PW OCH KAOS

Jag kom precis ur duschen efter att ha gått en svettig powerwalk runt Munksjön. Mycket skönt!

Idag har jag jobbat mellan 9 - 16.30. Vi har inte varit tillräckligt mycket med personal idag, så det har verkligen varit KAOOOOOS!! Det var alldeles för mycket barn i ett rum och vid mellanmålet bröt typ alla ihop och jag hade nästan lust att bryta ihop med dom, haha! I det ögonblicket förstod jag att jag inte vill jobba med barn i framtiden, det är helt enkelt för psykiskt krävande trots att det är väldigt kul och givande mestadels. Mina förhoppningsvis framtida barn får räcka! :)

Men jag börjar ju på det nya jobbet på måndag så jag har bara en dag kvar som dagisfröken. Jag är så sjukt nervös och exalterad inför jobbet, jag vill verkligen visa att jag kan göra det här men det är så sjukt mycket att lära sig i början så jag knappt vet vart jag ska börja! Men jag älskar ju nya utmaningar så detta kommer bli såååå jävla bra (intalar jag mig själv)!!!

Nu ska jag titta lite på teve och försöka få tag på Malin. Får en känsla av att hon ignorerar mig?? ICKE BRA!!


Jag och min lillebror älskar varandra så mycket!


FAMILJEN PÅ BESÖK I NEW YORK

Jag ligger typ 300 år efter med alla bilder som jag har att visa här, men jag tänkte börja med de då min pappa, hans sambo Marica, hennes dotter Louice och min bror Jonathan var på besök i New York i 4 dagar i September!


De landade på eftermiddagen och under kvällen bjöd mina värdföräldrar på en jättegod middag!


Pappa var mycket fascinerad av ekorrarna i Madison Square Park!


Vi åt frukost på mitt favoritcafé, The grey dog!


Pappa och Marica vid Wall Street


Jag och Jonte


Jonte, Pappa, Marica och Louice vid Ground Zero


Påväg ut med färjan till Frihetsgudinnan


Fina New York!




Papi är cool framför Frihetsgudinnan




Marica och Pappa vid Rockefeller Center


Papi uppe vid Rockefeller!




Jag och Jonte framför den stora Apple-affären i midtown.


Brooklyn Bridge!


Väl framme i Brooklyn åt vi gooood glass från Brooklyn Icecream

Det var lite av det vi hann med under de 4 dagarna som de hälsade på i New York. Vi gjorde många typiska turistgrejer som jag har gjort 1000 gånger innan känns det som, men jag var bara så lyckligt att umgås med dom, vi hade ju inte setts på hur länge som helst! <3




NEW JOB

Jag kom hem från jobbet för typ 3 timmar sen och satte mig direkt i soffan. Jag har inte rört mig sen dess, är så jävla trött!!

Det måste vara pga att jag inte har sovit ordentligt på länge, trots att jag har sovit bra de senaste två nätterna så har jag antagligen massor av sömn att ta igen.

Idag har jag jobbat på City Gross i några timmar. Jag har ju fått ett nytt jobb där, som inköpare på specialavdelningen! Det känns riktigt roligt och spännande, det är jättemycket nytt att lära och mycket ansvar men det kommer jag nog klara av! :) Jag är ärligt talat lite trött på att vara kassörska nu så det ska bli hur kul som helst att testa på något nytt.

Vi får se om jag drar mig upp ur soffan eller om jag stannar kvar här hela kvällen. Imorgon ska jag iallafall träna, om min jäkla förkylning kan släppa någon gång!!


Ikväll känner jag för att festa på en klubb i New York med en pirathatt på huvudet!

VÄLKOMMEN TILL VÄRLDEN!

Inatt klockan 02.20 födde min älskade vän Emma en son. Jag är så glad för hennes och Johans skull!

Stort GRATTIS till er underbart söta son, jag längtar tills jag får träffa honom. <3


Jag och Emma för typ 6 år sen. Jag kan inte förstå att hon är mamma nu, helt sjukt! Älskar dig Björk!!

MY APARTMENT

Det var några stycken av er som undrade hur min lägenhet ser ut, så here you go!


Vardagsrummet/sovrummet


Min lilla säng (vill egentligen ha en stoooooor säng, men det får inte plats...)




Hallen


Toaletten


Och slutligen köket!



Det är en ganska stor etta på 37 kvm med originalgolv som är så fina och den ligger mitt på Torpa. Jag har inte satt upp så mycket tavlor och sånt där än, men jag vet ju inte hur länge jag kommer bli kvar här så jag vill inte köpa för mycket nytt. Men jag älskar min lilla lägenhet, den är så mysig!


WE ALL CARRY THESE THINGS INSIDE THAT NO ONE ELSE CAN SEE. THEY HOLD US DOWN LIKE ANCHORS. THEY DROWN US OUT AT SEA.








H
erregud vad tiden går fort och jag har verkligen inte tid att sitta här egentligen. Den senaste veckan har bestått av mysiga filmkvällar med Malin, Linnéa och Johan, mycket jobb, läkarbesök, massor av provtagningar, ångest och tusen saker till. Mitt liv är verkligen fucked up just nu...

Men jag ska ta mig igenom det här som jag alltid gör, med hjälp av vänner, familj och lite pills ;)

Ikväll ska jag träffa Linnéa och Hannah, vi ska nog laga lite käk och kolla på film. Mysigt! Imorgon åker jag ut till pappas och hans sambos stuga och spenderar natten där. Jag behöver verkligen ta det lugnt och inte gå ut på ett par veckor, ska rensa levern lite tänkte jag...

Ska verkligen försöka blogga lite bättre, jag tycker ju om det så himla mycket. Men det är svårt att skriva om lite casual vardagssaker när livet just nu är allt annat än casual.

Hoppas ni mår bra iallafall, vi hörs snart igen!


En glad Josefine efter en heldag med shopping i Soho för ett par veckor sedan!

NYA GLASÖGON!

Hej snyggingar!

Jag sitter här och kollar på Eurovision song contest, haha! Jag hatar egentligen det programmet, men jag var tvungen att se Eric Saade's nummer som alla säger är så jävla bra. Eh?? Han låter ju som en tolvåring!

Idag har jag jobbat på dagis mellan 07.30 - 14. Efter jobbet åkte jag och hämtade ut mina glasögon. Alltså, är det normalt att känna sig lite yr när man har på sig dom de första dagarna? Det går bra när jag kollar på teve, men när jag går runt i lägenheten känns det skitkonstigt... Men jag är ju skeptisk till hela den här glasögon grejen överhuvudtaget!

Vid 18 hämtade Linnéa upp mig och vi åkte upp till Axamo där vi sprang 5 km. Haha, baaaaad idea.
När vi åkte med bilen var Linnéa väldigt fundersam på de där mörka molen i himlen, men jag hade minsann sett på vädret att det inte skulle regna förrän kl. 22! Bullshit känner jag lite sådär spontant.

När vi började springa duggade det lite och vi trodde att det skulle sluta eftersom det såg ut som molnen rörde sig ifrån oss. Så fel vi hade... När vi hade sprungit typ 500 meter började det ÖSREGNA och vi stod under en gran och asgarvade, vad fan hade vi gett oss in i?

Dumma som vi är valde vi såklart att fortsätta och när vi hade kommit halvvägs började det åska också. Både jag och Linnéa är livrädda för åska, så vi sprang röven av oss för att komma fram till bilen så fort som möjligt.
Efter vad som kändes som världens längsta löprunda var vi äntligen framme heeeeeeelt dyngsura.
Haha, fan vad vi skrattade! Men vi gjorde det och vi är jäkligt stolta ska jag säga er! ;)


Jag och mina nya glasögon.... SKRATTA INTE ÅT MIG!! :/

LEDIG DAG

God morgon!

Jag har varit vaken sedan åtta och har pysslat med lite saker här hemma. Idag är jag ledig, så himla skönt!

Mamma kom hit igårkväll, hon ska sova hos mig i två nätter. Vi köpte med oss mat från mitt favorit libanesiska ställe - Taste of Beirut. Gött att det ligger typ 2 min från min lägenhet också ;)
Så vi hade en hemmakväll, det var så mysigt att umgås med mamma igen. Det var ett tag sen sist eftersom hon bor i Gbg nu!

Idag är planerna att sola lite nu under förmiddagen, sen ska jag klippa och färga håret hos Sara på Hår 2000 såklart. Det är väääääldigt behövligt kan jag säga!
Vid 19 ska jag möta upp tjejerna på Twin för ett glas vin och massa snack. Min älskade Johanna är och hälsar på i Jkpg, jag har inte sett henne på evigheter!!

Nej, nu ska jag ut i solen.


Puss!


DAGENS OUTFIT




Tröja Necessary Clothing  Jeansshorts Forever 21  Bikini Gina Tricot

SUNNY DAY

SNART är jag klart med tvätten. Jag har sagt det innan och jag säger det igen, fy fan vad tråkigt det är att tvätta!
Nu tvingas jag vara hemma i 4 timmar när jag kunde gjort mycket roligare saker...

Annars har dagen varit super! Jag gick hem till Alexandra där hon och Emmie låg och solade så jag joinade dom ett par timmar. Det var helt vindstilla där så temperaturen var nog uppe i nästan 30 grader, så jäkla skönt!

Vid 17 åkte jag och hämtade Linnéa och vi begav oss upp till Axamo där vi sprang 5 km. Det var jäkligt tungt, jag är fortfarande lite förkyld så jag fick lite svårt att andas ibland men annars gick det bra! ;) Jag och Linnéa har bestämt att vi ska göra detta till en regelbunden grej, det är ju underbart att springa när det är varmt ute!

Nu ska jag hämta den sista tvätten och gå och lägga mig om en stund. Imorgon blir det jobb på dagis!


En osminkad Josefine innan solningen

NY BIKINI

God dag!

Denna veckan har verkligen gått fort. Jag har hållt mig upptagen med att jobba mycket på dagis, haft ett jättespännande möte, fikat med vännerna, solat och bara njutit av det fina vädret!

Jag har också bestämt mig för vilka glasögon det fick bli. Jag bestämde mig till slut för nummer 5! De ser inte riktigt ut som på bilden och dom är de jag känner mig mest bekväm i (även ifall jag inte känner mig alls bekväm i glasögon överhuvudtaget). Men Specsavers har ett erbjudande att man får ta 2 för 1, så jag ska fundera lite till om jag vill ha ett par till eller inte. Men tack så mycket för eran hjälp!!

Helgen har varit väldigt lugn. Jag är fortfarande ganska sliten efter New York så jag behövde ta det lugnt ett par dagar. Igår kom Malin och Linnéa hit och vi köpte med oss libanesisk mat. Malin skulle jobba natt så hon drog efter maten, så jag och Linnéa satt uppe och snackade om allt mellan himmel och jord hela kvällen. Himla mysigt!

Idag ska jag soooola hela förmiddagen och sen ska jag och Linnéa bege oss upp till Axamo för en springrunda. Det kommer bli underbart, jag älskar att springa där uppe!



Jag sprang in på Gina Tricot igår och köpte den här bikinitoppen med volanger, 99 :- kostade den. Underdelen är en gammal från H&M.

HJÄLP MIG ATT VÄLJA!

Jag kom hem från optikern för en liten stund sen.

Det var som jag misstänkte, jag är närsynt och har lite brytningsfel eller vad det nu heter. Så nu ska jag definitivt bli glasögonorm!

Jag testade en jävla massa glasögon och tog med mig 5 st hem för att prova, men om jag ska vara ärlig så känner jag mig inte 100% nöjd med någon av dom... Det kanske är en vanesak, men jag känner mig verkligen inte bekväm eller snygg i glasögon.

Men nu får ni faktiskt ta och hjälpa mig, I'm desperate! Vilken/vilka tycker ni passar mig bäst?


Nr. 1


Nr. 2


Nr. 3


Nr. 4


Nr. 5

GLASÖGONORM

God morgon!

Jag vaknade för ett par timmar sen och har ringt en jäkla massa samtal nu under morgonen.

Igår träffade jag tjejerna på fika under eftermiddagen. Det var så mysigt så, vi pratade om hur olika vi är i vårt lilla tjejgäng, hur vi alla vill göra så olika saker i livet just nu. Jag vill flytta till New York och plugga, Hannah ska flytta till Sthlm och plugga, Ellen älskar sitt liv här i Jkpg, Malin ska ut och resa, Johanna har flyttat upp till Sthlm, Emma har börjat plugga i Jkpg och Linnéa jobbar på för fullt! Men det som är det bästa är att trots att vi kanske inte ses så ofta pga jobb, plugg och resor så känns det alltid likadant när vi ses igen, vi är så trygga i varandra så man behöver inte ses varje dag för att bibehålla relationen. Det, mina vänner, är äkta vänskap!

Förresten, jag har fått en uppenbarelse! Hannah har skaffat glasögon (hon är så jävla snygg i det btw!) och jag ville bara testa dom för att se om jag passade i dom. När jag satte på mig dom så blev allt helt plötsligt helt klart och jag kunde läsa skyltarna längre bort! Färgerna blev mycket starkare och texterna såg inte alls suddiga ut.

Jag är alltså närsynt! Det är inte konstigt att jag har haft problem med huvudvärk och yrsel i typ två år, jag spänner mig ju hela tiden för att se saker långt bort. Så nu har jag bokat till hos optikern idag kl. 13 så nu ska jag bli glasögonorm!

Jag kommer säkert ta hem massor av glasögon att testa, då får ni hjälpa mig att välja, jag har verkligen ingen aning om vad jag ska ha!


Haha, kanske sånna här glasögon? ;) En aaaasgammal bild från nyår 06/07!

RSS 2.0
Test