THREE YEARS AGO

Nu är jag tillbaka från de döda!! 
 
Det kan man tro iallafall, det har ju inte skrivits ett enda inlägg här på typ en månad. Jag har inte haft något större intresse för det, fullt upp med skolan, nya lägenheten och sist men inte minst så har mina sex bästa tjejkompisar varit här i nästan två veckor så det har minst sagt varit busy och crazy. Men sjukt kul!! 
 
Jag ska berätta mer om när mina vänner var här, men nu ska jag gå och köpa mat och sen krypa ner i sängen för att plugga lite och kolla på film. Jag försöker ha en rehabhelg efter way too much partying men det är inte så lätt när alla vänner ringer och tjatar på att jag ska komma ut, haha! Men jag behöver verkligen vila och ta igen lite sömn. 
 
Vi hörs igen imorgon, hoppas ni mår bra!
 
PS. Idag är det exakt 3 år sedan jag flyttade till NYC första gången. VART TOG TIDEN VÄGEN?!?!
 
Det här har varit mitt vatten i ett par veckor, så ni förstår kanske att jag behöver lite rehab?

ROOMIES!

Nej, jag har inte glömt bort er. Jag lovar! 
 
Mitt liv är bara lite upp och ner just nu, det händer mycket på en gång och jag hänger inte riktigt med. Men jag lovar att så fort det har lugnat ner sig så ska jag uppdatera här så mycket jag kan!
 
Nu har iallafall jag och Angelica flyttat till våran nya lägenhet. Är så lycklig över det, den är verkligen fin och jag tror vi kommer trivas perfekt här! Ni ska få se bilder och sådär när vi har varit på IKEA (just nu har jag endast en säng och garderober i mitt rum).
 
Nu ska jag och Angelica plugga lite, vi hörs imorgon! PUSS!
 
Jag, en söt liten transa och Angelica Halloween 2009. Tänk om vi skulle veta då att vi skulle plugga och bo ihop 3 år senare?
 
 

RSS 2.0
Test