NÄMEN HEJ!

Hej på er, sådär ett halvår senare!

Hoppas allt är bra med er, jag går in här lite då och då och det är fortfarande några trogna läsare som kikar in här varje dag, hur det nu är möjligt eftersom jag inte har bloggat sedan i Januari! Men såklart är det kul att veta att det fortfarande är några som är intresserade.

Jag mår bra, har knappt återhämtat mig efter alla finals innan jag idag började på mina sommarkurser. Jag tar en mattekurs och en microeconomicskurs. Det låter skitkul, I know!! Men jag måste tyvärr läsa dessa kurser nu om jag ska hinna ta examen från denna skolan som jag går på nu till hösten. Och jag tänker INTE gå en till termin ska jag säga er, är så peppad över att byta skola!

Annars? Tja, det händer väldigt mycket saker i mitt liv som jag tyvärr inte kan skriva om här. Men jag har ett jättekul och busy liv som kräver mycket av mig samtidigt som jag utvecklas sjukt mycket. Jag ska läsa sommarkurser till den 11:e Juli, sen är planen att åka och jobba i Europa. Men om jag har tur hinner jag hem till Sverige en vecka, har verkligen cravings för min familj och vänner!! Att vara ifrån dom ett år (det skulle bli det om jag inte åker hem förrän i jul) känns alldeles för länge så jag hoppas verkligen jag kan åka hem.

Jag kommer uppdatera här lite då och då när jag har tid och känner att jag har något roligt att berätta om. Eftersom en så stor del av mitt liv består av det jag inte kan skriva om så blir det lite svårt men jag kommer ha en svinrolig sommar så då kommer jag säkert ha massor att skriva om ändå!

Har saknat er, vi hörs snart igen!

 

 


RSS 2.0
Test