CROSSTRAINER

Nu är jag riktigt stolt över mig själv!

Jag gick till gymmet vid 10.30 för att gå på Steppasset som David vanligtvis har. Men idag var det någon annan skitdålig tjej så jag gick efter typ 10 min.
Så jag körde istället på crosstrainern i en timme! Jag tänkte först bara köra 30 min eftersom jag inte har tränat på typ 1,5 vecka men allt kändes så bra så jag körde 30 till. Det är himla skönt nu efteråt och jag är stooolt! :)

Imorse jobbade jag ett par timmar och sen gick jag som sagt till gymmet. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, jag ska nog ta det rätt lugnt och kanske åka upp till Central Park för att sola. Det är så jäkla fint väder här idag!

Igår var jag ledig hela dagen, det var Christina med så vi passade på att umgås. Vi shoppade i Soho (jag köpte världens finaste jacka, visar sen!) och åt sen middag på Vapiano. Lika trevligt som vanligt!


Jag och Christina i lördags

LÖRDAGEN

Vid 20 mötte jag upp alla tjejer på Dos Caminos för Angelicas födelsedagsmiddag.

Det var jättetrevlig där förutom en sak som fick alla oss att vilja stämma restaurangen.
Servitören kom och frågade om vi ville ha något att dricka. Alla sa vad de ville ha och han frågade efter våra leg. Inga problem, Angelica visade sitt körkort först och servitören kollade på det en stund och sa:

- Sorry, you have to have either an American id or a passport in order to buy alocohol.

SAY WHAAAAAT?!

Tydligen är det en lag i New York som säger att det inte funkar med att ha internationella körkort och leg, man måste ha antingen amerikanskt körkort eller sitt pass. Jag har bott här i snart ett år och har ALDRIG varit med om något liknande, det hade ingen av de andra tjejerna varit heller.
Kul att den restaurangen är den enda som följer den regeln, för jag har fan varit på massor av restauranger, barer och klubbar här!

Så det fick bli en nykter middag innan vi drog vidare till några svenska killars lägenhet för lite förfest. Vid 12 drog vi till Kiss n Fly, men efter ett tag blev jag, Christina och Vanessa uttråkade så vi åkte tillbaka till Henrietta Hudson. Där var det kul, men det var svårt att toppa fredagen! ;)


Angelica, jag och Lindsey under middagen


Lindsey och Nathalie


Födelsedagsbarnet!




KOMMENTARSSVAR

Från: Linnea
hej! hittade precis din blogg och har hunnit läsa rätt mycket :)

har någrafrågor för ja mailade faktiskt skandinavian institute precis ang. au pair.

1. är de möjligt å bli au pair i nyc även om man inte har körkort?
2. din kompis sara, åkte hon också via SI eller vilken förmedling tog hon och var hon nöjd?
3. i nyc verkar alla åka limmo som taxi, är det typ gratis pr eller vad kostar det?

kram!!

Svar: 1. Nej, det är inte möjligt att bli au pair i USA om du inte har körkort. Alla lagliga organisationer kräver att man har körkort oavsett var i landet du hamnar.

2. Sarah åkte genom Au Pair Care tror jag det heter, är inte helt säker, och hon är nöjd!

3. Haha, det är inte så att limos funkar som taxi, om man känner rätt människor så får man åka med ibland!

Från: Anna
Låter härligt med en fullspäckad helg :) Åker till Manhattan nästa vecka och stannar i 6 dar, och undrar om du som bor där har några tips? Typ restauranger, shopping, sevärdheter osv. Gärna vad man kan skippa att göra också. Skulle vara jättesnällt om du orkade ta dig tid :)

Svar: Jag har tänkt att göra en New York- guide snart, ska bara försöka sätta mig ner och skriva den när jag har tid!

Från: Madeleine
Hej! Jag har precis kommit till New York för att vara au pair hos en familj som bor på Manhattan, kanske du har lust att ses och ta en fika, visa mig runt eller så? Skicka gärna ett mail :) ha det toppen!

Svar: Självklart vill jag det! Jag mailar dig.






BROOKLYN BRIDGE

I lördags vaknade jag upp bakfull och jävlig, men lyckades till slut ta mig till Christina för att gå ner till Brooklyn Bridge.

Vägen dit var väl inte den roligaste, vi mådde så sjukt dåligt och gick igenom China Town. Och ni kan ju bara tänka er vilka dofter som kommer därifrån...

Väl där mötte vi upp Paulina, men Christina mådde så dåligt så hon bestämde sig för att åka hem.
Så jag och Paulina gick över bron och lunchade i Brooklyn efter typ en timmes letande efter en bra restaurang!

Det var iallafall jättemysigt, jag har ju aldrig gått över Brooklyn Bridge och kände att det är något jag måste göra innan jag åker hem.








FREDAGEN

NU ska jag berätta om fredagen, en av de galnaste kvällar i mitt liv!

Jag kom hem vid ca 15 efter att ha suttit på en buss i 4 timmar. Otroligt skönt att vara tillbaka i NYC, saknade min stad.

Vid 19 åkte jag hem till Christina där det blev några glas vin. Under kvällen hamnade vi på något sätt, oklart hur, på en lesbisk bar i Meatpacking district som heter Henrietta Hudson.
Jag hade fan the time of my life där, vi dansade på en strippstång, i en bur och med en jäkla massor av snygga tjejer! Jag trodde för någon minut att jag hade blivit gay, men tyvärr, I don´t swing that way... Skulle inte allt vara jäkligt mycket lättare då? Jag är fan trött på alla fucking idioter till killar!!

Vid 03 eller något drog vi vidare till Griffin där massor av drama utspelade sig, så jag och Christina drog vidare och sjöng "Twinkle, twinkle little star". Jag har det på film och förstår verkligen inte varför?

Vi var hemma vid 06 eller något. Jag och Christina har alltid så himla kul ihop, tycker verkligen om den tjejen!



Ett par tjejer och Christina i buren!


Vi och ett par jättesköna tjejer vi träffade




Hahaha, crazy stuff happens att lesbian bars!




JAG ÄR TILLBAKA EFTER HELGEN

Hej sötnosar!

Jag jobbar på här ute i huset, närmare bestämt 11 timmar per dag i en vecka... Jag åker tillbaka till NYC imorgon vid 11 och är framme vid 14.30. Då är jag ledig fram till måndag, så jäkla skönt! Men jag har en känsla av att jag kommer vara ännu tröttare efter helgen med de saker jag har planerat! ;)

Jag kommer börja blogga som vanligt efter helgen, kommer absolut inte ha tid innan måndag.

Nu ska jag kolla på Fångarna på fortet, fan vad kul att det är tillbaka, NOSTALGI!




CARNIVAL

Haaallå!

Sorry att jag inte har skrivit på ett par dagar, men jag har jobbat typ hela tiden.

Igårkväll åkte vi upp till huset och ska vara här tills på fredag, alltså en vecka... Jag är den enda som åker hem på fredag, resten av familjen kommer på söndag så jag får hela lägenheten för mig själv nästa helg, SÅ JÄVLA SKÖNT!!

Idag har det varit full rulle! På morgonen åkte vi som vanligt till den stora Farmers Market och köpte massa goda grönsaker, frukter, ostar och pajer. Nu har vi så vi klarar oss genom ett krig känns det som!

Efter marknaden blev det ett litet impulsbeslut att jag, min värdpappa, Lucas och Mala skulle bege oss till en stor "festival" ungefär en timme härifrån. Vi hade så himla kul, åkte massor av attraktioner, spelade spel och tittade på djuren som de hade där.

Nu kom vi precis tillbaka från att ha ätit på en jättegod restaurang en bit bort, Peekamoose heter den. Barnen har precis lagt sig och jag kan för första gången för dagen sätta mig ner och andas. Men det är kul när det händer saker hela tiden!

Nu ska jag titta på film, vi får se vad som finns på HBO on Demand!


TRANSPARENT



Transparent skjort från H&M, 13 $

PRINSAR OCH KÄNDISAR

Gårkvällen var precis vad jag behövde, galen och outförsägbar!

Jag mötte upp Paulina och hennes vän på Gansevort, en roof top bar i Meatpacking, vid 23. Där tog vi ett par glas vin, snackade med några tyskar och spanade in en sjukt snygg kille.

Vid 01.30-tiden begav vi oss till 1oak där jag även träffade Kavita, hennes syster Sunita, Daniel, Julian och alla andra! Skitkul att träffa dom, det var evigheter sen vi sågs känns det som.

Under kvällen hann jag med att bli introducerad för Marcus Schenkenberg. Och jag säger bara DAMN GIRL! Han var ju inte nådigt snygg trots att han är typ 40 (?). Vi pratade en stund och han tyckte det var kul att prata svenska med någon, haha.
Sen träffade jag också på Robin Thicke, en ganska känd sångare. Han stod där med sina livvakter men jag lyckades iallafall hälsa :)

Vid 04.30 bestämde sig hela gänget för att dra vidare på efterfest, så vi hoppade in i en limo och körde till 71:a och West End där vi åkte upp till en så jävla nice lägenhet. Alltså, det var helt sjukt! När jag var där fick jag reda på att snubben som bodde där är någon prins från Saudiarabien!! Ehm, okej... Hur fan lyckades jag komma dit liksom?

Jag delade sen en taxi hem med två tjejer och var hemma vid 06.30... SJUKT BRA KVÄLL MED ANDRA ORD!


Jag och bästa Paulina







Sunita, jag och Kavita i prinsens lägenhet, haha!


Kavita hittade en tidning hon gillade...






IN DESPERATE NEED OF FOOD

Okej.

Jag ska bara få i mig något att äta, ta en ipren och försöka vakna till liv. Sen ska jag berätta om min sjuka natt!

BILDER FRÅN IGÅR

God morgon!

Jag vaknade för någon timma sen, drömde en sån sjuk dröm och vaknade så JÄVLA förbannad att min puls var uppe i 220 kändes det som! Trots att det bara var en dröm kommer jag säkert gå runt hela dagen och vara småirriterad...


Igår mötte jag som sagt upp Christina och hennes vän, Betty, på 230 5th. Det är den bästa roof top baren jag har varit på, så sjukt mysigt och precis bredvid Empire State Building.

Vi drack ett par drinkar och satt och pratade i timmar. Jag och Christina har inte setts på typ en månad, så vi hade lite att ta igen om man säger så!


Betty och Christina


Jag med Empire State Building i bakgrunden



Top Lf
Shorts H&M
Skor Topshop

230 5TH

Nu ska jag bege mig iväg till 230 5th, en asbra rooftop bar här i närheten. Där ska jag möta upp Christina och hennes vän.

Vi hörs imorgon, puss!


KOMMENTARSSVAR

Postat av: Malin

Superfina ringar! Har en fråga till dig apropå ingenting, jag läste lite i din blogg och kom fram till våren förra året när du tog körkort. Det gick sjukt snabbt för dig verkligen, du började typ övningsköra i april och hade körkortet i juni. Och min fråga är: hur fan lyckades du med det? haha! hur många lektioner osv. behövde du ta & hur mycket övade du hemma?

lite konstig fråga kanske, men håller själv på att ta körkort eftersom jag också vill åka som au pair efter min student (ska början 3an nästa vecka) och undrar om jag kommer hinna.

 

Svar: Jag tog mitt körkort 1:a Juni och ja, det gick jäkligt snabbt från att jag körde halkbanan och gick den där kursen om alkohol och droger till att jag tog körkort.

 

Jag har övningskört till och från med min mamma sedan jag var 17 tror jag så jag har lärt mig nästan allting genom att köra med henne. Jag tog bara 2 körlektioner ett par veckor innan uppkörningen för att försäkra mig om att jag kunde allting och så. Mannen jag körde med sa att jag inte behövde mer lektioner och var klar för att köra upp, så jag köpte ett teoriprogram på internet som jag råpluggade en vecka, gjorde sedan teoriprovet och klarade det. En vecka efter körde jag upp och det gick galant!

 

Allt var förvånansvärt lätt och det var så skönt att ha körkortet klart. Men jag har en vilja av stål, så när jag väl har bestämt mig för någonting så gör jag det och det ska gå SNABBT!

 

Mitt tips är att bara bestämma sig för ett datum som du SKA ha körkortet i handen och öva så mycket som möjligt hemma med föräldrarna eller vem du nu övningskör med. Det är så onödigt att köpa typ 20 lektioner på körskola, det är ju skitdyrt! Jag tror jag betalade max 4-5000 för mitt körkort, jag känner andra som har lagt typ 20 000. Lite skillnad!

Och försök göra det innan Studenten närmar sig, det är för mycket plugg och fester som händer då!

 

 

 



NYTT I GARDEROBEN


Militärgrön skjorta, LF, 55 $ (ursprungspris: 138 $)




Tunika som är längre på baksidan, LF, 50 $ (ursprungspris: 128$) Älskar den!


Världens skönaste Tshirtar, Urban Outfitters, 2 för 24 $


Tjockare tröja, Necessary Clothing, 19 $


Klänning, Necessary Clothing, 22 $

STEP IT UP

Dagen började med jobb i ett par timmar. Nu är jag ledig fram till torsdag kväll innan vi åker till huset på fredag och stannar där en vecka!

Vid 10.30 var det dags för min vanliga tisdagsrutin, Step! Jag har sagt det innan och säger det igen, David är fan den bästa ledaren jag någonsin haft! Han är sjukt strikt, rolig och har asbra låtar. 5 av 5 toasters, helt klart!

Eftermiddagen har spenderats inne på min nya favvoaffär LF som ligger mellan 18:e och 19:e  st och 5 avenue. Det ligger även en i Soho på 149 Spring St. Vad jag köpte kommer upp i nästa inlägg...


PS.

Idag är det en månad till Pappa, Jonathan, Louice och Marica kommer till NYC!!


I CAN`T WAIT!!!


DAGENS OUTFIT + NYA SMYCKEN

Jag slutade precis jobba och ska nu kolla på lite Sex and the city- avsnitt.

Ikväll blir det alltså lugnt, ingen kunde ses ikväll så det blir att stanna hemma... Men imorgon ska jag träffa Christina och på onsdag blir det party BIG TIME med Paulina så jag klagar inte!

Idag har jag annars fixat lite viktiga ärenden och gått lite på stan. De har 60% rea i världens bästa affär just nu, men jag upptäckte det vid 17.30 och jag började jobba vid 18. Så imorgon är det jag som är där minuten efter jag slutar jobbet!





Tshirt Urban Outfitters
Kjol H&M
Skor Converse

Ringarna är nya från Forever 21, sjukt snygga om jag får säga det själv!


HUMIIIIIIID....

Hej!

Hur mår ni?

Nu är jag hemma från huset, vi var iofs hemma redan igårkväll men då var jag upptagen med att kolla på True Blood med värdföräldrarna!

Idag har jag jobbat lite under morgonen, sen vid 12-tiden begav jag mig till East River för en springrunda. Det fick bli ca 4-5 km idag. Det var bra jobbat för idag eftersom det är så jäkla kvavt här så jag höll på att dö... Men jag kämpade som vanligt och kände mig väldigt stolt efteråt!

Nu har jag precis käkat lite lunch, pratat med mamma och Jonte på Skype och ska nu bege mig ut för att fixa lite ärenden. Jag tänkte köpa en träningsklocka så man kan ha koll på puls, distans, tid osv. Är det någon som vet någon bra som inte kostar för mycket?

Vi hörs lite senare, PUSS!


VAPIANO

Här sitter jag med världens mensvärk och lite bakfylla. Livet är allt härligt ibland!

Gårkvällen var jättetrevlig! Jag mötte upp Paulina utanför Vapiano vid 20.30 där vi käkade middag, delade på en flaska vin och drack ett par drinkar. Jag blev lite onykter där på slutet, bartendern måste ha blandat riktigt starka drinkar! ;)

Jag var hemma någon gång vid 01 och kvällen avslutades med lite Sex and the city i vanlig ordning.









1000!!

Detta är mitt 1000:e inlägg!

Det är rätt sjukt egentligen, hur har jag lyckats skrapa ihop så många inlägg? Undrar hur mycket tid jag har spenderat att skriva dom...

Grattis till min lilla blogg iallafall, nu kör vi 1000 till tycker jag!!


SOHO IN MY HEART

God morgon!

Idag är jag ledig hela dagen så jag tog en sovmorgon fram till 10 (jag har blivit en kärring, I know).
Det blev ingen utgång igår eftersom mina värdföräldrar kom hem så sent från middagen de var på igårkväll.

Nu ska jag gå ner till Soho, mitt favoritområde på Manhattan, och strosa lite. Alla är upptagna, bortresta eller jobbar idag så det blir att umgås med me, myself and I idag, men jag är ganska kul att umgås med också!

Jag ska iallafall förbi Topshop och Steve Madden, jag vill hitta de perfekta bootsen!


Lilla jag för typ 2 minuter sen

Hoppas ni har en bra dag, det ska jag ha!

OMG PLEASE STOOOOP!

Hahahahaha, alltså ni bara måste kolla på det här klippet!! Det här är fan det roligaste på länge!



Om någon skulle göra såhär mot mig så skulle jag fan hata honom eller henne för evigt, haha!

MAGKATARR, IGEN?!

Gårkvällen med Juulia var jättetrevlig, vi åt middag på mitt favoritcafé The Grey Dog.
Efter middagen gick vi och kollade efter lite kläder på Forever 21. Fan vad jag har börjar ogilla den affären, man hittar ju inget och kvaliteten är kass!

Idag har jag hunnit med att träna under förmiddagen och shoppat under eftermiddagen. Idag kom jag hem med två tshirtar från Urban Outfitters och I.D minerals foundation. Min börjar nämligen ta slut!

Nu ska jag alldeles strax börja jobba och jag vill verkligen inte. På vägen hem så fick jag jätteont i magen, det gör fortfarande så jävla ont. Funderar på om det är kraftig mensvärk eller om det är magkatarren som börjar komma tillbaka. Det orkar jag fan inte med!!

Om jag mår bättre blir det utgång med Paulina ikväll! Jag har fan inte gått ut på evigheter känns det som så jag är jäkligt sugen!




DINNER WITH JUULIA

Nu har jag jobbat färdigt för dagen och ska alldeles strax bege mig till Union Square för en middag med Juulia.

Hoppas ni får en bra kväll, vi hörs imorgon!




DAGENS OUTFIT

Kom hem från gymmet för en stund sen, idag fick det bli ett Steppass. Mycket skönt!




Klänning Forever 21
Nitskärp Gina Tricot

Nu ska jag laga mat, sen skypa med min älskade syster. Ciao!

TOMMA KASSAR

Det blev ingen shopping idag, iallafall inga kläder eller skor.

Jag hann till Duane Read innan jag höll på att svettas ihjäl (note to self: ha INTE skjorta när det är 40 grader ute) för att köpa små saker som nagellack, vaxremsor, ansiktsrengöring m.m. Sen gick jag till H&M och lämnade tillbaka ett par shorts också. Jag hittade en jättefin glittrig klänning, men den fällde så mycket glitter så jag struntade i att köpa den.

Imorgon är planen att ge shoppingrunda another try och sen träffa Juulia för middag på Vapiano under kvällen.

Ikväll ska jag ta det jäkligt lugnt, är fortfarande trött efter helgen och magsjukan så det är nog lika bra.



Puss och godnatt!

TIME TO SPEND MONEY

Jag är hemma från huset, jag är frisk från magsjukan jag fick i helgen och jag har pengar på kontot som är redo att spenderas. Nu ska Josefine, aka Shopping addicted, ta en runda på stan!






Vi hörs lite senare!

URSÄKTER, URSÄKTER, URSÄKTER...

När man inte har något att göra på kvällen och när man egentligen måste plugga.

Vad ställer sig Josefine och gör då? Pluggar? Nej, självklart inte. Hon rensar hela sin garderob!

Alltså, ibland blir jag så trött på mig. Jag skjuter upp det här jävla pluggandet med andra helt onödiga saker som verkligen inte är akut. Men jag måste erkänna att det känns otroligt skönt att ha det gjort, jag slängde ganska mycket kläder och organiserade allting. Jag hittade massor av kläder som jag glömt bort, så det blir ju nästan som att jag shoppade nytt!

Men nu känns det ganska tomt i garderoben så snart är det dags för en ny shoppingrunda tycker jag! ;)

Nu ska jag försöka få iallafall en uppgift gjord. Imorgon kommer jag inte ha tid eftersom jag ska umgås med Paulina hela dagen, sen får jag göra resten när vi åker upp till huset i helgen.


Idag fyller min kära vän Sarah 22 år. GRATTIS vännen! Jag saknar dig så himla mycket, New York är inte detsamma utan dig...

NO PLACE IN THE WORLD THAT CAN COMPARE



K
om precis innanför dörren.

Eftermiddagen/kvällen har spenderats med Eduardo. Idag var det sista gången vi ses på ett bra tag... Det är alltid lika jobbigt att säga hejdå, man vet liksom inte om man kommer träffas igen eller inte. Jag känner mig bara mer och mer ensam ju mer människor som lämnar New York. Förjävlig känsla...

Men jag vet att vi kommer ses igen, det blir antagligen så att jag kommer och hälsar på honom i Mexico nästa år!

Efter vi skiljdes åt tog jag en promenad på en timme för att rensa tankarna. Det är lite mycket just nu och det bästa sättet för mig att rensa tankarna är att ta en promenad under kvällen och försvinna in bland folkmassan. Fy fan vad jag älskar den här staden. Mitt New York! <3


SISTA KVÄLLEN MED EDUARDO...

Igår kväll efter jobbet mötte jag upp Eduardo och hans bror Antonio vid Union Square.

Vi åt middag på ett nytt ställe vid Union Square, ett italienskt ställe som heter Vapiano. Det var lite annorlunda eftersom man fick beställa maten direkt till kockarna så lagade dom det mitt framför ögonen på en. Det var ganska coolt!

Det fanns allt ifrån pasta och pizza till ceasarsallad och panini. Riktigt gott!

Eduardo åker som sagt hem på Söndag och det är så jävla tråkigt... Buuu, alla vänner lämnar mig. Fan!
En sak som är lite roligt är att hans bror Antonio är den nya au pairen i Eduardos värdfamilj, haha.

Efter maten satt vi i baren ett par timmar och drack ett par glas vin och öl och klockan hann bli 1 innan jag var hemma. Men det var sista kvällen med Eduardo. Vi ska ses en stund idag och säga hejdå, sen drar jag iväg på onsdag eftermiddag!


Jag och Eduardo för några månader sedan

GÅRDAGENS OUTFIT

Mitt internet har lagt av till och från det senaste dygnet men nu verkar det fungera igen så jag kan ladda upp bilderna från igår!





Klänning och skärp från H&M
Skor från Scorett
Örhängen från Topshop

LISTA

Du heter: Josefine

Smeknamn: Jossan, Jo (man säger det på engelska, annars låter det aslamt), Kischi, JossyKossy, Kischihora (haha, internt skämt!)

Låt som när du är ledsen sörjer till? Det beror på vad det är jag sörjer. Men en låt som ligger mig väldigt nära hjärtat är Aerosmith - I dont wanna miss a thing

Beroende av:
Socker och bekräftelse

Vad tror folk om dig? De som inte känner mig så väl skulle nog säga att jag är en partytjej med en vilja av stål!

Stämmer det? Ja, men det är så mycket mer som finns bara man lär känna mig

Vad får du oftast komplimanger för? Mina ögon och mitt leende

Hur imponerar man på dig? Att man är sig själv till 100% hela tiden, oavsett vart man är eller vem man är med. Det är så jävla coolt och det är något som jag själv strävar efter

Brukar du skratta för dig själv?
Haha, ja! Men ibland kan jag komma på mig själv att skratta så jag gråter och då tycker jag det är så jävla patetiskt att sitta där själv och gapflabba. Haha, någon som känner igen sig?

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Yes, we can do it tomorrow..." Haha, det lät väldigt snuskigt!

Har du haft sex idag: Icke sa Nicke!

Hur svarar du i mobilen: "Hello", "Hallå" eller "Ja, det är Josefine"

Vem ringde du senast?: Min värdmamma

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Att hon hade blandat ihop playdaten som Lucas egentligen ska ha imorgon men som vi trodde var idag. Jag och Lucas åkte till Upper east side och väntade där i en timma, haha!

Antal timmar sömn inatt: Typ 6,5 skulle jag tro

Sov du ensam: Yes

Brukar du komma i tid: Jag gjorde det jämt innan, men sedan jag flyttade hit till New York har jag blivit något av en tidsoptimist!

Hur känner du dig nu: Mätt efter min goda falafelsallad. Och lite ensam.

Vanligaste färg på dina kläder: Vitt, svart och rött

Vad tycker du om fötter: Har ingen speciell åsikt om dom. De är bra att gå med!

Vad saknar du: Mycket. Min familj, mina vänner, min katt, Sverige, lösgodis, risi frutti, sojakorv, honom....

Hade du en bra kväll igår: Jodå, väldigt lugnt med sushiätande och True Blood-tittande. Fy fan vad spännande det är nu!

Favorit dryck på morgonen: Iskallt vatten eller äppeljuice

När brukar du oftast gå och lägga dig: Oftast mellan 23-01 på vardagar

Är du blyg?: Jag tror inte folk uppfattar mig som blyg, men ibland kan jag känna mig det.

Sysslar du med någon idrott: Tyvärr inte längre... Saknar den gemenskapen man hade när jag spelade fotboll och red på ridskola!

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej, jag tror folk förväxlar det med lust.

Har du spytt offentligt: Haha, ja.

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Ha sex såklart!

Är du nöjd med ditt liv: Ibland extremt nöjd där jag kan tänka "hur fan kunde jag få ett så bra liv?" och ibland extremt missnöjd.

Är du bortskämd: Gud nej. Mina föräldrar uppfostrade mig bättre än så! Jag gillar egentligen mer att köpa egna saker, det känns så jävla bra att veta att man har jobbat så hårt för att få unna sig någonting.

Vad gör du i morgon: Imorgon ska jag jobba lite, plugga och sen på kvällen ska jag äta middag med Eduardo och hans bror!

Vad är det värsta du vet?: Falska människor och ensamhet.

Har du bra vänner och äkta vänskap?: Ja. Även fast vi har tappat kontakten lite när jag har varit här så vet jag att de alltid kommer finnas kvar.

Vad är det finaste du fått?: En sak som jag speciellt kommer ihåg var ett brev jag fick av Emma innan jag flyttade till Sydafrika. Jag vet inte varför, men det betyder så sjukt mycket för mig. Kommer du ihåg det Emma?

En speciell dag du minns: Dagen då jag och mitt ex gjorde slut. Det gjorde så ont och jag kommer ihåg när jag ringde och väckte mamma i panikgråt. Vi pratade i flera timmar och hon hjälpte mig att förstå att det var det bästa beslutet att ta. Men fan vad ont det gjorde.

Du samlar på: Skor!

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Min syster eller Malin.

När grät du senast: För någon vecka sedan när jag kände mig otroligt ensam och minst i världen.

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Spara hur tråkigt det än låter och flytta till New York!

Vill du gifta dig: Ja! Men då ska det kännas 100% rätt. Jag vet hur jobbigt skilsmässa är för barn, man ska inte ta giftermål för lätt...

Vill du ha barn: Ja. Helst två eller tre!

Är du musikalisk?: Haha, nooooo! Men det är något som jag verkligen skulle vilja vara!

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten med is

Bor dina föräldrar tillsammans: Nej, det var längesen! Typ 12 år sen?

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja, och så vaknar jag alltid upp med världens huvudvärk dagen efter. Som om det inte är nog med gråtandet?

Biter du på naglarna: Nej, fy fan!

THE ATTACK OF THE BEAR

I´m aaaaalive, I promise!

Vi är nu uppe i huset och har varit det sen fredags eftermiddag. Idag har vi åkt till den stora Farmers Market och köpt massa gott, lekt i poolen och chillat.

Nu ikväll sprang jag typ 4 km, riktigt skönt! Men det jobbiga är att jag jämt inbillar mig att det ska komma en björn och attackera mig. Det var nämligen en björn här vid huset när vi inte var här och rotade (läs: öppnade alla påsar över hela gräsmattan, inklusive Malas äckliga blöjor!!) för ett par veckor sen, så då måste den ju bo här någonstans.

Jag tänker fan inte träffa på en till björn, det räcker med en gång! För er som inte vet så träffade jag och Foxie på en björn när vi var ute och sprang i skogen i Mullsjö för ett par år sedan, jag har nog aldrig sprungit så snabbt i hela mitt liv kan jag säga!

Nu ska jag kolla lite på tv och sen sova, är sjukt trött. En sak som är bra är att den kursen som jag läser avslutas den 8:e. Jag trodde den sista dagen att lämna in alla uppgifter var på måndag. SCORE!


Jag är alldeles för ful just nu för några kort, så jag bjuder på ett annat då jag ser lite bättre ut iallafall!


RSS 2.0
Test