SPETSSHORTS

Jag hinner inte ta kort på kläderna nu eftersom jag begraver mig med plugg, men jag har bilder på de nya spetsshortsen. Resten får ni se imorgon!



Inte världens bästa bild, men jag var naken på överkroppen så jag kunde inte ta någon bättre, haha!
De är ganska höga i midjan och har fickor som jag älskar!
Men det kommer en bättre bild när jag har en bättre outfit, jag lovar.
Shortsen kommer som sagt från H&M och kostar 30 $.


DAGENS MATINTAG OCH TRÄNING

Frukost: Gröt m. mjölk, 1 knäckebröd m. philadelphiaost
Lunch: Spenatlasagne
Mellanmål: Frozen yoghurt m. lite blåbär

Övrigt: 2 cigaretter

Träning: Ingen, men en jäkla massa promenerande!


LITE FÖR SPONTAN KANSKE?

Hoooola!

Nu är jag äntligen hemma efter många timmar på stan. I förmiddags åkte jag som sagt till Brooklyn för att kika i lite Second hand affärer.
Jag hade prydligt skrivit ner alla adresser på ett papper med min finaste skrivstil och tog med mig min Manhattankarta som visar alla tunnelbanor.

Det här blir hur bra som helst tänkte jag, Brooklyns gator måste väl vara som Manhattans, alltså hur lätt som helst att hitta!

Så jävla fel jag hade. För det första råkade jag ta expresståget som åkte förbi stationen jag skulle av på egentligen. Jag tänkte att, äh, jag kan väl gå en bit, det är ju som sagt inte så stort.

När jag kom ut ur stationen gick jag och kollade efter lite avenyer och gator som jag kanske skulle kunna känna igen. Jag gick runt i en halvtimme och var så jävla säker på att jag kunde hitta rätt. Efter en halvtimme gav jag upp och frågade någon om hjälp. Hon pekade åt något håll och sa "It should be that way". ÅH, TACK!

Efter ytterligare en halvtimmes letande gav jag upp och tog tunnelbanan tillbaka till kära Manhattan igen. Där vet jag iallafall vart jag är! Brooklyn får bli en annan gång då jag har en kompis och framför allt en KARTA med mig. Ibland är jag nog lite för spontan!

Resten av eftermiddagen spenderades i Lower East Side i ett antal Second hand butiker. Det fanns mycket söta saker, men inte något som föll mig i smaken.
Frustrerad över att inte ha hittat något begav jag mig till kära, älskade H&M. Där hittade jag självklart massor av saker och kom hem med en långklänning, ett par assöta spetsshorts och ett bälte!

Jag ska aldelles strax ta kort på kläderna, så länge får ni nöja er med ett par bilder på mig från idag!





BROOKLYN BABY

God morgon!

Nu ska jag alldeles strax bege mig ut på stan för att kolla i lite olika Second hand butiker. Jag fick ett ryck igår och började frenetiskt leta efter bra butiker på Manhattan. När jag sökte lite närmre så märkte jag dock att de bästa finns i Brooklyn, så dit ska jag bege mig nu! Jag har bara varit i Brooklyn ett par gånger, ena gången under kvällen och den andra för en Hanukka fest med familjen. Så nu tycker jag det är dags att upptäcka Brooklyn by day!

Vi hörs lite senare med (förhoppningsvis) lite nya second hand- kläder!


Brooklyn, here I come!

KOMMENTARSSVAR

Postat av:

tänker du förlänga ditt år? :)

 

Svar: Nej, jag kommer inte förlänga mitt år. Jag känner mig ganska färdig med att vara au pair, det tar mer på krafterna att bo hos en familj än vad man tror. Det här året har varit underbart på många sätt och vis men även jobbigt under vissa tillfällen. Nu börjar jag känna att det ska bli skönt att komma hem en stund och få träffa alla. Sen om jag sticker iväg på nya äventyr vet man aldrig!

Men ni som funderar på att åka iväg som au pairer, DO IT!! Man utvecklas så sjukt mycket och lär sig verkligen att uppskatta de nära och kära man har där hemma. Det värsta som man hända är ju faktiskt att du åker hem tidigare, no big deal!

 

Jag och Sarah på en rooftop bar i Oktober. Herregud, det är nästan 10 månader sedan!!


DAGENS MATINTAG OCH TRÄNING

Idag var det ju första dagen på mitt nya liv, haha! Det har gått bra, när jag kände sockersug framåt 15 så åt jag istället för godis eller liknande grekisk yoghurt med banan och lite honung. Hur gott som helst!

Frukost: Vaniljyoghurt med wheat germ, 2 finn crisp m. philadelphiaost
Lunch: Sallad (spenat, fetaost, avocado, kikärtor, soltorkade tomater) och omelett (1 ägg, lite frysta morötter och ärtor, ca 20 g cheddarost och en nypa salt)
Mellanmål: Grekisk yoghurt m. 1 liten banan och lite honung
Middag: 1 mango

Träning: 1 timmes ki-box, mestadels kondition


Ikväll är planerna att gå ut, så det kommer säkert slinka ner några drinkar. Men jag går inte ut mer än 1-2 ggr/vecka nu för tiden, och jag tänker fan inte sluta med alkoholen! ;)



10 MONTHS

God morgon!

Jag jobbade ett par timmar under morgonen och nu sitter jag här och har precis ätit frukost.

Idag är planerna att träna, råplugga och sen blir det utgång med Juulia och Paulina. Nu är det inte många dagar kvar tills kursen är över och jag har fortfarande ganska mycket att ta igen... Suck, nu vill jag bara att det ska vara över så jag slipper gå runt och oroa mig hela tiden!

Idag har jag förresten bott här i 10 månader. 2 månader kvar, det kommer gå otroligt snabbt! Ångest...


Jag och Paulina på Nikki Beach för ett par månader sedan




JOSEFINES NYA LIVSSTIL

Okej, nu kör vi!

Jag ska börja med en ny sak här i bloggen, jag ska nämligen bli väldigt hälsosam och börja träna ordentligt så jag kan lika väl dela med mig av det här i bloggen! Jag ska börja skriva vad jag äter varje dag, min träning och om jag ser några resultat.
Jag äter redan ganska hälsosamt och tränar regelbundet, men jag vill ändå ta det där steget och verkligen bli riktigt hälsosam.

Jag är inte alls tjock och gör inte detta främst för att gå ner i vikt, det är dock ett av målen, utan jag gör det främst för att må bra. Jag älskar att känna mig stark fysiskt, det får mig att känna mig stark även psykiskt. Och det där med psyket har gått allt för mycket neråt den sista tiden, så jag måste bli stark igen!

Jag uppskattar alla tips ni har, allt ifrån den bästa träningsmusiken och träningsformen till det bästa mellanmålet!

Så here we go, den första "dagens matintag" och träning:

Frukost: 2 fullkornsmackor m. smör och mozarellaost
Lunch: Sallad (spenat, fetaost, soltorkade tomater, kikärtor, 1/2 avocado), 1 diet coke
Middag: Panini m. mozarella, tomater och pesto
Snack: 1 Lindt choklad m. mandel 100 g. (sista chokladen på ett tag)

Träning: Ingen


Jag kommer att unna mig saker då och då, som tex alkohol, men jag måste verkligen bli av med mitt sockerberoende.
Så, NU KÖÖÖÖR VI!

Är ni på?!

P.s (har en ny kategori som heter "Josefines nya livsstil". Tycker det stämde in bra! ;))




LUNCH I UNION SQUARE

Idag var jag ledig under morgonen och förmiddagen. Så. Jävla. Skönt!

Jag sov från klockan 12 till halv 12, alltså nästan tolv timmar! Så nu känner jag mig riktigt utvilad och redo för nya äventyr!

Vid 13 mötte jag upp Eduardo vid Union Square för att äta lunch ihop. Vi köpte en sallad var och satte oss i parken och snackade i ett par timmar. Han åker hem nästa söndag, så jävla tråkigt!!

Vid 15 hämtade jag Lucas i skolan och sedan dess har jag Skypat med mamma och Sarah, kul att prata med dom. Saknar båda väldigt mycket, men det är inte långt kvar tills vi ses igen!

Nu ska jag börja jobba igen, vi hörs ikväll!


Jag idag

BRYANT PARK FILM FESTIVAL

God kväll!

Jag kom precis innanför dörren. Jag och Juulia har varit på Bryant Park´s film festival. HBO visar en film varje måndagskväll under sommaren, idag var det en Monty Python film. Jag jobbade till 20 så därför möttes vi där vid 20.30. Filmen börjar vid 21 och när vi kom dit upptäckte vi hur jäkla mycket folk det var! Det fanns knappt en enda lite centimeter rum kvar på gräsmattan.
Men efter ett par minuter lyckades vi hitta en liten, liten plätt som vi tryckte in vår filt och satte oss.

Filmen var väl inte så mycket att hurra över, Monty Python är inte riktigt my cup of tea (förlåt pappa). Men det var en bra stämning och en rolig upplevelse!

I förmiddags var det äntligen dags för mig och Juulia att vara volontärer! Mellan 10.30 - 15.30 slet vi som djur i det stora community kitchen som ligger på 116:e gatan i Harlem. Personalen var sjukt otrevliga och pratade knappt med oss, men jag tycker det var kul att få göra något åt några som verkligen behöver det.









Nu ska jag kolla på ett avsnitt av Sex and the city och sen sooova, nighty night!


I´M A WATERBENDER!!

Hej!

Dagen har rullat på ganska snabbt. Vi har hunnit med att åka till den underbara Farmers Market som finns ungefär 15 min härifrån. Där säljer de verkligen världens godaste närproducerade mat. Allt ifrån grönsaker och frukt till pesto och getost! Man känner verkligen skillnad på maten här och maten som är köpt i stan.

Annars har dagen spenderats vid poolen, det har varit jättefint väder idag så det har blivit mycket bad. Lucas är inne i en "Airbender"- period just nu. Jag tror den filmen går på bio just nu, men han är besatt av den animerade serien. Så självklart måste vi leka att vi är waterbenders i poolen hela tiden, haha!

Efter vi lagt barnen sprang jag en runda på typ 4 km, riktigt skönt! Nu sitter jag här mätt och glad efter en underbar middag. Jag har tänkt att plugga lite, måste försöka få lite uppgifter gjorda...

Imorgon åker vi tillbaka till NYC under eftermiddagen, så jag är hemma imorgon vid typ 20. Så om det är någon som vill träffa mig då är det bara att ringa! ;)


Åh, jag hittade en jättegammal bild på mig och älskade Vera nyss. Det är från Julen 2007. Vera var bara fyra månader och jag var brunett! Nu är hon stora tjejen och jag är en lycklig blondin igen! Älskade lilla Verus, snart ses vi igen! <3

FRAMME I CATSKILLS

God kväll!

Jag gick nyss upp till mitt rum här i huset, jag och mina värdföräldrar har ätit en god middag och snackat om allt och inget i ett par timmar. Mysigt!

Vi kom till huset vid 21 ungefär efter en otroligt smidig bilresa (you never know with kids).
Vid 15 i eftermiddags mötte jag upp Sara och vi satte oss ett café som heter 71 Irving Place, ett riktigt mysigt ställe som ligger mellan 18:e och 19:e och Irving Place. Vi satt och pratade i någon timme innan vi var tvungna att säga hejdå. Usch, det känns så jäkla jobbigt om man inte vet om man kommer träffas igen eller inte. Hon bor ju i Tyskland nu och jag har ju inte direkt planerat att åka dit någon gång. Men om jag flyttar tillbaka till NYC (som jag antagligen kommer göra) så kommer vi säkert ses igen eftersom hon planerar att flytta hit om ett par år!

I förmiddags hann jag också med att träna. Jag gick till gymmet och trodde jag skulle gå ett boxningspass, men när jag såg att det var ett spinningpass samtidigt smög jag in där istället. Spinning är riktigt roligt, sjukt jobbigt och framför allt SVETTIGT. Herregud, jag svettades väl ut ungefär 3 liter vatten tror jag...

Den där saken som jag skulle skriva om ikväll får jag skjuta upp ett par dagar eftersom jag inte har tid att göra det nu. Men ni får se när det börjar snart!


Bjuder på en bild på en mycket full (och lycklig) Josefine i Miami. THE BEST TRIP EVER!!


TJUGOTREDJE JULI

God morgon!


Det blev ingen utgång igår. Paulinas pojkvän blev sjuk så alla stannade hemma. Lite tråkigt, men det kan vara bra att stanna hemma ibland!

Jag spenderade kvällen med att kolla på teve och plugga lite. Nu har det äntligen börjat ordna upp sig lite med den kursen jag tar. Jag har inte så jättemånga uppgifter att göra och volontärarbetet är bokat. På måndag mellan 10.30 - 15.30 befinner jag mig i Harlem för att laga mat eller servera mat till de hemlösa. Det ska bli otroligt spännande, jag har alltid velat göra något volontärarbete!

Ikväll åker vi till huset igen, innan dess ska jag träna, köpa lite saker och träffa Sara vid 15 för att säga hejdå. Hon har varit på besök här i nio dagar och imorgon är det dags för henne att åka hem...

Vi hörs lite senare!


En nyvaken, pigg och störd (?) Josefine.


P.s Snart ska jag börja med en ny sak här i bloggen, kolla in ikväll så får ni se!

I´M SUPERWOMAN!

Eftermiddagen har spenderats väldigt effektivt.

Efter att ha kommit hem från gymmet lagade jag lunch, duschade, tvättade, gick till en salong och körde threading på ögonbrynen, Skypade med Emma, skickade viktiga mail, ringde viktiga samtal och om 5 minuter ska jag börja jobba. Power-Josefine!

Ikväll ska jag antagligen ut med Paulina och gänget, vi ska till Greenhouse och sedan Juliet. Det kommer säkert bli en kul kväll!





DAGS ATT BRÄNNA KALORIER

God morgon!

Jag sitter här och är trött som en jude. Jag somnade tidigt igår, men är lik förbannat lika trött idag. KUL JUL!
Jag jobbade ett par timmar i morse och är nu ledig fram till 18.

Idag är planerna att gå och träna om typ en kvart, det får bli ett total body conditioning- pass idag. Jag kommer ändå springa en massa ute i huset (ÄLSKAR att springa i naturen, OGILLAR att springa i en storstad) så det är lika bra att passa på att köra lite styrka tycker jag!

Både kexchokladen och bilarna är uppätna bara så ni vet... Haha!

I eftermiddag ska jag plugga, ringa några viktiga samtal och förhoppningsvis luncha med Eduardo!
Ikväll blir det utgång med Paulina, kuuuuul för jag har inte träffat henne på evigheter.


Nej, dags att byta om till träningskläder. Ciao!


Jag och Paulina för några veckor sen

TRUE HAPINESS

Äkta lycka är när min värdmamma överraskar med godis och ost från IKEA.



Ååååh, kexchoklad. Dig har jag inte ätit på mer än 7 månader.... I LOVE YOU! <3

MARQUEE

Gud vad jag är dålig på att uppdatera här!

De senaste dagarna har bestått av träning, shopping och fest.

Igår efter jobbet mötte jag upp Christina och hennes pojkvän Justus som är här på besök på en bar i Midtown. Vi drack massor av öl och hade det skitkul! Jag har inte sett Christina på typ tre veckor så vi hade mycket att ta igen.

De stack hem vid 23.30 och jag begav mig till Sams lägenhet. Vi drack ett par öl innan det var dags att åka vidare till Marquee. Väl där dansade vi på sofforna och sjöng med till alla låtar varierat med en jäkla massa kyssande.

Jag sov över hos Sam och imorse var det ju inte lika roligt kanske... Jag hatar det där jäkla walk of shame-scenariot, med gårdagens kläder, skyhöga klackar halv åtta på morgonen och sminket och håret som inte ser ut som det gjorde för några timmar sen. Men det var det värt!

Efter 2,5 timmars sömn vaknade jag vid 10 av att det var tre miljoner människor i köket och nu sitter jag här halvt död.
Jag ska snart pallra mig upp ur sängen och ta hand om en del ärenden. Idag är jag ledig och det är jävligt skönt!


Sam och Simon


Haha, världens skönaste servitör!


??


????








BACK IN NEW YORK

Sorry för dålig uppdatering, har haft mycket att göra.

Igårkväll kom vi tillbaka till New York, skönt! Vi har haft en jättemysig helg med fint väder.

Idag ringde mamma upp mig på Skype och överraskade mig genom att en stor del av släkten var där! Det var mamma, Emelie, Mormor, Morfar, Lotta, Peter och mina älskade kusiner Vera och Fred! Jag fick se Fred för första gången "live" och gud vad söt han är! Jag älskar honom redan trots att vi aldrig har träffats.

Idag kommer nog bli en lugn dag. Jag är otroligt trött och mår lite konstigt. Men jag ska nog hinna med att träna lite och shoppa någonting kanske!

Vi hörs när vi hörs, puss!


BACK IN THE COUNTRY

God kväll!

Vi kom upp till huset för någon timme sen, barnen var så himla trötta så dom knappt visst vart dom var. Haha, sötungar!
Jag är också jäkligt trött, så snart ska jag krypa ner i min sköööna säng här (den är seriöst världens skönaste säng) och sussa.

Igårkväll mötte jag upp Angelica efter jobbet för en middag. Det fick bli på Republic som ligger vid Union Square, de har asiatisk mat där. Gott! Det är inte ofta man får äran att träffa den damen, så det var kuuul! :)

Nej, nu kan jag knappt hålla ögonen öppna längre. Imorgon kommer det ett förhoppningsvis lite roligare inlägg med bilder på huset, godnatt!


Utsikten från mitt rum

KOMMENTARSSVAR

Postat av: lollo

varför skrev du inte att jag ska komma :( buuu

 

Svar: Haha, men jag visste ju inte att du skulle komma då! Men nu ska jag berätta för alla, LOLLO KOMMER OCKSÅ TILL NEW YORK DEN 16-19:E SEPTEMBER!! Det kommer bli såååå jävla kul, saknar min Jim så himla mycket!!

 

Postat av: Lovisa

Superfin top/klänning/tunika, vart har du köpt den? :)

 

Svar: Tack så mycket, det är typ en tunika. Den är ny och kommer ifrån Urban Outfitters och kostar 42 dollar. Kan visa en bättre bild någon dag!


MOT GYMMET!

God morgon!


Har spenderat den senaste 1,5 timmen med att Skypa med min kära syster. Det behövdes!

Jag har jobbat ett par timmar under morgonen och ska nu iväg till gymmet för ett Total body conditioning- pass. Det ska bli skönt att komma igång med träningen igen, jag har inte tränat på typ en vecka nu!
Senare ska jag förhoppningsvis träffa Angelica och ikväll blir det utgång! :D

Hoppas ni mår bra där hemma, puss!
Jag och Paulina i fredags!

LUNCH MED E

Under förmiddagen tog jag det lugnt, skrev lite i min dagbok, åt frukost i lugn och ro och pratade med lite vänner.

Vid 14 mötte jag upp Eduardo för en lunch i Meatpacking district. Det fick bli Pastis återigen (älskar den restaurangen)! Jag tycker så synd om Eduardo, han har skadat knät för ett par veckor sedan och haltar ganska mycket när han går.

Vi hade en väldigt trevlig lunch och satt och tjatade om allt och ingenting i ett par timmar. När vi väl bestämde oss för att gå hem så började regnet helt plötsligt ösa ner, så jag som var den enda som hade paraply följde Eduardo hem så han inte skulle bli allt för blöt. Jag följde med in ett tag innan det var dags för mig att traska hemåt.

Nu under eftermiddagen har jag jobbat ett par timmar och slutade för en halvtimme sen. Ikväll är det plugg som gäller, jag måste verkligen bli klar med skiten nu!! Men jag har lite att se fram emot iallafall, imorgon ska jag ut och då kommer jag träffa S. :)












I`LL SURVIVE, I ALWAYS DO

God morgon!

Jag mår lite bättre nu, det blev bara för mycket ett tag. Nu börjar jag verkligen se fram emot att komma hem, det ska bli otroligt skönt att byta miljö och inte jobba som au pair längre faktiskt. Jag har känt mig så otroligt pressad hela tiden när jag jobbar till den punkt att jag känner att jag måste vara perfekt hela tiden. Och så ska det ju inte kännas!

Men nu är det bara 2,5 månader kvar av jobb och jag har massor att se fram emot! Antagligen så kommer pappa, Jonte och Marica och hälsar på mellan den 16-19:e September, så jäkla kul!! De skulle egentligen komma tidigare men de visste inte om pappa skulle behöva opereras eller inte. Men det behöver han inte, så dom kan komma! :D

Sen är det ju resemånaden som kommer bli den bästa resan EVER, fy fan vad kul jag, Emma och Johanna kommer ha det!

Men trots att jag verkligen börjar se fram emot att åka hem nu så måste jag ta vara på den tid som jag har kvar här. Jag älskar verkligen New York och ska se till att umgås med alla vänner och göra det jag inte har gjort än!

Nu ska jag börja göra iordning mig, ska träffa Eduardo för en lunch vid 14!


Jag på Pastis i måndags

MENTAL BREAKDOWN

Jag fick en panikattack för ett par timmar sen. En helt fruktansvärd känsla, som att jag är instängd, kommer dö och är helt ensam på en och samma gång. Fy fan.

Nu mår jag lite bättre, men jag måste komma ifrån lägenheten en stund, så nu ska jag möta upp Angelica för ett par drinkar hos Sam.

Jag måste prata med min syster så snart som möjligt, så Emelie om du ser detta så kommer jag nog vara hemma mestadels av dagen imorgon så vi kan skypa. I need you...

Nej, nu ska jag försöka tänka på annat i ett par timmar, så kanske jag kan sova inatt.

A DAY OFF

God morgon!

Jag vaknade för ett par timmar sen och har precis käkat lite frukost och tittar på The Hills.

Idag är jag ledig, mycket skönt! Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på, funderar på att träna och shoppa kanske. Eduardo är också ledig idag så vi ska nog käka middag lite senare och gå på bio. Haha, låter som värsta dejten men vi är bara vänner, promise!

Jaha, nu började det ösregna så det sket ju sig med shoppingen... Jag får väl plugga lite eller något istället, jag är sönderstressad när det gäller det!
Idag ska jag ringa runt till olika animal shelters och fråga om jag kan hjälpa dom på något sätt. Det är en del av kursen (att man ska vara volontär på någon organisation) så jag måste göra det snart!

Haha, det här har tagit mig typ 2 timmar att skriva eftersom jag har snackat med massa folk och skypat med kära mamma. Planerna är ändrade, jag har bestämt mig för att gå på eftermiddagsbio by myself! Tredje gången för mig och det känns för jävla bra om jag får säga det själv. Jag är asstolt att jag kan göra vad jag vill ensam! :)


Såhär ser jag ut när jag har huvudvärk pga av åskan, just so you know.


KOMMENTARSSVAR

Postat av: J

Hej Josefine. När var det du skulle resa hem? Var det i september någon gång? Vet du om din familj söker en ny au pair eller om de redan hittat en? jag söker nämligen en familj och din verkar vara så himla gullig!
ha det så bra!

 

Svar: Jag har fått den här frågan ställd ganska många gånger, så jag tänkte skriva det här i bloggen en gång för alla. Ja, mitt år slutar den 28:e September men min familj kommer inte ha en till au pair. Det beror på att de inte har behov av en då de redan har en nanny under veckorna. De ville dock att jag skulle stanna längre, men det tror jag mest på att de tycker om mig än att de behöver mig ;)

 

Så, nu har vi klargjort det. Så nu behöver ni inte fråga längre! :)


PASTIS

God kväll!

Dagen började för jävlig, jag vaknade av att jag hade så jävla ont i magen så jag trodde jag skulle avlida. Jag fick kämpa mig igenom morgonens jobb mellan 7.30- 9.30, men jag överlevde iallafall!

Jag började må lite bättre framåt 12, så jag mötte upp Linda och Victoria i Soho. Det var skitkul att träffa Linda, hon har varit bortrest i tre veckor så det var evigheter vi sågs sist!

Vi gick runt och strosade lite överallt men hamnade till sist på en restaurang som heter Pastis, det ligger på 12:e och Little West. Där åt vi jättegod mat och satt och snackade någon timme innan det var dags för dom att bege sig till Bryant Park och för mig att åka hem och jobba.

Ikväll skulle jag egentligen vilja hitta på något, men jag mår inte helt okej och är djävulsk trött så det är nog lika bra att stanna hemma. Imorgon är jag ledig, då ska jag kanske åka hem till Linda i New Jersey för sol och bad!


KILLING ME SOFTLY

(Skulle egentligen publicerats igårkväll, men mitt internet fuckade sig)

I
dag har varit en jäkligt chill dag. Jag behövde det kände jag, lite ensamtid och tänka lite på vad fan jag håller på med ibland. All drama och problem, it´s killing me...

Ikväll ska jag bara vara hemma. Jag ska äta vindruvor och Jelly Beans, tänka, skriva dagbok och titta på det nyaste avsnittet av True Blood. Det kanske inte blir en så dålig Söndag trots allt!

Här är dagens dagens om det är någon som är intresserad!



Tshirt Urban Outfitters (ny)
Kjol H&M



DANCE THE PAIN AWAY

God morgon!

Jag vaknade för en stund sen, fan vad jag hatar att sova bort hela dagen... Men det var välbehövlig sömn!

Gårkvällen var kul som vanligt. Vi började hos Paulina med ett par drinkar, drog vidare till Lower east side på en klubb där Sam (Australienaren) hade en födelsedagsfest. Vi var där ett tag innan tjejerna ville dra vidare till Kiss n Fly och sen Griffin. Väl på Griffin så körde vi all in och stod och dansade till massa sjuk musik! :D


Jag och söta Paulina






Nu ska jag iväg och möta upp Australienarna, vi hörs senare!

A NIGHT OUT, YET AGAIN

Sorry för dålig uppdatering (igen), men för mycket roliga saker händer helt enkelt!

Jag har ju min lediga helg nu, och det firade jag med en galen utgång igår som var hur rolig som helst. Men mer om det imorgon! Nu måste jag gå, det blir självklart ännu en utgång!



Kvällens make up och hår. Jag tycker vågigt hår är så somrigt!

SOL & BAD ALL DAY LONG

Hej mina vänner!

Förlåt för crappy uppdatering, men så är det när man jobbar 10 timmar per dag, sen äter middag och spenderar halva natten med att plugga. ;)

Dagarna flyter på här i Catskills, det består mest av bad, sol och lek. Jag klagar inte! :)
Imorgon åker jag tillbaka till NYC igen och familjen stannar här tills på Söndag. Det ska bli otroligt skönt med ett par dagars ledighet, nu har jag ändå umgåtts med familjen non stop i en vecka. Det räcker nu även fast jag älskar dom jättemycket.

Helgen kommer bli bananas, det kommer bli feeeeeeest hela natten och morgonen och sen förhoppningsvis lite mys med min lilla Aussie :)

Nu ska jag och Lucas spela shack och kolla på film, jobbigt jobb jag har va?


haha, en av många festlkvällar då det har blivit liiiite för mycket! ;)

3/7

(Skulle egentligen publicerats igårkväll)

H
ej!

Jag sitter just nu och pluggar, den kursen som jag tar online suger så jävla hårt. Men jag känner ändå att jag måste klara den, det skulle vara skitbra att ha den på mitt cv sen! En del uppgifter är jätteroliga att göra medan resten är så jävla tråkiga att jag håller på att somna...

Vi är ju uppe i huset just nu och kommer stanna här tills på fredag. Eller iaf jag, familjen stannar nog till söndag tror jag. Det har varit en jättemysig och rolig dag! Vi har åkt till den stora Farmers Market som ligger 15 min härifrån och köpt massor av god, närodlad mat. Så nu är helt kylskåpet proppfullt!
Vi har också badat, tittat på VM och grillat hamburgare. Mycket mysigt!

Idag har jag också gjort någonting som jag inte har gjort i USA innan, nämligen kört bil! Vi kör ju aldrig bil i New York eftersom det är så jäkla onödigt, men idag fick jag köra runt lite här i någon timme. Det var riktigt kul, jag fick köra Range Rovern, aka the monster truck!! ;) Haha, den är verkligen som en minibuss. Men det gick prima, att köra är ju som att cykla, när du väl kan det så sitter det i!

Under kvällen har jag också hunnit med en springrunda på typ 4 km. Det är så himla fint och jag önskar jag kunde visa er hur vackert det är här uppe. Jag ska försöka ta några bra bilder, men bilder gör ju aldrig rättvisa!
Det var iaf underbart att springa i naturen igen, det är en av de få sakerna jag saknar i New York.

Nu ska jag forsätta plugga, hoppas ni mår bra där hemma!






SAKNAD ÄR DEN VÄRSTA KÄNSLAN

Hej!

Gårkvällen var väldigt trevlig! Jag mötte upp Paulina vid 21.30 vid Sushi Samba där vi åt en jättegod middag. Jag har verkligen börjat älska sushi (vegetarisk då såklart)!

Vi satt där ett par timmar och drack ett par glas vin innan det var dags för Paulina att åka hem och för mig att åka vidare. Jag mötte upp Australienarna vid Tenjune och spenderade någon timme eller två där. Jag var tvungen att åka hem rätt tidigt eftersom jag skulle jobba tidigt dagen efter, men det var trevligt ändå! :)

Idag har jag jobbat mellan 8 - 15. Eftermiddagen har spenderats med att ha Skypat med Emelie och Jonte i en timma, sen Skypade jag med Pappa i en timma till. Det var verkligen underbart att prata med dom, jag tror inte jag och Pappa har pratat på nästan en månad. Skärpning för oss!!

Ikväll ska jag packa och sen åka upp till Paulina en sväng. Jag och värdfamiljen åker upp till huset och kommer stanna där en vecka, så det är lite saker som måste packas med.

Spelade för typ 2 minuter in en liten hälsning till mina vänner och familj. I MISS YOU!!





Ni får stå ut med den nakna sanningen i denna videon, men det är så jävla skönt att vara osminkad under sommaren!

HUDSON RIVER

God kväll!

Idag har det återigen varit en riktigt underbar dag. Jag vaknade vid 9 (jag har blivit en kärring som inte kan sova längre, VAD HAR HÄNT??), käka lite frukost och tog det lugnt. Vid 12 mötte jag upp Paulina vid Colombus Circle och vi begav oss till Hudson River för att sola. Det fläktar mycket mer där än i Central Park och idag var det riktigt varmt så vi gjorde nog ett bra val.

Där låg vi och njöt av solen tills klockan blev 17 och vi sa hejdå för att göra iordning oss inför kvällen. Jag passade på att ta en löprunda längs med East River, det fick bli ca 5 km idag. Otroligt skönt!

Ikväll ska jag och Paulina först ut och äta, sen ska vi förhoppningsvis ut till Tenjune och skaka rumpa! Jag börjar jobba 8 imorgon, så det blir väl ingen vanlig utgång som innebär myyyycket alkohol och hemgång vid 06, men det kommer bli kul ändå! :)

Nu ska jag börja göra iordning mig, vi hörs imorgon!


En väldigt svettig, röd och glad Josefine precis efter springrundan! :)

RSS 2.0
Test