TILA TEQUILA

Sitter och tittar på "A shot at love with Tila Tequila". Sjukt progam, men väldigt underhållande måste jag säga.

Idag har jag jobbat hela dagen... Jag är så jävla avundsjuk på alla som har kunnat ligga ute hela dagen och bara njutit av värmen. Vad fick Josefine göra? Jo, sitta inne i en jävla affär och försöka se glad ut. Funkade det? Neeej!
Det blir likadant imorgon, ska jobba 10 - 18. Det är väl bara att bita i det sura äpplet och tänka på alla sköna pengar.

Efter jobbet  åkte mamma och jag upp till Axamo och sprang 5 km. Riktigt skönt var det, jag trodde att det skulle vara för varmt men vi sprang i skogen så det var helt okej faktiskt. Det är alltid skönt att ta en runda efter jobbet, när man har suttit inne och varit stilla så länge. 
 
Ikväll ska jag grilla med familjen och bara ta det lugnt. Visst, jag skulle kunna dra till Rådhusparken men det lockar inte riktigt mig. Rix Fm festivalen brukar alltid ha så dåliga band och jag kan ändå inte festa pga att jag ska jobba imorgon.

Nu ska jag duscha! Ha en bra kväll allihop!
Puss

STRESS, SOL OCH GLASS

Underbar dag idag! Tyvärr har jag knappt kunnat vara ute, jag har en sån sjuk magont och huvudvärk. Vet inte vad det är med mig, kanske är det något virus...
Idag var det jäääääättesvårt att komma upp ur sängen, så jag gav mig själv en sovmorgon. Vi hade ingen svenska, men egentligen skulle jag vara i skolan och arbeta med projektet.
Sovmorgonen gjorde dock inte sömnigheten bättre, jag har varit hur trött som helst idag! Kunde knappast hålla ögonen öppna på alla lektioner...
Malin mådde visst inte så bra heller idag, hon hade ont i huvudet. Hoppas du mår bättre darling!

När jag kom hem tog jag en glass, gott! Jag har bara luggit och halvsovit framför teven och nu ska jag ta tag i mig själv och börja skriva klart filmrecensionen av Matrix. Filmen är väldigt bra, men den är väldigt svår att förklara tycker jag.

Red ute igår i Tunarp, det var underbart väder och min häst började skena. Alla blev typ förskräckta förutom jag, jag älskar när det går fort!
Nu ska jag börja plugga så jag blir klar med skiten någon gång.
Puss!


FF

Hej alla!

Det har ju varit riktigt varmt idag, jag kände det när jag var påväg till jobbet. Skinnjackan kändes ganska onödig att ha då...
Jag har knappt varit ute någonting idag, under förmiddagen arbetade vi med projektarbetet och intervjuade Josepine Nellerup som har hand om stadsvisionen i Jönköping. Det var väldigt intressant, vi lärde oss mycket av henne och hon kunde verkligen sin sak!

Efter skolan åkte jag och handlade. Jag är ju själv hemma till imorgon kväll, så det var dags att fylla på kylskåpet litegrann. Jag köpte världens godaste juice, Exotisk guava från Brämhult. Så sjukt god! Det bästa är att det bara är färskpressade frukter där i också.

Sen har jag som sagt jobbat, 17 - 20. Efter jobbet kom Johanna förbi mig en sväng, vi tittade på Desperate Housewives och på Blondinkissie på youtube. Kolla på de avsnitten, dom är så sjukt roliga, speciellt den första delen!
Hon åkte hem precis och nu måste jag ut och vattna blommorna, mamma har tjatat på mig i tre dagar nu... Måste hinna med det innan det blir allt för mörkt.

Imorgon ska jag hinna med att bara lägga mig och sola, om det nu blir fint väder då. Det behöver jag!
Ha en bra kväll!
Kisses


image24


GYMMET

SHIT vad trött jag är nu. Jag har spenderat 3 timmar på gymmet med att springa på löpbandet 40 min, gått 10 min, kört "skidåkemaskinen" 15 min och styrketränat en hel del. Ett riktigt träningspass alltså!
Har precis kommit hem och jag ska snart ta något att äta, jag är sjukt hungrig. Johanna var med och gymmade, hon var väldigt duktig idag också. :) Vi bastade efteråt också, så himla skönt.

För övrigt har jag varit i skolan hela dagen fram till 16. Vi har arbetat mestadels med projektarbetet, och det går framåt. Kanske inte så snabbt som jag vill, men det går framåt iallafall. Vi ska redovisa det på måndag, så tiden börjar bli knapp...

Nu ska jag ta och göra mig en smoothie med vaniljyoghurt, banan och frysta hallon.
Testa det, det är verkligen hur gott somhelst!

image23

ÄNTLIGEN!!

Det hände den mest otroliga saken idag på busstationen i Ulricehamn.
Jag gick ner till stationen vid 10- tiden, satte mig ner och somnade nästan på bänken.
Plötsligt såg jag en konstig man komma emot mig och jag tänkte direkt att jag kände igen honom på något sätt.
Då kom jag på att det kanske var Raymond, den kände blottaren/psykopaten i Ulricehamn.
Jag tog ett smygfoto på honom och skickade till Louice och frågade om det var han. OCH DET VAR DET!
Fattar ni att jag är lycklig nu, jag har känt Louice sen i 6:an och efter det hon har berättat har jag alltid velat se honom och det har jag äntligen fått göra.

Haha, ni tycker säkert att det är konstigt att jag vill se en psykopat, men efter de berättelserna jag har hört från Louice har jag nästan blivit besatt av att se honom. Man vill ju sätta ett ansikte på ett namn liksom.
Detta gjorde verkligen min dag!!

Igår åkte jag, Louice, Kristian och JD till Borås hem till någon kille.
Det var trevligt, men vi satt ute nästan hela tiden och jag hade bara shorts och en kort tröja på mig, så jag frös halvt ihjäl. Det roligaste var fan när vi skulle gå till bussen och jag och Louice fick syn på ett palmträd och rev ner ett av bladen. Sen gick vi runt och klappade människor med den. Haha!
Men polisen verkade inte uppskatta det...

Idag kom jag hem till Jönköping vid halv tolv, sen dess har jag bara sovit och firat mamma på mors dag.
Nu ska jag börja läsa boken "1984". Den har fått bra kritik, så jag hoppas att den är bra!

  

Har förresten köpt världens skönaste tröja från Carlings, 499 :-


ULRICEHAMN

Nu sitter jag här hos Louice i Ulricehamn. Hon ringde vid ett- tiden och frågade ifall jag ville komma och festa med henne, och självklart ville jag det! Har saknat henne till tusen, vi har inte setts sen Thailand, och det var i slutet av februari...
Ikväll ska vi till Borås på någon fest, hoppas det blir kul!


Igår blev det lite tjejkväll/fest hemma hos Malin. Vi dansade, skrattade åt sjuka saker och drack vin och de andra tjejerna åt räkor. Mycket trevlig kväll!


Nu ska jag och Louice börja göra oss iordning för kvällen. Ha en bra lördag alla!


AAAAAAJ

Mitt knä gör så himla ont. Jag vet inte vad jag har gjort, antar att jag har ansträngt den för mycket. Så nu tvingar min mamma mig att vila typ en vecka eller tills det inte känns mer.
Jag har vilat i två dagar nu och jag börjar redan få kli i benen! Hur ska detta gå?

Idag i skolan var det löpning runt sjön igen. Jag sprang inte (gjorde det förra veckan) men Malin sprang så jag stod och hejade på henne. Hon fick VG, jättebra kämpat! Hon var så himla nervös innan, hon frågade mig hur snabbt man måste springa, om hon skulla ha lång- eller kortbyxor, ha klocka och gud vet allt. Haha, så söt är hon!

Efter skolan åkte jag hem och läste på boken som jag ska redovisa på torsdag. Jag vill verkligen få bra på det här, så jag ska sitta med det några timmar imorgon och planera vad jag ska säga.

Imorgon ska vi betala resan till Sunny Beach. Nu börjar det kännas mer och mer verkligt. Fan vad jag längtar!

Nu ska jag titta vidare på Desperate.
Puss!


KANONKUL

Fyra av fem toasters, Kanonkul.

Kom precis hem från en springrunda på 5 km. Det gick otroligt bra idag faktiskt! Jag var jättenegativ när vi åkte dit, men när mamma väl tvingade iväg mig till spåret gick det hur bra som helst! Mycket nöjd nu. :)

Idag har jag jobbat från 10 - 18. Det gick snabbare än igår, men ändå jävligt trögt.
Skönt att helgen är över iallafall.

Nu ska jag hoppa in i bastun!

image18

I MIN EGEN VÄRLD

Usch, sitter här och äter godis. Jag vill inte ens äta, det är ju gott och så, men varför äter jag det? Jag är mätt och knappt ens sugen, så vad är meningen med att smälla i sig massa extra kalorier?
Där rök sommarens drömkropp...

Igårkväll och hela dagen idag har jag jobbat. Ska göra det imorgon också. Alltså, fattar ni vad trött jag är på mitt jobb? Jag är en person som vill att det ska hända nya saker hela tiden. Men det händer fan ingen nytt någon gång! Visst, man får träffa nya människor, men hur mycket får man prata med dom? "Hej. Det blir 354 kr. Tack. 46 kr tillbaka, här har du kvittot, tack så mycket. ÅH, vad otroligt intressant och lärorikt! Jag känner mig verkligen inspirerad när jag går hem varje dag! NOT.

När jag kom hem lagade jag och mamma mat, det blev quornfilé och sallad. Mycket gott!
Fick även tillfälle att prata med mamma om massa saker, tex skilsmässan och Dan bl.a.
Ni kanske tycker det är konstigt att prata om mina föräldrars skilsmässa nu eftersom de skilde sig när jag var 8 år, men jag har haft väldigt få tillfällen när verkligen får berätta för mamma hur jag kände då och hur jag känner nu.
Så det var verkligen skönt att få prata ut. 

Nu funderar jag på att hoppa in i bastun en stund, det är typ det bästa som finns!
 

SO THIS IS IT?

Kom hem från en springrunda för ett tag sen med mamma och hennes väninna Mita.
Vi sprang uppe vid Axamo. Det gick bra idag faktiskt, det började ösregna halvvägs men det svalkade gött. ;)

Shit, tittar på Sanningens ögonblick på 5:an. Det är helt sjukt vilka frågor de frågar, jag skulle aldrig i hela mitt liv vara med i ett sånt program. Vika ut sitt privatliv så, nu är det en kille som fick frågan om han har varit otrogen mot sin nuvarande flickvän. Kul att få reda på det i teve liksom! Usch, stackars tjej....
Men det är ändå deras beslut och de är väl så himla desperata för att få pengar, så de gör väl nästan vad som helst.

Idag har jag annars gjort klart i princip alla mina arbeten, har bara ett kvar nu. Men det kan jag lämna in nästa vecka! Känns skönt.
Imorgon blir en riktig träningsdag. På aerobicen imorgon ska vi ha pilates i 45 min och sedan går vi till Friskis och kör spinning. Efter det ska jag och Johanna gå till gymmet och ta magen, benen och höfterna. Kommer bli så jävla fit till sommaren! (Hoppas kan man iallafall...)

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen!
Ha det bra, puss!

PLUGGHÄST

Är det sista jag är... Jag sitter med tre försenade arbeten nu och jag måste vara klar med dom idag.
Jag har precis blivit klar med en reflektion om Kongo - Kinshasa och är nästan klar med ett historiearbete.
Sen är det bara svenskan kvar... Suck.
Men jag har håltimme till 13.30, så jag har lite tid på mig iallafall.

Jaja, nog om skolan.
Igår var det Operation Dagsverke, jag städade hemma hos mamma. Passade även på att storstäda mitt rum, känns så otroligt skönt att det är helt kliniskt rent nu! Speciellt badrummet....

Idag ska jag, mamma och hennes väninna Mita ut och springa. Det blir nog 6 - 7 km för min del, men för de äldre damerna (haha!) blir det väl typ 2 km eller nått.
Efter det ska jag plugga en del och förbereda lite saker inför min och Johannas frågestund på stan imorgon. Hoppas det blir bra!

Nej, tillbaka till skolarbetet...
Puss!

AAAAAJ!

Mitt huvud kan bara inte sluta göra ont. Jag har haft ont i huvudet i typ 5 dagar i sträck nu. Och jag har haft huvudvärk väldigt ofta det senaste året. Är trött på skiten.... Mamma säger att jag har det på grund av att jag inte tar mina kosttillskottstabletter.
Så kan det va. Eller okej, det är nog så. Jag får väl skärpa mig och ta de jävla tabletterna varje dag. Suck!

Dagen har bestått att av titta på film, springa runt Munksjön och jobba.
Vi tittade på "En obekväm sanning" av Al Gore på samhällen. Mycket intressant film, det är verkligen en alarmklocka. Men jag försöker alltid att vara skeptisk mot alla saker, se det från olika vinklar, och man måste ju ändå ta hänsyn till att rätt många forskare tror uppvärmningen på jorden är helt naturlig, jorden har haft sådana här perioder förut. Men jag tror absolut att vi bidrar till det här och att alla behöver ändra sin livsstil för alla påverkar det här.

Efter filmtittandet sprang vi på tid på idrotten runt Munksjön. Det kändes inte alls bra idag, min fot som jag stukade förra veckan började kännas och jag kände mig allmänt svag. Men jag fick VG iaf, men jag vill så väldigt gärna få det där MVG:et alltså... Jag ska försöka nästa vecka, förhoppningsvis är jag lite piggare då.

Jobbet idag gick väääldigt långsamt. 3 timmar känns som 30 timmar ungefär. Usch, tråkiga jobb...
Men en sak som förgyllde min dag var att jag fick månadens lönespecifikation. Tjänade 1000 kr mer än jag brukar eftersom jag jobbade en extra helg förra månaden. Så nu är jag inte fattig längre! (Har varit det i tre dagar, panik!)

Imorgon blir det städa hemma som gäller. Vi har Operation Dagsverke och jag ska arbeta för mamma!
Hon har gett mig uppgifterna att sanera mitt rum (det ser verkligen förjävligt ut) och dammsuga och svabba golven på mittenvåningen. Det kommer gå snabbt, sen kan jag bara ta det lugnt och njuta av en dag av ledighet.

Nej gott folk, nu ska jag titta vidare på teve.
Ha det så bra!
Ciao

HELGEN

Hej allihopa!

Helgen har varit underbar. I fredags kväll blev det grillkväll hemma hos Emma. Det blev mycket snack med alla tjejer! Trevlig kväll.
Igår var det underbart väder, så jag låg och solade hela förmiddagen. Senare åkte jag till Emma och vi gick en långpromenad med Balder i typ två timmar. Vi gick ner till sjön och doppade fötterna, svinkallt var det! Men man vande faktiskt sig efter ett tag.
Senare på kvällen tittade vi på film och lekte med Emmas nya hund, en liten chihaua vid namn Dino. Hur söt somhelst!

Idag åkte jag och min syster in till Jönköping vid halv 10 och mötte upp mamma för att åka till A6.
Det blev inte så mycket shopping för min del, det blev bara foundation och puder från True Match. Hoppas det blir bra! Emelie köpte massa dyrt smink, parfymen Red Delicious och massa underkläder. Så nu är jag avundsjuk. ;)

Vid tre-tiden kom Mormor och Morfar hit och vi åt middag ute på trädgården, mysigt! Det bjöds på grönsakspaj och kladdkaka till efterrätt.

Ikväll ska jag övnningsköra med mamma, vi får se hur det går. Jag har inte kört på en och en halv månad, så jag är allt lite ringrostig!

image16

Jag och Emma på Landh´s brygga vid sjön

image17

Dino somnade i min famn. Sötnos!

Hoppas ni hade en lika bra helg som jag hade.


UNDERBART

Fan vad jag är glad idag! Det är underbart väder, typ 25 grader här i Jönköping och jag känner mig bara allmänt lycklig!
Idag hade jag bara en lektion, Engelska nationella muntligt.
Innan dess följde jag med Malin till en synundersökning för att man ska få övningsköra. Det gick toppen, hon har perfekt syn! Efter det gick vi och solade på Sense. Jag vet att ni säkert tycker att det är onödigt eftersom det är sol ute, men det är så otroligt skönt och effektivt att sola solarium.
När jag kom till skolan vid halv ett- tiden insåg jag att ingen av de jag skulle ha engelska muntligt var där.
Så jag fick vara ensam med min lärare Katrin. Men jag tycker ändå det går bra, jag har lätt att prata med henne så det känns jättebra!

Ikv'äll blir det lite grillning och tjejsnack hemma hos Emma. Imorgon blir det antagligen också grillning, men det blir med Malin, Johanna och massa andra folk. Louice kanske också kommer och hälsar på. HOPPAS HOPPAS!

Nu ska jag iväg och luncha med Johanna på piren!
Puss

BLONDIE!

Nu är jag äntligen blond!! Det har tagit många gånger och gått åt mycket pengar, men nu är jag verkligen blond. Så himla skönt. Det känns jävligt konstigt att se mig själv i spegeln, men jag vänjer mig säkert tids nog!

Idag har det varit full rulle. Svenska nationella muntligt på morgonen, gick helt ok för att ha varit totalt oförberedd, sen färgning från 11 - 13, historialektion 13.30 - 14.50. Sen åkte jag hem och pluggade lite och så.
Kan inte göra så mycket nu eftersom jag hoppar på kryckor.. Stukade foten igår på ridningen, hälsenan svullnade upp som fan så jag kan inte ta ner foten. Men det känns faktiskt bättre nu, hoppas jag slipper kryckorna imorgon.
Jag har så sjukt ont i händerna!

Imorgon har jag bara en lektion, vid 13. Engelska nationella muntligt. Är inte ett dugg nervös, sånt brukar faktiskt gå bra.
Efter skolan blir det Mullsjö som gäller, vi ska grilla hemma hos Emma och det slinker säkert ner nån öl under kvällen. Det ska bli himla mysigt.
Sen i helgen ska jag försöka hinna med att träffa Louice, vi har inte setts sen Thailand! Det va liksom i slutet av februari.. Vi måste verkligen ses nu, hon är saknad.

För övrigt så mår jag bättre, faktiskt. Livet ser ljusare ut.
Men det kanske bara beror på det underbara vädret? Tja, vad vet jag.
Ha en bra kväll alla, nu ska jag glo på "Dirty sexy money".
Ciao

I HAVE A PAIN IN MY HEAD

Bra engelska, jaaa....

Jag har sjukt ont i mitt huvud idag, det vägrar gå bort. Tror jag börjar bli sjuk och det hinner jag verkligen inte bli. Fast när är det egentligen en bra tidpunkt att bli sjuk?
Jag skulle ut och springa idag, men jag pallar verkligen inte pga mitt pisshuvud...

Idag har det varit skola hela dagen som gäller. Usch, vi hade nationella tyska idag... Gick käpp rätt åt helvete.
Anyway, efter skolan gick jag och Malin och handlade mat, lagade den och åt den. Mumma va gott det var. :) Malin ska sova hos mig eftersom jag är ensam hemma. Men just nu har hon lämnat mig för att äta kvällsmat med Agge på George´s. FY FAN! :/

Näääee.
Nu ska jag tända upp lite i huset, såg precis att det är bäckmörkt.
Och så ska jag se vidare på American Idol.
Och du. Du vet att jag finns här för dig alltid, eller hur?
Ha en bra kväll allihopa, PUSS!

SÖNDAG

Jag har inte bestämt mig om jag gillar söndagar eller inte. Visst, det är en dag som man är ledig och ska vila. Men jag får alltid lite halvt panik att det snart är måndag och att alla skolarbeten och prov väntar... Och som alla jag känner vet att jag är en sista minuten människa, så det är ingen överraskning att jag inte har börjat med varken svenska nationella muntligt, historia inlämningen eller geografiprovet. Det känns bra, verkligen.

Så idag ska bli en riktig pluggardag. Jag ska bara försöka komma på vad ett pm är, är det någon som vet det?
Jag har nämligen inte fått det pappret om vad som man ska prata om på svenska muntliga.
Jag ska ringa Malin snart, men hon sover nog fortfarande.

Nej, nu ska jag ta tag i mitt liv och börja plugga.
Hoppas ni får en bättre dag än vad jag kommer ha!
Kisses

ALDRIG DIG IGEN

Intressant Valborg är det enda jag kan säga. Tack Malin och Hanna för att ni hjälpte mig! Och pappa med.
Usch, mår illa bara jag tänker på det.

De senaste dagarna har jag spenderat i Mullsjö. Igår var en riktig bakfylledag, jag låg och halvsov framför soffan hela dagen.
Idag har jag och min kära syster städat hela huset, så nu känner jag mig riktigt stolt. Efter städningen åkte jag och Emelie tillsammans med Foxie ut till stallet där Emelie har sin häst. Jag och Foxie tog en långpromenad och sen tömkörde vi Emelies häst. Jag har inte varit ute i det stallet på hur länge somhelst, så det var skitkul att åka dit igen.

This is the day when I forget all about you.
This is the day when you start to mean nothing to me.
This is the day when you can´t affect me anymore.
This is the day when you stop ruining my life and stop making me feel like shit.

This is the day when I say goodbye to you, and this time i´ts for good.

RSS 2.0
Test