CHANGE

Jag har precis sagt hejdå till hela familjen.

Jag visste att det skulle vara jobbigt, att jag kanske skulle gråta lite när vi sa hejdå. Men jag visste inte att skulle vara såhär jobbigt...

Jag har gråtit så mycket ikväll att jag knappt har några tårar kvar. Jag älskar den här familjen av hela mitt hjärta, de är verkligen min andra familj... Även fast jag vet att jag kommer träffa dom igen, så kommer det aldrig bli likadant. Jag kommer aldrig vara så pass nära dom som jag är nu. Och det är riktigt jobbigt att tänka på.

Nu ska jag försöka sova innan det är dags att gå upp vid 03. Vid 04 kommer bilen och hämtar mig och vid 07.15 går flyget till San Francisco!

Jag vet inte alls hur det kommer bli med bloggning och allt, men jag ska försöka hålla er uppdaterade så gott jag kan!
Det här kommer säkert bli min livs bästa resa och jag kan knappt vänta tills den börjar!!

Ha det så bra nu allihopa, snart ses vi hemma i Sverige. Jag älskar min familj och mina vänner över allt annat!



You will stay in my heart forever <3

SÖNDERSTRESSAD

Heeeeeeeej!

Jag är så otroligt stressad över allting, jag åker imorgon tidigt och måste bli klar med packningen nu! Aaaaah, jag åker imorgon!

För övrigt så har helgen varit jättetrevlig. I lördags mötte jag, Sarah och Paulina upp Christina och hennes pojkvän på en bar i Les. Där drack vi ett par drinkar innan det var dags för oss att dra vidare till Paulinas väns fest. Det var jättetrevligt där, när Sarah och Paulina skulle gå vidare till Kiss n Fly åkte jag hem för att jag skulle jobba tidigt dagen efter.

Under söndagen jobbade jag hela dagen, men det var den slappaste dagen på länge. Vi hade en liten avskedslunch alla i familjen på ett jättebra kinaställe i China Town. Hur gott som helst! Under eftermiddagen kollade vi på film och mös. Vad jag kommer sakna mina små älsklingar!

När jag slutade vid 20 slängde jag på mig kläder och smink och begav mig till Upper east side för att käka middag med Sarah och Kavita. Vå åt på en jättegod iteliensk restaurang.

Nu kom jag precis hem efter en brunch med Paulina och Sarah. Jag sa hejdå till Sarah eftersom hon åker till Sverige i eftermiddag... Men vi kommer ju ses typ direkt när jag kommer hem till Sverige igen!

Som ni förstår är jag superstressad och får panik över packningen. Hur mycket ska man ha med sig när man ska resa i en månad???

Nu måste jag fortsätta med packningen, jag hoppas jag hinner med ett inlägg till innan jag drar vid 5 imorgon.


MOT LES!

Hej mina små gullungar!

Hela dagen har bestått av jobb. Jag har varit själv med Mala mestadels av dagen eftersom resten av familjen var på en fest i Lucas skola. Den lilla damen har börjat bli riktigt trotsig och bestämd nu, inte som när jag kom hit direkt. Men jag älskar henne lika mycket för det och 95% av tiden är hon underbar!

Nu kommer alldeles strax Sarah hit och vi ska möta upp Christina och hennes vänner på en bar i Lower east side. Det kommer säkert bli jättetrevligt! Jag stannar nog inte ute alls länge ikväll eftersom jag ska jobba hela dagen imorgon också. Men vi vet ju allihop hur det slutar när jag säger att jag ska vara hemma vid 1! ;)


PACKING UP MY LIFE

Jag somnade om efter jag skrev det senaste inlägget och vaknade upp igen vid 13.30.

Jag behövde verkligen den sömnen, jag har varit så sjukt bakis idag så det är inte sant... Men det är smällar man får ta!

Resten av dagen har spenderats med att packa. Fy fan vad konstigt det känns att packa ihop ett år av sitt liv... Hela rummet blir helt plötsligt så tomt och opersonligt. Jag försvinner lika snabbt som jag kom. Men jag är redo att gå vidare, det vet jag. Men ibland kan det vara otroligt jobbigt att gå igenom stora förändringar...

Jag ska börja jobba om en kvart och jobbar till 22. Jag tror inte jag ska gå ut ikväll, är alldeles för trött för det. Jag måste ändå vila upp mig och spara pengar till tisdag!


SUSHI SAMBA, URGE & 1OAK

God morgon....


FUCK vad bakis jag är. Jag kom hem vid 4 inatt, sov 2,5 timmar innan det var dags att gå upp och jobba. Turligt nog så jobbade jag bara 2 timmar så det var ganska lugnt. Men nu funderar jag på att somna om igen så jag inte är ett vrak hela dagen.

Men gårkvällen var SÅ jävla värt det. Fy fan vad kul vi hade!

Kvällen började med middag på Sushi Samba i West Village med Sarah, Kavita och hennes room mate Shanda. Det var jättetrevligt förutom att vi fick vänta på vår sushi i 1 timme. Jag menar, hur lång tid kan det ta att göra lite sushi? Det var inte ens så att det var smockat med folk. Vi blev iaf förbannade och fick discount. Swedish bitches is in the house!

Efter middagen ville Shanda ta med oss till en gaybar som heter Urge. Jag tycker det är askul att gå på sånna, men det var väl inte riktigt vad jag förväntade mig... När vi kom in såg vi direkt en rund bar där det var 3 män i stringkalsonger som gick runt och taffsade på alla som stod vid baren. Haha, det var verkligen så jävla sjukt!
Vi stoppade in alla dollarsedlar vi hade lite här och var och.... Eh ja, nu ska jag inte vara för detaljerad eftersom min kära mor och far läser det här! ;)

Vid 1-tiden drog vi vidare till 1oak och dansade tills fötterna gjorde så jävla ont. Vid 4-tiden var det dags att åka hem och jag tog en taxi hem. Verkligen en så jävla kul kväll! Jag har saknat att gå ut med Sarah!!


Outfiten för kvällen


Sarah och Kavita under middagen


Shanda och moi







Pizza när den är som bäst!


JAG HATAR MITT HÅR

Nu har jag torkat håret.

Det blev inte så bra, det är fortfarande ganska stor skillnad på utväxten och resten av håret. Men det blev lite bättre iallafall och det blev inte gult! :D

Men fan vad jag längtar efter när jag är hemma i Sverige och kan gå till min gamla frisör!!




Nu ska jag möta upp Sarah och Kavita i Central Park för att sola, det är underbart väder idag!

FÖR SPONTAN?

Okej, ibland är jag nog lite för spontan och otålig...


Nu har jag precis smetat i hårfärgen själv, orkade inte vänta på att Sarah skulle vakna. Herregud, nu börjar jag bli lite nervös, hur fan ska det här sluta?
Fast egentligen, vad som helst förutom den utväxten jag har nog. Eller ja, nästan ;)

Jag är iallafall beredd med silverschampot om jag ser ut som en kyckling. Wish me luck!!



HÅREXPERIMENT...

God morgon!

Jag vaknade för någon timme sen, idag är jag ledig. Sista lediga dagen som Au Pair. Men nu är det bara 5 dagar kvaaaaaar!! :D

Idag vet jag inte riktigt vad planerna är. Sarah är tillbaka från Kaliforinen så jag ska försöka tvinga henne att färga mitt hår. Jag köpte färg igår, ingen aning om hur det här kommer bli. Men den som lever får se! Om jag får gult hår så får jag väl gå till frisören. Inget mer med det!

Jag skulle egentligen följa med Sarah och Kavita ut igår, men jag hade så otroligt ont i nacken och somnade tidigt. Nu när jag vaknade såg jag att Sarah hade ringt vid 23 när hon hade landat. Och nu såg jag på FB att dom hade suttit vid samma bord som Leonardo DiCaprio och Cameron Diaz. FUCK!

Nej, nu ska jag göra iordning mig. Vi hörs lite senare!




HANDIKAPPAD JOSEFINE

Jag har precis kommit hem efter ett par timmar ute på stan.


Min nacke gör så sjuuuukt ont så jag tror jag avlider snart. De senaste månaderna har jag då och då vaknat upp med värsta nackvärken och det håller verkligen i sig hela dagen. Så sjukt irriterande... Det måste vara sängen eller hur jag ligger eller något.

Annars idag har jag hunnit med att träna. Idag fick det bli Ki-box med inriktning kondition, riktigt jobbigt men kul!
Nu ska jag vila lite innan jag börjar jobba. Den här nackvärken förstör verkligen hela dagen, jag blir sur för att det gör så ont och vill bara ligga ner och vila... KUL JUL!




BESÖK AV SVERIGE

Här kommer lite bilder från när Pappa, Jonathan, Louice och Marica var här förra veckan!

Jag tog inte alls många kort, utan det var mest Pappa och Louice som gjorde det. Jag vet inte när jag kommer få de bilderna men ni får nöja er med de här sålänge!


Pappa, Marica och Jonathan på båten till Statue of liberty


Vi tog en båt till Statue of liberty och gick runt på ön och kikade.


Jag och Louice gick ut på fredagskvällen.


Jag och Louice har inte setts på ett år. Det har hänt lite saker sedan dess, bland annat har hon utvecklat en klöv!


Snygga Lollo och coola Jonte!


Jag och Lollsan på Fifth Avenue


Jonte vid Rockefeller Center


Älskade papi och jag <3



Jonte visar Empire State Buildning uppe i Rockefeller Center


Utsikt över Central Park


Louice och Marica


Inne på Hard Rock Café


Brooklyn Bridge




Sen gjorde vi självklart massor av mer saker, men jag har inte några bilder på det. Ni får helt enkelt vänta med att se resten!

NYTT FRÅN H&M




Från H&M, 20 $

BEAUTIFUL MORNING

God morgon!

Ligger i sängen och väntar på att Mala ska vakna. Mornarna här är så jäkla sköna, Lucas och hans mamma åker till skolan vid 07.30, då öppnar hon bara min dörr så jag kan höra monitorn. Sen vaknar Mala vid 8.30 - 9 och sen slutar jag vid 9. Rätt gött!

Igår blev det en lugn kväll, min värdmamma lagade en god pasta så vi åt den och satt och pratade ett par timmar. Gud vad jag kommer sakna dom!

Nu vaknade Mala, time to go! Vi hörs snart, då får ni se mina bilder från när familjen var här.


Jag vid Shake Shack för ett par månader sedan

1 WEEK TO GO

God morgon!

Jag jobbade ett par timmar imorse, sen dess har jag bara käkat frukost och bokat hotell med Emma i San Francisco. Nu är det bara en vecka kvar!!

Jag kan inte fatta att det har gått ett år redan, jag kom ju nyss hit? Även fast jag har varit med om så sjukt mycket saker här så är jag inte klar med NYC på långa vägar. Det är mitt hem nu och det känns jäkligt konstigt att behöva lämna det... Men jag kommer tillbaka snart, det lovar jag!

Idag är planerna att fixa lite med praktiska saker innan resemånaden (avsluta medlemsskapet på gymmet, avsluta mitt amerikanska konto m.m), träna och sen börja jobba igen vid 18. Jag kommer nog inte vara så social denna veckan eftersom jag måste spara så mycket jag kan innan resemånaden, det ser ut att bli rätt tajt med pengar... Men det ordnar väl sig ändå!

Nu ska jag göra iordning mig och gå ut, det är jättefint väder här idag!


Det är kul att leka med Photo Booth!

I LOVE MY FAMILY

Hej vänner!

Jag lever, men har haft cirka minus 300 minuter att vara framför datorn. Vi har haft det helt underbart de här dagarna, det var SÅ kul att träffa älskade papi, Jonte, Louice och Marica!

Jag berättar allt imorgon, men först - SOVA!

TOMORROW <3

God morgon!

Gud vad skönt det var att få en hel natts sömn inatt, jag sov från 22 till 07. Så nu är jag äntligen utvilad!

Men det sura är att jag fortfarande är sjuk... Det känns ju lite sådär att vara det när the Swedish crew kommer till New York IMORGON, men ingenting kan hindra mig från att krama ihjäl dom när vi ses. ÅH vad jag längtar!!

Idag är planerna inte många. Jag ska försöka ta det så lugnt som möjligt så jag blir frisk fortare. Jag ska börja jobba vid 16 igen, så nu ska jag sätta på en rulle och viiiila.

Vi hörs lite senare, puss!


Jag just nu


NATTBOWLING PÅ BOWLMOR

Fan.

Jag börjar bli sjuk tror jag. Har ganska ont i halsen och är hur trött som helst. Kanske tröttheten beror på att jag har druckit fredag, lördag, söndag och måndag? Nej då, det tror jag inte! ;)

Ikväll ska Sarah, Paulina och Kavita ut men jag pallar verkligen inte. Det finns en stor chans att jag skulle kunna träffa Eminem, Jay Z och Beyoncé ikväll eftersom dom ska komma till 1oak ikväll efter deras konsert. Och jag känner snubben som ska "ta hand" om dom på klubben. Men jag känner att jag vill vara frisk tills pappa och dom kommer hit (om 1,5 dag!!) så det får bli en hemmakväll istället.

Nu tycker säkert alla att jag är dum i huvudet, men kändisarna kommer säkert hålla sig till sig själva iallafall! ;)

Nu ska jag kolla på säsongsavslutningen av True Blood. Jag har inte haft tid att kolla på det än, det har varit några mycket upptagna dagar!

Nattbowlingen igår var förresten hur kul som helst! Vi blev ett gäng på 9 personer, jag kom tvåa efter en bra match mellan mig och Julian. Men det var nära att jag vann! :)


Jag och Sarah i Miami!

VIDEOBLOGG

Goooooood afton!

Jag sitter just nu och käkar kvällsmat och tittar på MTV video music awards. Så sjukt bra!

Dagen har varit jättemysig! Jag mötte upp Sarah vid China Town för en lunch på vår viatnemesiska favoritrestaurang.
Efter lunchen tog vi en shoppingrunda, eller ja, Sarah då. Jag måste ju hålla i mina pengar lite nu innan pappa och dom kommer och resemånaden... Men jag klagar inte (okej, bara lite. Jag hittade massa fint...).

Nu är mina värdföräldrar ute och käkar, så jag måste vara hemma. Men så fort dom kommer hem så ska jag och Sarah gå på nattbowling! Vi ska dit med Daniel och gänget. Kommer nog bli skitkul, jag älskar nattbowling!!




LÖRDAGENS OUTFIT

God morgon!

Det var inte lätt att stiga upp imorse kan jag säga, jag är SÅ jäkla trött idag. Jag jobbade mellan 7.30 - 9 imorse och sen vet jag inte när jag börjar jobba igen. Jag funderar seriöst på att lägga mig och sova igen, men jag hatar att sova under dagen. Vi får se hur jag gör!

Nu pratade jag precis med Sarah och vi ska luncha i China Town lite senare! Nom nom, I looove China Town!

Haha, nu när jag la upp bilden kom jag på att jag inte ens har skrivit om lördagen. Vi började iallafall hos Paulina där vi drack några drinkar innan vi gick vidare till Juliet. Där var det dans, dans, dans som gällde och jag träffade otroligt nog Marcus Schenkenberg igen, trevlig snubbe det där! Tiden gick för fort och jag kom hem alldeles för sent för att börja jobba 9 på morgonen i 10 timmar...



Lördagskvällens outfit


IN DESPERATE NEED OF SLEEP

Jag kom precis hem efter en trevlig kväll med Linda, Kajsa och hennes syster på 230 5th.

Det blev ett par drinkar och mycket prat. Jag höll på att somna typ tre gånger innan jag gick dit på grund av sömnbristen i helgen, men det var kul när jag väl var där!

Nu ska jag sova och försöka ta igen all sömn. Fast nu kom jag på att jag börjar 7.30 imorgon så det blir väl inte så mycket sömn iallafall... Äh, jag får sova när jag är pensionär istället!



Puss och godnatt!


CELEBRITY NR. 14?

Igår när jag, Sarah och Kavita var i Soho och shoppade såg vi en liten kändis inne på affären All Saints.


Det var ingen mindre än Gwen Stefani! Hon var i affären och shoppade loss med sina två underbart söta söner.
Haha, det roliga var att ingen av oss fattade att det var hon först, så vi stod precis bredvid henne. Hon var iallafall lika vacker i verkligheten, sjuuukt snygg! Utanför affären var det typ 10 paparazzis som väntade på att hon skulle komma ut.

Hon och Zach Braff är nog de kändisar som jag tycker ha varit roligast att se eftersom jag är ett stort fan till båda!


Otroligt snygga Gwen!


GÅRKVÄLLENS OUTFIT

God morgon!

Gårkvällen blev väl inte riktigt som jag tänkt mig, det slutade med att jag var hemma vid 12. Men middagen på Sushi Samba var väldigt trevlig, vi drack asgoda mojitos och åt god mat.

Men ikväll blir det utgång iallafall!


FASHION NIGHT OUT

Så, nu är jag redo för kvällen!

Jag är färdigsminkad, har lockat håret lite (bra för att vara mig) och har nästan bestämt vilken outfit jag ska ha.

Vid 21 ska jag möta upp Paulina, hennes pojkvän och hans kompis på Sushi Samba för middag. Sen blir det clubhopping som jag brukar kalla det i Meatpacking district! Jag känner att detta kommer bli en mycket, mycket bra kväll!





Puss, vi hörs imorgon!

SKJUUUUUT MIG!

Faaaaaaaaaan, min plånbok har fortfarande inte kommit!!

Nu börjar jag bli riktigt orolig att någon har tagit den eller nått, städerskan skickade ju liksom den i tisdags eftermiddag med Fedex och det brukar gå skitfort. Och nu är det liksom fredag eftermiddag?! FAAAAN, JAG DÖR OM DEN ÄR BORTA!

Ikväll skulle jag egentligen på massor av roliga saker, det är ju Fashion Week i New York nu och jag kunde om jag ville gå till Alexander McQueens showroom. MEN NEJ, JAG HAR INGET JÄÄÄVLA LEG!

Snälla, döda mig långsamt. Helvete, nu blir jag deprimerad på riktigt...



Hahahaha, PRECIS nu så knackade min värdmamma på och gav mig plånboken!! Brevbäraren hade varit för lat för att komma med det hit så det var på posten. THANK YOU GOOOOD! Åååååh, nu är jag lycklig igen!

New York, you better be ready for me tonight!! :D :D


MY PRECIOUS WALLET...

God morgon!

Jag vaknade för någon timme sen, fortfarande förbannad över gårkvällen. Plånboken har fortfarande inte kommit så jag vet inte hur det blir ikväll heller. FAN! Men vi ska iallafall ut och äta middag, så något hittar jag på trots att jag är utan mitt kära id.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Jag ska ringa Sarah snart och se om hon har vaknat. Jag vill egentligen shoppa, men jag har noooo money. :/


Här får ni en söt godmorgon-puss, haha!


BUFUCKINGHU

Ååååh, jag är så himla besviken just nu...

Jag skulle egentligen ut med Sarah och Kavita ikväll. Jag glömde min plånbok i huset i tisdags morse så städerskan skickade den på posten i tisdags eftermiddag. Jag tänkte att den självklart skulle komma idag men det har den inte gjort. Så jag har inte mitt id och det betyder att jag inte kan gå ut. FUUUUCK!

Jaha, vad fan ska jag göra ikväll då? Sitta inne när jag är ledig imorgon? Kul, VERKLIGEN JÄTTEKUL.
Jag vet att det här är endast mitt fel men jag kan inte hjälpa att bli förbannad. Why, god, whyyyyy?

Aja, nu ska jag fortsätta äta min grekiska yoghurt och tycka jättesynd om mig själv. Bufuckinghu!


Jag vill uuuuuuut ikväll och dansa röven av mig, bli full och slippa tänka på morgondagen!!

TACK!

Först och främst vill jag bara säga tack Emma för den urgulliga kommentaren jag fick igår! Jag blev så glad av att jag har inspirerat några till att åka som Au Pair. Jag försöker verkligen visa i min blogg att allting inte är så jävla perfekt hela tiden trots att jag lever ett skitcoolt liv här på Manhattan. Ibland är det nog lätt för vissa att tro att jag lever värsta prinsesslivet, men så är det verkligen inte.

Jag kom hem från gymmet för en stund sedan. Idag fick det bli Total body conditioning och igår eftermiddag körde jag 30 min på crosstrainern!

Gårdagen med Sarah var förresten väldigt mysig. Vi strosade runt i Soho, jag dregglade över alla snygga kläder som Topshop har fått in och önskade att jag hade massor av pengar att shoppa loss för... Men jag måste spara inför resemånaden!
Vi åt lunch på ett jättemysigt ställe på Lafayette och Spring St innan jag skulle iväg och träna.

Nu under eftermiddagen ska jag försöka fixa massa tråkiga saker, typ som skatter och sånt där. Blööö vad det suger.. Men men, det måste väl göras också!



MOT SOHO!

Nu är jag klar och ska möta upp Sarah i Soho. Later!


ANOTHER DAY IN PARADISE

God morgon!

Slutade jobba för någon timme sedan och är så otroligt trött. Helst av allt skulle jag vilja sova mer, men man kan ju inte slösa bort hela dagen!

Igår mötte jag upp Christina vid Madison Square Park, vi snackade lite skit som vanligt. Lite senare mötte vi upp Sarah vid Union Square och snackade ett tag. Mysigt!

Idag ska jag möta upp Sarah i Soho där vi ska spendera hela dagen. Hon ska säkert shoppa massor den jäveln, men jag måste spara massor av pengar inför resemånaden och när pappa, Louice, Marica och Jonathan kommer hit nästa vecka (!!).

Nu ska jag göra iordning mig, vi hörs lite senare!


Jag och Sarah, fulla och glada i Miami

BYE BYE HOUSIE

Nu är vi tillbaka i NYC och jag kommer aldrig mer åka tillbaka till huset. Det känns både skönt och tråkigt, det är verkligen vackert där ute!

Nu kommer Christina alldeles strax och hämtar mig, vi ska gå till Madison Square Park för att ta en chailatte och prata lite. Vi har inte träffats på några dagar, så vi har mycket att ta igen.

Vi hörs senare ikväll eller imorgon! PUSS


KISS ME, I`M SWEDISH

Hej vänner!

Vi kom fram till huset för någon timme sen. Nu sitter jag och kollar på Fångarna på fortet på Tv4 Play. Jag älskar fan det programmet, är så glad att det har kommit tillbaka!

De senaste par dagarna har jag jobbat lite och blivit sjuk. Blev förkyld igår... Skulle egentligen följa med Sarah och Kavita ut men jag orkade verkligen inte det. Men idag träffade jag henne, så himla kul!! Hon har verkligen varit saknad.

Nu ska jag titta vidare, jag tänkte bara säga hej. Hoppas ni mår bra där hemma, snart ses vi!


GET READY FOR US!

Hej!

Just nu är jag så sjuuukt irriterad. Mala bara skriker och vägrar att sova, hon har gjort det i säkert 3 timmar nu... Vet inte om hon går igenom någon period just nu, jag misstänker att hon börjar drömma mardrömmar och inte vill vara ensam i sitt rum. Otroligt påfrestande är det iallafall! Nu förstår jag småbarnsföräldrar som nästan hoppar ut byggnaden pga av frustration!

Anyway, idag har jag jobbat ganska mycket. Jag och Lucas åkte till South street seaport, det är ett ställe där det finns mysiga affärer, restauranger och stora skepp som man kan gå på och kolla. Lucas älskar skepp så vi hade riktigt kul!

Förresten, vet ni? Igår skypade jag och Emma, nu har vi äntligen bokat alla flygbiljetter!! :D
Så det blir: San Francisco - L.A - Las Vegas - New Orleans - Miami - New York.

Ååååååh, jag längtar så otroligt mycket!!

Nu ska jag kolla lite på tv, sen sova. Jag skulle egentligen till Brooklyn med Christina ikväll, men min värdmamma sa att jag var tvungen att jobba senare typ 20 min innan jag slutade, kul. ELLER INTE!!


Jag ser nästan mest fram emot San Francisco, har alltid velat åka dit!

RSS 2.0
Test