HURRICANE SANDY

Okej, jag måste erkänna att jag är lite rädd.
 
Hurricane Sandy är på väg till New York och jag sitter i mitt rum med igentejpade fönster och en ficklampa på nattduksbordet. Det är en väldigt stor risk att det kommer bli strömavbrott så jag och Angelica har förberett oss. Vi har köpt varsin ficklampa, batterier, vatten och torrmat som vi kan äta utan att tillaga. 
 
Stormen beräknas slå till om ca 6 timmar och fortsätta ett bra tag. Vi har fått information om att vår skola är stängd imorgon, inte konstigt eftersom all kollektivtrafik är stängd så det skulle vara omöjligt för oss att ta oss dit över huvud taget. 
Det värsta som kan hända oss är om det flyger in något i fönstret eller om det blir översvämning, men eftersom vi bor på 5:e våningen så borde det inte vara någon fara. 
 
Jag har alltid varit rädd över saker jag inte kan styra över, speciellt åskoväder. Jag har ju aldrig varit med om någon hurricane förut så jag vet inte vad jag kan förvänta mig. Jag vill bara att det ska vara över så man kan fortsätta med sitt vanliga liv igen och inte behöva slå sig fram för att få köpa lite vatten eller batterier. 
 
Nu ska jag försöka sova, hör av mig imorgon eller så fort jag har ström igen! 
 

HALLOWEEN 2012

Hade en rolig Halloween-kväll igår med förfest hos Sebastian innan vi gick på hemmafest hos Peter och Patrik!
 
Jag var en zombie nurse! Jag och Angelica hade så jäkla kul med det för ett par dagar sen, hon fick äran att skvätta "blod" över hela mig! 

Angelica stod för den coolaste sminkningen för kvällen! Lady Gaga från "Born this way". Så jävla coolt!!
 
Haha, Sebastian var vargen i Lilla Rödluvan (han hade egentligen ett varghuvud också)
 
En varg i klänning med en lime ryggsäck på tunnelbanan är ingen big deal
 
Micke, Peter och Patrik stod för dom bästa kostymerna för kvällen. De har ett företag som heter untzstix så dom klädde ut sig till just det. De hade en kontroll där man kunde ändra färgen på dom och hur det skulle blinka. Riktigt imponerande!
 
Zombie nurse, Lady Gaga, Sailor, Little Red Riding Hood and the big bad Wolf!
 
 
 
 

GRINIG TJEJ

Idag känner jag lite smått sådär att allt och alla kan dra åt helvete.
 
Har en riktigt dålig dag som ni kanske förstår. Pallar inte med min skola som inte ens vill hjälpa mig, pallar inte med att jag måste ta ett mattetest nästa vecka som jag inte ens vet vad det handlar om, annars måste jag betala massor av pengar. Just nu vill jag bara slå något/någon riktigt jävla hårt och lägga mig och sova i ca 24 timmar...
 
Nu ska jag sluta skriva innan jag skriver något jag kommer ångra. 

BREAD

Hej på er!
 
Kom precis hem från en springrunda. Fick magkramp mitt i allt så det gick väl mindre bra. Men jag sprang några kilometer iallafall!
 
Tänkte börja lite smått med att berätta om och visa bilder när mina bästa tjejkompisar var här i September.
En dag när vi hade varit och shoppat i Soho hela förmiddagen så bestämde jag mig för att ta dom till en av mina favoritrestauranger i Soho, nämligen Bread. Jag har skrivit om det stället innan och har tagit nästan alla som har varit och hälsat på mig dit och det är just för att jag vet att ingen kommer bli besviken. 
 
De har allt ifrån soppor, sallader, pasta och världens godaste paninis. De serverar även en god brunch på lördagar och söndagar! Hannah (en av tjejerna som var här och hälsade på) är glutenallergiker så jag var lite orolig att hon bara skulle få äta sallad, men det visade sig att de hade glutenfri pasta som även var jättegod!
 
Det är verkligen en trevlig atmosfär där inte många turister hittar dit (det ligger några gator från den största shoppinggatan Broadway), personalen är supertrevlig och maten är värd mer än vad man betalar enligt mig!
 
Bread ligger på 20 Spring Street 
 
Hela gänget på Bread
 

SHOPPING TIME!

Dags att spendera lite pengar för nu ska jag iväg till Soho och shoppa lite. 
 
Jag måste inskaffa en Halloween outfit (vet exakt vad jag ska vara för någonting) och ett par vinterkängor. Mina älskade kängor har gett upp så nu måste jag verkligen ha ett par nya... 
 
Idag har jag på mig en tröja från Brandy & Melville, leggings från American Apparel (nya) och skor från Topshop

GIRLS NIGHT OUT

Nu är jag ÄNTLIGEN färdig med alla midterms och ni kan inte förstå hur lättad jag är!!
 
Nu ska jag iväg på födelsedagsmiddag för en kompis som fyller år idag. Jag ska unna mig en drink (eller 10) och bara njuta av det faktum att jag inte behöver plugga sönder på ett bra tag nu...
 
Hoppas ni har en bra kväll, puss!
 
Outfiten för kvällen består av klanning från H&M och mina nya, älskade stövlar från Steve Madden

CAN WE FAST FORWARD TIME?

Sorry allihop, men just nu händer det inte så mycket mer än plugg... 
 
Denna veckan är hemsk, jag har tre prov och två inlämningar vilket är typ omöjligt att hinna med på fyra dagar (har inga klasser på fredagar) så jag är gaaaanska så stressad just nu... Men från och med imorgon så är jag FRI och ska fira det med att åka till min favorit Halloween-affär och hitta världens bästa outfit för nästa helg! 
 
Nu ska jag tillbaka till plugget igen, tänkte bara säga att jag lever!
 
Jag kanske ska vara militär till Halloween?

MIDTERM NUMBER ONE

Fy fan vilken dag.
 
Jag har varit så stressad över mitt midterm i Business Law som jag hade i eftermiddags. Jag drömde till och med mardrömmer inatt om att jag kom försent till provet och fick inte göra det, haha!
 
Men nu är det gjort och det gick... HUR BRA SOM HELST! Det kändes så jäkla bra och ingen är gladare än jag just nu!! Jag har verkligen haft ångest över det här provet i flera veckor eftersom min lärare i det inte är så bra på att lära ut. Jag är så jävla stolt över mig själv att jag har bankat in allt i huvudet och klarade det!
 
Nu ska jag fortsätta kolla på How I met your mother innan jag spenderar resten av kvällen/natten med att plugga. Nu har jag bara 2 prov och 2 inlämningar kvar denna veckan, haha!
 
Glad Josefine!!
 

MANHATTAN SKYLINE

Jag ska alldeles strax gå och lägga mig, jag och Angelica har haft en lat eftermiddag då vi gick till Starbucks och köpte med oss varsin latte och gick och satte oss vid floden. Det är världens finaste utsikt över hela Manhattan skyline där, så vi satt och snackade tills solen gick ner. 
Idag har vi haft 22 grader och det gör mig sjukt förvirrad. Det är sånt typiskt New York-väder just nu, man vet aldrig om man behöver en vinterjacka eller en tshirt liksom!
 
Nu ska jag plugga klart det sista och sen sova. Det är midterm-vecka från och med imorgon, så jag kommer vara sönderstressad tills på torsdag då alla prov är gjorda... Och då jäklar blir det fest för att fira!
 
 
Sjukt fin utsikt över downtown Manhattan (Det högsta är Freedom Tower, där World Trade Center stod innan)
 
Min älskade, störda roomie!
 
Drack min antagligen sista iced chai latte för detta året innan den kommer bytas ut mot varm chai istället!

GOOD-BYE PARTY

Nu sticker jag iväg till G's avskedsfest, han ska flytta tillbaka till London om ett par dagar så vi ska ge honom en fest så att han aldrig glömmer oss eller NYC! LET'S GO!
 
Byxdress från Necessary Clothing, skor från Topshop och halsband från en fin vän.

HAVE A SWEET DAY!

Okej, nu är det verkligen fettovarning för mig.
 
Jag kom precis hem efter att ha tagit tunnelbanan till West Village, köpt svenskt lösgodis på Sockerbit och sen åkt hem igen. MEN, för att rättfärdiga mitt beteende så är jag mitt inne i min lilla midterm-bubbla och kommer vara det hela helgen, så jag förtjänar faktiskt mitt älskade, svenska godis! 
 
Nu ska jag gräva ner mig i böckerna lite till och njuta av mitt godis. Hoppas ni har det jättetråkigt (bara för att jag måste sitta inne hela kvällen...)!
 

EXHAUSTED

Jag kom precis hem från en springrunda.
 
Fy faaaan vad jobbigt det var idag! Allt kändes tungt och när jag kom hem så var jag helt svimfärdig, jag hade verkligen ingen energi alls. Om det beror på att det har varit stressigt denna veckan eller om jag har slarvat med maten idag vet jag inte, men kul är det iallafall inte. 
 
Annars så har det varit skolan som har gällt hela dagen, eller egentligen hela veckan. Jag har haft min jobbiga dag idag, på torsdagar har jag fyra (!) klasser vilket är otroligt påfrestande. Men jag kämpar på! 
Alla midterms är nästa vecka och det betyder att jag ska plugga röven av mig hela helgen för jag vill verkligen få bra betyg. De kurser som jag tar nu är mycket svårare än förra terminen, så jag är ganska nervös...
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen möta upp Angelica och hennes vänner för bio. Vi ska se Taken 2!
 
Lika röd i ansiktet som mina naglar? 

FÖRSTA TRÄNINGSPASSET

God kväll!
 
Jag sitter och äter lite kvällsmat efter en springrunda (första träningspasset sedan jag kom hit för typ 6-7 veckor sedan, braaaa jobbat Josefine!) och försöker plugga lite. Midterms börjar närma sig och det är otroligt mycket att plugga in, läser liksom 5 olika ämnen denna terminen... Och jag kan inte förstå hur halva terminen redan har gått?! Det känns som vi nyss började, haha! 
 
Idag har det varit svinkallt i New York, typ 11 grader. Så nu börjar det verkligen bli höst här efter det har varit en underbar indiansommar med typ 25 grader varje dag. Så jag får faktiskt inte klaga! Och vi ska faktiskt ha 19 grader i veckan, haha!
 
Min älskade Jojo och jag i Central Park för ett par veckor sedan. Då var det 25 grader och inte ett moln på himlen!

CRAZY NIGHT OUT

Hej på er!
 
Jag ligger här i sängen sjukt bakis och är hungrig samtidigt som jag mår illa och är yr... Ingen bra kombo. Men det är antagligen för att jag inte har ätit något. Så nu har jag gjort en smoothie och ska tvinga i mig den!
 
Igår, vad ska man säga om igår? Bästa kvällen på länge! Vi var en grupp på ca 10 pers som käkade middag på Beaumarchais, eller käkade och käkade, vi drack mest skumpa och dansade på stolarna! Jag fick väl i mig två tuggor mat, haha! 
Det var så sjukt bra stämning där så vi stannade ett bra tag tills vi tog den hemliga vägen till Kiss n Fly (genom typ köket och en korridor, haha!) och spenderade resten av natten där. Alla var på så himla bra humör så kvällen var verkligen så jäkla lyckad!! 
Vad som hände sen ska vi inte prata om, har inte blivit så arg på länge!!
 
När jag kom hem vid 5-tiden ringde jag som vanligt upp pappa (tradition när jag kommer hem från en utekväll) och snackade lite med honom. Sov lite, vaknade och skypade med hela familjen. De var alla hemma hos pappa och Marica för att fira Maricas födelsedag och det var så mysigt att prata med allihop samtidigt. Saknar min fina familj så mycket!
 
Resten av dagen har gått åt till att kolla på tv och försöka må lite bättre. Det går väl sisådär, så nu ska jag krypa ner igen!
 
Nour, Paulina och jag på Beaumarchais

DINNER AT BEAUMARCHAIS

Jag kom hem för ett par timmar sedan, jag har varit och brunchat med Paulina på UWS och sen gått och fått mani-pedi. Hur skönt som helst! Mina stackars fötter behövde det efter all misshandel från alla klackar...
 
Jag ska iväg om någon timme för att möta upp Paulina och ett gäng på typ 10 pers. Vi ska käka middag på Beaumarchais och sen gå till Pink Elephant, TAGGAD TJEJ!! 
Behöver verkligen ha en kul festkväll innan jag börjar råplugga inför midterms som börjar nästa vecka... INTE LIKA TAGGAD TJEJ! 
 
Nu ska jag fixa iordning mig det sista innan jag drar iväg!
 
Så här ser jag ut ikväll, klänning från American Apparel och örhängen från Lindex (tror jag)

SJUKHELG

Hej mina vänner! 
 
Jag kom precis hem efter att ha fixat en sak, är heeeelt slut. Jag blev sjuk i fredags och har legat hemma och pluggat hela helgen, har bara varit ute för att handla mat typ, haha! Mådde verkligen piss i lördags, hade feberfrossa och låg och kallsvettades... Tråkigaste helgen ever!! Idag mår jag bättre men är fortfarande inte okej. Men jag gick till skolan iallafall och nu när jag äntligen är hemma så ska jag äta isglass och kolla på Netflix! :)
 
 
Mina älskade tjejer förra veckan. Saknar dom så otroligt mycket redan! COME BACK! :(
 

RSS 2.0
Test