110726

Hej!

Idag är jag ledig, så himla skönt! Jag skulle egentligen åka till Louice i Ulricehamn igår, men jag fick ett migränanfall efter jobbet så det var bara att gå och lägga sig vid 19... KUL!!

Idag mår jag bättre, har fortfarande huvudvärk men det brukar jag ha efter en natt av migrän. Jag måste gå och köpa några migräntabletter, har hört att det ska finnas några bra receptfria.

I helgen var jag ledig så på fredagen blev det utgång med min kära Hannah, lördagen spenderades hos mormor och morfar för en mysig middag och på söndagen var det dags för Lucas dop. Jättemysig dag, det var så kul att träffa alla vännerna från Mullsjö!

Nu ska jag alldeles strax bege mig till Ica Maxi för att storhandla, min lilla kyl ekar verkligen tomt just nu. Jag ska också baka något gott tills imorgon för då kommer tjejerna på en kvällsfika!


Jag och Hugin förra veckan, det var första gången jag satt på en på typ 2 år, helt sjukt!!


På Lucas dop i söndags


Under presentutdelningen. Jag gav Lucas en Bobby Car :)


Lucas sov sig igenom hela dopet och hela presentutdelningen, haha!




LA GENTE ESTA MUY LOCA




Nu drar jag till Ellen för lite förfest sen får vi se vart natten för oss. Later!

LISEBERG

Jag kom precis hem från Göteborg.

Igår eftermiddag efter jobbet hämtade jag upp Jonte och vi åkte hem till mamma i Kungsbacka. Vi spenderade kvällen med att spela kubb, prata och äta god grillmat. Innan maten hann jag också med en springtur på typ 4 km, så jäkla skönt!

Idag har vi varit på Liseberg! Jag har inte varit där på säker 4-5 år så det var riktigt kul att vara tillbaka. Vi hann med att åka Balder, Kanonen, Lisebergsbanan, Flumride, Kållorado och UPPSKJUTET! Jag höll fan på att skita på mig, mamma och Jonte tvingade mig att åka och det var det värsta jag gjort på evigheter. Det är verkligen inte min grej att skjutas upp i luften och åka lika snabbt ner! Men jag gjorde det och jag är jäkligt stolt ;)
Atmosfear vågade iallafall ingen sig på. Men mamma var sugen ett tag tills vi gick upp dit och kollade hur högt det verkligen var. No fucking way!!

Vi hade en underbar dag och jag uppskattar alla dagar jag får med min familj. Det är inte ofta man får umgås med dom längre!

Jag och Jonathan vid Balder

MISS AMERICA

Herregud vilken vecka på jobbet...

Jag har jobbat sjukt många dagar i rad och det har varit så stressigt med många bollar i luften. Men nu är jag ledig i 3 (!!) dagar i rad, det är en sådan lyx för mig!

Idag sov jag till 10, åt världens godaste frukost med färsk frukt, ägg och juice och har sedan dess tagit det lugnt och fixat med lite saker här hemma. Det behövdes!
Nu ska jag traska iväg till stan och shoppa lite, jag behöver lite hårinpackning, smink och kanske lite kläder. Men ni känner väl mig, jag kommer väl hem med 3 par skor istället! ;)


Idag känner jag mig väldigt Amerikansk med min nya tavla med New York skyline och min amerikanska flagga på tröjan!

MY NEW LOVE

Här har vi honom, min alldes egna pärla!! Jag har inte kommit på ett namn än, men det kommer väl med tiden när man lär känna honom bättre, haha!

Jag och morfar hämtade honom efter jag slutat jobbet vid 19, sen efter det åkte vi hem till mormor och morfar och åt lite kvällsmat. Nu är jag hemma igen och min lilla bil står på parkeringen och väntar på mig.

FATTAR NI HUR GLAD JAG ÄR?!?!?!?!?! Jag har fan en egen bil!!! Det är ett stooooooort steg för mig. Jag är lycklig!


Här är han, min nya älskling! Tänk vilka äventyr vi kommer ha i framtiden!! (haha, fan vad töntig jag är men jag är faktiskt väldigt glad över detta!)

DINNER AND A MOVIE

Hej!

Jag kom precis ur duschen. Jag har spenderat nästan en timme i badrummet med skrubbning, rakning, inpackning och plockning och gud vet vad. Det var välbehövligt efter denna jobbhelgen!

Trots allt jobb denna helgen så har jag iallafall hunnit med en rolig sak. Igår kväll käkade jag, Malin och Fredrik jättegod pasta på en restaurang som jag inte minns namnet på nu. Efter middagen kollade vi på Pirates of the Caribbean 4, tyvärr tyckte jag att den var skitseg, inte alls lika bra som de förra filmerna... Men jag hade en jättetrevlig kväll ändå!

Imorgon ska jag äntligen köpa min lilla bil! Det fick bli den jag kollade på tidigare i veckan. Fy fan vad jag är glad, en egen bil liksom!! :D


Haha, min snygga vän Malin för ett antal år sedan!


RSS 2.0
Test