TESTING, TESTING

Blogg.se har ÄNTLIGEN släppt en app så man kan blogga via mobilen. Gött!
Så nu testar jag om det verkligen fungerar, hoppas hoppas!


A DAY OFF

Efter att ha jobbat hela helgen så förtjänar jag en ledig dag, och det är precis vad jag har idag!

Nu ska jag möta upp mamma för lite lunch, sen har jag en bokad tid på stan och efteråt blir det lite shopping och förhoppningsvis fika med tjejerna. Bra dag!
Tränat har jag redan gjort i lördags och igår, så idag blir en vilodag från det.


Jag idag!



JUST RUN AWAY AND NEVER GO BACK

Dagar som denna, då allt känns grått och att det aldrig ska sluta regna. När man känner sig minst i världen och trött på småstäder som inte får nog av att skvallra om allas privatliv. Då, längtar jag mig bort. Känslan av att fly, fly från alla falskheter är oslagbar. Jag vet att det finns så mycket bättre.




Thailand Februari 2008



Sunny Beach Augusti 2008



Tunisien Maj 2009



Miami Maj 2010


New York 09/10


Grand Canyon Oktober 2010


San Fransisco Oktober 2010


Las Vegas Oktober 2010


Los Angeles Oktober 2010


New York April 2011


NO MORE UTVÄXT

Idag har jag ÄNTLIGEN färgat och klippt håret.

Det behövdes kan jag säga! Min utväxt var inte att leka med, fy fan... Men nu är håret så fint igen, jag skulle aldrig tänka mig att gå till någon annan än Sara på Hår 2000, hon är bäst!

Bild får ni se imorgon, nu är det alldeles för mörkt för att ta ett kort. Imorgon ska jag ha jouren, det betyder att jag jobbar 13-22.15. Sen är jag ledig onsdag och torsdag, ska bli himla skönt!

Nu ska jag snart sova, men först prata lite med min älskade Hannah som har lämnat oss för Stockholm... BUHU!


Jag och älskade Hannah för någon månad sedan

THE WEEKEND

Jag har haft en bra helg, mestadels.

I fredags blev det lite förfest hos Siri och sen lite senare under kvällen begav vi oss till Pipes of Scottland. Det var en trevlig kväll med lite för mycket dricka och några dåliga beslut. Det fick man ju bevis på dagen efter... Vilka jävla patetiska människor det finns!

I lördags skulle jag egentligen på en jobbfest men jag var aaaaalldeles för bakis så det fick bli lite häng med Malin under eftermiddagen. Vi åt lunch på George's (världens äckligaste mat, usch), sen åkte vi upp till A6 för lite shopping. Gött bakishäng!
Under eftermiddagen/kvällen åkte jag hem till Mullsjö för att umgås med min kära syster. Vi lagade tacos och kollade på film.

Idag har vi varit hemma hos farmor och farfar och hälsat på. Det går längre och längre mellan att man träffar dom, så himla tråkigt... Men jag antar att det blir så, alla har så mycket att göra hela tiden!

Nu är jag hemma igen och ska alldeles strax Skypa med min gamla värdfamilj. Saknar dom så mycket så det ska bli skönt att få prata med dom och se dom "live"!


Jag och min älskade Morrocan Oil. Om ni har lite slitet eller "flygigt" hår, KÖP DET!! Håret blir verkligen supermjukt.

HOT COCOA

Jag kom hem från jobbet för en liten stund sen och har precis ringt upp Louice och sagt hejdå för ett tag. Hon flyttar till Australien imorgon i minst ett år så det kommer nog dröja ett tag innan vi ses igen... Men jag får komma och hälsa på henne eller tvärtom!

Nu sitter jag och kollar på The Big Bang Theory och dricker varm choklad, nu är hösten verkligen här.


Jag och min New York-mugg. Faaaaan vad jag saknar min älsklingsstad...


LEDIG DAG

Idag är jag ledig och ska nu bege mig ut på ääääventyr!!

Närå, jag ska bara försöka hitta Morrocan oil. Jag är i desperat behov av det och det är verkligen magi för håret! Sen ska jag även passa på att hälsa på min lilla mami på jobbet.



CIAO!

A LITTLE RESPECT PLEASE?

Idag har jag varit med om en riktigt sjuk grej.

Jag hade jouren på jobbet i lördags, vilket innebär att man har ansvar över alla avdelningar i butiken och hjälper till att stänga vid 22.
Just i lördags skulle jag åka direkt till Ellens och Philips kräftskiva, så jag bytte om till mina kläder och lade mina arbetskläder i mitt skåp.

Igår var jag ledig, och när jag kom till jobbet idag upptäckte jag till min förvåning att mina byxor i skåpet var borta (!!). Någon har alltså letat igenom mitt skåp, hittat mina byxor som hon antagligen tyckte mycket om och bestämde sig för att sno dom. MINA BEGAGNADE BYXOR. Hur sjukt är inte det? Där låg även mina väldigt viktiga papper som jag verkligen behöver.

Det läskiga är att jag tycker om alla på jobbet, så jag kan inte tänka mig en enda som skulle kunna göra så. Men någon är det ju... Fy fan säger jag bara! Respeklöst är bara förnamnet.

Nu ska en sur Josefine fortsätta kolla på Breaking News och komma på ett straff till den jäveln som snodde mina byxor.


Jag och min jättehjärna tillsammans med min missbildade hand och ovanligt breda axlar tänker så det knakar.


NEW DRESS




Jag är kär i min nya klänning med världens djupaste rygg och små fjädrar <3

THE FUTURE IS BRIGHT

Spenderar mestadels av helgen på jobbet. Släktträff på lördag och mys på söndag.

Just nu lever jag i en liten bubbla, jag har så mycket att se fram emot. Så mycket som händer som jag inte kan berätta om för många men som jag verkligen vill skrika ut så alla hör. Men ni får veta tids nog mina vänner!

Jag har förresten bytt avdelning på jobbet, nu har jag istället hand om leksakerna, hemmakontoret och media. Stressigt som fan! Men det är bara att ta ett djupt andetag och göra en sak i taget. Snart ska jag sova, en ny dag på jobbet börjar vid 8. Men först, ett glas rosé så jag kan sova gott!


RSS 2.0
Test