PIPA WITH PAULINA

God afton!
 
Jag sitter i min gamla värdfamiljs lägenhet, är husvakt här ikväll. 
Jag ska alldeles strax gå och möta upp Paulina och hennes syster som är här på besök, vi ska äta middag på Pipa, en av mina favoritrestauranger i New York. Och det är gör ju inte saken sämre att det ligger 5 min där min värdfamilj bor! ;)
 
Nu måste jag göra i ordning mig det sista! 
 
 
Hann bara ta en bild, men det är väl bättre än inget I guess?

IT'S FINALLY OVER

Idag är en riktigt bra dag.
 
Jag har precis satt mig i min sköna säng, mumsar på ett par juleskum som mina älskade tjejer hemma i Sverige skickade (tillsammans med 10 st 200 g marabou, 2 kg lösgodis, chokladkalender, pepparkakor, knäck... The list goes on) och är så jävla lättad. I morse gjorde jag min sista Final för denna terminen och DET ÄR SÅ JÄVLA SKÖNT ATT DET ÄR ÖVER!!
 

Jag och Angelica har pluggat röven av oss de senaste veckorna inför alla Finals, och nu är dom äntligen över. Är riktigt nöjd över alla prov, så tror nog att betygen blir bra! :)
Nu är det bara att ladda om inför vinterkursen som jag ska ta, den börjar efter jul. Ska ta en mattekurs! Men är väääääldigt ledsen över att jag inte kan åka hem till Sverige över jul... Saknar min familj och vänner så fruktansvärt mycket! Kommer kännas konstigt att vara här och fira jul. Men jag har gjort det innan och jag ska vara med min gamla värdfamilj och dom är ju min "andra familj" så det blir nog jättebra!
 
Nu ska jag fira med att ta ett glas vin trots att klockan bara är 12.30! Vi hörs snart!
 
Jag och min julskumstomte säger GOD JUL!

RSS 2.0
Test