BACK IN NEW YORK

Hej mina älsklingar!
 
Nu är jag äntligen hemma i New York igen, har varit det sedan igår eftermiddags. Det har varit full rulle sedan jag landade. Igår kväll firade vi Angelica, idag har vi shoppat och brunchat och nu ikväll ska vi fira Angelica igen. Jag är sjukt jetlag och skulle kunna gå och lägga mig nu, men det är bara att bita ihop och köra! 
 
Allt är bra annars, sover hos några kompisar denna helgen och sen nästa vecka ska jag sova hos Paulina eftersom vi har hyrt ut våran lägenhet till den 1:a. Det är lite halvjobbigt att hoppa runt, men är samtidigt väldigt tacksam över att jag får sova hos mina vänner!
 
Nu ska jag göra iordning mig inför ikväll, vi hörs säkert imorgon!
 
Igårkväll när vi firade Angelicas 24-årsdag! Vi var hos hennes vänner, och de har världens utsikt över Times Square och Empire State Building. Inte alls avis!
 
 

KAJAKUTBILDNING I MARSTRAND

Förra helgen åkte jag och min lillebror ner till mamma i Göteborg för att gå på kajakutbildning på lördagen.
 
Vi åkte ut till Marstrand på morgonen och hade en säkerhetsutbildning i någon timme innan vi begav oss ut på havet. Vädret var verkligen perfekt, solsken och vindstilla! 
Vi åkte runt bland klipporna och stannade ett par gånger för lunch och för att lära oss hur man tar sig upp ur kajaken om man har ramlat ur. Det var lite obehagligt eftersom jag inte gillar att bada i havet så mycket, tycker det är obehagligt att inte veta vad som är nedanför mig men samtidigt var det riktigt lärorikt och ganska kul faktiskt! 
 
Dagen var verkligen lyckad, det var väldigt annorlunda än att paddla kanot eftersom kajaken är mycket mer instabil och om du ramlar ur måste du dra av ett hölje som sitter fast i kajaken och det är lite obehagligt om man hamnar upp och ner i vattnet. Men det var en cool upplevelse, vill definitivt testa det igen!
 
 
Under utbildningen innan vi åkte iväg
 
Lunchpaus
 
Jonathan har precis "räddat" mig, man var tvungen att vara två för att få ur vattnet ur kajaken och för att ta sig upp.
 
Mamma räddar mig
 
Det var helt underbart att paddla, men jag hade en sån sjuk träningsvärk i armarna dagen efter kan jag säga, haha!
 
Hela gänget!
 

FALKENBERG MED TJEJERNA

God morgon!
 
Jag vaknade för ett par timmar sedan och har precis käkat lite god frukost. Jag är fortfarande helt besatt av turkisk yoghurt med valnötter och honung. Den perfekta frukosten!
 
Jag åker tillbaka till New York om en vecka, så hoppas att ni förstår att mina dagar är fulla med att umgås med nära och kära, så det blir inte så mycket tid över till datorn överhuvudtaget. 
 
Idag åker jag och mina älskade vänner till Falkenberg, vi ska spendera helgen där i Ellens mammas stuga. Vi gjorde samma sak förra året och vi har bestämt att det ska bli en tradition varje sommar!
 
Jag och Smoke (pappas nya katt) igår när vi var på middag hos Pappa och Marica i deras sommarhus!

I JUST LOVE THE OLYMPICS

 
 
 
 
 

LINSSOPPA MED CURRY

Idag tänkte jag bjuda på ett recept som jag fått av min kära mamma. Enkelt och nyttigt, men så himla gott!
 
Du behöver:
 
 
- 2 gula lökar
- 1- 2 vitlöksklyftor
- 1 msk olivolja
- 1/2-1 tsk curry
- 2 tärningar grönsaksbuljong + 1 liter vatten
- 2,5 dl röda linser
- 1-2 lagerblad
- Finhackad persilja
 
1. Skala och hacka löken i små bitar. Fräs löken med oljan och curryn.
 
 
2. Lägg i vatten, buljong, linser och lagerblad och låt soppan koka i ca. 10 minuter
 
 
3. Smaksätt med persilja och ev. lite citronsaft när det har kokat klart.
 
 
4. Bon appetit! Ps. Soppan blir ännu godare om den får stå i kylskåpet över natten. Då blir smakerna ännu bättre när man värmer upp den sen!
 
 

20 DAYS

Om 20 dagar är jag hemma i New York igen. Jag längtar så himla mycket, är verkligen mätt på Sverige nu och har varit det ett bra tag. Det har varit en väldigt fin och bra sommar, men jag är mer än redo att åka hem och börja skolan igen!
 
 
Nu i helgen är jag kattvakt åt min vän Emmas katter. Det passade perfekt eftersom jag jobbar hela helgen och jag bor i deras lägenhet hela helgen. Det tar typ 3 min att köra till jobbet, NICE! 
 
Imorgon är min sista dag på jobbet, det känns skönt och lite tråkigt. Kommer sakna några kollegor, men det är vääääldigt välbehövligt med ledighet för min del just nu. Jag är så trött och behöver samla lite energi innan jag börjar skolan igen. 
 
Nu ska jag kolla vidare på en film och gosa med katterna, hoppas ni har en bra kväll!
 
Jag och min älskade Malin igårkväll, vi var på fest på Liljeholmen!
 
 
 

WORKOUT

Idag är min enda lediga dag denna veckan, så jag har passat på att äta en lång frukost och springa en runda vid elljusspåret. Helt underbart väder idag!
 
Efter springrundan gick jag förbi mormor och morfar där min moster, hennes man och mina kusiner är och hälsar på. Mös med mina älsklingar Vera och Fred!
 
Nu ska jag ta en dusch och laga lite lunch. Lite senare ska jag in till stan där jag ska vara lägenhet- och kattvakt hela helgen. Det blir perfekt eftersom jag jobbar hela helgen och det blir ju mycket närmre till jobbet! 
 

RSS 2.0
Test