HALVLEK

Jag har ju glömt berätta att jag har varit här halva tiden nu!

Det är heeeeelt sjukt vad tiden går fort, jag har varit här i ett halvår. ETT HALVT ÅR! Herregud, snart är jag 40 bast med 3 ungar och med ett jobb som jag hatar, haha!

Idag har jag jobbat ganska mycket under dagen, mellan 8 - 10 och 12 - 16.30. Jag och Lucas har varit på playdate med hans kompisar, vi bowlade på Bowlmor vid Union Square. Det var kul, killarna ramlade och råkade tappa kloten hela tiden, men ingen kom till skada iallafall ;)

Ikväll är jag ledig plus imorgon har jag min lediga dag. Jag vill hitta på något kul!! Men jag är paaaaaaank och jävligt trött. Men om jag åker till det billiga stället (Asia) och dricker några drinkar där så borde jag inte spendera allt för mycket pengar... Hoppas jag!


Nu ska jag ta en dusch. Puss!


STEPPASS OCH SPENATLASAGNE

Hej!

Jag sitter här och kollar på någon reunion av Bad girls club. Mycket underhållande!

Dagen har inte varit vidare värst intressant. Lite jobb på morgonen, ett steppass under förmiddagen och tvätt, matlagning och städning under eftermiddagen. Jag lagade spenatlasagne såklart, min favvo!

Jag skulle egentligen följa med Astrid till Astoria för att fixa naglarna, men min stackars plånbok är alldeles för tunn just nu tyvärr. Denna veckan ska jag försöka spara så mycket som möjligt. Det har varit lätt hittills eftersom det har regnat både idag och igår, men resten av veckan ska bli underbar (25 grader på lördag och söndag!!) så det kommer bli lite svårare...

Imorgon blir det jobb hela dagen. Jag är ledig mellan 9-12, så jag ska försöka klämma in ett träningspass mellan jobbtiderna. Om det är fint väder blir det nog en springrunda längs med East River!


Jag i affären Kiosk i Soho förra månaden

KOTEX TAMPONS

Haha, fan vad jag älskar den här reklamen. Garvar lika mycket varje gång!


PASSOVER

God kväll!

Vi kom precis hem efter att ha varit i Brooklyn, alltså jag och familjen. Det är nämligen "passover" idag, det är en judisk högtid om när judarna lyckades fly från Egypten tror jag. Man läser iallafall från Haggadah, äter god mat och har speciella leka med barnen.

Jag trodde det skulle kännas lite konstigt att fira en judisk högtid (trots att jag har varit med på Hanukka, men det var bara som en middag) efttersom jag inte är jude men jag hade faktiskt riktigt kul! Maten var huuur god som helst och alla hade jättetrevligt!

Mala och Lucas var vrak när vi kom hem, det berodde självklart på att de var höga på socker och klockan var alldeles för sent för dom. Men annars gick allt bra, jag hade verkligen trevligt!

Annars idag har jag jobbat under morgonen och under dagen gick jag på ett pilatespass på gymmet. Jag gillar verkligen pilates, men jag måste jobba lite på smidigheten ;) Haha, jag är fan som ett kylskåp!

I veckan har jag hört att det ska bli 25 grader här i New York, JAG LÄNGTAR!!


Mer luncher på uteserveringar TACK?!



SATURDAY

Lördagen började vid 12, då jag vaknade bakis och jävlig.

Jag skyndade mig att slänga på lite kläder och sprang till Union Square för att möta upp Christina. Vi tog tunnelbanan upp till Upper east side för att bruncha på ett ställe som heter Jackson Hole. Det ligger på 91:a och Madison tror jag.
Där fick man äta MASSOR för endast 15 dollar. Vi drack massa mimosa för att göra baksmällan bättre, och visst funkade det! Jag blev på toppenhumör (undrar varför, haha).

Vi satt där i ett par timmar och bestämde oss sen för att åka till Herrald Square för att shoppa lite. Det var meningen att Christina skulle hitta något att ha på sig under kvällen, men det slutade med att jag kom hem med en klänning och ett par shorts istället... Jag som inte skulle shoppa något. Men jag är riktigt nöjd!

Vi åkte sen hem, duschade och gjorde iordning oss och åkte upp till Linda för att förfesta lite där. Vi drack vin och frågade massa sexfrågor till varandra, haha!
Vid 23.30 tog vi en taxi till Hudson Terrace. Jag hade skitkul där, det blev många drinkar och mycket galen dans med Christina! Båda vi var så jäkla fulla så vi knappt minns ett skit, det roliga är när man ser bilderna. Haha, ni ska bara se de bilderna. Men ni får fan inte se de värsta! ;)

Kvällen slutade vid 05-tiden med att jag och Christina tog en taxi hem och flörtade med taxikillen som var från Egypten. Christina frågade hela tiden om han ville gifta sig med honom, haha!


Jag hade på mig min nya klänning från H&M:s nya kollektion Garden.


Linda och jag


Haha, jag och Christina (detta är den mest normala bilden på oss)


Hahaha


FRIDAY, IM IN LOVE

Fredag var nog en av de bästa kvällar någonsin här i NYC!

Kvällen började med drinkar på en bar som heter Asia, den ligger på Christopher St och 7:e avenyn tror jag. Jag mötte upp Juulia och hennes vän där. Alla drinkar kostade 5 dollar, perfekt!

Vid 12-tiden tog jag en taxi till Juliet, där mötte jag upp det svenska gänget. Efter ett par till drinkar var Josefine apfull och hade the time of my life!
Någongång tog alla limon till Greenhouse för att fortsätta festen där. Vi hade svinkul, jag försökte ragga upp en kille i en halvtimme tills Astrid sa: "Jossan, du vet att han är bög va?". Haha, what the fuck? Jag brukar ha en bra gayradar, men denna gången hade jag verkligen ingen aning. Fan, han var ju så jäkla snygg!

Astrid och gänget drog hem någongång vid halv 4, men jag, Johan och någon annan tjej var kvar (med alla andra på festen också såklart, men det var bara vi vid vårt bord). Det som hände de kommande två timmarna var trevligt, grovhångel med J. Haha, jag hatar folk som sitter och håller på sådär på klubbar. Men igår var jag den personen. Men jag kunde inte låta bli! Jag blir ju så himla kär i alla när jag är full, haha!


Juliet


Jag, Astrid och Carolin


Boys, boys, boys!



Hahahaha, fråga mig inte vad vi håller på med här!


Johan och Martin!


Mycket bra kväll.
Jag skriver om gårdagen och kvällen imorgon, nu ska jag sova. Puss och godnatt!

SUNDAY WITH A HANGOVER

God kväll!

Jag kom precis hem från en mycket trevlig eftermiddag och kväll med Christina. Båda vi var så jäkla bakfulla idag, så jag sov till 14 och vi träffades inte förrän 16. Vi satt och snackade om gårdagens bravader och skrattade tills vi nästan spydde. Haha, vi skrattade seriöst en halvtimme i sträck, min mage gör ont nu. Alla på cafét tyckte vi var jobbiga, men det struntade vi i förstås.

Efter skitsnacket kollade vi lite i affärer och bestämde oss sen för att gå på bio. Det fick bli Green Zone, en film om Irakkriget. Väldigt intressant!

Jag skriver om den galna helgen i nästa inlägg!

SORRY GOD

Vad fna nu är jag så jövla full igen så det snurrar in min skalle, moooohohohoho.

assholekillrn från igår är ett asshole. bara så ni vet,

nu ska jag susuua sött!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vi hölrs imorgon, hejdå. byge, auf wiedersegn, au revåur, nighty niiiiiiiiiiiight!!!!

MJAU

Jag har haft det kul ikväll. Och mysigt sista delen ´mycet mysigt.

Jag är alldekes frö full att skriva egebltligen men vi hlrs imorogn. puss

ALICE IN WONDERLAND

Hej på er!

Jag skulle egentligen jobba till 20, men fick sluta vid 19 istället. Mycket skönt eftersom jag fick väldigt ont i magen ett tag. Men det börjar bli bättre nu som tur är!

Idag har jag jobbat typ hela dagen. Men det har varit mycket chill, Mala sov i typ 2,5 timmar och Lucas var iväg på en playdate så jag kunde duscha och ta det lugnt under tiden.

Om en timme ungefär ska jag möta upp Christina vid bion på Union Square. Vi ska nämligen se Alice in Wonderland i 3D. Jag har velat se den ett bra tag, så detta ska bli kul!
Jag hoppas bara mitt magont blir bättre, jag hatar att ha magknip...

Nej, nu ska jag göra iordning mig. Puss!


Jag innan idag.

DEN ANDRA VÅLDTÄKTEN

Förlåt, men jag är så jävla förbannad just nu så jag måste skriva av mig.

Jag såg precis en av de värsta dokumentärer jag någonsin sett.

Det handlar om en 14 årig tjej som en dag i skolan blev våldtagen av en äldre kille på toaletten. Hon berättar detta först för sina två bästa kompisar och sedan polisen. Det finns tydliga bevis på att hon har blivit våldtagen, killen erkänner till och med och döms för våldtäkt mot barn. Trots alla bevis och erkännande är det ingen i byn som stödjer tjejen, de säger att hon bara har hittat på allting för att hon var intresserad av honom men när hon märkte att han inte var det skulle hon hämnas.

De vuxna och föräldrarna i byn startar till och med stödgruppen för killen och hatgrupper för tjejen. De vägrar alltså tro att denna killen skulle kunna göra någonting sådant här överhuvudtaget för att han är "en bra kille som ser bra ut och kan lätt få tjejer". SOM OM DET SKULLE VARA EN ANLEDNING!

Efter några månader är det skolavslutning och killen har fått byta skola och är inte välkommen till avslutningen. Men han dyker upp ändå och ger rosor till alla i hans förra klass och det hela avslutas med applåder och jubel av alla lärare och föräldrar.

Senare samma dag händer det igen. Han våldtar en tjej som han har känt sedan han var liten i en litet omklädningsrum på stranden. Tjejen berättar och det kan bevisas att det var han eftersom det var hans sperma i hennes trosor och flera vittnen såg när de gick in i omklädningsrummet.
Han dömdes även här för våldtäkt.

Men folk i den där byn är antagligen helt efterblivna eftersom de fortfarande inte får in i sitt huvud att han är en våldtäcktsman. De skyller på att tjejerna vill ha pengar och att de gör så här för att hämnas.
HUR.JÄVLA.DUM.I.HUVUDET.FÅR.MAN.VARA?

Det sjukaste av allt är att varken skolan, kyrkan eller fritidsgården stödjer tjejerna. Prästen i byns respons på när man berättade att en till flicka hade blivit våldtagen av samma kille var "stackars kille... Det måste vara jättejobbigt för honom. Och ja, självklart för tjejen också."
Skolans rektor eller vad det var låtsades som att hon inte förstod frågorna och sa att hon inte hade något bra svar. Jo tack, det vet vi eftersom ni inte överhuvudtaget hjälpte tjejen ett piss!!

Förlåt, men har alla i den byn blivit hypnotiserade eller någonting? Jag förstår att det kan vara svårt att inse att en kille som man trodde var en fin kille är en våldtäcktsman men hur jävla dum i huvudet får man vara?
Jag blev verkligen så jävla upprörd av detta. Jag vill bara åka till den där byn och skaka alla som bor där och säga "MEN INSE FAKTA NÅGON JÄVLA GÅNG!! TVÅ FLICKOR HAR BLIVIT VÅLDTAGNA OCH HÄR SITTER NI OCH STÖDJER VÅLDTÄCKTSMANNEN!"

Den första tjejen har tvingats att flytta 50 mil därifrån pga av all internetmobbning och mobbning överallt. Hon klarade alltså inte av att bo kvar där pga allt hat mot henne. För att hon blev våldtagen.

Jag blir rädd för vilken värld vi lever i. Riktigt jävla mörkrädd...

Dokumentären om detta kan ni se här.
Jag uppmanar er verkligen att kolla, skriv sen gärna vad ni tycker här. Det här är något jag verkligen vill diskutera!

OPERATION TANDBLEKNING

God kväll!

Här sitter jag igen. Jag skulle egentligen gå på bio med Christina ikväll, men mina värdföräldrar skulle visst ut och äta så jag måste jobba till 21-21.30. Men vi ska gå någon annan kväll denna veckan! Vi ska se Alice in Wonderland, i 3D såklart!

Idag har jag jobbat en hel del, mellan 8-10 och 14-nu. Däremellan passade jag på att dra till gymmet och ta ett pass. Idag fick det bli Step. Jag älskar verkligen David, instruktören. Den bästa instruktören jag någonsin haft! Han är som en galen militär på crack och jag älskar det.

Innan idag köpte jag mitt allra första tandblekningskit. Det kostade bara 30 dollar och är sådana där gummiskenor man sätter på tänderna. Man ska använda dom i 30 min varje dag i 7 dagar tror jag. Jag ska börja ikväll, det ska bli spännande att se om det blir någon skillnad!


Haha, jag hatar sånna där lama pussbilder som alla bloggare lägger upp hela tiden, så jag var bara tvungen att jävlas lite ;)

TOO TIRED FOR A HEADLINE

Idag är jag för trött för att fungera.

Jag har jobbat lite på morgonen idag och lite under kvällen. Däremellan åkte jag och Astrid till IKEA för att köpa och äta lite mat.

Jag är så jäkla trött att jag knappt ser vad jag skriver, så det är nog bäst att sluta nu.
Vi hörs imorgon!


SEA OCH POLISER

Hej mina söta!

Igårkväll hade jag en riktigt bra kväll. En riktigt jävla bra kväll som jag verkligen behövde. Mycket skratt, både åt roliga saker och saker som man inte får skratta åt men gör det ändå.

Jag, Christina, Richard och hans vän bestämde oss för att åka till Williamsburg (Brooklyn) för att käka på ett ställe som heter Sea. Christina har redan ätit där en gång, så hon visste att maten skulle vara superb!

Richard och hans vän (alltså, jag och namn... har inget minne vad han hette. Eller det kanske bara beror på martinin?) kom och hämtade oss med Richards bil, det var otroligt skönt att slippa ta taxi eller tunnelbana.
Väl framme korkade vi upp i bilen, killarna hade med sig massa gott...

Det går inte att reservera bord på Sea, utan man måste gå dit, ge sitt leg och få en sökare som vibrerar och lyser när bordet är klart för oss. Medan vi väntade gick vi in på baren bredvid, tog en drink och snackade lite. Efter en stund bestämde vi oss för att gå tillbaka till bilen och ta en till drink.
MEN det skulle vi fan inte ha gjort alltså... När vi stod där vid bilen, skrattade ashögt åt lama skämt, tog kort på Richards döskalleflaska och skulle precis hälla upp spriten dök helt plötsligt farbror polis upp, förlåt, farbror polis och hans 6 kompisar!
Helvete tänkte jag, där åker alla fast för dricka öppet och jag för att jag är under 21.
Poliserna såg mycket allvarliga ut och vi spelade såklart dumma turister. Det bästa var fan när Christina skulle låtsas att inte vara nervös. Vad tror ni hon gjorde för att dölja nervositeten? TA KORT PÅ POLISEN! Hahahaha, har ni hört något stördare?! Ja men verkligen Christina, det kommer nog att hjälpa!

Men allt ordnade upp sig, jag och Christina tog en promenad medan killarna tog hand om polisen. Det slutade bra, Richard fick bara böter för att ha sprit öppet.

Restaurangen var verkligen hur grym som helst! Det var typ som en nattklubb med skithög musik och skitcool inredning. De hade bara thailändsk mat, hur gott som helst! Jag fick också reda på att Sea är det stället där Samantha i SATC är på en restaurang som kallas "Raw", när hon försöker få hem Smith som jobbar som servitör genom att sitta kvar där så länge som möjligt.

Vi åt inte förrän 00.30, och var klara runt 02.00. Sen tog vi bilen hem till Manhattan igen och de skulle vidare till någon bar. Jag åkte hem eftersom jag skulle jobba dagen efter.


Kvällen började bra med drinkar på en mysig bar


Vi var så jäkla imponerade av Richards döskalleflaska...


.. men tyvärr tyckte inte herr polis att den var snygg. Äh, jävla torrbollar! Den var ju asgrym!




ME, MYSELF & AHLGREN

God afton kära vänner!

Hur mår ni? BRA hoppas jag.

Själv är jag trött och himla seg. Jag har jobbat hela dagen, har spenderat mestadels av tiden utomhus. Det är så sjukt underbart väder! Idag har vi haft 21 grader och blå himmel, I MARS?!?! Jag njuter av varenda sekund för man vet aldrig när det blir regnigt igen. Elin kom förbi en stund under eftermiddagen, vi satt i parken ett bra tag och tjötade lite. Alltid lika trevligt!

Ikväll var det egentligen meningen att jag skulle ut till Juliet och Greenhouse. Men det verkar som att typ ingen ska ut, så jag skiter nog i det. Jag tar en lugn fredagskväll och slår på stort imorgon istället! :) Eller stort och stort, men det ska bli riktigt trevligt iallafall! Jag ska nämligen till Brooklyn med Christina och gänget för att käka på en restaurang som heter Sea. Det är en thairestaurang som tydligen ska ha fantastisk mat, det kommer bli spännande! Senare på kvällen ska vi nog vidare till en klubb på Manhattan.

Nu ska jag sätta på en film, tända lite ljus och äta mina Ahlgrens bilar. Det blir nog en rätt bra fredag ändå!



För er som inte ser eller är efterblivna så pussar jag på min söta Ahlgrens bil


THE BOOKNERD IS BACK!

Hallå!

Just nu sitter jag och kollar på den nya säsongen av ANTM. Denna säsongen finns det verkligen sjukt snygga tjejer med, min favorit är hon med de tjocka ögonbrynen och långt, mörkbrunt hår (kommer inte ihåg vad hon heter).
Har den nya säsongen börjat i Sverige än?

Dagen har varit lugn och bra. Under morgonen tog jag en lång springrunda längs med East River. Det var underbart som vanligt!

Eftermiddagen bestod av lite chillande och skypande med syster. Vid halv 4 tog jag min bok och gick till Union Square, satte mig på gräset med alla andra människor och läste i ett par timmar. Jag har äntligen fått tillbaka suget efter att läsa igen, det har varit borta ett bra tag. OCH DET GILLAR VI!


Dagens outfit bestod av:
- Kofta från H&M
- Skärp från American Apparel (nytt, visst är det fint?)
- Jeansleggings från Gina Tricot
- Ett par gamla och sleeeetna Converse




GODNATT GODINGAR!

BROKE IN NYC

God morgon!
Jag har jobbat en timme under morgonen. Jag och Mala tog en promenad med Lucy runt kvarteret. Det tog typ en kvart att gå, den lilla hunden är så jäkla långsam!

Idag är jag ledig fram till 18 igen. Jag har inga speciella planer förutom att träna. Jag är nästan helt pank nu, så det blir ingen fika, lunch eller shopping. BUHU, hur ska jag klara mig? Speciellt nu när det är så himla fint väder! Jag funderar på att ta en springrunda vid East River, det är alltid lika underbart!

Hoppas ni har en fin dag där hemma i Sverige, jag har hört att det börjar bli varmare där också!

Jag under lunchen igår

THE GOLDEN STAIRS

God kväll!

Även denna dag har varit underbar, jag älskar att vara ledig under veckorna när det är sol och 16 grader och bara göra vad jag vill. Det mina vänner, är livet!

Imorse jobbade jag en timme. Någon gång efter 11 mötte jag upp Elin vid Flatiron. Vi begav oss ner mot West Village för att gå till Marc Jacobs store. Sarah mötte även upp oss där nere! Elin visste var Carrie trappa i SATC är, SJÄLVKLART ville jag gå dit och ta nördiga bilder!

Vi gick sen till olika små affärer. Jag skulle egentligen inte köpa någonting eftersom jag är praktiskt taget pank. Men jag kunde inte låta bli, shopaholic som jag är... Jag fick med mig hem ett apsnyggt skärp från American Apparel, en nyckelring från Marc Jacobs, ett par solglasögon och en ring från någon random smyckesbutik. Mycket nöjd är jag, men ännu fattigare! Snart får jag börja tigga på gatan... Jag vet redan vad det ska stå på min lapp: "Please help me. Im an Au Pair who just bought too many shoes..." Haha!

Och vet ni vad? Idag har vi lunchat på en uteservering för första gången iår!! UNDERBART. Det kändes verkligen som sommar när vi satt där och åt sallad med våra solbrillor på!


Jag och Elin utanför Carries trappa!


Jag var glad!!



Elin och jag på uteserveringen!


Sarah var glad över sina nya brills!


Nu ska jag glo på lite film och peppa inför den långa springturen jag ska ta imorgon!

IKEA

God morgon!

Igår var en bra dag. Jag var ledig hela dagen, så det är klart man måste passa på att hitta på något kul!

Jag mötte upp Linda på förmiddagen och vi åkte till Upper west side. Där gick vi först till ett ställe som har threading. För er som inte vet vad det är så är det när man använder tråd för att ta bort hår vid tex. ögonbrynen. Och det var exakt vad vi gjorde.
Linda har gjort det innan och hon sa att det inte gjorde så ont, så jag bestämde mig till slut för att testa. HAHA, fyyyy fan för dig Linda! Det gjorde verkligen skitont, det kändes som att någon rev sönder hela ögonbrynen typ. Jag grät som en liten unge!

Men snyggt blev det och jag är väldigt nöjd! Vi får se om jag testar på det igen....

Efter det gick vi till en nagelsalong för manikyr och pedikyr. Vi fick även 10 min fotmassage, sjukt gött! Jag tog rött nagellack på både tå- och fingernaglarna. Det trivs jag bäst med!

Vi var väl där i någon timme innan vi mötte upp Sarah för lunch på något grekiskt ställe. Gigantiska portioner som jag knappt åt en tredjedel av.

Vid 16 begav vi oss mot vårt slutmål, IKEA! Vi tog färjan över och strosade runt där i ett par timmar. Man känner sig verkligen som hemma där, allt ser exakt likadant ut som IKEA i lilla Jönköping.
Jag köpte lite ljus och lite mat. SVENSK OST!! HERRGÅRDSOST!!! Behöver jag säga mer?


Lilla Frihetsgudinnan skymtade vi påväg till Brooklyn med färjan!


Lilla jag framför någon kyrka. HALLÅ, alla SATC-fans. Visst måste det vara kyrkan där Samantha såg en präst som hon ville ligga med. Fryer Fuck, haha!

I´M NOT A PSYCHO, JUST HUMAN

Igårkväll var en hemsk kväll och natt.

Inte bara ångesten, utan migränen som kom från ingenstans under natten. Jag spenderade hela natten vaken och tänkte att jag skulle svimma av smärta när som helst. Men det gjorde jag inte.
Jag överlevde, som vanligt.

Jag skulle egentligen börja kl. 9 på morgonen men eftersom huvudvärken inte hade lagt sig och brist på sömn gjorde att jag var helt slut frågade jag min värdmamma om det var okej att jag började senare. Självklart var det okej, så jag somnade om och sov till 12. Vaknade någorlunda mänsklig igen och började jobba vid 12.30. Det var lika bra, jag orkade inte sitta inne i mitt rum och tänka mer. Måste hålla mig busy.

Dagen har flygit iväg, det har bara varit jag och Mala idag mestadels av dagen för att de andra har varit på besök hos några vänner. Vi har skypat med både mamma och pappa. Mala är så otroligt rolig, den unga damen börjar bli riktigt stor nu!

Ikväll skulle egentligen jag och Linda på bio, men på grund av sömnbristen inatt ska jag ta det lugnt.
Imorgon är både jag och Linda lediga, så vi ska hitta på något kul! Det behöver jag.




RICE TO RICHES

God kväll!

Tänkte börja med att skriva lite om i torsdags, har glömt att ladda upp lite bilder från då.

Dagen spenderades med Linda i Soho under förmiddagen. Vi shoppade, eller bara jag. Mina fiiina skor som jag ska visa er snart!

Vi åt lunch på ett mysigt ställe som heter Bread, det ligger på Spring street och Mott tror jag.
Vi bestämde oss efter lunchen att testa på ett coolt ställe som heter Rice to Riches. De säljer bara olika sorters rispudding i massa olika smaker. Det lät ju gott iallafall... Men det var nog det värsta på länge. Jag trodde det skulle smaka som risgrynsgröt med smak typ, men det riskornen var helt mosiga och det såg ut som en spya, haha!


Söta Linda på Bread!


De har världens godaste pestopasta där



Spyan!


I´VE HAD ENOUGH

Ångest.

All denna jävla ångest. Press på att vara någon man inte är. Det drar ner mig i ett stort jävla hål och vägrar släppa taget. Josefine, kan du försöka få in i din skalle att det inte går att tillfredsställa alla? Egoist är inte ett negativt ord, för i slutändan är det bara dig själv som du kan lita på. Du är ensam. ENSAM! Fatta det!!


NEJ, mamma och pappa, allt är inte bra. Jag är så jävla trött på att försöka vara perfekt hela tiden, det känns som att det är en sådan jävla press på mig att allt ska vara så jävla underbart HELA TIDEN bara för att jag befinner mig i New York och gör något annorlunda. Men jag är för i helvete inte mer än människa, jag har dagar som jag bara vill ge upp, åka hem och ligga i min egen säng i veckor med min katt.

Jag vet i fan vad jag vill komma fram till mer än att jag är så jävla trött på att hålla uppe denna "perfekta" fasaden med att jag lever livet i världens bästa stad. Men vet ni? Bara för att jag flyttade till andra sidan jorden och lever ett jävligt coolt liv i vissas ögon så är jag fortfarande Josefine. Och Josefine vet inte vem hon är eller hur fan hon ska överleva denna JÄVLA ångest.


Nu ska jag sitta hemma en lördagskväll trots en massa inbjudningar till olika saker. Jag är hemma på grund av att jag inte orkar, jag är för känslomässigt ostabil för att gå ut och låtsas ha kul.
Jag var också hemma igår för att jag jobbade sent.
And there, ladies and gentlemen, is the truth and nothing but the truth. HÄFTIGT VA?

CELEBRITY NR. 8?

Hej!

Springrundan imorse var underbar som vanligt. Det var lite jobbigare idag än i måndags, jag har verkligen tappat sjukt mycket kondition.

Nu under dagen har jag också ÄNTLIGEN storstädat mitt rum. Det var så jävla nasty. Men nu är det skinande rent igen, just the way I like it!

Nu ska ni få se bilderna och inköpen från gårdagen. Jag hade en skön dag i Soho, jag spenderade många timmar i Top Shop, men jag fick bara med mig några smycken. Men dyra var dom! Dock hittade jag mina drömskor, ett par mockakilklackar men öppen tå i en beige färg. Ååååh, jag är så jäkla kär. De är verkligen perfekta! Jag köpte aldrig dom eftersom jag tyckte dom var lite för dyra och jag har ju precis köpt två par. Men nu kan jag inte låta bli, imorgon är det jag som går dit och slår till! :)


Det var nästan för varmt att gå med skinnjacka igår!



Jag hittade ett par söta, höga jeansshorts på H&M för 25 $


Mina nya, fina kilklackar från Aldo, 75 $


Örhängen från Top Shop, 15 $




En cool dödskalle ring som också är en klocka! Perfekt för mig som aldrig har klocka på mig. Från Top Shop, 32 $.


Och just det, jag berättade ju att jag träffade en liten kändis inne på Top Shop. Det var vinnaren av Americas Next Top Model 3 tror jag, Eva. Hon var jättesöt i verkligheten och jag gick fram och snackade med henne, och hon var verkligen trevlig! Jag hade intrycket av henne att hon skulle vara en bitch, men så var det verkligen inte.

http://img1.tvloop.com/img/showpics/75/ca/l359fe7350000_1_431.jpg
Vackra Eva!

100310

God morgon!

Jag har jobbat en timme under morgonen och ska nu ut och springa längs med East River.
Det är fint väder idag igen, så det är lika bra att passa på att springa utomhus!

Gårdagen var underbar, jag gick ner till Soho och strosade runt där hela dagen. Jag träffade även en liten kändis inne på Top Shop! :) Men jag skriver om gårdagen senare, nu måste jag dra!

Hoppas ni har en fin dag, puss!

OUT IN THE SUN

God morgon!

Det är ännu en underbar vårdag här i New York, så jag ska snart bege mig ut i solen.

Jag är ju ledig idag, så dagen ska spenderas mestadels utomhus. Jag har fortfarande inte bestämt vad jag ska göra, funderar på att åka upp till Central Park för att luncha med Sarah eller bara sitta och läsa en stund.

Senare i eftermiddag ska jag hinna med att träna och storstäda mitt rum. Om jag ska vara ärlig har jag inte städat det sen innan jag åkte till Sverige... Och det var 14:e februari. Och det var säkert en vecka innan det. MYSIGT JOSEFINE, JÄTTEMYSIGT! Det är damm överallt och golvet skriker efter dammsugaren.

Men det får bli senare när solen gått ner, för nu ska jag ut och njuta!



Lilla jag idag, självklart hänger solbrillorna med!

EAST RIVER, CENTRAL PARK & SOHO

God kväll!

Jag har haft en underbar dag, nästintill perfekt faktiskt!
Dagen började med en timmas jobb. Vid 10 sprang jag längs med East River. Det var helt fantastiskt, perfekt väder som kändes som en sommarmorgon. Det var precis vad jag behövde, en springrunda under en perfekt vårmorgon.

Vid 12.30 mötte jag upp Sarah, Eduardo och Linda för lunch i Central Park. Vi satt på en bänk och bara snackade i någon timme eller två. När jag och Sarah var påväg till Central Park från henne svettades vi ihjäl, det var verkligen lika varmt som en sommardag! Det är helt sjukt att det kan gå så fort, förra veckan var det ju typ minusgrader och snö.

Vid 14.30 åkte jag och Linda ner till Soho för att shoppa lite. Vi strosade runt i ett par timmar och jag fick med mig hem två par skor. Jag är VÄLDIGT nöjd. Ni får se imorgon!

Jag har sen jobbat mellan 18-20 och har nu precis tittat klart på My Boys med bla Drew Barrymore. Riktigt bra film! Imorgon är jag ledig, så jag ska sova så länge jag vill, träna och kanske träffa någon för en lunch eller liknande.

Just nu känns allt riktigt bra, det är sjukt vad man kan påverkas av vädret. Nu ska jag titta vidare på tv en stund och sen sova, jag vill vara utvilad tills imorgon! Hoppas ni sover sött där hemma, tänker på er ofta ska ni veta.




Jag och Linda hittade ett ställe i Soho som heter Kiosk. Linda hade hört talas om det så vi gick in.


Trappuppgången var smal, lång och fylld av grafitti och klotter.




Linda

Men vi gick aldrig in, eftersom de hade tillfälligt stängt. Men tillbaka, det ska vi!

OSCARSGALAN 2010

Jag insåg precis att det ju är Oscarsgalan ikväll!

Gud vad kul, gissa vem som kommer sitta bänkad framför teven? När jag bodde i Sverige var det alldeles för sent för mig att sitta uppe och kolla på galan live, men här börjar den vid 20 lokal tid, det är ju perfekt!

Jag har ingen aning om vilka filmer och skådespelare som är nominerade i år, men jag hoppas verkligen filmen Precious vinner något, den är helt fantastisk!
Haha, fan vad sjukt. Precis när jag skrev Precious så kom den filmen upp som reklam på min teve!



VÅÅÅÅR!

Hallå!

Det är ÄNTLIGEN vår här i New York och jag är så himla lycklig över det! De två senaste dagarna har varit underbara, så idag har jag och Mala spenderat hela förmiddagen i lekparken på Union Square. Helt underbart! Jag bara satt och njöt av att känna lite värme mot ansiktet för en gångs skull.

Igår firade vi ju Lucy, hunden, som jag skrev innan. Haha, vi hade köpt en tårta, massa hundtallrikar och servetter, ljus, hattar m.m. Välkommen till USA, det överdrivna landet!
Men det var faktiskt jättekul, det kom några vänner till familjen för att fira (ursäkt för gratis pizza och tårta, haha).

På kvällen jobbade jag eftersom värdföräldrarna åkte på en födelsedagsfest. Det gjorde faktiskt ingenting, jag var så sjukt trött efter fredagens bravader och alla missade sovtimmar.

Nu vaknar nog Mala snart, så vi ska ut och leka igen i vårvädret!




Födelsedagsbarnet herself!


JULIET, GREENHOUSE & ROAM

God morgon!

Kvällen var bra igår, mestadels iallafall.

Vi började hemma hos Martin och Astrid, där var det lika svenskar. Träffade lite nya tjejer, alltid lika kul!
Vid 23.30 drog vi till Juliet. Där hade jag riktigt kul, vi stod vid bordet och dansade HELA tiden.

Någon gång vid 02-tiden tog vi limon till Greenhouse. Där var det inte riktigt lika kul, det var sjuuuukt mycket folk så man kunde knappt röra sig. Och det är ju inte så kul att stå som packade makrillar hela kvällen. Så efter någon timme bestämde jag mig för att dra till Roam och möta upp Elin och Angelica. Det var jättekul att träffa Elin igen, har inte träffat den ungen på hur länge som helst! Hon fyllde 20 igår också, GRAAATTIS! :)
Men sen var det tyvärr ett tjockt svin som förstörde hela kvällen, så jag åkte hem vid 04 typ. Usch vilka äckliga, trashiga människor de gänget är. Aldrig mer!


Josef stod för drinkarna!


Heidi, Pernilla och jag






Nu ska jag börja göra iordning mig, jag börjar jobba om en halvtimme. Då ska vi ha födelsedagskalas för Lucy... Hunden!

FEEEEEST

NU BLIRE FEST GOTT FOLK!!!
Jag är taggad, så detta blir nog jäkligt bra!

CHATTROULETTE

God morgon!

Ja faktiskt så är det det för mig. Jag jobbade bara en timme mellan 8-9 imorse, men jag var verkligen så jävla trött så jag gick och la mig nästan på en gång och sov fram till 12.30.

Skönt kan tyckas, men nu är jag nästan tröttare än vad jag var innan. Jag fattar inte hur jag kan vara SÅ trött, det är inte så att jag har varit ute och rännit hela nätterna? Nej, jag börjar nog bara bli gammal... Jag blir ju trots allt 20 i år!

Jag börjar jobba igen vid 18 och tills dess vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Jag hade planerat att träna, men jag vet inte hur det blir med det. Det gör lite ont runt hjärtat idag också, så det är nog bäst att ta det lugnt.

Igårkväll kom Linda hit efter jag hade lagt barnen. Vi beställde pizza och skulle egentligen kolla på filmen Australia. Men det blev mest snack och efter ett tag kom en överlycklig Elin förbi efter att ha varit på Jamie Cullums konsert.
Haha, hon visade oss en skitrolig sida. Det heter chattroulette tror jag och det går ut på att man kan prata med vem som helst i världen. Det var skitkul, vi snackade med massa roliga människor. Men vi såg ju en hel del konstigheter, fy fan... Men för livet, eller vad säger ni Elin och Linda? :D Haha, fyyyy fan.

Nej, nu ska jag ta tag i mig själv och komma utanför dörren iallafall. Jag ska ta en promenad eller något, kanske till Whole Foods och köpa något gott!

Puss!

SVERIGEBESÖKET

Nu när jag har lite tid över tänkte jag berätta om min hemresa 14:e Februari - 21:a Februari.

Jag berättade ju att allt gick bra med flyget dit, förutom panikattacken innan flyget från JFK. Men jag kom iallafall på flyget, det är allt som räknas, haha!

Den 15:e Februari 11.45 lokal tid landade jag äntligen i Göteborg efter en lång flygresa. Där möttes jag upp av pappa, gissa om jag var glad att se honom? Jag hade saknat min kära pappis så himla mycket!
Jag var svinhungrig efter att inte ha ätit någonting på hela resan, så vi köpte med oss Brämhults smoothie (vääärldens godaste smoothie) och en banan.

Vi var hemma i Mullsjö vid 13-tiden, sprang in snabbt på Ljungqvist för att köpa lite saker till mig och sen hem.
Väl där möttes jag av Emelie, Jonathan och Gibson. Mina älsklingar!
Vi sprang runt och löjlade oss ett tag, jag var så jäkla övertrött så jag till slut fick så mycket energi så att jag sprang runt i huset, haha!
Vid 17-tiden skulle jag och pappa kolla på tv, men det slutade med att båda slocknade i soffan i ett par timmar.

Jag sov till 11 dagen efter, alltså ca 13 timmar. Sjukt skönt!
Under förmiddagen åkte jag in till Jkpg och lunchade med Ellen och Malin. Så himla kul att träffa dom! Vi satt och snackade i ett par timmar tills mamma kom och hämtade mig. Vi åkte till min favoritrestaurang Taste of Beirut som har den bästa libanesiska maten i stan och tog med oss lite mat. Sen åkte vi hem och tog det lugnt resten av kvällen. Det var otroligt skönt att umgås med mamma ensam ett tag!

På onsdagen träffade jag Ellen och Hannah för lunch på Georges. Jag lånade mammas bil, så jag gjorde lite ärenden under dagen och hämtade sen mamma på jobbet vid 15.30.
Vi åkte direkt hem för att laga mat, för klockan 16.30 kom mormor, morfar, Jonathan och Emelie på besök för lite god middag som bestod av tacopaj! Allt var jättegott och det var underbart att äta alla tillsammans.


En av alla tusen fula bilder som vi tog (vågar inte lägga upp de riktigt groteska...)


Vid 20-tiden körde mamma upp mig till Ellens pojkväns lägenhet i Dalvik för lite förfest. Det var jag, Malin, Ellen, Hanna, Sofia och Amanda. Vi drack vin och snackade i några timmar innan Martin kom och hämtade oss och körde oss ner till stan. Det blev lite tjafs och konstigheter ett tag, men det löste sig efter en stund. Vi drog till Centrum och spenderade kvällen där. Det var underbart att festa med de bästa vännerna igen!
Någon gång under natten tog jag en taxi hem och sov hos mamma.



Amanda, jag och Ellen!


Min snygga bästa vän!



Under torsdagen vaknade jag rätt sent och tog 12.30-bussen hem till Mullsjö tillsammans med Emelie. Lite senare träffade jag EmmaSlemma, väldigt kul att se henne! Vi tog en promenad med hennes hundar och åkte sen ner till Landhs för en fika. Vaniljbulle har aldrig smakat så gott! Men självklart ska Emma förstöra det med att börja prata om att det var mormorsslem och snor och allt. Hon är fräsch den där Emma!
Vid 19 kom farmor och farfar på middag. Mina söta farföräldrar, vad jag hade saknat dom! Jag, farmor, farfar, Emelie, Jonte, pappa och Marica åt jättegod middag och resten av kvällen spenderades med mina syskon.


Emelie, farmor och Jonathan under middagen


Marica och min älskade pappis!


Min fina bror och jag!


Gibson var självklart också med för att försöka tatta lite mat!

Fredagen under dagen spenderades hemma i Mullsjö. Jag och Jonte försökte gräva ut Blueboy (pappas gamla bil) i typ en timme. När vi hade skottat röven ur oss och skulle starta den gjorde den självklart inte det... Men vi fick gratis motion iallafall ;)
Jag och Emelie gick till Godisfabriken och köpte massa gott, både till mig och min värdfamilj. Och jag kan ju säga att Lucas blev ÖVERLYCKLIG över sitt lösgodis!
Under kvällen åkte jag till Emma och spenderade kvällen där med att laga någon glassgrej med maräng över (vad heter det Emma?), Sara kom också dit en sväng. Hennes lilla mage är så fin så :)

Lördagen spenderades med min syster, min bror och min katt så mycket som möjligt, det var ju sista dagen jag kunde umgås med dom. Vi spelade spel och tittade på tv, himla mysigt.
Vid 17-tiden skjutsade pappa och Emelie in mig till Jkpg till mamma. Jag var tvungen att sova hos henne eftersom vi skulle åka till flygplatsen mitt i natten och det var ju snöstorm...
Det var lite jobbigt att säga hejdå till pappa och Emelie. Speciellt Emelie, henne kommer jag ju inte träffa på 8 månader, pappa kommer ju i April. Men hon finns ju kvar och älskar mig vilka dumheter jag än gör! :D



Jonte har krympt lite sen jag såg han sist...

Lördag natt begav jag och mamma oss till Landvetter mitt i snöstormen. Det gick bra trots att det var minst 4 dm snö på motorvägen så att vi åkte i max 60 km/h. Men vi kom fram iallafall!
Flygresan tillbaka gick bra, det var bara den sega väntan på 9 timmar i Heathrow som sög balle, men jag överlevde.


Jag hade några underbara dagar hemma i Sverige, jag saknar redan alla så himla mycket!
Men tiden går fort och snart ses vi igen. Jag älskar er alla!





MYSIG KVÄLL

God afton!

Nu är dagen nästan slut, den har verkligen flygit iväg!

Jobbet ikväll har gått bra som vanligt. Barnen var söta, de bråkade inte och lyssnade på vad jag sa. Det är allt jag begär, haha! Dock råkade Mala knocka mig rakt på näsan när hon skulle krama mig, fy fan vad ont det gjorde! Nu är näsan till och med lite svullen. Haha, en 1,5-åring har misshandlat mig! :D

Efter barnen lagt sig käkade jag middag med mina värdföräldrar. Jag käkade sallad och de åt pizza. Mumma!
Imorgon ska jag jobba under morgonen och sen börja vid 15 igen. Mellan jobbtiderna ska jag hinna med att träna och luncha med Sarah. Jag funderar på att springa längs med East River, hoppas vädret kommer vara fint! Dock sa min värdpappa att det kanske skulle snöa lite imorgon.... Suck säger jag bara.

Nu ska jag titta vidare på American Idol, sen ska jag faktiskt sova. Är helt slut efter militärens workout from hell, haha!
Jag just nu

TOTAL BODY CONDITIONING

God dag!

Jag kom hem från gymmet för en stund sen, gick på ett total body conditioning-pass. Det var galne David som höll i passet idag, han är verkligen heeeelt sjukt bra! Han måste vara en ex-militär eller något, han skriker och har sig om man inte gör övningarna på rätt sätt eller ger upp.
Det passet är riktigt jobbigt, men kan känner verkligen att det ger resultat!

Dock märkte jag att jag inte tränat ordentligt på ett tag. Jag är mycket svagare än vad jag var innan. Men nu jäklar ska jag börja träna ordentligt!

Jag ska hämta Lucas i skolan om en halvtimme, sen ska vi leka i 2 timmar tills han ska till sin simklass. Sen börjar jag igen vid 18.
Mellan jobbtiderna ska jag skypa med pappa och Emelie, städa och tvätta. Det behövs verkligen!


Jag måste ju börja träna lite innan jag helt plötsligt ser ut såhär...

SOHO

Hallå mina små kycklingar!

Idag är jag ledig hela dagen. Så himla skönt!

Jag lyckades sova fram till 10 innan folk började sms- och ringbomba mig. Min enda sovmorgon denna veckan... Kul. Men upp, det kom jag och efter en dusch var jag så gott som ny!

Vid 12 mötte jag upp Linda för en lunch. Vi åt på ett ställe som heter Press, det ligger på 23:e och Madison. Jag tog en sallad och hon tog en wrap. Mycket gott! Vi satt och tjatade ett bra tag, sen började vi kommentera folk som gick förbi på gatan. Haha, det var fan skitkul!
"Jaha, där har vi en man som inte har några hälsenor" (han gick typ på tå). "Han kanske tappade dom på Park Avenue".
En minut senare kom han tillbaka från andra hållet.
"Nämen titta, nu går han tillbaka för att hämta sina hälsenor!". Haha!

Vid 14 åkte Linda hem för att jobba och jag gick hem för att byta kläder. Jag var lite för optimistisk när jag valde kläder imorse. När jag tittade ut var det strålande sol, så jag tänkte att kjol och skinnjacka skulle passa bra.
Så jävla fel jag hade.
Jag frös som en jude, så jag ångrade ganska snabbt mitt val, känns tom. som att jag är påväg att bli förkyld på grunf av det. Men snygg, det var jag!

Eftermiddagen har spenderats nere i Soho. Jag kände bara för att gå runt och strosa en stund och det var exakt vad jag gjorde. Jag fick med mig hem en jättefin dagbok som Christian Lacroix har designat. Det är dags att skriva ner lite känslor vet ni... Jag kan ju liksom inte skriva allt här, då skulle ni bli förfärade. Haha!



Jag har upptäckt Photo Booth, hehe...

RSS 2.0
Test