!


TOTAL BODY CONDITIONING

Heeello!

 

Dagen har bestått av jobb mellan 8-10 och 15.30 - 22. Så jag jobbar fortfarande, men barnen lägger ju sig vid 20, så jag behöver bara hålla mig hemma så "jobbar" jag! Värdföräldrarna är på konsert idag.

 

Vid 12.15 gick jag på ett Total Body Conditioning-pass. Det gick bra som vanligt! Jag ville egentligen springa på bandet en stund, men jag känner mig ganska slö.

 

Jag har varit SÅ trött i typ två veckor nu, jag börjar bli riktigt trött på det! Någon som vet hur man blir piggare under vinterhalvåret? Jag går runt och gäspar hela tiden, haha!

 

Nej, nu ska jag kolla vidare på Jersey Shore. Dom ska bråka nu, kul!

 

 


FILMKVÄLL MED SARAH

God morgon!

 

Under gårdagen mådde jag inte alls bra, hade ont i huvudet och var allmänt seg. Så det blev en lugn dag hemma med böcker, tidningar och matlagning (spenatlasagne såklart)! Men det kan ju vara skönt ibland också.

Efter jag slutat vid 20 kom Sarah hit. Vi käkade lasagne och kollade på film, P.S I love you. Sarah hade inte sett den förut! Jag har sett den minst 5 ggr, men jag fick ge med mig! ;) Det var en trevlig kväll iallafall, vi satt och snackade massa om resan!! WIIIIE, I'm so exited!

 

Idag har jag jobbat ett par timmar under morgonen. Vid 12 ska jag iväg till gymmet för ett Total Body Conditioning-pass och kanske lite löpning på bandet. Vi får se hur mycket jag orkar! Känner mig fortfarande inte helt okej.

 

Det var allt jag tänkte berätta nu, det händer inte så mycket nu i veckan. Bara mysiga hemmakvällar och jobb. Men jag klagar inte, jag vill ändå knappt gå ut när det är så kallt! :D

 

Hoppas ni mår bra där hemma, puss!

 


Sarah och jag under någon utgång i Oktober


MYSIG DAG

Hej vänner!

 

Idag har jag varit ledig hela dagen, hur skönt som helst!

Jag vaknade imorse vid 9. Jag tänkte sova ut, men jag kunde helt enkelt inte somna om. Kärringvarning på det kanske? Haha!

 

Vid 10.30 mötte jag upp Sarah vid Union Square. Vi fick till ett ställe som heter "The Grey Dog" och åt frukost. Jag har varit där några gånger innan och kan inte få nog av deras underbara egentillverkade müsli med yoghurt, jordgubbar, blåbär och banan! Den är så himla god, och Sarah höll med.

 

Efter frukosten gick vi och kollade i lite affärer, köpte lunch på Maoz och gick sen hem till mig. Vi tittade på lite resesajter. Vi ska nämligen iväg till ett varmare ställe snart. Guuuuuud vad jag längtar, jag behöver värme och ledighet! Ni får veta mer när allt är bokat och sådär. Men jag är exited! :)

 

Sarah åkte hem vid 14.30 och jag mötte upp Eduardo vid Union Square för att ta en kaffe på Starbucks. Vi satt och pratade i ett par timmar, alltid lika trevligt!

Jag skulle egentligen möta upp Juulia för en fika vid 20, men jag orkar verkligen inte det. Det känns som att jag börjar bli sjuk, jag fryser, har ont i huvudet och är allmänt seg. Inte kul! Jag orkar inte bli sjuk just nu... Fast när orkar man det egentligen?

 

Så ikväll blir en lugn kväll med film. Jag älskar mitt kära On Demand, världens bästa uppfinning! Ni ska bara veta hur många bra filmer som bara väntar på att ses.

Nu ska jag göra lite kvällsmat, är sugen på rostmackor!

Jag under frukosten (ser ni vad KORT mitt hår är?? Herregud).


Fina Sarah!


Kofta från GAP

Jeansleggins från Vila

Stövlar från Forever 21


DJ EARWORM

Hittade en låt av DJ Earworm, det är en mix av typ alla populära låtar 2009.

 

Jag tycker den är grym, visst är den bra mixad? Tänk vilket jobb att mixa ihop allt så bra!

 


PILATES OCH KALAS

Hallå!

 

Jag sitter här och käkar lite kvällsmat. Yoghurt med kiwi och jordgubbar. Yummie!

 

Sedan jag skrev sist har jag gått på Pilatespasset vid 12.15. Jäklar vad folk det var idag! Vi brukar vara typ 10 st men idag var vi ca 35 st. Det måste bero på att många har som nyårslöfte att träna mer. Det lugnar nog ner sig om ett par veckor ska ni se! ;)

 

Vid 16 åkte jag och Lucas till hans vän Claudias kalas. Det var trevligt, det var Superhero-tema, så Lucas gjorde en egen cape som han säkert kommer springa runt med i flera veckor, haha!

Min värdmamma skickade en bil som hämtade oss när kalaset var slut. Lyx? JA! Haha, välkommen till Manhattan!

 

Ikväll blir det lugnt, jag är fortfarande lika trött. Imorgon är jag ledig, så då ska jag sova lääänge! Mums på det.

 


Haha, jag hittade en bild från nyår på någon sida. Den är förjävlig, men jag tyckte bara det var så jävla obvious att Amanda var apfull (tjejen till höger)! :D Haha, kolla ögonen liksom! Och observera att skorna är av också ;)


IT'S COMPLICATED

God morgon!

 

Jag har jobbat en timme nu under morgonen. Idag är jag så jäkla trött så att jag seriöst funderar på att somna om igen. Men jag ska på ett Pilatespass kl. 12.15 så det är ingen idé att sova, då kommer jag bara bli ännu tröttare. Sova kan man göra i graven!

 

Annars idag händer inte sådär jättemycket. Jag börjar jobba igen vid 16, då ska jag och Lucas iväg på ett födelsedagskalas för hans kompis från skolan, Phoebe. Det är alltid kul med dom där kalasen, det är oftast teman på alla kalas, så barnen tycker jämt det är kul. Jag har varit med Lucas på tex. Robotkalas och Baseballkalas.

 

Igårkväll var jag, Sarah och Eduardo på bio. Vi såg It's Complicated. Den var bra, väldigt rolig stundtals men på något sätt blev jag uttråkad efter ett tag. Det känns som jag redan har sett den filmen. Men den var helt okej, det var kul att träffa Sarah och Eduardo iallafall!

 

Nu ska jag ta det lite lugnt och sen bege mig till gymmet. Ha en bra dag, puss!

 


En rolig scen ur It's Complicated!


BILDER AV MIN KUSIN

Igår fick jag lite bilder av lillkillen skickade av Lotta.

 

Han är så himla vacker! Jag älskar honom så mycket redan trots att jag aldrig har träffat honom. Min fina kusin!

 

Här kommer lite bilder på den vackra pojken:

 



Vera, Lotta och Lillkillen!




Visst är han underbar? :)


2009

1. Gjorde du något förra året som du aldrig gjort förut?
Ja, massa! Anordnade en modevisning med Johanna, gick på bal med min fina vän David, tog körkort, tog studenten och flyttade till andra sidan jorden!

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag tror inte jag hade några nyårslöften. Om jag hade det så är de bortglömda för lääängesen! :)

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar förra året?
Nej. Men Sara ska få en liten plutt i sommar!

4. Dog någon som stod dig nära?
Ja.

5. Vilka länder besökte du?
Tunisien och USA.

6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
MIN FAMILJ OCH VÄNNER! Jag skulle vara världens lyckligaste om alla jag älskar kunde flytta till New York, haha.

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
15:e Januari, 17:e Mars, 18:e Mars, 27:e Maj, 1:a Juni, 12:e Juni, 28:e September.

8. Vad var dina största framgångar 2009?
Körkortet. Fy vad stolt jag var när jag höll det där kortet i handen! Och att jag var självständig och modig nog att flytta helt själv till ett främmande land.

9. Största misstaget?
Jag har inte gjort ett stort misstag det året tror jag inte.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jag har haft lite migrän, magkatarr och sånt där hit och dit. Men inget allvarligt.

11. Bästa köpet?
Biljetten till Tunisien med tjejerna, vi hade det så underbart!

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Skor och kläder, tyvärr. Haha!

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja, hur mycket som helst! Sluta skolan var nog topp fem ;)

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Oj, det är många. Orkar inte rabbla upp alla!

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag vet inte, det har varit ett jobbigt år samtidigt som jag har haft the time of my life!

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Lite mer galna spontankvällar är aldrig fel!

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Stressat upp mig över småsaker. Jag fick ju för fan magkatarr av det, så det måste jag skärpa mig med.

18. Hur tillbringade du julen?
Tillsammans med min värdfamilj här hemma under dagen och middag hos min värdpappas föräldrar på kvällen. Hur mysigt som helst trots att det var jobbigt att vara ifrån familjen!

19. Favoritprogram på TV?
True Blood, jag är BESATT! Fy fan vilken bra serie!

20. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Nej.

21. Bästa boken du läste år 2009?
14 år till salu. Den var svår att läsa.

22. Största musikaliska upptäckten?
Sugarplum Fairy och Kings of leon bla.

23. Något du önskade dig och fick?
Ja, åka som au pair till USA!

24. Något du önskade dig men inte fick? 
Ja. Men det tänker jag inte skriva här.

25. Årets bästa film?
Precious. Världens bästa skådespelare och världens mest hjärtskärande berättelse.

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Jag unnade mig en stor shoppingrunda under dagen och gick på bio med Sarah under kvällen. Vi såg Michael Jacksons This is it.

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja, om vissa saker inte hände så skulle jag må sjukt mycket bättre.

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Stora koftor, stövlar och mycket leggins. High heels och tighta klänningar till fest!

29. Vad fick dig att må bra?
Vänner, familjen, flytten till Manhattan och min katt, haha.

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Hm, ingen speciell tror jag.

31. Vem saknade du?
Under senare delen av året saknade jag alla hemma i Sverige.

32. De bästa nya människorna du träffade?
Jag har träffat otroligt fina människor här i USA!

VIN MED TJEJERNA

God morgon!

 

Jag vaknade precis. Jag börjar jobba kl. 10 idag, skönt med lite sovmorgon!

 

Igår kom Elin och Sarah hit en sväng. Vi väntade på att ett tjejgäng skulle äta klart på en restaurang i närheten, men det visade sig att de åkte utan Elin som skulle med dom. Så vi mötte upp Angelica och gick till en hotellbar på andra sidan gatan, haha. Där tog vi bara ett par glas vin och tjötade i någon timme eller två.

 

Elin och Angelica åkte vidare till The Gates, och jag och Sara gick hem vid 01.30-tiden. Det var kul att träffa alla iallafall! Vi bestämde att jag och Sara ska åka till Elin någn helg denna månaden och åka skidor vid deras vinterhus. Det kommer bli sjukt kul! Men jag har inte åkt sen jag bröt armen, så jag kommer nog vara riktigt rostig! ;)

 

Nehe, nu ska jag käka lite frukost, jag är riktigt hungrig!



Outfiten igår bestod av en ny tröja från H&M och kjol från Vila.


Jag och Angelica


Sarah och Elin!


BOWLING OCH KLADDKAKA

Heeello vänner!

 

Jag har just nu lite rast från jobbet, men alla vägrar ju vara inne under samma tidpunkt som mig... Det känns som att jag inte har pratat med någon av familjen på evigheter! Mamma pratade jag ju iofs med igår, men Emelie och Pappa var det aaaaslängesen.

 

Idag har jag och Lucas gjort riktigt roliga saker! Vid 11 gick vi till ett bowlingställe vid Union Square som heter Bowlmor. Det var första gången någonsin som Lucas bowlade, och han tyckte det var hur kul som helst!

Han var så himla söt när han skulle försöka springa och slänga iväg klotet på samma gång. Min lilla skitunge!

 

Men jäääävlar var dyrt det var. Jag trodde det kostade 13 dollar per person, men när jag skulle betala sa dom att det kostade 13 dollar per match eller vad det heter. Vi spelade 2 gånger, så det blev 56 dollar PLUS 12 dollar för skorna. Så jävla dyrt för typ en timmes bowling! Men det är ändå inte jag som betalar, hehe...

Nu under eftermiddag har vi bakat kladdkaka. Den blev fan asgod! Och alla i familjen älskade den och frågade om jag och Lucas kunde göra mer imorgon! :)

Ikväll ska vi som sagt ut! Jag är riktigt sugen på att dansa. Det blir typ ingen alkohol ikväll eftersom jag ska jobba imorgon, men det är lugnt för mig. Man behöver inte alltid bli apfull (en hint till mig själv). Haha!

Nej, nu ska jag börja jobba snart igen. PUSS, vi hörs ikväll eller imorgon!


Denna underbara jackan åker nog på ikväll!

 


AVATAR

Igår förmiddag var jag och Sarah på Avatar.

 

Ja, ni hörde rätt, UNDER EN FÖRMIDDAG. Vi hade redan försökt att se den två gånger utan resultat (en gång var biljetterna slutsålda och en gång var det för kallt för att gå ut) så vi bestämde oss att gå när både hade tid, nämligen klockan 11! Perfekt ju, man blir så glad av att det fortfarande är ljust ute när man kommer ut från biosalongen!

 

Vi såg den självklart i 3D, det var typ den enda anledningen till varför jag ville se den.

Men jag blev faktiskt positivt överraskad av Avatar. Världen i filmen var helt fantastiskt och jag önskade verkligen att jag kunde få uppleva det på riktigt.

Det hände kanske inte sådär jättemycket den första timmen, men då var man istället helt fascinerad av miljön och den coola animeringen.

Jag och Sarah blev väldigt engagerade i filmen också, när de slogs mot varandra skrek vi över hela biosalongen: "MEN DÖÖÖ DÅ DIN JÄVEL, BARA DÖ!" Haha!

 

Och just det, det var någon som rökte på i biosalongen. Vi båda kände lukten flera gånger och såg när han tände sin lilla joint. Haha, så jävla sjukt!


Nej, men det är verkligen en film jag kan rekommendera. Kanske inte för handligen, utan för den otroligt häftiga miljön!


FINALLY!

Äntligen funkar min kära dator igen!

 

Jag var nära på att slänga ut den där gamla Macen som jag lånade av mina värdföräldrar ut genom fönstret, men det skulle dom nog inte uppskatta. Så idag tog jag tummen ur röven och gick och köpte en laddare. Så nu funkar den prima igen!
Dock var det lite strul med laddaren eftersom min modell av dator hade inte testats med den nya laddaren, så om det blir något fel står inte företaget som tillverkar laddaren för det. Jävla Amerikanare, de gör allt för att inte bli stämda.
Men skitsamma, jag ska ju ändå köpa en dator innan jag åker hem. Men om den skulle krascha är det ju inte så kul. Jag har miljoner bilder som bara inte får försvinna! Kan man köpa någon hårddisk eller nått så man kan spara dom? Haha, teknik-Jossan.nu? ;)

Annars idag har jag jobbat under morgonen och började igen vid 15.45. Mellan jobbtiderna fixade jag med datorn och gick ett pass på mitt gym. Jag stressade dit i tron om att det var ett ki-boxpass (jag har gått på det innan) men det visade sig vara ett boxningspass. Herregud, det var det jobbigaste på länge! Mannen var som en jäkla militär som tvingade oss att kuta runt i hela salen, armhävningar, boxas på en såndär stång, jumping jack (kommer inte ihåg vad det heter på svenska) och massa annan skit. Fy fan vad slut jag var efter den timmen! Men gött, det var det.

 

Ikväll tar jag det bara lugnt och imorgon blir det utgång för hela slanten! Det ska bli jävligt kul, jag är riktigt sugen på utgång.



Angelica, ge mig lite champange imorgon så blir jag lika glad som jag var på nyår (minus slutet av kvällen då...Hehe)


I HATE THIS COMPUTER

Hej vanner! Jag har precis slutat jobba. Jag har inte hunnit kolla upp min dator idag, ska gora det imorgon. Jag ar sa javla trott pa denna datorn, det ar en gammal sa man kan inte ga in pa hotmail eller Facebook. Och sa funkar typ inga saker pa bloggen heller (som att gora mellanrum mellan styckena). Sa ni far halla ut till imorgon tills min dator forhoppningsvis ar lagad! Manga pussar och kramar!

WHAT THE FUCK?

Ar det bara min dator som ar konstig eller sitter texten i det forra inlagget ihop? Jag har forsokt att andra det men det funkar inte. Nagon som vet hur man andrar det?

I'M AAAALIVE!

HEJ!


Jag lever, jag lovar! Min cpdator har slutat fungera. Eller inte sjalva datorn utan laddaren till den, sa den ar urladdad och det betyder att jag inte kan anvanda den. Jag tror det ar nagot sorts glapp i halet man stoppar in sladden i datorn, ska kolla det imorgon. HOPPAS det bara ar en ny laddare som behover bytas ut, annars maste jag kopa en ny dator nu. Det hade jag inte planerat att gora nu utan i slutet av aret. Men men, vi far se hur det gar.
Just nu lanar jag en av mina vardforaldrars laptop, en gammal Mac. Det ar darfor jag inte kan anvanda de svenska bokstaverna. Haha, aven fast jag bara var datorlos i ett par dagar sa kandes det verkligen som veckor!


Sa vad har hant sen jag skrev sist? Jag har tranat, haft filmkvall med Sarah och Eduardo, fikat med samma personer, jobbat lite och klippt och fargat haret! Resultatet far ni se imorgon eller nagot. Men det ar kort!



OCH VEEEET NI??! Idag kom min andra kusin till varlden, ANTLIGEN har Lotta och Peters alskling bestamt sig for att komma ut. Eller okej, Lotta fick bli igangsatt eftersom hon hade gatt over sa langt, men ut kom han iallafall. De skickade en bild pa honom via mms och han ar perfekt! Ah vad jag grat nar jag fick se honom, han ar sa otroligt vacker. Det gor ont i hjartat att veta att jag inte kommer fa traffa honom innan Oktober. Da ar han nastan ETT AR. Helt sjukt... Men Lotta och Peter far skicka manga bilder och videos. GRATTIS Lotta och Peter, jag ar sa glad for er skull!! <3


Nu ska jag kolla pa film, jag och Sarah skulle egentligen pa bio ikvall men jag ar for trott for det. Istallet ska vi ga imorgon klockan 11 pa formiddagen! Haha, det kommer bli intressant att ga sa tidigt. Vi ska se Avatar forresten! Nagon som har sett den och tycker den var bra?
PUSS pa er, jag har saknat min blogg. Haha!

THIS WEEKEND

Hallå!

 

Helgen har varit fylld med jobb. Men denna helgen har varit riktigt rolig! Det har varit folk här hela tiden, jag har träffat massa nya människor, jag och Lucas har bakat och hittat på massa skoj. Denna helgen har verkligen flygit förbi!

 

I fredags kväll tog jag det lugnt. Jag var så jäkla trött efter nyår och för lite sömn, så jag stannade hemma och tittade på film.

I lördags kväll åkte jag till Sarah för en filmkväll. Eduardo var också där, vi kollade på Mr. Deeds med Adam Sandler. Såklart att den var rolig, han var ju i den!

Sarah hade risgrynsgröt hemma hos sig som jag fick, fy fan vad gott det var! Riktig svensk julmat. Dom hade också filmjölk, jag visste inte att det fanns här! Det heter buttermilk om någon undrar. Jag ska komma hem till dom mer gånger, då får man iallafall lite svensk mat, haha! :)

 

Nu sitter jag och kollar på Revolutionary Road med Kate Winslet och Leonardo DiCaprio. Jag har hört mycket gott om den!

 

Hoppas ni hade en bra helg, saknar er alla där hemma. Puss!


NEW YEAR'S 09/10

Hej aaaaaaaaallihopa!

 

Jag har varit sjukt bakis idag, men jag tog mig igenom arbetsdagen mellan 13-20 med ett leende! Konstigt nog så jobbar jag nästan bättre när jag är bakis. Haha, undrar varför det är så?

 

Igårkväll. Fan vilken bra kväll det var! Vi hade så sjukt jävla kul, jag sprang runt med ett leende hela kvällen (förutom sista delen, men det snackar vi inte om. Hehe.)

 

Jag, Angelica, Amanda och typ 4 av hennes tjejkompisar möttes på Privés fest i Soho. Det var stor lokal med bra musik och trevligt folk. Tjejerna var hur trevliga som helst också, vi hade så himla kul!
Vid tolvslaget blev det många pussar och kramar med folk och mycket skaka rumpa hela kvällen.

Amanda mådde lite dåligt en stund *host* spydde över isen *host* så jag tog hand om henne en stund. Haha, Angelica ringde innan och sa att jag hade sagt att jag tyckte det var kul att hålla hennes hår när hon spydde. EHM, okeeeeeej? :P

Vid halv 3- tiden slog det till i huvudet och den rena spriten som jag drack innan gjorde sitt. Så jag bestämde mig för att åka hem! Men det tog 45 fucking minuter för mig att få en taxi, det var verkligen helt omöjligt! Så jag stod där och viftade illamående och hur ont i fötterna som helst. När en gubbe snodde åt sig en ledig (jag var där före honom) så blev jag så jävla förbannad så jag sprang dit och sa att taxin var min.
Han visade sig vara påväg åt samma håll som mig, så han bjöd mig på taxiresan hem. Perfekt! ;)
Men dock var han sliskig och äcklig, och tvingade mig att skriva ner hans nummer. "Off course I'll give you a call!". NOOOOOT!

Jag tog inte alls många bilder, var för full för att komma ihåg, haha! Men här är de som inte är barnförbjudna:


Jag var jättefin i håret när jag åkte hemifrån, jag våfflade fan det i en timme. Det var rakt när jag kom fram till festen typ! :P



Jag med min fina pälsjacka och min, haha!



Jag och Amanda!



Haha, jag tyckte mycket om champange igår!



Några av svenskorna




Haha, världens fulaste bild. Men var bara tvungen att visa min fina nyårshatt som jag hittade som gjorde att jag fick glitter ÖVERALLT.



Jag var taggad iallafall! ;)



Ikväll blir det luuugnt för min del. Sov 3 timmar inatt så jag ska försöka ta igen lite. Nu ska jag kolla på film. Hoppas ni hade det sååå jäkla kul igår! Puss




RSS 2.0
Test