HELGEN

Heeeello!

Nu är snart denna helg över, dagarna går fort!

I fredags jobbade jag fram till 18, sen bestämde jag mig för att åka till Astrid med Sarah. Vi lagade tacos, drack lite vin och lite senare kom det lite andra svenskar.
Vid 23.30 skulle alla dra vidare till Juliett, men jag mådde inte så bra så jag åkte hem och sov. Väldigt skönt faktiskt!

I lördags jobbade jag hela dagen. Jag och Lucas spenderade hela eftermiddagen i parken med att bygga en asstor igloo. Den blev hur bra som helst, vi är jävligt stolta ska jag säga er, haha! Jag gjorde också en snölykta, har inte gjort det på år och dagar så jag kände att det var dags nu. Vi tände ett ljus i den och det blev så fint så.

Under kvällen kom Sarah hit en sväng, vi tjatade ett tag men hon var så himla trött efter gårkvällen så hon drog hem rätt tidigt.

Så det har varit en lugn helg, men det behövde jag känner jag. Jag har fortfarande ont runt hjärtat, så jag ska gå till läkaren imorgon och kolla upp det. Det är lika bra!



Min outfit i fredags


Min och Lucas coola igloo!


Min fina snölykta!


FRIDAY

Hej! Jag satt och skrev ett jättelångt inlägg om Sverigebesöket igår, men sen hängde sig datorn när jag skulle ladda upp bilder, så jag struntade i det. Men det kommer snart!

Idag har jag jobbat hela dagen. Jag och Lucas har spenderat mestadels av dagen hos Christina och pojkarna hon tar hand om. Vi hade det jättetrevligt, jag kommer verkligen bra överens med Christina!

Ikväll vet jag inte vad som händer. Antingen ska jag umgås med Sarah och Astrid, vi ska antingen gå ut eller laga mat. Eller så hänger jag på Christina och gänget, de skulle till något cocktailparty som låter jättekul! Vi får se helt enkelt.

Jag mår lite bättre idag, jag har fortfarande ont runt hjärtat och ska gå till läkaren på måndag. Men jag pratade en bra stund med min syster igår. Det blev mycket tårar, men det var så jävla skönt att få ur sig allting. Seriöst, jag vet inte hur jag skulle klara mig utan Emelie. Det finns inte en enda person på denna jord som jag älskar lika mycket som henne. Världens bästa människa och syster!

Nu ska jag bada barnen. Vi hörs imorgon! Puss

TRÅKIG TORSDAG

God morgon!

Nu tror jag det ska funka att skriva normalt igen, jag frågade blogg.se och de sa att om man laddade ner Firefox och använder det ska det funka. Så nu jäklar måste det funka!

Igår tog jag det väldigt lugnt. Jag har fortfarande ont vid hjärtat, men idag är det dock lite bättre. Funderar på om jag ska till läkaren eller inte och kolla. Jag sökte runt lite på nätet igår, och jag tror jag vet vad det är/var. Någon form av panikångest. Det var mycket symtom som stämde in. Men jag funderar ändå på att kolla med läkaren om det är någonting eftersom jag har haft ont i tre dagar nu.

Men jag tog iallafall en fika med Linda på Barnes & Noble på Fifht Avenue. Vi satt och snackade i några timmar om allt och ingenting, himla trevligt!

Idag ska jag ha en tvätt-och städdag. Tråkigt som fan, men jag behöver ändå ta det lugnt, det ser för jävligt ut i mitt rum och min tvättkorg är överfull.

Senare ska ni få se lite bilder och berättelser från Sverigeresan, jag känner att det är dags nu! ;)


HELP!

Är det någon som vet hur man ordnar så texten inte sitter ihop i inläggen, så att det blir mellanrum mellan styckena?

Jag har redan testat med att ändra redigerare och det funkar inte. Det är så himla irriterande...

Det var samma problem när jag bloggade med mina värdföräldrars gamla Mac också. Puss!

INSOMNIA

God morgon!
Jag har knappt kunnat sova inatt på grund av mitt hjärta. Det slog jättefort hela natten och jag kände mig stressad och nervös hela tiden och kunde inte slappna av. Dessutom kändes det som att jag inte kunde ta ordentliga andetag. Panikångest kanske? Jag vet inte. Men det är inte kul... Idag är det inte bättre, det känns jätteobehagligt.
Under morgonen har jag jobbat en timme. Under dagen ska jag förhoppningsvis träffa Linda en sväng för en lunch eller fika. Sen har jag inga speciella planer. Jag vill egentligen träna, men det kanske inte är så bra när jag inte mår så bra.
Jag börjar fundera på varför jag har börjat må som jag gör. Jag vet inte om det kanske beror på att jag saknar alla där hemma extra mycket eftersom jag nyss var där. För det är en helt annan känsla att vara hemma och att bo hos några andra. Jag kan inte vara mig själv här på samma sätt som jag kan hemma i Sverige.
Om jag fortsätter må såhär vet jag faktiskt inte vad jag kommer göra. Jag kanske åker hem tidigare? Just nu känns det som att jag inte har så mycket mer att ge, ingenting känns roligt länge. Det händer liksom samma saker hela tiden. Men jag ska ge det någon vecka iallafall och försöka komma på vad jag egentligen vill. Det kanske bara är en ledsam tid nu när jag precis har kommit tillbaka från Sverige.
Hoppas ni får en fin dag! Puss

MACBOOK

Heeeej vänner!

Jag lever, jag lovar. Jag har inte skrivit på ett bra tag men det har ju berott på att jag knappt suttit vid datorn i Sverige och att min dator här i USA har lagt av helt.
Men nu blir det ändring på det kan jag lova er. Jag har nämligen gått och köpt en Macbook! För typ 3 timmar sen blev skönheten min. Jag har bara pillat lite på den någon timme, men jag är redan otroligt imponerad! Jag längtar tills jag lägger in lite bilder och får testa på att redigera och sånt där. MYCKET KUL! :)
Sa jag att jag är glad?! Jag är så himla glad över det här, jag har velat ha en Macbook hur länge somhelst!!
Jag skriver om Sverigebesöket i nästa inlägg, nu ska jag berätta om denna veckan.
Igår var jag otroligt trött efter den långa resan hem. Jag jobbade 8-9 och 14.30-20 och jag var heeelt slut vid typ 18. Eftersom tidsskillnaden är så stor så var jag självklart jäkligt trött på kvällen här, men det är bara att stå ut så man kan komma in i rätt dygnsrytm igen.
Idag har jag haft min lediga dag. Jag vaknade relativt tidigt och kände direkt när jag vaknade att det gjorde ont vid hjärtat. Jag tänkte att det bara är som jag brukar ha, det känns som typ träningsvärk. Men det har hållt i sig hela dagen och så kommer hypokondriker-Josefine fram... Jag ignorerade det ett tag och gick på ett steppass och det skulle jag inte ha gjort. Jag blev hur trött som helst efter bara någon kvart, skitjobbigt. Jag hatar när speciellt hjärtat gör ont, det är så himla obehagligt... Jag börjar tänka på att jag kommer ramla ihop och dö och ingen kommer hitta mig i mitt rum förrän dagen efter eller något. Jag vet att jag är löjlig, men jag får seriöst dödsångest. Speciellt när jag inte är hemma med mina nära och kära.
Men jag ska ta det lugnt resten av kvällen och hoppas att det blir bättre imorgon.
Nu ska jag sluta vara negativ, jag ska ju vara glad över min nya dator!
Jag hoppas alla mår bra iallafall, jag lovar att uppdateringen kommer bli bättre nu när jag har en fungerande dator, haha!
Puss på er!


MYSIGA DAGAR

God morgon!

 

Jag är så jäkla trött just nu, har inte sovit många timmar inatt pga tidsskillnaden. Jag tror inte heller ni skulle kunna sova om man lägger sig vid 17.30 (trots att klockan var 23.30 i Sverige). Jag låg och stirrade i taket i säkert 4 timmar, sen var jag tvungen att gå upp vid 07.30 för att skjutsa mamma till jobbet eftersom jag ska låna bilen idag.

 

Igår var en jättemysig dag! Jag sov till 11 och hängde med min kära syster i ett par timmar. Vid 13.40 åkte jag in till Jkpg och mötte upp Malin och Ellen på Georges. Gud vad underbart det var att se dom! Mina älsklingar.
Vi satt och pratade i ett par timmar tills mamma kom och hämtade mig. Vi gjorde lite ärenden på stan och åkte sen till min favoritrestaurang här i Jkpg, Taste of Beirut, en libanesisk restaurang. Vi tog med oss lite mat hem och spenderade kvällen hemma och bara pratade. Mycket mysigt!

Idag ska jag möta upp Malin, Hannah och Ellen på Georges för en lunch. Vid halv 4 ska jag hämta upp mamma på jobbet och vi ska hem och laga mat. Vid 16.30 kommer mormor, morfar, Emelie och Jonte på middag.
Sen senare ikväll ska jag hem till Ellen där jag, Ellen, Malin, Hannah och Emma ska dricka lite vin och sen blir det utgång. En riktigt rolig dag och kväll står alltså på schemat!

Nu ska jag duscha och göra iordning mig. Puss!


EL SWEDO

SUUURPRISE!

Jag befinner mig just nu i Sverige (!!). Det blev ett snabbt beslut i tordags om att jag skulle hem på besök en vecka eftersom min värdfamilj åkte iväg på deras skidsemester senare så jag kunde vara ledig måndag till söndag.

Jag kom hem för typ en halvtimme sen och det känns verkligen jättebra! Och konstigt. Det är så jävla tyst, haha! Jag är ju van vid New York där det ALDRIG är tyst.

Hittills har jag träffat pappsen, Jonte, Emelie, Gibson och Foxie! Mina äääälsklingar! Jag ringde och överraskade Malin innan, gud vad skönt det var att höra hennes röst.

Flyget hit gick väl bra, det var ingen turbulens och så. Men när jag skulle kliva på planet på JKF till Amsterdam fick jag en panikångest och klarade verkligen inte att gå in på planet. Efter att ha pratat med mamma en stund kändes det bättre och jag klarade till sist att gå in. Men det var riktigt läskigt!

Jag ska vara här till Söndag, så ungefär en vecka. Det kommer inte bli alls mycket uppdatering eftersom jag vill spendera så mycket tid med familjen och vännerna!

Ha det så bra, det ska jag ha! :)
Många kramar från Sverige!

OOOOUPS...

Angående mitt inlägg "I blame it on the alocohol":

 

Paps
... tänk på att The Paps ser dig!!

Love U!





Haha, sorry paps!


Nu ska jag möta upp Linda, en ny au pair här på Manhattan, för en fika vid Union Square. Later!


BREAD

Heeeeello!

 

Sorry för dålig uppdatering, men jag blev så sur när min dator dog precis när jag skrev ett långt inlägg så jag struntade i det i ett par dagar.

 

Men jag lever, jag lovar!

Först tänkte jag bara berätta lite kort om lördagen. Den spenderades först i en lägenhet uptown med Angelica. Vi drack lite öl och sådär. Vid 23-tiden tog vi en taxi till Trump. Det var faktiskt trevligt där! Vi träffade på världens goaste (och fullaste?) gubbe som sa massa roliga saker. Han snackade hela tiden om att alla borde leva efter mottot "peace, love and understaaaaaaaanding". Haha! Sen sa han att han kunde se gud genom mina ögon, men då började vi genast fundera på vad han egentligen gick på.

Jag blev kanonfull, men kände det inte så mycket förrän jag kom hem och skulle ta av sminket och sova. Helvete vilken jäkla helikopterfylla, jag kunde knappt inte sova på hela natten, haha! Och jag skulel jobba 9 dagen efter, kuuuul... Men Superwoman som jag är så klarade jag mig igenom dagen ännu en gång. I'm the woman!

Annars då? Igår jobbade jag hela dagen. Jag och Lucas åkte upp till hans tvillingvänner på upper east side. Det var kul, de hade en jättetrevlig nanny! Men daaamn, de lägenheterna där uppe på Park Avenue är inte att leka med!

Idag jobbade jag mellan 8 - 11 på morgonen. Sen gick jag till gymmet för första gången på över en vecka (jag är ju varit sjuk). Där körde jag först lite styrketräning, mest ben. Så nu är mina ben slutkörda! När jag gjorde en övning såg jag en tjej cykla och hade en tv framför sig. Jag trodde bara det var vanlig tv först som finns på typ alla maskiner, men när jag kollade närmre så såg jag att det var som ett cykel tv-spel. Det är som en tävling och man ska cykla fort som fan. Jag bestämde mig för att testa och jäklar vad kul det var! Jag cyklade i 40 min men det kändes som 10. Askul ju! Min nya favorit på gymmet, helt klart.

Vid 13 kom Elin förbi mig och vi gick till Spring Street till ett ställe som heter Bread för att käka lunch. Det var jättekul att se henne, det var ett bra tag sen! Maten var hur god som helst, dit ska jag verkligen gå tillbaka.
Efter lunchen strosade vi runt lite och hittade ett litet drop in bakeri som hette någonting på Melissa tror jag. Dom hade minicupcakes, så vi köpte tre var och satte oss på Starbucks med varsin latte också.
Sen fick jag ett sug efter att gå till Applestore för att kolla på datorer. Men det skulle vi inte gjort, jag är så jäkla sugen på att köpa både en Mac och en iPhone!! Ååååh, geeee mig.


Nu ska jag sluta tjata om min dag, hur har er dag varit? Bra hoppas jag!

Vi hörs imorgon, nu ska jag käka yoghurt och banan. Puss!
(Jag ska bli bättre med bilder, jag lovar)


I BLAME IT ON THE ALCOHOL

Jag är baaaaaaaaaaaakis...

 

Jag återkommer när jag är människa igen. Hujeda mig.


THE SMALLEST THINGS...

Jag saknar att...

 

-  ligga i soffan med Emelie och bråka om vem som tar mest plats.

 

- prata med Malin i timmar över telefon om absolut ingenting. Seriöst, ibland kunde det vara tyst i 30 sek som sedan följs av att jag gör ett fisljud.

 

- reta Gibson genom att nypa han i rumpan medan han går. Och att härma hans mjauljud.


- håna pappa för att han tycker att hans lama skämt är aproliga.

- springa en mil i skogen med Foxie, även fast hon rymmer ibland.

- hämta Malin med Blueboy under sommaren, åka ut till Branten och äta Tom&Jerry-kex, kedjeröka och prata om livets bekymmer.

- prata om framtidsdrömmar med Johanna, hon och jag är bäst på att brainstorma.

- sitta ute på en balkong under sommaren med mina favoriter, ta en cigg och bara vara.

- åka och storhandla på Ljungqvist med pappa på söndagar.

- min och mammas Desperate Housewives-kvällar efter jobbet.



Nu ska jag sluta sakna, för jag vet att det kommer finnas kvar när jag kommer hem. Men visst är det löjligt hur man kan börja sakna saker som man inte ens tyckte var så rolig när man gjorde dom? När man bor långt borta börjar man uppskatta de små sakerna. Jag älskar min familj och mina vänner, vad skulle jag göra utan er? Vem skulle jag vara?

Ni gör mig till en bättre människa, ni är kvar trots mina aggressionsutbrott, trots att jag stänger in mig i mig själv ibland. Varför ni är kvar vet jag inte, men jag älskar er så mycket för det. Tack för att ni finns!




I HEART NY

Det blev inget möte med Eduardo.

 

Istället tog jag en långpromenad. Så jäkla skönt efter att ha varit isolerad i rummet i två dagar. Och de som känner mig vet att jag blir uttråkad VÄLDIGT lätt, jag blev seriöst deprimerad. Haha!

 

Det har varit en underbar dag här i New York, det kändes som en vårdag! Solen sken och himlen var klarblå, jag ångrade verkligen att jag inte tog med mig solbrillorna. Jag vet typ inte vart jag gick, bara strosade runt i området och tänkte en massa med hög musik spelandes på ipoden. En sak jag älskar med New York är att man kan vara anonym på ett sätt som man inte kan vara i mindre städer. Här blir jag inte igenkänd och om jag vill sjunga högt så kan jag göra det utan att någon vet vem jag är. Om jag skulle göra det hemma i Jkpg eller Mullsjö skulle alla börja prata om mig och säga att jag har gått och blivit psykiskt störd eller nått. haha!

Men ni fattar vad jag menar, det är otroligt skönt att inte varannan kotte vet vem jag är och vilka jag har legat med typ.

Och jag vet inte om jag har sagt det, men jag är kär. På riktigt. Han börjar på New och slutar på York. Jag vill aldrig lämna dig, min fina New York. Fattar ni hur underbar den här staden är? Nej, trodde inte det. Här vill jag bo och skaffa familj, helt seriöst. Jag vet inte om jag kommer klara att flytta tillbaka till lilla Jönköping.


Jag vet inte vad jag vill ha sagt med det här inlägget mer än att jag älskar New York! :)
Puss på er, nu ska jag jobba ett par timmar.



Älskade Fifth Avenue


JAG ÄR PÅ G

God morgon!

 

Klockan är bara 11.30 och jag har redan hunnit med att jobba i två timmar, lagat god frukost, grundstädat hela mitt rum och tvättat. DET NI! Det är inte illa för lilla Josefine som fortfarande är sjuk.

 

Men idag mår jag dock mycket bättre, så jag ska nog hitta på nått kul idag! Fast Sarah är jättesjuk stackarn, så hon måste ligga hemma och vila. Ska nog kolla med Eduardo var han håller hus. Det var längesen vi sågs, typ en vecka sen!

Förresten, fy fan vad dåliga ni har blivit på att kommentera! Har ni gått i ide eller? Inte ett enda "stackars dig för att du är sjuk". Skärpning ungjävlar! ;) Haha, näärråå, men det är ju alltid kul att få kommentarer, man blir ju lite mer sugen på att blogga då!


Nu ska jag göra iordning mig och sen ringa Eduardo. Puss


Jag och Eduardo för någon vecka sen!


STALKER?

Haaaallå!

 

Idag mår jag bättre, men är fortfarande ganska sjuk. Dock tror jag febern är borta, så det är ju skönt!

 

Dagen har också varit lugn, snart springer jag naken genom Central Park för att jag är så uttråkad, haha!

Men jag kom ut en sväng iallafall och tog en promenad i typ 20 min. Det var mycket skönt även fast huvudet höll på att sprängas. Jag fick med mig hem lite cashewnötter som jag just nu sitter och knaprar på.

Hahahaha, jag har glömt att berätta en sak för er kom jag på nu.

Förra veckan var jag inne på Whole Foods (en mataffär) och skulle köpa quorn.
Där stod jag helt oskyldig vid frysdisken när en kille i 25-års åldern kom fram till mig.

- Oh my god, I just have to tell you that you are the cutest girl I have seen in a long time!
- Haha, thank you!, säger jag och försöker så smidigt som möjligt gå därifrån.
- Arent you gonna say that I'm cute too?
- Ehm, yeah. Ehhhh, well. I like your jacket! (han var skiiiitful)
- Oh, thank you! So, do you wanna take a coffee or something this afternoon?
- Sorry, have to work. (jag ljög, jag var ledig hela dagen)
- Ok... But can I have your number?
- I don't think so, sorry, säger jag och försöker än en gång gå iväg.

Men den jäveln följer efter mig i affären och jag säger gång på gång nej. När han frågar efter trettioelfte gången gav jag upp och gav han mitt nummer. Fast det var ju inte mitt nummer, någon annan kommer få en stalker, haha!

Sånt här händer inte i Sverige kan jag säga er, jävla pushiga New York-bor! :D


Nu ska jag käka lite mer nötter och måla naglarna. Later!



I´M GOING CRAZY!

Hej vänner!

 

Här ligger jag i min säng och tycker jättesynd om mig själv. Jag har gått och blivit sjuk! Och inte lite heller.

Jag började känna mig halvkrasslig i lördags, men då kunde jag iallfall göra någonting. Igårkväll började jag må skit och idag när jag vaknade hade jag hög feber, tappat rösten och en helvetes huvudvärk.

 

Och förresten, vem fan kan tycka om att bara ligga hemma en hel dag? Jag vaknade vid 10 och när jag hade legat i sängen i 3 timmar var jag så uttråkad att jag höll på att skita i att jag var assjuk och gå till gymmet eller nått. Men så extrem tänkte jag inte vara, så jag tog istället på mig min varmaste jacka, vantar och halsduk och begav mig till affären och köpte vindruvor och glass. Okej, det tar 1 minut att gå dit, men ändå, JAG VAR UTOMHUS! Lyckan var total.

Men iofs när jag kom hem mådde jag ännu sämre så det kanske inte var någon bra idé att gå ut trots allt...

Min intressanta dag har iallafall bestått av The bad girls club, Gilmore Girls, Sex and the city, Celebrity Rehab och The Tyra show. KUL VA?


Fan, snart blir jag deprimerad. Nu ska jag äta glass. Because I'm worth it!





P.s. Nu vill jag vara hemma, endast för att jag är sjuk. Min soffa där hemma är världens bästa sjuksoffa!


WHAT HAPPENS IN VEGAS

Hej vänner och ovänner!

 

Jag skulle egentligen gå på bio nu, men det känns som att jag har feber så jag valde att stanna hemma istället. Lika bra att ta det lugnt tills jag är frisk!

 

I lördags jobbade jag hela dagen. Det var jääääättekallt här i NY så vi höll oss inne och lekte istället.

Under kvällen mådde jag verkligen piss så jag beställde lite indisk mat och tittade på Sex and the city.

 

Idag har jag jobbat hela dagen också. Under förmiddagen åkte vi upp till Kajsa och dom (Sarahs värdföräldrar) för brunch. Det var jättetrevligt och maten var gudomlig. Brunch är verkligen den godaste måltiden för då får man lov att äta pannkakor också! ;)

Just nu kollar jag på What happens in Vegas tror jag den heter med Cameron Diaz och Ashton Kutcher. Den är lite lam och jag fattar redan nu vad som kommer hända, men det är väl så alla romantiska komedier är!

 

Hoppas ni har haft en bra helg, jag saknar er alla så himla mycket!

 


Moi i fredags


RSS 2.0
Test