FOXIE

Igår somnade Foxie in för gott.

Jag är fortfarande så chockad, allting hände så fort att jag inte hade tid att förbereda mig. Pappa ringde mig i söndags och sa att hon hade blivit dålig från sin sjukdom men hon har alltid blivit bättre så det trodde jag att hon skulle bli den här gången också.

Men när pappa ringde igårkväll hörde jag direkt att något var fel och han sa att Foxie hade blivit jättedålig igår och när de åkte in till veterinären så var de tvungna att avliva henne.

Jag kan inte beskriva hur mycket den hunden betyder för mig. Alla våra springrundor i skogen, alla mysdagar, alla gånger hon tröstade mig när allt annat var skit. Hon var en familjemedlem och det kommer vara så tomt utan henne. Ingen kommer någonsin kunna ersätta henne och jag försöker verkligen minnas alla underbara stunder, men jag är bara så ledsen just nu. Riktigt jävla ledsen.


Vila i frid min fina vän <3

FALKENBERG 2011

Hej mina fina!

Nu är jag tillbaka efter en uuuuuuuunderbar helg i Falkenberg med tjejerna! Vi åkte i fredags eftermiddag efter jag slutade jobba vid två, men kom inte iväg förrän typ halv sex... De hämtade mig på jobbet, vi handlade mat och sprit och när vi skulle åka iväg vägrade såklart Emmas bil att starta! Så vi skulle ta min istället men när vi körde iväg med all packning och mat (det blir en hel del när det handlar om fem tjejer) så var bagaget alldeles för tungt för min lilla bil...
Så efter ett par desperata samtal fick vi låna Hannahs pojkväns bil som är en combi som orkade både oss och vår packning!
Vi har spenderat helgen med mat, djupa diskussioner, dans, craziness, cykling, minigolf, uteserveringar, skratt, gråt och en jäkla massa vin. Det har faktiskt varit den bästa helgen på hela sommaren för min del och det är tack vare mina älskade tjejer Hannah, Ellen, Emma och Malin! Ni är bäst och jag älskar er!!
Vi har bestämt att det här ska bli en tradition varje sommar, Ellens mammas sommarhus är så mysigt och jag längtar redan tills nästa gång vi åker dit. Det är inte ofta man hinner spendera ett par dygn oavbrutet tillsammans!
Ellen tog de flesta bilderna, men här är de jag tog med min iphone:
Hannah, Ellen och Malin på en uteservering i solen!
Emma och jag
Underbara middagar i solen
KOALA-KRAM!! <3
Nu ska jag soooova, sen blir det jobb hela veckan, läkarbesök och en väldigt spännande sak!

KOMMENTARSSVAR

hej josefine!

för det första, jättefin blogg!
för det andra så undrar jag hur du gick till väga för att bli au pair i usa? jag vill verkligen också bli det men det är så svårt att veta vart man ska börja. har kollat runt lite på nätet men det är svårt att avgöra vilka sidor som är seriösa och vilka som inte är det. jag kollade runt i din kategori utifall du hade skrivit något om det, men hittade inget. så länka gärna om du har skrivit något, bara att jag har missat det eller maila mig gärna!:)

tack på förhand:) /evelina

Svar: Hej Evelina, tack så mycket!!
Jag har svarat på några frågor i kategorin "Kommentarssvar" om Au Pair-livet, lite om varför jag valde Skandinaviska Institutet och sådär.
Men i korta drag så är det bara att kolla upp alla organisationer (de största är Skandinaviska Institutet och Cultural Care) och fråga runt hur gamla au pairer har upplevt att åka med de organisationerna. Jag rekommenderar verkligen SI för att de hjälpte mig med hela processen innan med ansökningarna, hitta den rätta familjen, åka till Amerikanska ambassaden osv. Och om du är intresserad så ring och hör med dom hur allt funkar, de kommer med all säkerhet förklara hur allting går till.
Lycka till med ansökningen, du kommer inte ångra dig! :) Många kramar!



NYC-REUNION

Heeeeeeeeeej mina älsklingar!

Jag har fortfarande en del trogna läsare som klickar sig in här varje dag och hoppas på att jag ska skriva lite. Jag tycker ju om att skriva så mycket, men det är svårt att hitta tid att sätta sig ner framför datorn och skriva ett genomtänkt inlägg när jag jobbar röven av mig och har tusen saker att göra när jag väl är ledig. Välkommen till vuxenvärlden antar jag?

Förutom jobb så händer det inte sådär jättemycket. Jag spenderar min lediga tid med att umgås med vännerna och familjen, pyssla i min lilla lägenhet och träna. Älskar att springa ute under sommaren!

Förra helgen var jag ledig och på fredagseftermiddagen ringde Sarah (den tjejen jag umgick mest med i NYC) och frågade om jag ville komma till Linköping på lördagen och gå ut! Paulina, en kompis från New York, var och hälsade på där samma kväll så vi passade på att ha en liten NYC-reunion! Vi hade en sjukt rolig kväll med fördrinkar på Charken, sen lite club-hopping. Kul att gå ut i en ny stad!

Sarah och hennes kompis Martina

Hanna och Emelie

Jag och Paulina

RSS 2.0
Test