I´M GOING TO MIAMI BIAAAATCH!

Hej!

Nu har jag inte skrivit på ett par dagar, har inte alls haft lust.

De senaste dagarna har inte varit så händelserika, jag har tränat och jobbat ganska mycket. Sarah kom hit i onsdags kväll och vi snackade om vår resa. Vi ska nämligen till Miami imorgon!

Det här kunde inte komma på ett bättre tillfälle, jag behöver verkligen komma ifrån allting och bara ha semester. Vi ska spendera en vecka på South Beach på ett hotell som heter Carlton Hotel. Ett kvarter från stranden, inte illa! ;)
Sarahs vän Therese joinar oss på måndag, det ska bli skitkul att träffa henne!

Jag åker imorgon vid 07.40. Jag måste tyvärr mellanlanda i Philadelphia men när biljetten är så billig som den faktiskt är så gör inte det mig så mycket. Jag behöver bara vänta i typ 3 timmar och då kan jag ju passa på att äta frukost i lugn och ro!

Så, alla kära läsare, Josefine tar en semester från livet och alla jävligheter och bara gör vad fan hon vill. Gud vad skönt det ska bli!


HEEEEEEEJRÅÅÅÅ, hörs om en vecka!


P.s Jag älskar min familj, mina vänner och min katt ( måste skriva för säkerhets skull om jag skulle dö)!

I´M A FIGHTER

Hej!

Det har varit ett par jobbiga dygn för mig, jag har mycket att tänka igenom och saker att lösa...

Men jag försöker vara positiv och kämpa på ändå! Idag har hunnit med att gå på ett Ki-box pass som fokuserar på kondition. Det var skitjobbigt men verkligen skitkul! Jag älskar att känna mig helt slut efter ett pass och det gjorde jag verkligen efter detta passet.
Jag har tränat varje dag denna veckan, löpning på måndagen, step igår och ki-box idag. Duktigt Josefine!


Jag ska börja jobba om 20 min och jobba hela dagen. I helgen kommer jag vara ledig så jag vill hitta på något kul, typ åka till någon annan stad eller något. Jag har ju fan knappt lämnat Manhattan under hela tiden jag har varit här, haha!

Nej, nu ska jag försöka få tag på mamma, jag vill prata med henne.
Puss!


En röööööd och svettig Josefine efter det tuffa Ki-boxpasset!

ENOUGH IS ENOUGH

Jag är så ledsen, sviken och förbannad på en och samma gång.

Jag har en vän hemma i Sverige, hon och jag var väldigt tajta innan jag åkte hit och jag tänkte på henne som en av mina bästa vänner.

Vi bestämde i November-December någon gång att hon skulle komma hit och resa med mig under min resemånad i Oktober. Vi sa att vi skulle börja planera snart vart vi skulle åka, budget osv. Jag har redan planerat massor av vilka ställen jag skulle vilja åka till och tänkte sen fråga vart hon ville åka.
Men hon slutade höra av sig, jag glömde min mobilladdare i Sverige så jag har inte kunnat messa henne så jag har försökt på FB istället. Men tror ni hon svarar? Nej då. Eller jo, förlåt, hon svarade en gång för någon vecka sen i stil med "Hej gumman, jag har inget internet så jag har inte kunnat se dina meddelanden. Saknar dig! Puss". WOW, vi har inte pratat på typ 4 månader, tack för svaret!


Nu såg jag att hon planerar att flytta till London i höst för att jobba. Det här är så JÄVLA typiskt denna personen så det är inte sant. Jag vet inte hur många gånger vi har planerat saker som inte blir av. Hon skulle egentligen åka som au pair. Gjorde hon det? NEJ. Vi skulle egentligen flytta ihop i 3:an. Gjorde vi det? NEJ. Och det finns massor av småsaker som rinner ut ur sanden hela tiden.

Hon och jag är väldigt olika, för när jag säger att jag ska göra någonting så gör jag det. En sådan person är hon tydligen inte.

Men det som gör mig så jävla ledsen är inte att hon inte gör sakerna hon säger att hon ska göra, det är att hon är så jävla respektlös. Här har jag gått runt och trott i 5 månader att hon ska resa med mig hela resemånaden, och får läsa på FB att hon ska flytta till London. Hur jävla schysst är det på en skala? Vad fan ska jag göra nu? Jag måste hitta någon annan att resa med och det är inte det lättaste. Många jag känner här är au pairer och nästan alla har kommit på olika datum så det går ju inte resa tillsammans.

Jag kan ju fan inte resa ensam, det går bara inte. Jag är så jävla ledsen och sårad så jag skakar just nu. Såhär gör bara inte en så kallad vän, börjar planera saker bakom ryggen på en.

Jag har fan inga äkta vänner känns det som, jag har inte pratat med mina vänner en enda jävla gång på Skype på 7 månader. Är inte det helt sjukt? Jag vet inte hur många gånger jag har bett dom att skaffa det. Men jag tänker fan inte tjata mer.

Fy fan vad jag känner mig naiv och dum just nu. Klart som fan att man inte kan lita på henne!

FIKA

Hallå!

Idag har varit en skön dag. Jag har bara jobbat någon timme under morgonen och ska börja igen om en kvart, så jag har varit ledig i stort sätt hela dagen.

Under morgonen begav jag mig till East River för en springrunda/powerwalk i en timme. Det var underbart, jag har ju inte tränat på en vecka på grund av förkylningen så det kändes väldigt bra att röra på fläsket igen!

Vid 12.30 mötte jag upp Linda och Sandra vid FIKA, det svenska cafét på 58:e mellan 5:e och 6:e avenyn. Det var lite under mina förväntningar, ingen direkt svensk fika, bara kanelbullar som inte såg "svenska" ut. Jag tog istället en avocadomacka med getost, den var gooood!
Vi satt och snackade i några timmar innan det var dags att bege sig hemåt.


Nej, nu ska jag snart börja jobba. Vi hörs senare! Puss


SJUKHELGEN

Hej mina sötnosar!

Fan vad jag har blivit dålig på att uppdatera här det senaste. Men jag har inte så mycket ork och lust till det just nu helt enkelt!

I fredags åkte jag hem till Linda efter jobbet, vi käkade tacos som Linda och Sandra hade lagat. Myyycket gott, jag har inte ätit tacos sen jag kom hit. Och jag som älskar det!

Igår jobbade jag hela dagen och kvällen så det blev en lugn kväll hemma. Det behövde jag eftersom min förkylning har vägrat släppa, men nu börjar jag må bättre!

Idag har jag också jobbat hela dagen. Jag och Lucas gick på bio under eftermiddagen, vi såg How to train a dragon. Riktigt bra var den, den rekommenderar jag verkligen för både barn och vuxna (eller så är det bara jag som fortfarande är ett barn?).

Men men, nu ska jag inte tjata om min tråkiga helg, imorgon ska jag träna hårt efter nästan en veckas vila. Nu ska fettet boooooort!


En underbar vårdag i New York

YANKEES VS. L.A ANGELS

Hooola!

Tänkte berätta lite om min händelserika gårdag.

Den började i Soho där jag mötte upp Linda och Sandra. Vi strosade runt lite överallt, jag fick med mig hem en jättefin klocka, ringar och lite småkrafs.
Vi lunchade sen på ett ställe med mycket god mat, jag fick grönsakschips, yummie!

Vid 19 var det dags för en Yankeesmatch! De spelade på Los Angeles Angels i Bronx. Vi lyckades hitta 3 svarta biljetter för ett skapligt pris och bra platser, så vi var nöjda. Det var verkligen skitkul, stämningen var på topp och jag skrek när jag inte ens visste vad som hände i matchen. Men det är ju lilla Josefine i ett nötskal ;) Yankees vann iallafall (tror jag? Vi var tvungna att gå lite tidigare eftersom det blev så kallt).
Det var riktigt coolt att vara i en så stor arena, jag vet inte hur många tusen människor som var där! Fullsatt var det iallafall.


Sandra och Linda under lunchen




Yankee Stadium!



Det var väl inte så mycket folk där, ett hundratal kanske! ;)


Jag och Linda var taggade!


Självklart köpte jag både keps och en rosa jättehand!


Den söta korvgubben



Lägger upp mer bilder imorgon, nu ska jag sussa!

FÖRKYLD...

God kväll!

Jag vaknade imorse av att jag var riktigt förkyld, ont i halsen och huvudet. Jag har haft det på känn i flera dagar nu, men det suger ju ganska mycket ändå.

Idag har jag jobbat ganska mycket, jag hämtade Lucas i skolan och vi gick på kalas hos hans kompis. De hade ordnat med massor av roliga aktiviteter för barnen, så de höll dom underhållna!

Mitt huvud är så jäkla grötigt just nu så jag fattar knappt vad jag skriver. Men snart ska jag iallafall iväg till Asia än en gång för ett par drinkar med Linda och Sandra.

Hoppas ni mår bra där hemma!


Titta vilken fin bild pappa skickade på min son för några veckor sen! ÅÅÅÅÅH vad jag saknar min älskling...

BAJSBYXOR I NYC

Haha, jag har glömt att berätta en sak för er.
När jag kom hem efter att ha lunchat med Linda och Sandra idag satt jag och skypade med min syster.
När vi hade snackat ett tag kände jag någonting precis under rumpan på legginsen.

Jag kände efter och upptäckte till min fasa att jag hade en stor jävla bit brownie nersmetad på mina legging. VAD.I.HELVETE. Jag hade alltså gått ända från Union Square hem till mig i något som ser ut som bajs på min rumpa PÅ BÅDA SKINKORNA. GREEEEEEEEAAT! Haha, fy fan vad Emelie skrattade åt mig!




Here they are, the famous poopants!

THREADING

Hej!

Jag kommer inte ihåg när jag skrev sist... Visst var det i måndags?

Jaja, jag berättar väl lite snabbt om vad som har hänt i veckan!

Igår gick jag till banken och ordnade med skatten. Jag är fortfarande väldigt förvirrad när det gäller skatten eftersom de på banken sa att jag bara behövde skicka in ett formulär. Men på Au Pair in Americas hemsida står det massa komplicerade saker... Well well, jag får väl se vad som händer! Jag kanske blir utskickad från landet för att jag inte betalade skatten? OH NO! ;)

Under eftermiddagen mötte jag upp Angelica på Port Authority, vi köpte med oss en sallad och åkte upp till Central Park. Vi satte oss på en stor gräsmatta och snackade i ett par timmar. Det var treeeeevligt!

Idag har jag jobbat lite under morgonen, sen sprang jag till gymmet en sväng. Det blev lite kondition, ben och armar. Jag är så jävla dålig på att gymma själv, hittar verkligen ingen inspiration. Mestadels av tiden spenderas med att titta på roliga människor som försöker vara proffsiga, haha!
Vid 12.30 mötte jag upp Linda och Sandra, Lindas vän som är på besök. Vi körde threading på ögonbrynen, ONT gjorde det som vanligt!
Sen åkte vi ner till Union Square för att luncha på The Grey Dog, jag var så hungrig att jag kunde svimma, så jag smällde i mig en macka och en halv brownie. ÅNGEST.

Jag börjar jobba om en halvtimme igen och jobbar sent ikväll eftersom värdföräldrarna ska ut och äta. Men jag behöver ändå en "ta hand om mig själv"-kväll!


SUNSHINE

God morgon!

Jag har jobbat någon timme nu under morgonen. Jag känner mig lite halvt seg, vet inte om jag är påväg att bli sjuk eller något.

Igår gick jag och Linda på bio! Det fick bli The clash of the titans. Den var helt okej, men jag tycker att det stora slaget i slutet var alldeles för kort och lamt. Väldigt konstigt slut också, det måste väl komma en två? Annars är det ju skitdåligt.

Aja, idag är jag ledig fram till 18. Jag ska göra lite tråkiga saker, typ gå till banken för att fixa skatten. Ja, vi behöver betala skatt här! Det visste inte jag, så jag måste fixa det innan den 15:e. Jag HATAR allt som har med bank och skatter och göra, kan inte sånt där för fem öre.

Jag ska också träna en sväng, sen ska jag nog sätta mig i parken och läsa i ett par timmar. Det är underbart väder idag!


Jag och Linda för ett par veckor sen.

100411

Hej vänner!

Hur mår ni? Bra hoppas jag!

Jag var så jäkla trött igår pga av bakfylla och brist på sömn, så jag stannade hemma under kvällen. Det behövde jag!

Idag har jag jobbat hela dagen. Just nu har jag lite rast innan jag och Mala ska tillbaka till lekparken. :) Det är jättefint väder här idag igen, dock inte lika varmt som tidigare under veckan. Men hur normalt är det egentligen att det är 30 grader i April? Idag är det väl runt 20, perfekt!

Ikväll ska jag tvinga med Linda eller någon på bio. Jag vill se Remember me, jag känner för att lipa lite!

Nu ska jag försöka få tag på någon i min familj, DET ÄR JU FAN OMÖJLIGT!


Jag i fredags

DREAM COME TRUE

Igår gick en av mina drömmar i uppfyllelse.

I rode that motherfucking bull bitches!! Och jag kan säga er att jag var jävligt bra på det också. Det kan ju bero på att jag har ridit i mååånga år, men jag tror mest det berodde på adrenalin och alkohol = one hell of a ride.

Det var verkligen så sjukt jävla kul som jag trodde det skulle vara, jag bara skrattade heeela tiden. Många andra tjejer försökte vara sexiga och skit, men de flesta såg bara så jävla patetiska ut.
Jag höll mig kvar jättelänge, så länge att de var tvungen att höja nivån. När tjuren till slut började snurra som en galning slängdes jag av. Men det gjorde jag så graciöst så ;)

Annars var kvällen jäkligt trevlig! Jag mötte upp Angelica och hennes vän och vi åkte till Johnny Utah´s som baren hette. Efter ett tag kom Christina, hennes ex och Vanessa. Jag övertalade alla att rida tjuren och fick alla att lova. Det var en jäkla kö men JAG SKULLE RIDA DEN JÄVLA TJUREN!
Jag åkte vidare innan de skulle rida, men jag hoppas fan att de gjorde det, isåfall missade de något kul!!

Förresten, I´m in love with the cowboys!! Fy fan vilka heta små cowboypojkar det fanns där. Lätt att jag ska tillbaka!


Jag och söta Angelica som jag har saknat såååå mycket!



Haha, här skakade tjuren som fan. Brösten höll på att ploppa ut (lyckligtvis stannade dom där de ska) men klart som korvspad att jag höll mig kvar ändå!


WOHO!

Nu ska jag äta frukost och fortsätta skratta åt de andra bilderna Christina tog!

RIDING THE BULL

Nej jag är inte död, bara jäkligt upptagen.

Jag har knappt en minut över att sitta framför datorn. Men sånt gillar jag! Dagarna bara flyter på och allt känns så himla bra nu. Jag smider på massa roliga saker jag ska göra i vår och sommar, det kommer bli AWESOME!!

Nu ska jag till en bar med Angelica, Christina och hennes ex. Vi ska rida på en mekanisk tjur (!!). Vi får se hur detta går... Om jag inte skriver på ett dygn, CALL 911!!


Om jag dör ikväll vill jag ju självklart att den sista bilden ska vara en fjortisbild!

Puss och adjö!





SUMMER IN APRIL

God afton!

Jag har haft en underbar dag.
Den började vid 10 då jag vaknade. Jag hoppade direkt i träningskläderna och sprang till gymmet för att ta ett steppass kl. 10.30. David var instruktör, världens bästa! Han får mig alltid att älska att träna!

Vid 12.30 mötte jag upp Sarah och Astrid på Pop Burgers, ett matställe mellan 14:e och 15:e på 9:e avenyn. Det var så kul att träffa Sarah igen, hon har ju varit i Sverige i tre veckor. Hon har varit saknad!
Vi satt och tjatade ett par timmar innan vi tog en promenad till Union Square. Båda åkte hem eftersom Sarah skulle jobba och Astrid skulle packa. Astrid åkte hem till Sverige idag... Mycket tråkigt, hon kommer vara saknad!

Vid 15 åkte jag upp till Central Park för att möta upp Linda. Vi låg på gräset på en filt i ett par timmar, UNDERBART! Det har varit 26 grader idag, helt sjukt! Och det bästa är att det kommer bli ännu varmare imorgon och på torsdag ;)

Vid 19 åkte vi ner till Chinatown för att käka. Det slutade med att vi gick till Little Italy och åt pasta. Sjukt gott! Det var en mysig kväll, vi kände oss som ett par. Haha!


Jag har också hunnit med att köpa lite klänningar och en bikini på Forever idag!


Jag har äntligen köpt en maxiklänning. I´m in love, jag älskar mönstret!

Bikinin och den andra klänningen får ni se imorgon.


Ett underbart vackert träd i Central Park


Mitt och Lindas lilla romantiska bord!




Nu ska jag kolla på The million matchmaker, god natt!


MEMORIES

Just nu känner jag mig helt orkeslös.

Jag är hur trött som helst, har otrolig huvudvärk och känner mig lite febrig. Palla bli sjuk nu när det är vår!
Det orkar och hinner jag inte! Icke sa Nicke.

Under förmiddagen idag mötte jag upp Linda i Central Park för att luncha. Jag tog med mig egen lunch (duktig som jag är!) och vi satt på en uteservering och glassade i ett par timmar. Mycket mysigt!

Vi 14 hämtade jag Lucas i skolan och vi gick raka vägen hem för att dekorera ägg. Det var skitkul, vi målade massor av roliga saker! Jag kände mig som ett litet barn igen. Det var nog den enda gången i år som jag kände "påskkänsla".

Ikväll ville jag egentligen ut och ta ett par drinkar, men jag mår ju som sagt inte bra.
Imorgon är jag ledig, så då ska jag luncha med Linda i parken igen och hitta på något som jag tycker är roligt. Som inte kostar pengar. Shit, det här kommer bli svårt...


Idag har jag på mig t-shirten med många minnen... Visst är det sjukt hur många minnen som helt plötsligt känns så nära när man ser eller luktar på något som påminner en om just den händelsen?

LUNCH I CENTRAL PARK

God morgon!

Jag har jobbat ett par timmar under morgonen. Jag är så otroligt trött idag trots att jag slocknade vid 11 igår! Men här har vi inte tid att gå runt och vara trötta, jag ska hinna med mycket innan jag börjar igen vid 14.

Jag ska alldeles strax springa iväg till gymmet en sväng. Känner mig som en enda stor degklump just nu, fy fan. BORT MED FETTET!

Vid 11.30 ska jag möta upp Linda i Central Park för att ha en mysig picknick (stavas det så? fan vad fult det ser ut!). Eftersom båda sparar pengar just nu så ska vi ta med oss mat hemifrån, men det är ju nästan lika gott! Trots att jag älskar att äta ute så får jag fan spara lite nu, jag MÅSTE till frisören för klippning och färgning. Det ser för jävligt ut just nu! Och det kostar ju 200 dollar, så jag hoppas att jag har råd nästa vecka.

Nu måste jag springa!
Vi hörs senare, puss



HAPPY EASTER!

Hallå!

Det blev ingen utgång igår, jag var alldeles för trött och sliten. Det slutade med att jag tittade på sjukt roliga filmer och åt spenatlasagne. Det behövde jag!

Men idag däremot är jag riktigt sugen på att bli svinfull, göra saker jag ångrar dagen efter och inte tänka på morgondagen. Någon som ställer?
Det blir nog ingen utgång ikväll, men imorgon ska jag nog ut och dricka några drinkar eftersom jag är ledig på tisdag.

Idag började jag jobba vid 9 och hela familjen åkte vid 11 upp till min värdpappas föräldrar för påsklunch. Det var jättetrevligt, men jag var bara där någon timme eftersom Mala blev jättegrinig och trött, så vi tog en taxi hem. Nu sover hon, så jag har precis käkat lite lunch och tittar på ANTM.

Ikväll blir det nog bio med Linda!


Jag i torsdags.

Och just det, glad påsk!

ÅÅÅNGEST

Just nu har jag en sån ångest. Ska jag gå ut eller inte?

Nu har jag varit ute och druckit mig redlös i två dagar och jag är så sjukt trött. Men ändå är jag riktigt sugen på att träffa alla! Men jag börjar jobba 9 imorgon så jag kommer antagligen vara död...

FAN vad jag hatar att ha beslutsångest. BESTÄM DIG MÄNNISKA, BARA BESTÄM DIG!!

FREDAG PÅ GREENHOUSE

Kvällen igår började hos Juulia på Upper east side. Vi drack vin och pratade om allt och ingenting.

Vid 23.40 tog vi en taxi ner till Juliet och mötte upp gänget. Men det var massa strul där, så vi tog limon till Greenhouse direkt istället. Men inte klagade jag för det!

Christina och hennes vänner var där också, JAG ÄLSKAR ATT FESTA MED DEN BRUDEN! Hon och jag blir alltid lika fulla och galna. De har två dansgolv på Greenhouse, ett på övervåningen med lite mer housemusik och ett på nedervåningen med Hip hop och Rnb. Vi var där nere mestadels av tiden av skakade lite rumpa. Haha, jag suger verkligen på att försöka dansa "hip hopstyle" men fan vad kul det var!
Jag tror att det är sailorweek i New York nu. Jag såg massor av killar i små söta seglarkostymer, de kanske är här för en galen helg i NYC innan de åker tillbaka till kriget, haha. Men tyvärr såg jag inga söta... Bummer!

Kvällen avslutades med delad taxi hem med Johan vid 04.30-tiden.


I limon påväg till Greenhouse


Juulia och Christina!


Haha, jag älskar snubben till vänster!



Jag hittade en rolig (och konstig) man på dansgolvet.

Nu ska jag snart börja jobba, later!

TORSDAGEN PÅ ASIA

God morgon!

Jag har varit lite seg med uppdateringen här, så jag ska först berätta lite om tordagen!

Jag, Eduardo, Linda, Juulia och Jatta möttes upp på Asia, det stället med de billiga drinkarna.
Jag hade en jättetrevlig kväll och det blev drink efter drink... Det började helt plötsligt snurra rejält i mitt lilla huvud efter en jägermeistershot. Detta var egentligen inte meningen eftersom jag skulle börja jobba 8 dagen efter, men hey. Alla gör väl misstag ibland! ;)



Kvällens outfit bestod av kavaj från Gina Tricot och höga jeansshorts från H&M.


Söta Linda!


Jag och Eduardo


Eduardo, Jatta och Juulia



De har grymma Mojitos där för 5 (!!) dollar.



MYS I PARKEN

Hallå mina vänner!

Jag kom precis hem efter en mysig dag i Central Park med Linda. Vi tog med en filt, satt oss i gräset och pratade i ett par timmar. När det blev för kallt promenerade vi ner till Svenska kyrkan eftersom Linda ville se hur det ser ut.
Men dit går jag inte tillbaka kan jag säga, direkt när vi kom in var det två äldre damer som försökte tvinga oss att gå med i någon grupp... OH NO!

Ikväll ska jag ta ett par drinkar med Linda och kanske Eduardo och Christina. Det ska bli trevligt! Dock börjar min huvudvärk smyga sig fram igen, igår hade jag en djävulsk huvudvärk hela kvällen som gjorde att jag inte gick ut... Hoppas det inte blir värre!

Nej, nu ska jag göra iordning mig. Puss!


Det har varit UNDERBART väder i NYC idag!


Linda och jag solar i parken.

FUCK...

HELA min högra arm är bortdomnad, nu är jag så jävla trött på det här. Kan inte ens skriva med den.

För er som inte vet så bröt jag armen i Idre 2005 och fick opereras för ett allvarligt brott, så det sitter en ganska stor platta med 8 spikar i mitt ena armben. Jag har haft problem med det hela tiden, men ibland blir det riktigt illa. Armen kan bara svullna upp eller som nu, domna bort. Det är skitobehagligt.

OCH JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ DET. Jag vet vad jag kommer boka in direkt när jag kommer hem till Sverige; EN OPERATION!


Man ser inte så bra på bilden, men den är svullen också. HEJ bebis fettma handled! (Emelie, det ser typ ut som mina bebisarmar. Nu väntar jag bara på vecken!)

CELEBRITY NR. 9

Vet ni vem jag såg idag vid Union Square?

Agyness Deyn! Ni vet den engelska modellen? Jag vet inte riktigt vad hon är känd för, men jag kände igen henne från alla skvallertidningar.
Hon hade iallafall svart, kort hår nu istället för blondt. Hon var jättesöt, men såg väldigt trött och sliten ut. Men jag ser ju också ut så ibland, man kan inte vara på topp jämt ;)


http://omeugostoebom.files.wordpress.com/2009/02/agyness-deyn6_1.jpg


RSS 2.0
Test