090630

Jag har varit duktig idag!

Gick upp vid 10, satte på mig träningskläderna och tog en springrunda/powerwalk på 5 - 6 km ungefär. Riktigt skönt! Det bränner ju mest fett innan frukost. Men jag blev så jäkla frustrerad att jag inte kunde springa hela tiden pga håll. Irriterande! Undrar vad det beror på egentligen?

När jag kom hem hoppade jag in i duschen, åt frukost och tvättade lite. Nu ska jag städa upp lite här hemma och lite senare ska jag in till stan för fika med tjejerna! Det är mulet idag, så det blir ingen solning... Men Gibson ska ändå ut och få lite frisk luft så det ska jag hinna med också.




Puss!


KVÄLLSDOPP

Fan vilken fin dag det har varit idag.

Jag har legat och solat hela dagen uppe på vår stora balkong hos mamma med ipoden på högsta volym. Underbart.
Vid 17 kom mormor och Emelie och hämtade mig och körde hem till Mullsjö. Jag har saknat min lilla älskling Gibson!

När vi kom hem blev det helt plötsligt full rulle, jag skjutsade Emelie till och från stallet, hämtade upp Malin, lämnade Emelie på Ica, åkte till Sjöbol och lämnade Jonathans tandborste (han är på läger), hämtade Emelie på Ica, skjutsade hem henne och sen äntligen åkte jag och Malin till Branten och tog ett kvällsdopp. Det var underbart väder ute även fast klockan var 19, vi simmade som delfiner och stod på händerna i vattnet.
Det var faktiskt mitt första dopp i Sverige i år! Vi låg kvar i solen en stund och snackade skit. Har saknat min bästa vän under helgen!

Imorgon ska jag springa på morgonen, ligga och lata mig på trädgården med Gibson och sen in till stan vid 18 för att fika med tjejerna!

Hoppas ni njuter av den svenska sommaren, det gör jag!



Jag och min bästa vän på studenten!

STOCKHOLM

God afton!

Tänkte dra lite kort om helgen i Sthlm. Vi åkte som sagt upp dit i lördags morse, ett helt gäng. Det var alla hockeykillar och jag och Louice. Jag klagade inte! ;)
Vi kom fram till Sthlm vid 14 -tiden, lämnade grejerna på hotellet och åkte direkt till hallen där killarna skulle spela SM. Vi tittade på matchen, åkte tillbaka till hotellet, gjorde iordning oss och började förfesta. Haha, vi körde en kortlek (alltså en kort-lek, vi körde inte en kortlek) där det slutade med att jag fick ta 26 klunkar i rad. Ni kan ju gissa hur full jag blev sen!

Vi tog en taxi till ett ställe som hette Snaps, satt på uteserveringen och drack lite. Efter ett par timmar drog vi till La Roy på Stureplan.
Efter det fick det bli fyllekäk på McDonalds. Louice var sur för att hon inte fick ett sånt där glas som man får om man köper en plusmeny, så hon smetade ketchup, salt och peppar på borden och golvet. Haha!
En grej som jag tycker var lite roligt var att vi först inte fick glaset eftersom "de inte fick ge ut dom efter klockan 23".
Sen när killen i kassan börjar lägga i Linus mat i en påse och vi säger att vi ska äta här så säger killen "nej tyvärr, vi får inte lämna ut brickor efter kl. 23". What the fuck? Vad kan man göra med en bricka egentligen?

Igår vaknade vi upp bakfulla och jävliga, men vi lyckades komma upp vid 12-tiden. Killarna ville åka hem typ direkt, men jag och Louice vägrade eftersom vi skulle shoppa. De hade inte så mycket att säga till om, så det blev en shoppingtur på typ 4 timmar. Jag fick med mig ett par killer heels och en väska hem! Visar bilder imorgon.



Jag har inga bilder från Sthlm, Louice har alla, men här är en bild från förra sommaren på oss!

090629

Stockholm var riktigt kul!

Jag orkar inte skriva just nu eftersom det är så fint väder. Men ni får veta the details ikväll istället.

Nu blir det solning på altanen med iskall cider!

TIRED

Orkar egentligen inte skriva.

Vi åker till Sthlm imorgon istället, Emil kunde inte byta skift med någon så han var tvungen att jobba. Men vi åker tidigt som fan imorgon!

Idag har det varit rätt lugnt, jag åkte med mamma och Jonte till någon golfaffär sen till a6. Nothing special.
Tänkte ringa Malin nu och höra vad hon gör.

PUSS!

SOOOOL!

God morgon!

Vaknade för en stund sen, har precis slängt i mig lite frukost och ska snart ut och lägga mig i solen. Underbart väder idag!

Igår jobbade jag mellan 10 - 17, psykiskt jobbigt eftersom det var strålande sol ute. När jag slutade åkte jag hem, duschade och gjorde iordning mig för att sen möta upp mina bästa vänner, Johanna och Malin, på Piren. Fan vad jag har saknat mina tjejer! De har varit uppe i Sthlm i helgen så vi har inte setts på massa dagar.

Idag blir det stek i solen hela dagen, sen ska jag jobba mellan 17 - 20. Efter jobbet blir det att åka direkt till Vätterstranden för mysig picknik med tjejerna och eventuellt träffa V. :)

Hoppas ni får en bra dag i solen. Jag är fan extra glad idag för att from. ikväll är jag ledig ända fram till fredag nästa vecka och imorgon drar vi till Sthlm!

090623

God morgon!

Jag blev väckt vid 09.50 av Louice som ringde. Vi ska åka till Sthlm på fredag! Hennes pojkvän och hans kompis ska spela någon match där, så vi ska passa på att shoppa lite. Det kanske blir utgång också. Vem vet?

Idag ska jag jobba mellan 17 - 20. Jag känner mig mycket bättre idag, så nu måste jag börja jobba så jag kan tjäna lite pengar! ;)

Det är jättefint väder idag, så jag ska passa på att vara ute så mycket som möjligt. Gibson mår också bra av att vara ute lite, så han ska ut idag också vare sig han vill eller inte!

PUUUSS!



AU PAIR

Fortfarande sjuk, så det blir inget jobb idag heller.

Men imorgon ska jag försöka jobba, det är bara tre timmar under kvällen så det borde jag klara av. Min hals gör inte så ont längre, utan jag har bara hosta och är allmänt trött.

Idag händer det kanske inte så mycket eftersom jag ska ta det så lugnt som möjligt. Men jag ska försöka beta av så mycket av min Au pair ansökan som möjligt, jag måste verkligen ta tag i det nu.




Gibson efter badet igår. Jag kan ju säga att han inte har förlåtit mig än...

JOHANABANANA

Måste bara säga grattis till min älskade vän Johanna som fyller 19 år idag.


Grattis gumman, älskar dig! <3




MIN KATT HATAR MIG...

Jag tycker faktiskt lite synd om min katt just nu.

Jag och Emelie har precis tvättat honom med kattschampo så han blir ren och glansig! När han egentligen borde njuta av att bli masserad så mjauar han så jävla högt och stretar emot som bara den.
Men ren blev han iallafall. ;)

Dagen har bland annat spenderats med att handla, skjutsa runt Emelie, teven och lite annat. Jag är ju fortfarande ganska sjuk, så det är lika bra att ta det lugnt tills man är helt frisk. Men jag ska nog jobba imorgon iallafall, det är bara 3 timmar så det ska nog gå bra.

Nu måste jag kamma Gibson och klippa hans klor!



Ungefär den här blicken gav han mig när vi badade...

HATA SJUKVÅRDEN

Alltså, sånt här pallar inte jag med.

Jag pratade med en sköterska igår på jourmottagningen, hon sa att jag skulle ringa idag kl. 08 och beställa tid till lite senare under morgonen. Fine, inga problem.
Jag gick snällt upp kl. 07.45 för att ta fram tågtidtabellen så man kan passa in tiderna.
När jag ringde sa en telefonsvarare att jag skulle lämna telefonnummer så ringer de upp mig om en stund. Okej, helt lugnt.
När hon ringer upp en halvtimme senare och jag frågar om det är här man bokar tid för provtagningar så säger hon;

- Ja, det är det väl men det är bara de mest akuta fallen eftersom det är helg.
- Men... jag pratade med en sköterska igårkväll och hon sa att jag kunde ringa hit.
- Är ditt ärende jätteakut?
- Inte jätte, men jag tror jag har halsfluss och kan knappt svälja.
- Jaha, men då får du faktiskt vänta tills imorgon, detta är inte akut. Hejdå.


JÄVLA KÄRRING! Här går jag upp och ringer precis som de sa och så får jag ändå inte en tid.
Jag fattar inte hur dom tänker, man kan väl vara sjuk på helgerna också? Det är ändå två dagar i veckan.

Jag är så jävla sur just nu och det blir inte bättre av att jag har börjat få klihosta också.
Och så kan jag inte sova mer heller. Jag känner på mig vilken bra dag det här kommer bli. NOT.


JAG BLIR BARA SJUKARE OCH SJUKARE...



S
nart pallar jag fan inte mer, min hals blir bara värre och värre för varje timme som går. Nu värker det konstant i båda mandlarna och gör extremt ont när jag sväljer.

Jag ringde jouren i Jkpg innan, de sa att jag skulle ringa tillbaka och boka en tid imorgon vid 08.00. Då får jag åka in till Jkpg, men jag klarar verkligen inte av det här mer. Det måste vara halsfluss eller någon annan infektion, för såhär ont kan det inte göra om man bara har en vanlig förkylning (fast jag har ju inte symtom för förkylning, det tyder på halsfluss).

Pappa var så snäll och köpte ett helt Piggelinpaket till mig för att lindra smärtan lite. Tack pappsi! <3

Nu ska jag titta vidare på teve, vill egentligen inte sova eftersom det gör så in i helvetes ont när man vaknar.
Hoppas ni mår bättre än mig iallafall!
Puss på er


A little piece of heaven

STORSTÄDNING

Jag har precis storstädat här hemma. Nu är badrummet och vardagsrummet kliniskt rent (eller, ja...typ) och jag ska snart börja med mitt rum och sen köket.

Min hals gör så jävla ont och det är så frustrerande eftersom jag mår bra i övrigt och vill springa runt som vanligt. Men så fort jag pratar, sväljer eller anstränger mig gör det skitont. Jag tror jag ska sjukanmäla mig från jobbet imorgon också, jag ska egentligen jobba 10 - 18 och min hals kommer aldrig palla det. Eftersom jag pratar hela tiden när jag jobbar så är det bättre att bli helt bra innan jag börjar jobba igen.

Nu ska jag käka lite lunch, sen är det dags att städa vidare!


MIDSOMMARFIRANDE

Jag kan inte sova mer. Min hals gör ännu ondare idag än igår. Hur fan är det möjligt? Och det jobbiga är att jag har börjat hosta nu också. Ni vet sån där klihosta. Det är för jävligt!

Igår var jag ju hos Kajsa för lite midsommarfirande. Vi hade jättetrevligt, det var god mat och ASGOD efterrätt!
Efter middagen sjöng vi Singstar och det var ju verkligen jättebra för min hals... Men jag får väl skylla mig själv!
Det var iallafall jättekul att träffa tjejerna igen, det var ju ett tag sen sist.

Nu ska jag göra lite the och hoppas på att halsen blir lite bättre. Jag kan fan knappt svälja...

ÄNDRADE PLANER!

Det har blivit ändrade planer sen jag skrev sist.

Ikväll ska jag till Kajsa och fira midsommar! Det kommer bli jag, Kajsa, Emma, Sara och Jonna.
Det kommer säkert bli jättemysigt, saknar verkligen de tjejerna!

Nu ska jag skjutsa upp Emelie till hennes kompis, sen börja göra iordning mig.

Hoppas ni får en bra midsommar!




Sara, Jonna och jag innan DLK:s spelning för typ 1 och ett halvt år sen


MUCH BETTER

Den där koksaltlösningen gjorde fan susen. Halsen mår mycket bättre nu, fast å andra sidan är det ju alltid värst när man vaknar på morgonen. Det brukar ju bli bättre under dagen!

Jag vill verkligen inte vara hemma själv på midsommar. Känner för att träffa mitt gamla tjejgäng igen, ska nog ringa Emma och Jonna och höra vad som ska göra!

PUSS!

EVEN MORE SICK THEN YESTERDAY...

God morgon!

Jag vaknade ännu sämre än vad jag var igår, så det är nog bra att jag ställde in de planer jag hade inför midsommar. Jag kan knappt svälja, och när jag kan det börjar jag nästan lipa. Så jävla ont gör det.
Hoppas verkligen inte det är halsfluss. Hur vet man det förresten? Man ska ha vita prickar i halsen va?

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Jag ska vila ordentligt så jag kan jobba på söndag. Sen ska jag nog passa på att städa lite här hemma, man måste ju ha lite fint till midsommarafton!

Nu ska jag ta och göra lite koksaltlösning, Marica sa att det var bra att gurgla det om man har ont i halsen!



Jag & Emma på studenten. SNÄLLA, gör mig frisk och glad igen!

JÄVLA HELVETE!

Jag kan seriöst börja gråta när som helst.

Vi skulle egentligen vara några stycken hos mig och grilla lite imorgon. Men sen hör Ellen av sig och ändrar sig för fyrtioelfte gången och säger att hon ska stanna kvar i Norrahammar. Hopp, då var det bara jag, Hanna, Malin A och Pernilla kvar. Sen säger Malin att hon kanske kommer en stund för att hon ska käka med sin familj.
Alltså var det bara Hannah och jag kvar. Så jag kände att det inte var någon idé eftersom jag är sjuk och orkar knappt åka in till Jkpg. Hannah hade ett annat ställe att vara, så det var okej.

Emelie hade tidigare sagt att hon skulle vara hemma, men nu när hon kom hem från stallet säger hon att hon ska till Gravsjö. Så det betyder att jag blir helt ensam eftersom pappa och Marica ska till U-hamn.


KUL! Fan vad kul att vara ensam på midsommar.
Alla andra av mina vänner är bortresta och jag är för sjuk att gå på någon fest.
Vad fan ska jag göra?
Jag kan fan inte vara ensam på midsommar, hur jävla misslyckad är man då?

Nej. jag går fan och lägger mig i sängen och stannar där tills på lördag.
Faaaaaaaaaan, jag känner mig helt jävla fucking misslyckad.

VIDEO FRÅN STUDENTDAGEN

Om ni vill se mig hoppa runt på scenen och nästan tappa klänningen på studentdagen, kolla in den här videon som jag hittade:

http://www.vimeo.com/5164813
Video från jnytt.se


Fy fan vad kul vi hade!

THE HANGOVER

Fan, jag har gått och blivit sjuk. Feber, ont i halsen och hostar hela tiden. Pallar fan inte vara sjuk nu, speciellt inte eftersom det är midsommar imorgon och jag ska jobba under dagen.

Anyway, tänkte berätta lite om vad som har hänt under veckan.
I tisdags var jag och 10 andra tjejer på bio, The Hangover. Om ni inte redan har sett den, SE DEN! Man skrattade sig igenom hela filmen och det var exakt min humor. Det hände hela tiden saker som man absolut inte kunde förutse och alla karaktärer var så jävla roliga, speciellt Phil!

Igår jobbade jag heeeela dagen, mellan 10 - 17. Det var absolut inte den längsta arbetsdagen jag haft, men det kändes verkligen som det. Jag var helt yr och svettades och frös varannan minut och minuterna kändes som timmar.



Nu ropar Emelie att jag ska skjutsa henne till stallet, hörs snart!

090616

Jag vaknade fan tidigt idag, vid 09.30. De senaste dagarna har jag gått upp mellan 12 - 15.30, så jag tycker det var bra gjort ;)

Igår var jag och fixade naglarna hos Emelie på Salongen, de blev skitfräscha som vanligt!
Sen jobbade jag mellan 17 - 20 och innan dess hann jag gå förbi Gina och köpa några tröjor och linnen.

Efter jobbet kom mamma och hämtade mig och vi åkte direkt till Piren och käkade middag. Riktigt gott var det! Jag bad till gud att inte träffa någon eftersom jag såg för jävlig ut, men vem är den första man träffar om inte Malin? Haha, allting går inte som man vill jämt.

Idag ska jag jobba mellan 17 - 20 och innan dess ska jag hinna med att träna. Tror det får bli en snabb promenad, jag har inga träningskläder med mig hit. Nu ska jag fan sätta igång med träningen ordentligt, det har varit riktigt dåligt med det nu de senaste månaderna. Jag har helt enkelt inte haft tid med det! Nu när jag har slutat röka också ska jag börja utmana min kondition och jag vet att det är tusen gånger sämre sen i somras...

Sen ikväll ska jag och 10 pers på bio. Vi ska se Baksmällan, hoppas att den är något att se!
Hörs imorgon, puss!


FIKA MED TJEJERNA

Kom hem för en stund sen efter en fika med Malin och Johanna på Claras. Vi hade såklart massa skvaller att dela med oss av, som vanligt. ;)

Innan idag har jag skjutsat runt mina syskon överallt känns det som. Jag har fått låna pappas lilla skruttbil, jag älskar den! Den är liten och blå, låter som en racerbil och heter Blue Boy.
Jag och Jonte var hos mormor och morfar för att säga hejdå till Lotta, Peter och Vera. De kom hit för min student och var tyvärr tvungna att åka idag för att de ska åka till Spanien.

Jag fick också veta en väldigt rolig nyhet. Lotta är gravid! Min andra kusin är påväg och jag är så himla glad! Vera ska få ett litet syskon som är otroligt välkommen! <3

Imorgon ska jag in och fixa naglarna vid 10, jobba mellan 17 - 20 och sen blir det utgång med Malin, Johanna, Eddie och alla killarna. Kommer nog bli nice!


Moster Lotta, Peter och min älskling Vera i somras!

Nu ska jag packa inför imorgon, ska sova hos mamma ett par dagar!

STUDENTEN 2009

Kan börja med att skriva att fredagen den 12:e Juni 2009 var den bästa dagen i hela mitt liv. Allting var perfekt (förutom vädret) och jag har aldrig varit så taggad innan!

Dagen började med att klockan ringde vid 04.00, jag hoppade upp konstigt nog, duschade, gjorde iordning mig och åkte hem till Ellen.
Väl där samlades alla i klassen för att ha en champangefrukost med frallor, jordgubbar, muffins och såklart massa champange! Det var riktigt bra stämning, alla var glada och taggade.


Alla mina favorittjejer på champangefrukosten!

Vid 09 åkte vi till skolan för att fotograferas. Tyvärr fick vi göra det inomhus pga vädret, men inget kunde göra mig upprörd den dagen!
Efter fotograferingen samlades vi i klassrummet, skrev i mössorna och sådär och sen var det dags för lunch i matsalen. Jävlar vilken stämning det var! Alla stod upp på stolarna och borden och dansade medan livebanden spelade. Några av lärarna sjöng några låtar och vi stod längst fram och filmade. Sjukt kul, kan lägga upp en film sen!




Lärarna uppträdde!


Haha, jag diggade verkligen deras outfits!

Vid 12 var det dags att samlas i klassrummet igen. Vi fick tårta, betygen och våra klassföreståndare Katrin och Maud höll tal. Jag kommer sakna Katrin, hon var den bästa läraren/klassföreståndaren jag någonsin haft!
Vi hade också "avslutning" i Bahesalen med musik och tal.

Sen började det riktiga tagget, utspringet började kl 14 och vi var den näst sista klassen som sprang ut. Våran låt ägde, det var en dramatisk början med Rederiet följt av Broder Daniel - Underground och till sist What is love! Shit vilken känsla det var, helt jävla fucking amazing!



Har tyvärr inga bilder från varken utspringet eller flaket än, pappa har alla bilderna. Ni får se dom någon annan gång! Men här ser ni lite av scenen och alla människor. Lägg märke till det underbara vädret!

Efter att ha hälsat på familjen och fått massa blommor och gossedjur var det dags för flaket. Vi hade det så jäkla kul, skrek oss hesa och var helt jävla crazy. ;)
Middagen hemma var trevlig, fick massa fina presenter, bla. pengar, ipod (pink of course) och Tomas Sabo-armband. TACK så mycket allihop!

Förfest hos EllenPellen vid 19.30, sen Sliver vid 22.30. Kul hade vi och dyng blev jag. Big time! När jag kom hem hade jag så ont i fötterna efter allt dansande att jag grät. Men det var fan värt det!


Jag och JohanaBanana på förfesten

Studenten 2009 var den lyckligaste dagen i hela mitt liv. Jag är så otroligt glad att jag hade mina älskade vänner och familj, jag är stolt över mina betyg och förväntansfull inför USA! Livet kan inte vara bättre just nu.

Tack alla för att ni gjorde min dag, älskar er alla!

PIMPA FLAKET - CHECK

Kom nyss hem efter att ha pimpat flaket tills imorgon. Alltså, jag kan inte förstå detta. IMORGON TAR JAG STUDENTEN.
Jag tror fan inte jag har insett det än. Jag lovar att jag kommer att vara den som lipar mest hela jävla dagen, haha.

Idag har verkligen varit full rulle, mamma väckte mig vid 09.30 och frågade om jag ville följa med och handla mat och alkohol tills imorgon. Såklart ville jag vara snäll mot lilla mamsi som har ordnat allting så jag släpade upp mitt trötta arsle ur sängen och åkte. Vi åkte bl.a till IKEA, Systemet och ICA maxi.

Vid 14 kom Johanna och hämtade mig, vi åkte och köpte det sista. Jag köpte bland annat en tuta på Biltema, ALLA som står nära kommer få tinitus, men det skiter jag i! ;)
Sen släppte Johanna av mig hemma och åkte hem till Bankeryd och vid 15.30 tog jag bilen till Amalia i Habo för att pimpa flaket. Det blev skitnice! Men alla ED-jävlar kommer hata oss sen... ;)
Vi grillade lite också och umgicks. Jag kommer sakna min klass så jävla mycket, fy fan vad många av dom är bra.

Men nu är jag hemma och jag ska fixa det sista nu. Ni vet, raka benen, plocka ögonbrynen, måla naglarna och sån shit. Men sen vill jag sova så det blir morgon snabbare!!!

Jag skriver mer på lördag eftermiddag, för IMORGON TAR JAG STUDENTEN!!! :D

NU TAGGAR VI ALLA 90:OR! STUDENTEN 2009!

NEVER AGAIN

Igår hade jag min allra sista lektion i gymnasiet någonsin. Jävlar vad skönt det är, att slippa all skit som skolan medför, men det var faktiskt lite sorgligt också. Aldrig kommer jag och Malin störa alla i klassen genom att vara onormalt omogna... Känns lite konstigt.

Jobbade kväll igår och tittade sen på Desperate med mamma enligt tradition. :) Good as always!

Idag blir det utgång! Vi ska fortsätta vårat studenttagg med förfest hemma hos Hannah och sen ut i dimman i Jkpg!
Fatta att det är TVÅ DAGAR kvar till studenten, det är fan helt jävla sjukt.

Jag har verkligen inte tid att sitta här egentligen, har massor att fixa. Vi hörs, puss!

KÖRKORTET I HANDEN - ÄNTLIGEN!

God morgon!

Jävlar vad glad jag är just nu, vi var precis nere vid Posten och hämtade upp mitt körkort! Riktigt snygg blev jag (haha), men jävligt ljus. Men jag tror alla nya körkort blir sådana, men det såg lite konstigt ut.
Men jag är bara glad att jag har mitt körkort, LYCKA! :)

Och så måste jag säga grattis till min älskade syster som fyller 21 år idag. Älskar dig! <3

Vid 14.40 ska jag in till stan och ha den sista filosofilektionen någonsin. Fattar ni hur skönt det är?! Jag hatar verkligen filosofi, det mest onödiga ämnet någonsin.
Nu är det fan bara 4 dagar kvar till studenten, helt sjukt! Jag känner på mig att denna veckan kommer bestå av lycka, alkohol och fest!

Nej, dags att göra iordning mig. PUSS!



Mina babes på balkvällen!

HARD WORKING BITCH

Är äntligen hemma i Mullsjö efter en helg med bara jobb.

Fy fan vad tråkigt det är att jobba, verkligen sjukt tråkigt. Jag skulle fan göra vad som helst för att få ett nytt, lite mer varierat arbete. Inte bara sitta på samma plats, samma tidpunkter, träffa samma människor. Ni fattar. Som tur är ska jag bara jobba till efter sommaren, sen är det bye bye Sverige och HELLO US AND A!

Annars då? Vi firade Emelie lite tidigare under kvällen idag, hon fyller 21 imorgon! Så gammal och grå, men ändå så omogen... ;) Nej, men det var trevligt förutom ett huge fight, men det ordnade sig sen. Har lite ont i huvudet nu bara, får alltid det efter jag gråtit.

Nu ska vi titta vidare på Supernatural, jag börjar inte förrens 15 imorgon så imorgon ska jag sova läääänge! :)
Puss på er, hoppas ni mår bra.


I´M IN LOVE!

Fy fan vad trött jag är idag. Det beror nog på att jag gick upp vid sex idag, är fan inte van att gå upp så tidigt längre.

Skoldagen bestod av jeopardy och betygsamtal på Religionen. Jag är riktigt nöjd över mina betyg! :)
Slutade redan vid 09.30, så jag åkte hem och käkade mat och glodde på teve.
Vid 15 åkte jag upp till a6 för att shoppa lite innan jobbet. Det fick bli en tub top, en klänning, coconut bodybutter och ett par SKITSNYGGA skor. I´m in loooove <3 Ni får se bilder på älsklingarna sen!

Kom hem från jobbet för någon timme sen, jobbade mellan 17 - 20 och ska jobba lör- sön 10 - 18. Orkar egentligen inte, men vad gör man inte för pengar?

Nej, duschen ropar på mig. Vi hörs imorgon!

STUDENTFEST + STUDENTFOTOGRAFERING




N
u var det ett tag sen jag skrev, jag har varken haft tid eller lust.

Det har hänt en hel del denna veckan. I måndags kväll firade vi mitt körkort med skumpa och grillning. Riktigt trevligt var det!
I tisdags var det skola under dagen, då gjorde jag mitt sista prov någonsin i gymnasiet! Halleluja. Jag jobbade mellan
17 - 20, sen kom mamma och hämtade mig och vi tittade såklart på DH.

Igår hade jag fotografering på Fotografiqa! Vi tog bilder i min studentoutfit, med klänningen, skorna och mössan. Jag fick bilderna skickade till mig idag och de blev jättefina! Jag gillar egentligen inte att bli fotograferad sådär, men fotografen var väldigt trevlig så jag blev snabbt avslappnad.
Vi ska köpa två stora bilder och 10 tackkort tror jag, det blir nog bra. :)

Senare på kvällen blev det fest, vi förfestade hemma hos Johanna och gick sen på studentfesten på Sliver.
Vi hade så jävla kul! Förfesten bestod av kedjerökning, dansande och mycket dricka. Vi lekte också en lek, man tog en papperspåse och fick ta upp den med endast munnen och fick inte vidröra varken knä eller armar på golvet för stöd. När man gått laget runt klipper man påsen kortare och kortare. Till slut var det bara jag och Ellen kvar, vi klarade det tills det knappast fanns någon påse kvar, sen orkade vi inte med. :P

Vid 23 åkte vi in till stan och tog en drink på Amor och gick sen till Sliver. Både jag, Emma och Ellen blev rejält fulla, haha! Sjuk kväll med mycket dansande och champangedrickning.

Det var kanske inte lika roligt imorse när jag vaknade.... Men jag släpade mig upp och lyckades komma till betygssamtalet kl.14.30, haha!
Jag och Johanna satte M:et på projektarbetet och det är jag riktigt stolt över! :)

Nu ska jag glo lite på tv och sen sova, börjar kl. 8 imorgon...
Puss!



Några av tjejerna som var med igår!

SÅ JÄÄÄÄVLA GLAD!

Alltså, jag kan knappt förstå det.

Jag, Josefine Kisch, har äntligen fått körkort! :D :D :D :D
Som jag har längtat efter det här, och nu har jag det. Det är fan sjukt.

Jag gjorde som sagt mitt teoriprov i fredags och idag gjorde jag uppkörningen kl. 10. Och jävlar, så nervös har jag nog aldrig varit. Jag åt typ ingenting kvällen innan och på morgonen, jag mådde verkligen illa på grund av nervositeten!
Men mannen som var min uppkörningslärare var verkligen skitsnäll och jag kände mig avslappnad med honom. Själva körningen gick jättebra, ett litet misstag när jag skulle byta fil, men det är betydelselöst ;)


Anyway, jag ville bara att ni skulle veta hur jävla glad jag är just nu! :)
Ikväll ska vi fira med familjen, pappa ska grilla och bjuda på lite gott att dricka!

Puss från en överlycklig Josefine




(Mitt körkort! Måste dock försvara mig och säga att jag hade en dålig dag... Bakis and stuff you know)


RSS 2.0
Test