L'EXPRESS

God morgon!

Jag vaknade upp pigg, ovanligt av mig för att vara en Söndag. Drack bara två drinkar igår, känner mig så duktig! ;)
Gårkvällen blev inte riktigt som vi tänkt oss. Det slutade med att vi åt på L'express istället och åkte sen vidare till Lavo. Paulina mådde inte så bra så hon och Kyron (hennes pojkvän) åkte hem.
Vi andra hängde på Lavo ett tag tills jag fick magkatarr och de andra ville också åka hem, de var helt slut efter fredagen. Man kan inte alltid vara på topp helt enkelt!

Nu ska jag möta upp Hannah på Barnes and Noble vid Union Square för att plugga. Har ett stort tal att skriva!


Jag just nu

BIRTHDAY DINNER

Nu sticker jag iväg till Bagatelle för middag och massa drinkar.

Ikväll ska vi fira Sara, Paulinas lillasysters kompis som är här på besök. Hon fyller 21 år, det är riktigt stort här i USA!
Efteråt ska vi till någon klubb i Meatpacking, är så jävla söndertaggad!!

Hoppas ni har en bra kväll, puss!




Ikväll har jag på mig min nya, fina topp från Brandy Melville!

BOOT CAMP

Sitter och kollar på Lyckan i L.A. Jag älskar Rebecca, hon verkar så himla genuin och rolig!

Idag har jag varit i skolan under morgonen. Efter det gick jag på ett pass på gymmet, nämligen Boot Camp. Alltså, jag skojar inte om jag säger att det var topp 3 av de jobbigaste workoutsen jag har haft. HEEEELT SJUKT!!
Det var den största man jag någonsin sett som höll i passet, han var minst två meter lång och två meter bred och stod och skällde på de som gav upp. Om man slutade mitt i en övning så skulle han sluta räkna tills man började igen så det blev ju mer repetitioner för alla.
Men jag älskar ju utmaningar, så jag älskade detta!! Lätt att jag ska tillbaka nästa vecka!

Annars idag har jag storhandlat mat (det ekade verkligen tomt i kylen) och tvättat. Jag har inte gjort det på säkert en månad, så det var verkligen dags!

Nu ska jag snart sova, ska upp och träna imorgon igen och sen ha kvällskurser! Vi hörs imorgon vänner!


Jag i Soho för ett par månader sedan

NEW YORK SPORTS CLUB

Jag kom hem från skolan för en liten stund sen.

Idag har jag haft min långa dag, lektioner mellan 14-21. Jag har varit otroligt seg idag och har haft huvudvärk till och från, tror jag har slarvat med att äta och dricka ordentligt!

Idag i skolan hade vi uppsatsskrivning på Engelskan. Vi fick ett ämne som vi skulle skriva en uppsats om under lektionen för att öva inför det stora provet i Maj. Jag vet inte vad som hände, men jag fick en total blackout. Det gick verkligen åt helvete, jag hade ingen röd tråd, ingen bra thesis statement (vet inte vad det heter på svenska) och ingen bra inledning. Som tur är kommer det inte påverka mitt betyg, men jag måste verkligen öva på att skriva uppsatser på tid. Jag vet att jag kan skriva riktigt bra uppsatser, men det är svårt att skriva under tidspress tycker jag!

Just det, idag har jag joinat ett gym! De hade en promotion om 30 dagar för 30 dollar på NYSC (New York Sports Club, så jag passade på att köpa det innan jag åker hem till Sverige. Så nu jävlar ska jag gymma 4 gånger per vecka!!


Jag just nu

HELGEN

Hej mina vänner!

Helgen försvann lika fort som den kom, den har verkligen rusat iväg denna gången. Men jag har hunnit med mycket kul ändå! I fredags åkte jag och Lindsey ner till Soho för att shoppa lite. Jag kom hem med en topp och en rosa sidenmorgonrock från Victoria's Secret. När jag kom hem och testade den såg den helt annorlunda ut än i butiken, den är verkligen chockrosa, haha! Jag får se om jag byter till en svart istället!
På kvällen åkte vi hem till Lindsey och köpte med oss thaimat hem och bara chillade.

Under lördagen åkte jag, Angelica och Makke ut till IKEA i New Jersey för att handla saker till lägenheten som jag och Angelica ska flytta till i höst! Vi kom hem med massor av köksredskap och lite badrumssaker. Möbler och sådär fixar vi när vi kommer tillbaka efter sommaren.
Haha, dagens blond moment gick verkligen till mig. Vi gick på IKEA i flera timmar och jag tänkte flera gånger "gud vad annorlunda det ser ut, de kanske har byggt om". Angelica frågade till och med mig om jag hade varit där innan och jag svarade "Men ja, det vet du väl, flera gånger!". Inte förrän vi kom till kassorna frågade jag Makke om de hade flyttat fyndhörnan. Han frågade:

"Men Josefine, vet du var vi är någonstans?"
"Ja, i Brooklyn!"
"Hahahahah, vi är i New Jersey Jossan!"

Så jag har alltså gått runt i flera timmar och trott att vi var i IKEA i Brooklyn när vi egentligen var i New Jersey. Haha!

På lördagskvällen gick jag och Hannah ut, vi hamnade till slut på Veranda. En riktigt bra kväll trots ett mindre bra avslut. Jag sov hos Hannah och vi spenderade hela dagen i sängen med godis och film eftersom det verkligen öste ner hela dagen.

Nu ska jag alldeles strax iväg till skolan, vi hörs sen!


Jag på en uteservering för några dagar sedan


BROOKLYN HEIGHTS

Jag kom precis hem efter en fin dag.

Idag har jag framfört mitt stora informative speech på min Speech-klass. Jag valde att prata om Nelson Mandela's liv. Det gick jättebra, så jag är väldigt glad!

Under eftermiddagen åkte jag ner till Brooklyn Heights för att möta upp Hannah vid hennes skola. Vi gick runt på Brooklyn Heights Promenade, drack öl på en bar och hamnade sen på en Brooklyn Heights Café och käkade mat och drack några glas vin. Efter en stund kom Hannahs två killkompisar och vi satt och pratade någon timme.

Nu under kvällen tog jag och Hannah en promenad över Brooklyn Bridge. Vi sprang runt och löjlade oss, sjöng, lyssnade på musik och bara njöt av ännu en fantastisk kväll i New York. Vi hade en riktigt fin kväll ikväll, jag och Hannah. Jag har sagt det innan och jag säger det igen; Jag är så löjligt kär i den här staden!


Fina Hannah på Brooklyn Heights Promenade



Manhattan och Brooklyn bridge by night

MAGKATARR

God kväll!

Jag kom precis hem från Lindsey. Har världens magkatarr så jag kan knappt sitta upp, men jag pallar inte sova än, då kommer jag bara vakna upp mitt i natten och inte kunna somna om.

Idag har jag varit i skolan. Det är faktiskt väldigt skönt att komma tillbaka till mina vanliga rutiner nu igen efter springbreak, det hände så SJUKT mycket saker under lovet så jag är bara glad att det är över!
Efter skolan åkte jag till Lindsey där vi solade på taket hela eftermiddagen. Hannah joinade oss efter ett par timmar men redan då började jag känna av min magkatarr. Jag fattar verkligen inte vad det beror på, så jävla irriterande!! Har så ont just nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen och det var likadant i lördags...

Jag och Lindsey skulle egentligen träna nu ikväll men det sket ju sig. Får hoppas att jag mår bättre imorgon så jag kan träna då!
Nu ska jag kolla på en film, sen sova. Vi hörs imorgon med lite roligare update!


I Central Park för ett par veckor sedan

I'LL BE ALRIGHT

Hej vänner,

Jag börjar sakta men säkert komma tillbaka. Det har varit en otroligt jobbig vecka med mycket självrannsakan. Men jag är stark och kommer klara det här som jag har gjort förut, men hjälp av mina fina vänner och familj.

Jag kom precis hem från en dag i West Village och Soho, satt i flera timmar i Washington Square Park och njöt av vädret, atmosfären, en cigg och en chailatte. Jag behövde verkligen en dag för mig själv då jag bara går runt och strosar runt och tänker! New York är verkligen den perfekta staden att göra det.

Hoppas ni mår bra så hörs vi snart igen!

image description
Washington Square Park




OCH SÅ KOM DEN DAGEN, DÅ ALLT KOM IFATT MIG

Mitt liv är fucked up just nu, allt är jobbigt. Att gå, prata, andas.

Jag kommer vara evigt tacksam för den dag jag och H hade igår och inatt. Hon räddade mig, och jag henne.

Vi hörs när jag kan andas igen.


GANSENVOORT HOTEL

Kom hem för en stund sen, har precis duschat och ska göra iordning mig för kvällen. För det blir all in!

Idag har jag varit ute i Williamsburg för att åka till Barc och gå ut med hundarna. Jag gick med två hundar, båda dom som jag och Lindsey gick med förra veckan, Prince och Mia. Båda är så underbara på sitt sätt och jag har verkligen fäst mig vid som. Men som det ser ut som kommer Mia bli adopterad imorgon, och det är ju såklart jättebra, men det känns ändå sorgligt att inte få träffa henne igen.

Efter promenaderna mötte jag upp Hannah, Lindsey och hennes bror Ludwig och hans vän David som är på besök i New York. Vi lunchade på Dos Caminos i Soho, drack mojitos och Coronas och åt mexikanska tacos. Jättegott! Vi satt där ett bra tag innan vi gick vidare till West Village och Meatpacking där vi först gick på Highline Park innan vi hamnade på Gansenvoort Hotel. Killarna beställde in två flaskor rosé och ni kan ju gissa hur det slutade...

Så nu sitter jag här, lite småpackad, och ska alldeles strax göra iordning mig inför en wild and crazy natt! Vi hörs imorgon!


Jag och Lindsey på Gansenvoort Hotel för någon timme sen

BUSINESS EXAM #2

Sitter och hetspluggar in i det sista nu innan Business-provet om 1,5 timme. Är nervös som vanligt, denna gången känns det inte lika bra som det gjorde på första provet, det är väldigt svåra termer den här gången.

Jag får helt enkelt göra mitt bästa och hoppas på ett A!


NO FUN

Hej på er!

Sitter just nu i skolan och pluggar. Ja, på en Söndag... Men jag är tyvärr tvungen, har en business exam och ska lämna in två uppsatser imorgon och ett stort tal på tisdag. Är helt slutkörd just nu, det har varit otroligt mycket de senaste veckorna. Men snart är det springbreak och då ska jag inte tänka på skolan alls!!

Igår var jag, Lindsey och Hannah ute en sväng. Vi förfestade lite hos Hannah först och dansade grekisk dans (fråga mig inte) innan vi drog och mötte upp ett gäng svenska killar på No Fun på Lower east side. Det var trevligt, men det blev en ganska tidig kväll för mig, var nog hemma innan 3 tror jag!

Idag ska jag bara plugga, sen ikväll ska jag bara köpa med mig mat hem och kolla på film. Är verkligen helt slut! Längtar verkligen till slutet av nästa vecka.


En trött jag just nu i biblioteket

RSS 2.0
Test