THE SUMMER'S HERE!

Gud vilken underbar dag det har varit!

Det känns som sommar idag, har ätit både frukost och lunch ute på altanen och verkligen njutit. Imorgon är det 1:a juni och det betyder SOMMAR! Jag kan fan inte fatta att tiden har gått så snabbt, om 13 dagar tar vi studenten! :D

Idag har jag annars skrivit klart mitt CV och personliga brev, så nu är det mailat till Sonja. Det enda jag har kvar är Filosofiprovet på tisdag, sen är det no more prov, inlämningar, redovisningar eller läxor! Fy fan vad skönt.

Nej, nu ska jag ut med Gibbe för tredje gången idag, han älskar verkligen att ligga och glassa i solen (och äta enbuskar).
Hoppas ni har en bra dag!
Puss

STÄDNING OCH SÄKERHETSKONTROLLER

God dag!

Jag tog en riktig sovmorgon idag till klockan 11, behövde verkligen det. Min kropp har varit så konstig det senaste, jag har varit otroligt trött hela tiden. Men jag får väl vila efter studenten! ;)

Idag har jag och Emelie städat lite här hemma, det behövdes verkligen, fyyyy fan...
Senare ska jag skriva klart CV:et och det personliga brevet till Svenska C, jag får inte VG annars. Jag ska också hinna med att plugga Filosofi och lära mig inre- och yttre säkerhetskontrollerna som man gör på uppkörningen.

Just det, jag har ju glömt berätta att jag gjorde teoriprovet igår! Det gick strålande, är så himla glad! Jag satt och råpluggade dagen innan och trodde verkligen inte jag skulle klara det. Men jag fick 55 p så jag är jättenöjd!
Nu är det bara uppkörningen kvar... Jag är inte så jättenervös för själva körningen, men jag kan inte det där med inre och yttre säkerhetskontroller som man får göra. Så det ska jag och pappa göra idag!

Ikväll får vi se om det blir utgång eller inte, tjejerna ska till Centrum och jag kanske ska med. Det beror på om jag hinner bli klar med allting! Men jag är faktiskt sugen på utgång ikväll, så det blir säkert det! :)

Nu ska jag käka lite, hörs sen!



Johanna, Ellen & Jag på baldagen


BALEN 2009

Nu tycker jag det är dags att berätta lite om balen och visa lite bilder!

Dagen började med att Johanna kom och hämtade upp mig vid 08.45 och vi åkte och fick frisyrerna fixade av Louise. Jag körde på en lite mer klassisk stil med en knut på sidan av huvudet och Johanna hade långt, lockigt hår med en utbakad fläta på ena sidan.
Jag blev verkligen hur nöjd somhelst med min frisyr, här ser ni hur den såg ut:




Fint va? :)

Vid 12 var vi klara och jag åkte hem och sminkade mig och fixade det sista innan alla kom vid 15. Vi var ca 15 par hemma hos mig och vi skålade, tog kort och minglade lite.



Jag & David

Alla bilar kom och hämtade upp oss vid 16.30 och vi åkte till Hovrättstorget och sen genom stan med alla bilarna. Vid 17 åkte vår klass till Stora Hotellet och bilarna släppte av oss framför hotellet och sen gick vi ett varv och visade upp oss så att alla fick ta bilder och sådär.



Väl inne tog vi kort med en fotograf, minglade lite och fick en välkomsdrink. Efter någon timme gick vi upp till en stor sal där vi åt trerätters, det hölls tal (Johannas var BÄST!), uppträdande av Veronica Maggio och massa annat. Vi hade riktigt kul hela tiden! Senare dansade vi vals, det gick väl lite sisådär, jag och David stod mest och skrattade hela tiden. :P



Vid 22-tiden drog vi vidare till Piren och tog ett par drinkar och gick sen till Huset där efterfesten hölls.
Det var inte så jättemycket folk på Huset, många hade redan gått hem, så jag och Johanna åkte hem vid tolv- halv ett.
Men vi slutade på topp och hade verkligen skitkul!





Kvällen var verkligen perfekt och ett minne för livet. Speciellt tack till David som var en riktig gentleman under hela kvällen, drog ut stolen, bjöd på drinkar och frågade om jag mådde bra hela tiden. Så gulligt! Det var tack vare dig jag hade så jäkla kul! Tack vännen <3





090528

Hej babes!

Fan vilka roliga dagar de senaste dagarna har varit. Igår var det bal!
Jag kommer berätta allting när jag har bilderna och sådär, men jag kan ju säga att det var lätt en av de roligaste kvällarna i mitt liv! Allting var skitbra, stämningen var på topp, jag kände mig skitsnygg, alla var jättefina och glada.
David, min kavaljer, var en riktig gentleman hela kvällen. :)
Men som sagt, mer och det imorgon.


Jag sitter och råpluggar inför ett prov imorgon, hoppas verkligen detta kommer gå bra nu!
Hinner inte skriva mer nu, ska fortsätta plugga och äta lite kvällsmat.

Vi hörs imorgon!
Puss

UPPTAGEN KVINNA

God afton, god afton!

Dagen har varit grymt rolig och stressig. Vid 12 fixade jag naglarna hos Jenny. De blev skitsnygga och vi hade ett jättebra samtal om våra mammor och skilsmässor. Hon fungerade ungefär som min psykolog och det behövde jag verkligen. Tack Jenny!

Vi var färdiga med naglarna vid 14.30 ungefär, sen kom Johanna och hennes syster och hämtade mig så åkte vi direkt till Louise på Fashion Hair. Vi testade balfrisyrer både jag och Johanna. Louise hade ett förslag om en frisyr till mig så vi testade den och det blev fan skitsnyggt! Klassiskt och clean, precis som jag vill ha det! :)
Ni får inte veta hur det ska se ut, utan får vänta till på onsdag! Hehe. 

Jag tog bussen till farmor vid 16.30 och vi gjorde de sista ändringarna på balklänningen. Nu är den äntligen klar och jag är så jävla nöjd! Jag och David kommer vara så snygga. ;)

 Nu ska jag sätta mig ner och skriva den filosofiska spaningen. Jag ska ha den vid 09.30 imorgon... Men vid 10.00 ska jag till Sara och färga och klippa håret, det behövs verkligen!




Fan vad mycket fräschare några naglar kan få en att känna sig!


NAGLAR & BALFRISYR

God morgon!


Såklart kan jag inte ens vänta till förmiddagen innan jag fuckar upp någonting... Jag har tid att fixa naglarna hos Jenny vid 11.30 och då tänkte jag ta ett tåg vid 10.40 från Mullsjö. Men tror ni det går ett tåg då?
Självklart inte! Så nu får jag ta tåget in vid 11.40 och bli en halvtimme försenad. Men jag ringde Jenny och det gick som tur var bra.

Lite senare idag ska jag och Johanna till Louise och testa balfrisyrer. Jag har fortfarande inte bestämt mig för hur jag vill ha det än, men jag hoppas att Louise kan tipsa mig om lite olika frisyrer!
Efter det måste jag åka direkt till farmor och göra de sista ändringarna på balklänningen. Det börjar närma sig nu, glöm inte att komma och titta på oss på onsdag utanför Stora Hotellet kl. 17! :)

TUMMEN UR RÖVEN? NOT TONIGHT.

Alltså, är det inte typiskt att man slappar på den dagen som man behöver få saker gjorda?
Jag har sedan jag kom hem till pappa legat framför teven, duschat, plockat ögonbrynen och annat sånt där smått och gott. Men har jag pluggat någonting? Har jag skrivit den filosofiska spaningen? Har jag skrivit CV:et och det personliga brevet? OF COURSE NOT.

Ibland blir jag fan trött på mig själv.

Nu ska jag käka knäckebröd med avocado och ost. Som jag har suktat efter det i Tunisien!
Puss på er.

HOME, SWEET HOME!

Heeeej allihopa!

Nu är vi äntligen hemma. Eller ja, vi kom ju hem i fredags kväll, men jag har inte hunnit blogga förrän nu. Vi var hemma i Jönköping vid 00 - tiden och jag satt och tjatade med mamma och lillebror ett tag, så klockan hann bli 01 innan jag la mig. Sen var det bara att kliva upp vid 08 igen och åka till jobbet och jobba till 18...

Men skitsamma, vi har verkligen haft det underbart!
Det har varit 7 jävligt sköna dagar i Medelhavet. Vi har solat, shoppat, åkt fyrhjuling i landsbygden, åkt soffa bakom en båt och massa mer! Underbart.

Jag har bara bilderna från min kamera nu och det var de vi tog minst bilder med, så ni får se de andra om ett par dagar.







Nu hinner jag inte lägga upp mer bilder, ska käka lite.
Skriver mer sen, puss!

LETS GO TO TUNISIA!

Om två timmar kommer Malin och hämtar mig, sen åker vi till Jkpg och hämtar Ellen och Emma, sen MOT GÖTEBORG OCH TUNISIEN! :)

Gud vad skönt det kommer bli med 7 dagars ledighet med mina tjejer, en drink i handen och solkräm i den andra ;)
Hotellet vi ska bo på heter Houria Palace (nej, det bor inte horor där) och det ligger ca 8 km utanför Sousse i en liten hamnstad. Vi har 250 m till centrum och 300 m till stranden, så detta kommer bli perfa!

Hoppas ni får det bra här hemma, jag kommer sakna mina vänner och familj lite faktiskt. Men dom finns kvar när jag kommer hem förhoppningsvis. <3

Nej, dags att göra iordning mig. Ha det så bra, jag älskar er! (Ni vet vilka ni är)




Och ja, jag kommer sakna dig! Love you sis <3


FUCK THIS SHIT

Nu skiter jag snart i den här JÄÄÄÄVLA matten. Fy fan vad jag hatar det. Jag förstår ingenting och jag är fan nästan säker på att jag kommer få IG på den här kursen. Men jag vill verkligen inte det, jag vill inte ha ett enda IG i mina betyg....


Jag orkar knappt tänka på det, det tar så jävla mycket på min energi.

Men jag har iallafall något att se fram emot. Vi åker imorgon! :)
Jag har inte ens börjat packa än, men det får jag göra imorgon efter provet. Vi åker inte hemifrån förrän 17, så jag har några timmar på mig.

Nu ska jag tillbaka till att plugga den jävla fucking matten. Jag hatar alla just nu, so don´t even talk to me.

PARTY PICTURES

Puh, blev precis klar med texten och powerpointen till min redovisning i Engelska C imorgon. Det känns riktigt bra, men man vet ju aldrig vad som händer när man väl ska redovisa!
Jag valde att skriva om Nelson Mandela, en stor idol och förebild för mig.

Förresten, jag hittade bilderna från en förfest hemma hos Hannah innan studentfesten på Sliver för ett par helger sedan.
Så nu får ni äntligen se dom, jag vet att ni har längtat! ;)


Moa, Hannah & jag


Några av brudarna! Malin E, Malin A, Julia & Jonna


En mycket charmerande bild på fyra dansande, lulliga tjejer
Outfiten för kvällen var spetsbody från JC, Pennkjol och bälte från Gina Tricot och bh från H&M ;)


Ja, ni har fina strumpbyxor....


Kyler vinet lite där ja!





Nu blir det kvällsmat och chill framför teven!
Hörs imorgon snutteungar, puuuss.

TWO DAYS TO GO!

Hej sötnosar!

Jag har verkligen inte haft tid att blogga de senaste dagarna, har haft hur mycket som helst med skolan, jobbet, planering inför Tunisien, balen, studentfotografering m.m. I´m a busy girl you know!

Jag orkar inte gå igenom allting, men idag har jag haft skola mellan 09.20 - 12 egentligen, men jag hade körlektion kl. 11.30 så jag var tvungen att gå tidigare. Körningen gick hur jävla bra som helst idag och jag känner mig verkligen redo för uppkörningen inom snar framtid!

Just det, igår var vi och paddlade kanot med idrottsklassen i Kyrkekvarn! Jag var beredd på en lååång, tråkig dag men det var riktigt kul! Jag, Malin och Johanna åkte i samma kanot och det slutade med vattenkrig... Fy fan vad jag frös!

Nu i eftermiddag ska jag upp till Farmor och fixa det sista med balklänningen. Den kommer bli jättefin!
Jag har också bokat tid för studentfotografering den 3/6! Det kommer nog bli skitkul, den tjejen som ska fota mig är jätteduktig.

Nej, nu ska jag börja packa lite smått. Det är bara två dagar kvar nu! Sen drar vi härifrån till solen.
Fy fan vad jag längtar!



I`M GONNA KICK YOUR ASS

Fy fan vilken jobbig helg det har varit.

Jag har jobbat HELA jävla fucking helgen trots ingen energi eller vilja. Och om man plusar på plugg fram till småtimmarna och gå upp tidigt några timmar efter och jobba så har man min fabulösa helg! WEEEHO.

Nästa vecka kommer ju inte bli sådär jätteavslappnad heller...

Måndag: Naturprov, redovisning Psykologi, redovisning Filosofi
Tisdag: Paddla kanot med idrottsklassen hela dagen, jobba 17 - 20
Onsdag: Körlektion, PLUGGA MATTE HELA JÄVLA DAGEN
Torsdag: Redovisning Engelska C, PLUGGA MATTE HELA JÄVLA DAGEN
Fredag: Nationella i Matte C. Det är sjukt vad jag längtar... Åker till Tunisien på kvällen. Fy fan vad jag behöver komma bort från allt!

Nämde jag att jag knappt har börjat på redovisningen i Filosofi och kan typ ingenting om Naturprovet?
Fan, jag pallar verkligen inte mer nu. Jag har börjat känna av det nu. Först psykiskt och nu fysiskt. Kroppen funkar liksom inte längre.

Hoppas ni har haft en bra helg iallafall, nu ska jag göra ett försök till att skriva Filosofin...

LEDIG!

Ja, idag har jag varit ledig från skolan. Men kan jag slappna av för det? Såklart inte, jag har psykologiprov imorgon som jag har suttit med större delen av dagen. Man ska kunna massa olika teorier om barns utveckling, jag tror det är 9 forskare. Jag kan fan inte ens 9 namn! Hur fan ska jag komma ihåg namnen OCH deras teorier?

Nog om den skiten. Imorse tog jag en springrunda direkt när jag vaknade. Jag hade knappast ingen energi, men jag tvingade mig själv att springa ca. 4 km iallafall. I helgen ska jag ta med mig löparskorna till mamma och springa uppe i Axamo. Det har jag verkligen längtat efter, de har de bästa spåren i skogen!

Annars då?
Imorgon kväll blir det utgång med tjejerna, det är studentfest på Centrum. Jag känner på mig att det kommer bli grymt kul! Men det kommer nog bli mindre kul att gå upp tidigt för att ha Riskutbildning kl. 07.45...

Nej, dags att tvinga syrran att förhöra mig!
Hörs imorgon mina små beundrare.

Förresten! Jag fick hem min studentklänning som jag ska ha på kvällen. Och den är underbar. Perfekt.



Ciao!

MER HALKBANA ÅT FOLKET!

Fan, nu har jag smällt i mig massa naturgodis. Och jag kan säga er att det kanske var 10% bara nötter och 90 % nötter med chokladöverdrag! Så nyttig är jag ;)

Hela dagen har spenderats på halkbanan i Eksjö. Jävlar vad kul det var!! Jag snurrade säkert runt sex gånger och det var lika roligt varje gång. Läraren tyckte jag var duktig, jag kunde styra upp bilen bra och sådär. :)
Efter introduktionen och körningen gick vi in i ett rum som hade en bil som var på någon slags ställning. Vi fick sätta oss i den och så snurrade den runt och vi fick uppleva hur det var att vara upp och ner i en bil. Och det var ingen trevlig upplevelse kan jag säga! Blodet strömmade upp till huvudet och det kändes som att bröstkorgen skulle krossas av trycket från bältet. Vi fick också testa på att "krocka" i ett säte. Det var bara 7 km/h, men det kändes faktiskt i nacke och nyckelben. Usch, vågar fan inte ens tänka på hur det är att krocka i 70...

Allt som allt var dagen jävligt rolig! Jag lärde mig massa samtidigt som jag slirade runt som en galning på banan! ;)

Nej, nu ska jag titta på Desperate Housewives och dusch. Jag och Emelie var på gymmet nyss, jag tog det ganska lugnt idag eftersom jag har planerat att ta en lååång springrunda imorgon då jag är LEDIG! Det gillar vi.


Hörs imorgon babes! Puuusss.


Update: Detta skulle publiceras igår kväll, men såklart vill blogg.se fucka till det...


HALKBANA IMORGON!

Ska gå och lägga mig direkt efter Project Runway.

Imorgon ska jag på halkbana! Jag ringde upp till Axamo för några veckor sedan och hörde med dem om de hade någon tid ganska snart. Den tidigaste var den 26/6. NO WAY att jag tänker vänta så länge! Så jag ringde till Eksjö halkbana och de hade tid imorgon, och det är perfekt! Så imorgon kl. 11.30 ska jag köra och sladda som en dåre, det kommer bli så sjukt kul!

Men jag måste faktiskt erkänna att jag är lite nervös... Kan man bli underkänd? Hoppas inte det...

Godnatt, vi hörs imorgon kväll efter jobbet!



Halkbanan i Eksjö. Sa jag att jag längtar?! :)

090504

God dag i stugan!

Jag kom hem från skolan för en stund sen och sedan dess har jag lagat mat, ätit det, glott på tv och letat efter min psykologibok som är försvunnen tillsammans med mina anteckningar. Och jag som ska ha prov på torsdag!
Fan vad bra allting går ibland känner jag...

Jag fick en sovmorgon idag när Johanna messade att hon var sjuk och hade allt material till vårt psykologiarbete hemma, så det var faktiskt ingen mening att åka in och göra ingenting. Så jag tog bussen vid 11.30 och gick på Naturlektionen istället!

Funderar på att ta en promenad snart, behöver komma ut och röra på mig lite. Det kanske blir en tur till gymmet. Vem vet?


SVENSEXA

När jag och Malin var påväg till Ellen igår kom det fram en kille med en ful overall och frågade om vi ville köpa lotter. Vi fattade ingenting, men sen när vi tänkte efter förstod vi att han hade sin svensexa!

Vi köpte två lotter var och om man fick en jämnt nummer skulle man få klippa ett hål på hans overall (det var massa nummer på overallen).
Malin fick klippa ett hål på höften och jag fick självklart det bästa stället, rumpan!



Egentligen skulle man klippa ett relativt litet hål, som de andra på overallen. Men jag fick för mig att jävlas lite och klippte ett jääättestort hål, haha!



Malin är påväg att cutta upp hela härligheten.


Jag var förresten uppe hos farmor innan. Hon hade köpt ett jättefint tyg som ska bli ett band i midjan. Detta kommer nog bli bra!
Nej, dags att titta vidare på One Tree Hill.
Puss!

CRAZY NIGHT

Fy fan vad jag är bakis idag. Men det är det värt!

Igår då. Jag och Malin åkte in till Ellen vid 18 och gjorde iordning oss hos henne. Vid 20.30- tiden åkte vi till Eddies kompis Tomsson och förfestade. Det var riktigt kul där, vi shottade någon lakritssprit och dansade till massa go musik. Jag träffade Elin och Fredrik, mina gamla grannar och också min väns ex som jag hatar. Det var kul att träffa Fredrik och Elin, men den killen gör mig bara så arg...
Vid 23.30 drog vi till Centrum och dansade hela natten, jag och Malin hittade några killar som vi dansade med. Haha, riktigt härliga var dom.
Jag hade verkligen kul igår och kom inte i säng förrän 4 ungefär.



Kvällens outfit:
Jeansjacka och halsband från H&M
Vit tröja från Gina Tricot
Volangkjol från Rut m.fl




Detta var denna del av kvällen som var lugn och fin...



Sen började det spåra ur...





Ja, som sagt... Men kul hade vi!
Nu ska jag till farmor och ordna med balklänningen, hörs sen babes!

CENTRUM

Det blev visst utgång istället med Ellen, Malin och några killar.


Hörs imorgon!

VALBORG + GBG

God morgon!

Vaknade för någon timme sen och har precis ätit en välbehövlig frukost.

Tänkte ge er en liten update på vad jag gjorde på Valborg och igår!

I torsdags samlades jag, Malin, Malin, Jonna, Julia hos Hannah och förfestade lite. En mycket full alternativt hög man stod nedanför hennes balkong och skrek att han ville komma upp. Vi bad honom att dansa för oss och det gjorde han med händerna för ansiktet. Det var en mycket unik dans!
Vid 22 drog vi in till stan och körde den andra förfesten hos Emma för att sen gå vidare till Sliver vid 23.30 och mötas av hundratals människor. Vi försökte dansa, men man kunde knappt röra sig och några omogna killar puttade runt alla. Så ja, jag gav upp det efter 15 min. En kille spottade i mitt glas och det blev ett jävla liv! Annars var kvällen trevlig, jag träffade nya människor och var mycket full.

Igår vaknade jag i panik att Malin inte var där, hon skulle komma hem till mig lite senare under natten men när jag vaknade var hon inte där. Jag ringde till allt och alla, tankarna började flyga iväg om att det hade hänt något hemskt, men efter någon timme ringde hon och sa att hon var hemma. Ungjävel, fattar du hur orolig jag var?!
Ellen kom och hämtade mig vid 10 och vi hämtade Malin och Emma på stationen. Sen bar det iväg till Göteborg för shopping! Dagen var asnice förutom bakfyllan som vägrade släppa.
Jag hittade en del, men inte sådär jättemycket. En klänning, en kjol, en väska och lite smått och gott. Visar lite senare!

Jag ska alldeles strax åka upp till farmor för att fixa lite med balklänningen. Senare ikväll ska jag kanske träffa Emma eller ta ett glas vin på piren med några vänner!

Puss på er!


RSS 2.0
Test