JOSSAN THE BIFF

Det blev ingen springrunda, utan Emelie övertalade mig att följa med till gymmet. Jag har inte varit där på ett bra tag.
Men jag tror fan det är något konstigt med det gymmet alltså, förra gången jag var där fick jag världens mensvärk och trodde jag skulle dö, på riktigt. Idag blev jag skityr och mådde illa. Konstigt!

Nej, det är en ny dag imorgon också och innan jag går och lägger mig måste jag ta en dusch.
Hörs imorgon mina vänner!
Eller nej, det gör vi nog inte alls. Det är ju studentfest på Sliver imorgon och jag kommer nog inte hinna blogga.
Men vi hörs när vi hörs, puss.



2 veckor kvar nu brudar!!

YOU THINK YOU`RE HOT, I THINK YOU`RE NOT



Fan vilken dag!
Vi hade prov om militären i världen eller något och har ingen aning om hur det gick. Allt från IG till VG. Jag har fan pluggat som en gnu till det här provet, men det satte sig bara inte i skallen. Det beror nog på att jag inte har något som helst intresse av den skiten!

Vi slutade egentligen efter provet vid 12, men jag och Johanna har blivit tillfrågade om att berätta om vårat projektarbete inför 2:orna. Så vi fick vänta till 14.30 för att göra det, så jag och Johanna passade på att gå på stan och luncha på Wayne´s. Jag fick med mig hem parfymen Escada Oceans lounge. ÄLSKAR DEN! Den kommer användas flitigt i sommar.

Jag ska alldeles strax ut på en springrunda med Foxie, jag har inte tränat på en vecka ungefär och jag mår verkligen dåligt av det. Hela min kropp är så sönderstressad just nu och jag känner av det fysiskt. Jag måste börja äta ordentligt, nu de senaste månaderna kan jag hoppa över både frukost och lunch och äta lite på kvällen...
Men nu har kroppen börja säga ifrån, jag har ont i huvudet jämt, magkramper och känner mig yr ganska ofta.
Så det är dags för en förändring, jag ska äta regelbundet och bra och träna iallafall tre gånger i veckan!

Nej, dags att hoppa i träningskläderna. Puss på er!

HAVE YOU MISSED ME?

Jag har inte bloggat på ett jävla tag, jag vet. Men jag har verkligen inte hunnit, det har varit fullt upp i helgen!

Jag jobbade som sagt hela helgen, fredag 17 - 20 och lördag - söndag 10 - 18. Det var faktiskt riktigt tungt, jag har ingen energi kvar. Jag fattar inte hur jag ska klara av 4 prov, 4 inlämningar, Halkbana, Riskutbildning, plugga teori, jobba och läxor innan den 14:e Maj! Det är helt sjukt vad mycket saker jag har att göra nu... Jag pallar snart inte längre, men jag måste ändå tänka positivt. Snart åker vi till Tunisien, veckan efter det är det balen och två veckor efter det tar jag Studenten! SNÄÄÄLLA, kan inte tiden gå lite snabbare?

Idag var det skola mellan 08 - 13.30. Egentligen skulle jag börja vid 09.30, men jag gjorde ett prov om Buddhismen under provtillfället för att jag missade det för några veckor sedan. På onsdag har jag ett nytt prov, samhällskunskap, och ska börja läsa nu. Ge mig styrka, någon?

Okej, jag ska sluta klaga. Eller, nej. Det går fan inte för jag är så jävla trött. Trött på allting.



Kan man inte få vara liten och bekymmerslös igen?

I`M A FAILURE

Jag har försökt plugga några timmar nu, men det går inte alls bra. Jag har lyckats läsa typ 3 artiklar och några sidor i boken. Men det är massa kvar, och jag pallar verkligen inte.

Jag orkar fan inte mer nu, jag orkar inte göra provet men jag orkar inte komma efter med mer.
Vilket dilemma, eller hur?

Jag hatar mig själv för att jag är så omotiverad, så oengagerad och så handlingsförlamad.
Jag hatar verkligen skolan.


50 dagar, Josefine. 26 skoldagar. Du klarar det här!

Man kan ju alltid försöka.

Och förresten. Jag har redan brutit mot mitt löfte...


TO COOL FOR SCHOOL

Snarare to tired for school.

Fan vad trött jag är idag. Det har varit en helvetisk dag i skolan och jag är arg och ledsen på min lillebror. Men jag vet själv hur det var när jag var yngre och ville bli mer populär... Men jag blir ändå så arg.

Ska egentligen sitta och plugga nu, men jag har verkligen ingen lust. Min motivation ligger på minus nu och jag vet faktiskt inte om jag kommer klara att göra provet imorgon. Jag ska försöka plugga ikväll, men vi får se.




JAG VILL HA SOOOOL OCH VÄRME. Och en fin strand, en drink i handen och massa trevligt sällskap. Tack!
Fast okej, jag ska inte klaga. 21 dagar kvar!

FOCUS ON THE HAPPY TIMES

Alltså, jag har varit hemma sedan kl. 16. Klockan är nu 21 och jag har läst en liten, fjuttig artikel om människors självbild till provet på fredag. Jag pallar fan inte att plugga. Jag har gjort allt utom att plugga. Hängt med Malin och David till körskolan och pluggat teori, åkt upp till morfar och lärt mig om motorn på en bil, ätit, suttit vid datorn, tittat på 5 avsnitt av Sex and the city. Ni fattar.

Helvete, jag orkar verkligen inte. Jävla psykologiprov, varför finns du? Och du då samhällsprovet, måste du innehålla så jävla många sidor?
Fan, fan, fan vad jag är skoltrött.

MEN imorgon är det 50 dagar kvar till Studenten och 21 dagar kvar till Tunisien med favvotjejerna.
Lite gnutta finns det nog inom mig. Även fast jag måste leta ganska djupt efter det.

Så bara för att jag känner mig nere ska jag visa er bilder som gör mig glad. Happy times!











Haha, Malin är bara för bäst på den fjärde bilden! ;)

INBROTT I SKOLAN

Fan vad hurtig jag är!

Jag och Malin gick en promenad på en timme ungefär. Vi gick ner till stationen och sen upp till vår gamla högstadieskola, Trollehöjd. Vi gick först runt och kollade in i fönstren för att se om allt såg likadant ut som när vi gick där. Visst fan gjorde det det, värsta nostalgikänslan fick vi när vi tittade in.
När vi märkte att dörren var olåst kunde vi inte låta bli att smita in och titta lite. Egentligen skulle vi bara kika på cafeterian som såg exakt likadan ut, men det slutade med att vi smög runt i hela skolan, både på över- och undervåningen. Haha, vi kände oss som några inbrottstjuvar eller något. Vi är dåliga människor, jag och Malin.

Anyway, efter jag och Foxie hade lämnat av Malin hemma hos sig tog vi en liten springrunda på ca 4 km. Det kändes bra idag igen, konditionen sitter i!

Nu ska jag ta en dusch, äta lite och sen börjar Project Runway!

Och förresten, jag ska sluta röka nu. HELT. Att röka är piss och äckligt och jag önskar ingen att bli beroende. Jag har märkt hur det har påverkat mig, med konditionen och andningen. Jag vill träna upp min kondition och då funkar det verkligen inte att röka.
Fan, jag ska klara detta. Inte en enda cigg, inte ens på fester då suget är som värst. Även fast jag är så himla sugen på att ta en precis nu, så ska jag inte. Det får bli mycket tuggummin den närmsta tiden helt enkelt!



BYE BYE YOU NASTY CIGARETTES!

RUN TIL YOU FALL

Jag tog mig tid för en skön springrunda igårkväll med Foxie.
Allt gick bra tills jag bestämde mig för att släppa henne när vi hade sprungit en stund i skogen, det gör jag alltid. Såklart bestämde sig hundjäveln för att kuta hem och jag spenderade de närmsta 20 minuterna att jaga och ropa på henne. Med massa olika tekniker såklart. Jag var arg, ännu argare, snäll, lockade med godis. Tillslut blev jag så jäkla förbannad att jag stampade i marken och skrek på henne. Då stannade hon äntligen och travade glatt mot mig.
Usch, det gömmer sig en liten djävul i henne.

Det blev iallafall ca 6 km och allting kändes så otroligt lätt. Det gillar vi!

Idag har jag studiedag, så jag har sovit till 10.30, solat och städat lite. Ikväll blir det bio med Malin, Kenny Begins såklart!

Dags för mat, falafel med sallad!

VAD ÄR DET FÖR FEL?

Jag vaknade klockan 12.45 idag. 12.45!! Det är helt sjukt för att vara mig, jag har inte sovit så länge sen jag var 13 eller något. Det konstiga är att jag tog det liksom lugnt igår och somnade vid halv ett- tiden. Mycket underligt... Jag kanske hade sömn att ta igen?

Anyway, igårkväll lagade jag och Emelie en skitgod sallad med soltorkade tomater, avocade, fetaost och körsbärstomater bl.a. Vi tittade på Robinson och snackade skit (som vanligt). Mysigt var det iallafall, jag behövde en lugn kväll hemma.

Jag har fram tills jag har vaknat käkat lite frulle och gjort en laborationsrapport om filmjölk. Låter kul va? Nu håller jag på med en Rättskunskapsuppgift om rättsfallet Sofie. Ni vet, hon som blev våldtagen ett flertal gånger av en man på ett behandlingshem och tog sen livet att sig bara några timmar innan rättegången. Fy fan vad hemskt... Stackars tjej, hon måste ha mått så jävla dåligt ett bra tag eftersom hon inte fick någon hjälp av Socialtjänsten.

Senare blir det nog en ganska lång springrunda med Foxie, men det får bli ikväll.
Nu är det dags för en väldigt sen lunch!



Älskade lilla FoxNox

YOU ARE MY BEST FRIEND

Gårdagen var mysig och känslosam.

Jag och min bästa vän hade ett mycket behövligt samtal, nu känns allt genast mycket bättre. Vi har bestämt oss för att jag behöver hjälp och det ska hon hjälpa mig med.
Vi grillade (eller de grillade, jag åt frukt och rökte) hemma hos Hannah och Martin. Lägenheten var fin, liten men fin!

Johanna och Ellen åkte hem ganska tidigt eftersom Ellen skulle börja jobba kl. 7 dagen efter. Jag och Malin gick ner till en trappa ner för att se Sebbe och hans band spela, men vi kom lite försent. Då passade vi istället på att spela pingis med några 13-åriga killar, såklart vann vi hela tiden. ;)
När killarna var klara med att packa ihop gick vi upp till Hannah och Martin igen och kedjerökte och spelade gitarr. Mysigt var det.

Idag har jag följt med Emelie till affären och handlat ingredienser för en sallad ikväll, solat, kört pappas nya trädgårdstraktor och snart ska jag bege mig upp till farmor för att börja göra lite ändringar på min balklänning.

Jag skulle egentligen ut med Malin och Ellen ikväll, men jag är verkligen inte sugen på det. Jag och Emelie ska laga mat och titta på film istället!



Jag och min fina bästa vän, Malin.

THIS IS WHY I`M HOT

Ellen och company kommer snart och hämtar mig, vi ska som sagt grilla hos Hannah och Martin!

Såhär ser jag ut ikväll:

- Kavaj från Gina Tricot
- Linne från Gina Tricot
- Jeans från Bik Bok
- Skor från någon ny affär på a6 som jag inte minns namnet på
- Armband från H&M


Det blir jävligt chill ikväll, men det kan ju vara trevligt för omväxlings skull!
Puss på er, ha en bra kväll!


FINALLY FRIDAY!

Gud vad jag är lycklig över att det är fredag! Vi har studiedag på måndag också, så det blir en långhelg. I love it!

Skolan har gått som på räls, vi hade bara tre lektioner fram till 12. Efter skolan passade jag, Johanna och Ellen på att gå på stan en liten stund. Jag fick med mig hem lite fina underkläder från H&M.

Ikväll är jag bjuden att grilla hemma hos Hannah och hennes pojkväns nya lägenhet. Det ska bli grillad majs, sallad med avocado, soltorkade tomater och fetaost, potatissallad, vegetarisk schnitzel, bearneisesås. Ja, ni fattar. Allt som det ska finnas när man grillar!

Nu ska jag ut och lägga mig i solen en stund, man måste passa på nu när det är så fint väder.

Förresten, jag och Johanna sjukade oss i en djuraffär för ett par veckor sedan.
Såhär blev resultatet:




Haha, vi är sjuka...

Hörs imorgon, ha en bra kväll och bli inte för wasted!



NY DESIGN!

Har suttit och ändrat lite på designen den senaste timmen. Bakgrunden, profilbilden och färgen på menyn.
Jag tycker det blev helt okej, eller hur? :)

Imorgon ska jag göra om headern, känner att det är dags för lite förändring!

DAGENS OUTFIT

Puh, blev precis färdig med min argumenterande text... Alltid i sista minuten, men det är väl bara att acceptera att det är så jag fungerar!

Tänkte bara visa er dagens outfit, i know you love it ;)


- Lång skjorta från Gina Tricot
- Jeansleggins från Vila
- Skärp från MQ


Så jävla enkelt och skönt, det är så det ska vara på skoldagar. Jag lovar att ni ska få se lite mer outfits hädanefter, jag har varit lite dålig med det där.

Nu ska jag träna lite Pilates och sen hoppa in i duschen!


BESÖK HOS FRISÖREN

Gud vad fint väder det är idag! Det är inte så varmt, men det är knappast inget moln och solen lyser så himla starkt. Underbart! Nu väntar jag bara på att sommaren ska komma så man kan ligga på stranden med vänner, frukt och cigg.

Kom hem från skola för en stund sen. Det har gått riktigt bra idag, förutom att jag glömde mina nycklar vid skåpet innan engelskan. Och självklart var de inte kvar när jag kom tillbaka. Men som tur var så hade någon lämnat in dem till vaktmästarna så jag fick tillbaka dem lite senare!
Under den 3 timmar långa håltimmen hade jag tid hos Sara. Håret blev snyggt som vanligt, hon är verkligen skitduktig den där Sara.

Såhär ser det ut nu:





Det är skitsvårt att fånga färgen på bild, men jag är riktigt nöjd!
Vad tycker ni? :)

Nej, nu ska jag sätta igång med en argumenterande text som jag ska lämna in imorgon. Kul sätt att spendera kvällen...
Slänger in en dagens outfit lite senare ikväll!

NU ÄR KÖRKORTET PÅ G

Heeeeeeej mina godingar!

Dagen har varit great, två lektioner mellan 09.20 - 12. Riktigt soft!
Efter skolan åkte jag, Malin och David till körskolan i Mullsjö och övade lite teori. Jag har egentligen ingen rätt att få plugga där, men har man kontakter så har man ;) haha. Nej, men jag skulle bara testa en gång för att se om jag kunde någonting. Och jag fick godkänt på "provet", så det är jag väldigt stolt över!

Jag har ringt min körskola idag och bokat tid för Riskettan. Imorgon ska jag ringa och boka tid för halkbana. Nu känner jag att jag verkligen börjar ta tag i körkortet, det behöver jag verkligen. Annars får jag ju inte åka som Au Pair.

Snart ska jag och syster till gymmet och träna rövarna av oss. Jag vill egentligen ut och springa, men det får jag göra imorgon istället.



Jag och meine Schwester i somras. Visst är vi lika? ;)

DH x 2!

Dagen har varit helt okej. Dock var det riktigt svårt att pallra sig upp ur sängen i morse. Jag tror jag snoozade 6 gånger... Inte bra. Detta resulterade i att jag hade 20 min att göra iordning mig, så mina vänner som har sett mig har nu fått en förklaring om varför jag såg ut som jag gjorde idag! ;)

Jag har precis kommit hem efter en kväll på jobbet. Det gick skitbra idag, jag var allmänt positiv och glad. Man ser hur alla kunder verkligen uppskattar en mer om man bara är trevlig och tillmötesgående. Jag kanske ska bli så i privatlivet också, då kan man kanske komma undan med så mycket mer...

Detta är förresten en bra kväll om jag inte redan har sagt det. Det är dubbelavsnitt av Desperate Housewives och mamma har lagat våfflor. Kan det bli bättre?

Nej, detta är officiellt en bra dag. Nothing is gonna destroy it!
Dags att bli fet, hörs imorgon!


SISTA LOVDAGEN...

Jag gick faktiskt och la mig tidigt igår, runt halv tolv. Men ändå var jag inte utvilad när jag vaknade vid 10.30. Kan det bero på att jag vaknar typ 5 ggr per natt?

Jag och Emelie tog ut Gibson i trädgården innan. Plutten älskar att vara ute och rulla i gräset och bara lukta på sin buske. Alltså, en riktig buske. Inte hans egen.
Snart ska vi gå upp till farmor och farfar för att äta lunch. De lagar alltid så jävla god mat så jag bangar aldrig lunch hos dom!

Nej, dags att hoppa in i duschen och se till att göra iordning mig så mycket att jag kan gå ut bland folk.
Ha en bra Påskdag!



WALKING ALONE

Allting är suddigt. Hur ska jag, en dum blondin, veta hur jag ska göra för att komma ur denna skit? Denna konstanta självgranskning?
Saken är den att jag vet inte, och kommer antagligen aldrig att veta det heller. Det enda sättet att få röran inombords i ordning kanske är att gå och prata med någon.
Min mamma skulle hjälpa mig med det, men å andra sidan har hon sagt det i 3 år nu.




And everything´s a blur, she said. The thoughts just wont stop following her and she´s afraid this is it.
Maybe she´s not able to put on her happy face no more.
Who will love her then?

ME, YOU & SEX

Har suttit och slötittat på teve sedan klockan 18. Alla bra program går ju på söndagar, One Tree Hill, Gossip Girl och självklart Wipe Out!

Snart ska jag titta lite på Sex and the city, ska bara övertala Emelie. Men det är jag bäst på, att övertala alltså, så det borde inte vara några problem.

I LOVE MEN!

Riktiga män, finns inget bättre.

Hej alla bakfulla och icke bakfulla människor (lyckliga jävlar...)!

Jag kom hem till pappa för ett tag sen. Jag och Louice vaknade i Jkpg i morse och spenderade dagen med att vara vara bakis och sola på trädgården. Lotta, Peter, Vera, mormor och morfar kom också förbi och åt lunch.

Igår då, vilken kväll!
Marica skjutsade mig och Louice till Marcus för att förfesta. Det var riktigt bra stämning och trevligt folk. Vi satt och kedjerökte, drack vin och skrattade. Riktigt trevligt!
Vid 22.30 körde någon kille in mig, Louice och Johanna till stan. Där mötte vi Alex och gick in på Sliver. Vi dansade hela natten och hade verkligen hur jäkla kul som helst! Vi ägde hela dansgolvet nere på nattklubben, alla flockades runt oss, haha. ;)  Detta var den roligaste utgången på länge faktiskt.

Jag träffade många heta män, det gillar vi. Jag är så otroligt jävla trött på Centrum där man blir tagen på röven och juckad bakifrån en gång i minuten. På Sliver har männen iallafall respekt och dansar på avstånd innan man visar att man vill något annat!

Haha, förresten, När Linus skjutsade hem mig och Louice till Mullsjö skulle han följa med in en stund och stängde dörren till bilen. Då gick dörren i lås och självklart var nycklarna inne i bilen... Det slutade med att han fick slå in rutan. Jag och Louice tröstade honom genom att ge honom en Piggelin!



Jag, Louice och Johanna på förfesten.


HAPPY EASTER

God morgon!

Vaknade för någon halvtimme sen och har precis käkat lite frulle. Fattar ni vilket otroligt väder det är ute, ska alldeles strax ut med Gibson och bara njuta. Fy fan vad jag har längtat efter det här!

Idag ska jag hinna med massor av saker. Vi ska först fika hos farmor och farfar vid 14, käka middag hos mormor och morfar vid 17 och sen ska jag skynda mig till förfesten hos Marcus så fort som möjligt. Det blir självklart fest ikväll, utgång på Centrum eller Sliver!
Jag är kanske inte på topp just nu, har ont i huvudet och i magen... Men jag hoppas verkligen det går över tills ikväll, det är ju självklart att man går ut på påskafton!

Nu ska jag ta en dusch och sen ut i solen. GLAD PÅSK!
Vi ses i dimman!


CAN`T GET ENOUGH

Jag kom precis in efter att ha varit ute på trädgården och bara njutit av vädret. Lite färg på kinderna har jag iallafall, det är ju framsteg!

Lite senare idag ska jag upp till mormor och morfar. Lotta, Peter och lilla Vera är nämligen där och hälsar på och jag måste bara träffa Vera. Har inte sett henne på några månader, så det är verkligen dags nu. Lilla älskling.

När det gäller gårdagen vill jag helst inte snacka om det. Det började bra men jag blev väldigt ledsen på en person, så det slutade med att jag åkte hem vid 22.

Nu ska jag gå ut i solen och ta med mig lite sorbet. Hoppas ni får en bra dag!




Min favorit, Vera!


EN TRÖTT JOSSAN SKA GRILLA

God, en dag på Ullared är inte att leka med. Folk som "råkar" gå in i en med kundvagnen, trängsel, hysteri. Ja, ni fattar.
Jag sov hos Johanna inatt och vi tittade på Björn Gustafssons film en bra stund innan vi gick och la oss. "Danskarna är hääär"! Hahaha, fy fan vad kul. Ni måste se den, iallafall den sketchen. :)

Efter att vi hade släpat oss upp vid 5 och duschat åkte vi hemifrån vid 6. Jag mådde illa hela vägen dit, har fan mått illa hela jävla dagen. Jag är trött på den skiten nu...
Det tog inte mer än någon timme eller två för mig och Johanna att handla våra saker. Men hennes mamma däremot... Hon tog en aning längre tid på sig så vi passade på att få i oss något att äta.

Nu är jag iallafall hemma, eller vi kom ju hem vid 14-tiden. Snart ska jag åka till Johanna, vi ska grilla och dricka hemma hos henne med lite folk. Kommer nog bli trevligt! Hoppas bara illamåendet släpper snart.

Hoppas ni får en bra skärtorsdag!

ULLARED NÄSTA!

Nu sitter jag här i soffan med en full mage. Massa god mat har jag ätit!

Igår åt jag på Wayne´s med Johanna, skogssvamplasagne, sallad och iste. Love it!
Efter det jobbade jag mellan 17 - 20 och sen kom mamma och hämtade mig och vi lagade mat och tittade på hockeyn.
Det var riktigt surt att HV förlorade, nu tror jag helt ärligt att de inte har någon chans längre... Men vi är stolta över förra årets guld!

Idag vaknade jag upp hos mamma för att sen åka hem till pappa vid 11. Sedan dess har jag städat och ätit mat. Vid halv sex ska jag in till stan igen och möta upp Johanna, vi ska åka och köpa hämtmat och sen åka hem till mig och titta på hockeyn.
Sen senare ikväll ska vi åka hem till Johanna och sova där. För imorgon ska vi till Ullared!
Tidigt kommer det bli, vi åker nog innan sju någon gång. Det borde vara förbjudet att gå upp så tidigt på lovet...

Denna veckan blir nog rätt nice ändå.
Imorgon drar vi till Ullared och grillfest på kvällen
På fredag blir det party
Lördag träffa Vera, Lotta och Peter. Festa
Söndag ska vi också festa ;)
Måndag träffa Victor som kommer till Jkpg!

Mycket fest blir det, men är det det sista lovet någonsin så är det! :)



En av mina bästa vänner, Johanna


SOOOOOOOL

Fan vad glad jag blev när jag tittade ut genom fönstret imorse och upptäckte att det var soligt och varmt.

Dock var jag lite för optimistisk när jag slängde på mig shorts, en tunn tröja och kort jeansjacka när jag och Emelie gick till affären innan. Men jag var så lycklig när jag hade på mig shorts för första gången i år och det ska ingen få ta ifrån mig! ;)

Efter att vi hade handlat lite gick vi ut med Gibbe så han fick leka lite med sin älskade enbuske. Han är verkligen helt besatt av den! Sjuk katt det där.

Här kommer lite bilder från Gibsons äventyr!



Här har vi han och hans beloved enbuske...





Min ögonsten!

Dags för lite soppa, hörs senare!

MEDIUM

Jag pratade med min vän Emma innan.

Hon har varit på en medium mässa idag i Skövde. Under en stor sians hade hon pekat åt Emmas håll och börjar prata om en katt som var stor, hade orange hår och som var rund om magen. Han älskade mat och fick av sina ägare mat som var specialanpassat för just honom. Han var också kräsen när det gällde mat, om han inte gillade någonting så fick han något annat. Gosig och kärleksfull var han med.

Detta stämmer in exakt på vår älskade Leo som gick bort för ett par veckor sedan helt oväntat. Utseendet stämmer in precis, han var mycket kräsen när det gäller mat, bara den bästa skinkan kunde han äta och så köpte vi ett foder som var speciellt anpassad för Main Coon´s. Och han var världens gosigaste katt, verkligen helt beroende av kärlek.
 
Det är många som inte tror på sådant här, men det gör jag. Mediumet sa också att hon inte kände någon direkt kontakt med någon som var med, utan det var isåfall någons bekants katt.
Jag tror faktiskt att det var Leo eftersom mediumet sa att han hälsade att han tackar för maten. Det är mitt i prick!

Min älskade Leo, nu vet jag att du har det bra där du är. Och vi har uppfostrat dig väl, så sött att du tar kontakt för att tacka för maten! Jag saknar dig något otroligt, du var den som jag längtade att komma hem till, alltid en trygghet om man kände sig nerstämd eller ville ha sällskap. Du var som en person för mig.

Jag älskar dig snutten. Och varsågod för maten :)


LET ME BREAK YOU DOWN

Söndag. Dagen då man egentligen har panik för att man inte har pluggat på hela helgen, eller då man tänker på att man måste gå upp kl. 06 dagen efter.
Men så är inte fallet denna söndag. Varför? FÖR ATT DET ÄR LOV!
Fan vad skönt det ska bli att sova hur länge jag vill i en hel vecka, jag ska knappt inte jobba heller. Bara tisdag kväll.
På torsdag åker vi brudar till Gbg och festar och shoppar. Kan det bli bättre?

Idag är det ju lite molnigt, men vädret har lovat fint väder i veckan. DÅ ska jag glassa runt med mina vänner med en cigg i handen och bara leva livet.



Och förresten, jag vill vara brun igen! Det är nog dags att antingen köpa ett månadskort på solarium eller köpa en bus.


WALKING THE STREETS, ALONE

Nu är jag hemma igen!

Vi grillade som sagt hemma hos Ellen. Det var jättetrevligt och mysigt, vi åt någon stek (jag åt sojakorv), sallad och någon sås till. Och jag var riktigt lycklig över att kunna äta fast föda igen, är trött på soppa, piggelin och nyponsoppa nu!

Efter maten kikade vi på Robinson. Egentligen är det inte så bra, men ändå kollar jag. Konstigt det där...

Jag tog 22- tåget hem. Malin och Ellen skulle till Malins brors kompis, men jag kände inte riktigt för det och åkte hem.
Pappa kom och mötte mig vid tåget, efter det som hände med en kompis vill jag absolut inte gå ensam. Speciellt inte när jag glömde mobilen hemma. Hela vägen hem skröt han om sin nya Canon kamera som var "såååå snygg" och "sååå bra". Haha, söta pappa! Han tog kort på mig på vägen hem för att visa att den kunde hitta ansiktet även om det var mörkt.
Love you daddy!

Jag ska nog skriva lite ikväll, om vad vet jag inte. Men jag känner bara för att skriva av mig. Och by the way, Emelie är den mest omogna människan jag någonsin träffat. Skaffa ett liv "mannen".

Puss på er.


FÖRSTA GRILLNINGEN I ÅR!

Malin ringde mig vid 9 imorse och frågade om jag ville hänga med och rida islandshästar ute i Torsvik. Jag har inte ridit på typ ett halvår, så jag kände att det var dags nu.
Vi hade verkligen jättemysigt, jag red en häst som heter Eidir. Han var ungefär 20 bast men pigg som fan. Sånt gillar vi!

Vi grillade för första gången i år också. Som jag har längtat! Jag kunde faktiskt trycka i mig två sojakorvar trots piercingen som gör skitont när jag äter någonting.

Jag ska alldeles strax hoppa in i duschen, vid halv sex-sex kommer Malin och Markus och hämtar mig. Vi ska dra in till Jkpg och grilla hemma hos Ellen, titta på Robinson och bara mysa. Kommer bli så jävla nice!

Hinner inte skriva mer, måste ta vara på det underbara vädret!
Hörs imorgon snyggingar!

KEEP UP THE GOOD WORK

Dagen har varit både chill och stressig.

Hade bara tre lektioner idag fram till 12, sedan dess har jag åkt hem och handlat, arbetat med projektrapporten och ätit lite soppa. Alltså, jag dör snart av denna hunger. Jävla tungpiercing, you better be worth it.

Så fram tills för ungefär 5 min sedan har jag suttit och skrivit klart på min projektrapport. Den blev så jävla bra! Jag är riktigt nöjd faktiskt. Och som jag sa till vär handledare Hanna; Om inte vi får MVG blir jag chockad. ;)

Yeah yeah, jag ska nog snart sova. Bara titta klart på Fight Club först.
Imorgon är en ny dag och det betyder storstädning av hela lägenheten och sola mot en vägg med en piggelin i munnen.

Just nu är jag så jävla lycklig, projektet är över, solen lyser, det är påsklov, vi åker till Göteborg på torsdag och Tunisien om en och en halv månad! Nu gäller det bara att fokusera på det bra, men det ska jag nog klara.



Limoride all night long. Bästa kvällen på länge!


PIERCE ME UP

Hello darlings!

Idag har jag gjort en kul grej som jag har tänkt göra ett bra tag nu. Jag har piercat tungan!
Jag är verkligen skitnöjd. Visst, det gjorde faktiskt ont att ta det och det är väldigt obekvämt just nu. Men när det läker och jag har bytt till en kortare stav kommer det bli skitsnyggt! :)

Bild kommer när jag kan räcka ut tungan, haha!

Nu ska jag skriva klart projektrapporten, gissa vad jag kommer göra hela natten...

MIN FÖRSTA KÖRLEKTION

Om en timme ska jag på min första körlektion, jag är faktiskt nervös!
Jag vet ju att jag kör bra och så, men det kommer säkert bli sådär awkward ni vet. Men nu får ni faktiskt tro och hoppas på att detta kommer gå bra för mig, jag vill ju faktiskt ta mitt körkort snart...

Nu ska jag fortsätta skriva på min projektrapport och efter körlektionen drar vi till Oleary´s för att titta på vårt kära Hv.
Vi hörs, puss!

RSS 2.0
Test