BIRTHDAY PARTY!!

Mina vänner är på väg hem till mig,vi blir ett helt gäng som ska fira mig big time och ha världens bästa kväll! Man fyller bara 21 en gång!

Hoppas ni får en bra kväll, jag ska ha the time of my life. Ciao!




BADMINTONBRUD

Hej på er!

Nu var det ett tag sen jag skrev. Helgen har varit lugn och fin, jag tränade, jobbade och åkte hem till Mullsjö i fredags, jobbade jouren i lördags och blev firad hemma i Mullsjö i söndags. Alltid lika mysigt att umgås med min fina familj!

Nu i veckan har jag jobbat och umgåtts med Linnéa, i måndags kollade vi på den nya Twilight-filmen (sjuuuukt bra!!) och igår när båda var lediga bestämde vi oss för för att spela badminton! Vi hyrde en bana på Racketcentrum en timme och spelade skiten ur oss, vi var helt genomsvettiga när vi var klara. Men det var jäkligt kul, det ska vi lätt göra om igen!

Nu ska jag gosa ner mig i soffan och kolla på lite teve. Hoppas ni mår bra!



Fina födelsedagsblommor av papi och Marica <3

HAPPY BIRTHDAY TO ME!

Finally 21!

Nu kan jag äntligen gå ut lagligt i USA, haha!


En av alla drunken nights i mitt älskade NYC. Längtar tillbaka!

KVALITETSTID MED TJEJERNA


LEDIG DAG

Idag har jag varit ledig och är det imorgon också. Vilken jäkla lyx, eller hur? :)

Dagen har spenderats med att tvätta under förmiddagen. Det behövdes verkligen, hade verkligen inga rena trosor kvar, haha!
Annars har jag bara tagit det lugnt, lagat mat, gått på en långpromenad och handlat. En dag för mig själv helt enkelt!

Nu ska jag fortsätta kolla på Desperate Housewives, imorgon blir det träning och vin med tjejerna!

Här är förresten tårtan jag gjorde till pappa på fars dag i söndags! :)


HELGEN

Jag har haft en jättemysig och rolig helg!

I fredags jobbade jag till 16, sen åkte jag och hämtade Emelie på Ryhov och vi begav oss till A6 för att handla en klänning till Emelie till galan. Hon hittade en jättefin lila långklänning!

Vi åkte hem till Mullsjö och hade myskväll med god mat och Idol.
Under lördagen tog jag en sovmorgon och gosade extra mycket med Gibson. Har saknat min älskling så mycket!

Under eftermiddagen började jag och Emelie göra iordning oss och vid 18 hämtade Veronica och Martin upp oss. Vi åkte till Skövde till regementet där Ryttargalan hölls. Vi blev först bjudna på en fördrink och gick sen en tipspromenad (inomhus såklart).
Sedan under kvällen åt vi jättegod mat, lyssnade på en man vid namn Uno som har varit med i Skaraborgs fältrittsklubb i många år och visade väldigt intressanta bilder från 30-talet då man hade uppvisningar där hästar fick hoppa över mänskliga hinder (!!!) bland annat.

Det var iallafall en jättetrevlig kväll, vi hade också frågesport och SÅKLART kom min tävlingsinriktning fram. Att det alltid ska vara samma sak, haha! Men jag tycker det är så jävla kul att tävla och blir helt övertaggad!!

Jag lånade pappas kamera och har inte hunnit föra över bilderna än, så ni får se dom om ett par dagar.


Hittade en jäääättegammal bild på mig på datorn. När kan den här ha varit ifrån? 2005-2006 kanske? Liten och brunett var jag iallafall!


THINGS YOU WANT TO SAY TO AN EX



5. Things you want to say to an ex

Förlåt för att det slutade som det gjorde. Förlåt för att jag inte kunde ge dig mer. Förlåt för avståndet är för långt.

Jag saknar dig.


RYTTARGALA

Vi är på väg till ryttargalan, jag, Emelie, Veronica och Martin.

Jag hoppas det blir en jättetrevlig kväll med god mat och dricka, ska bli kul att träffa Emelies vänner!

Såhär ser jag ut ikväll, bättre bilder kommer imorgon!
Hoppas ni har en bra kväll, puss!


BULLET YOUR WHOLE DAY



4. Bullet your whole day

- 06.30 Klockan ringer. Jag vill dö. Trycker på snooze-knappen.

- 06.45 Klockan ringer igen. Jag funderar på att ringa och sjukanmäla mig, jag kanske är lite sjuk? Nehepp. Det var jag visst inte. Tvingar mig själv upp ur sängen. Kissar.

- 07.00 Sätter på teven och slökollar lite. Käkar lite yoggi.

- 07.45 Åker till jobbet i min fina lilla bil.

- 8-16 Jobbar. Händer inte så otroligt mycket spännande, det som var roligast var min kollegas kommentar; "Jag är så jävla sugen på en riktigt mogen banan". Det var askul när jag var trött och uttråkad!

- 16.10 Åker hem. Städar upp lite, kollar på lite teve.

- 17.30 Går förbi videobutiken och lämnar tillbaka filmen jag och Linnéa hyrde igår, Bad Teacher.

- 17.50 Solar för första gången på typ ett år. Jag var i desperat behov av lite D-vitamin. Man blir ju fan deprimerad av detta mörker!

- 18.20 Kommer hem och tar en riktigt långdusch och tvättar håret, skrubbar kroppen och rakar mig. Frääääscht!

- 19.00 Smörjer in kroppen, målar naglarna och plockar ögonbrynen. Jag måste ju vara snygg på galan på lördag!

- 19.30 Käkar lite kvällsmat, yoggi och knäckebröd

Och nu sitter jag och laddar ner lite nya låtar och väntar på att Grey's Anatomy ska börja. Behöver lite ny musik i min ipod. Några förslag?

UNTIL ONE HAS LOVED AN ANIMAL, A PART OF ONE'S SOUL REMAINS UNAWAKENED





N
är jag och min syster pratade igår berättade hon om en hemsk händelse som skedde i söndags.

Hickstead, den högst rankade hopphästen i världen, ramlade ihop och dog efter att han hade hoppat i en tävling i Verona. Jag såg precis videon och började storgråta. Det fick mig att tänka på Triad, min systers häst som vi alla älskade så mycket, som dog en plötslig död för snart 4 år sedan. Han hade bara somnat in i sin box under natten till den 8:e December 2008.
Det berodde på att någonting hade brustit i honom och det är antagligen fallet för Hickstead också.

Jag kan inte ens tänka mig vad Eric Lamaze (Hickstead's ägare) går igenom just nu, de var bästa vänner och att bara förlora någon så är så otroligt brutalt och ofattbart.

Jag kommer alltid minnas Triad som världens snällaste häst med den starkaste personlighet som fanns. Han var vår lille bög-Trissy som var sig själv oavsett vad. Den morgonen när Emelie ringde mig kommer jag aldrig att glömma och det var en utav de jobbigaste dagarna i mitt liv.

Usch, jag saknar alla mina djur så mycket. Triad, Stampe, Leo och Foxie... De har alla betytt så mycket för mig och jag saknar dom så det gör ont.

Fan, jag sitter här och gråter så jävla mycket, det var någonting med den videon som triggade någonting i mig. Mina djur betyder allt för mig och förgyller mitt liv. Nu vill jag bara ha min Gibson här så jag kan krama sönder honom och borra in mitt ansikte i hans päls. Men jag får vänta tills på lördag... Min lilla älskling!


Jag och Triad


Leo, min älskling. Älskar den här bilden, hans pufflar syns extra mycket <3


Saknar allt mys i soffan med Foxie. Kan fortfarande inte förstå att du är borta...


Älskade lilla Leo lés Qisch när han var bebis. Har ni sett något sötare?



De älskade brorsorna <3


Min snuttepojk som fortfarande finns med oss och kommer vara det väääääldigt länge till! <3


EN TRIPP PÅ STAN

Jag kom precis hem från en sväng på stan, idag är jag ledig och det behövde jag verkligen!

Ikväll kommer Linnea hit, vi ska laga lite käk och kanske hyra en film, perfekt tisdagskväll!

Jag har precis gjort en jäääättegod sallad, med halloumi, bulgur och soltorkade tomater bland annat. Jag är helt besatt av halloumiost, världens godaste!!


LONG WEEKEND

Jag är helt slut efter en låååååång helg, jobbade från 13-22.30 igår och 8-18 idag.

Imorgon börjar jag jobba vid 7 igen, så det är bara att gå och lägga sig och gå upp vid 5.30 igen. Loving my life right now!


Skulle inte tacka nej till att vara tillbaka där just nu...

A BOOK YOU LOVE



3. A book you love

Den senaste boken jag läste är jag fullkomligt kär i. Det handlar om en barndomskärlek som växer sig fram ur en ganska deprimerande och grå miljö. Det är två personer som finner varandra trots förbud och tvivel och som älskar varandra på ett väldigt komplicerat och ibland skadligt sätt. Det jag fastnade för var det otroligt vackra språk som Anne Swärd använder sig av, hon kan verkligen konsten att beskriva de ögonblicken som knappt går att sätta ord på.

Boken heter "Till sista andetaget", LÄS DEN!

SOMETHING YOU FEEL STRONGLY ABOUT


2. Something you feel strongly about

Något som jag är allergisk mot är när människor behandlar djur illa. Jag blir så förbannad, ledsen och får mördarinstinkt om jag ser någon göra ett djur illa. Jag har alltid varit en djurmänniska och ser djuren som individer, något som många andra inte gör.

Jag har alltid, och kommer alltid att göra, behandlat djur med respekt. Jag har varit vegetarian i 7 år nu och har inga planer på att börja äta kött. Även fast anledningen inte först var att göra något statement att det är fel att äta kött, så blir jag mer och mer äcklad över hur djur blir behandlade på stora köttfabriker...


GYM-NÖRD NÄSTA?

God kväll!

Jag sitter och kollar på Robinson, det börjar närma sig finalen nu. Jag hejar på Hanna, lätt! Hon är verkligen en värdig vinnare, duktig på tävlingar och spelar inga fula spel.

Idag har jag jobbat en sväng, och direkt efter jobbet gick jag till gymmet (ja, jag har bestämt mig för att göra något annat än att springa utomhus) och tog ett puls/medel-pass. Det var sjuuuukt roligt och jobbigt, precis som ett pass ska vara!

Imorgon blir det mer jobb, och även hela helgen. Så det blir en lugn helg för mig (tredje i rad, känner knappt igen mig själv!) med myskvällar istället för festkvällar.


Idag saknar jag min älskade Malin extra mycket...


30 DAY CHALLENGE



1. Five ways to win your heart

- Få mig att känna mig som den enda personen trots att vi är i ett rum fullt av folk

- Att låta mig vara mig själv, att jag ska vara bekväm att visa vem jag verkligen är (det krävs mycket, trust me!)

- Att han är sig själv och står för det och skäms inte ett dugg. Något av det sexigaste som finns. Och samtidigt vara   ödmjuk.

- Kunna få mig att skratta tills jag knappt kan andas

- Sen finns det en känsla som inte går att säga hur den infinner sig. Den bara finns där. Personkemi som inte går att sätta ord på. När man är i en liten bubbla där man skulle kunna göra vad som helst för att vara med honom. Att kunna ligga i sängen en hel dag utan att tänka på något annat än att just vara i det ögonblicket.

LEDIG DAG

Idag är jag ledig och dagen har bestått av att storstäda och planera lite saker. Nu har jag precis lagat en god champinjons- och purjolökspaj och ska snart bege mig till George's för att fika med Ellen och Emma!


RSS 2.0
Test