SJUK

Fan vad jag är uttråkad.

Nu har jag legat hemma hela lördagskvällen och hela söndagen och jag tror jag dör av uttråkning! Min förkylning blir bara värre och värre, jag har knappt sovit en blund inatt för att jag hade så jävla ont i halsen. Annoying!

Jag har iallafall gjort lite nytta idag. Jag såg att tvättstugan var ledig så jag passade på att tvätta maaaassor av tvätt. Och så har jag städat och fixat.

Jag har inte mycket mer att skriva än att livet suger ganska mycket just nu. Jag är så UTTRÅKAD! Men det roliga är att när jag är sjuk så vill jag inget hellre än att göra massor av saker, och när jag är frisk så är det skönt att ibland bara vara hemma och ta det lugnt. Men då väljer man ju det själv, det gör man inte när man är sjuk...

Jaja, nu ska jag sluta tjata om mitt tillfälligt tråkiga liv och titta vidare på teve.


En av de bättre stunderna i livet. Jag och Emma på Venice Beach i Oktober 2010

NYA GARDINER

Nu har jag äntligen köpt gardiner till mitt vardagsrum!

De är köpta på IKEA och är ganska tunga i tyget med fina detaljer. Jag kan dock inte bestämma på vilket sätt jag ska ha dom, med eller utan det där lilla bandet. Vad tycker ni?





Det syns inte så bra, men det är jättefina detaljer. Jag kan visa när det är ljust ute!

DRINKKVÄLL HOS HANNAH

Igår kväll samlades 7 tjejer hos Hannah för att ha en drinkkväll.

Det innebar att alla skulle ha med sig ingredienser till varsin drink, men igår var det bara 4 av oss som tog med oss det, men det räckte gott och väl! Jag tog med mig margarita, Hannah cosmopolitan, Emma White Russian och Linnéa tog med sig "Linnéas specialare", haha!

Alla drinkar var skitgoda och sällskapet var guld. Vi satt bara och snackade och skrattade hela kvällen. Jag har sagt det innan men jag säger det igen; guuuuuud vad jag tycker om mina tjejer! De är bäst!

Idag vaknade jag upp bakis, illamående, förkyld och med mensvärken from hell... Men det var bara att pallra sig upp och göra iordning sig eftersom jag hade lovat att hänga med Emma till IKEA idag. Hon hämtade upp mig vid 10.30 och vi begav oss direkt till det mest svenska av allt, IKEA! Jag fick med mig gardiner och lite kökstillbehör och Emma köpte massa roliga saker.

Vi gick sen en stund på A6 och åkte sen till Maxi för att handla käk. Så nu är kylen och frysen full igen!

Ikväll ska jag ta det lugnt, jag mår verkligen piss och förkylningen verkar bara bli värre och värre... Så det är bättre att vila och hoppas att jag mår bättre imorgon!


Min drink (margarita) blev jävligt stark så vi blandade i lite juice och då blev det såhär coolt!




PLANNING THE FUTURE

Hej vänner!

Nu har jag äntligen lite tid att uppdatera er om vad som har hänt.

Jag vikarierar just nu på en förskola i Jkpg, jag ska vara där hela veckan. Det är väldigt skönt att vara på samma ställe i flera dagar, då får man chansen att lära känna barnen och de som jobbar där lite mer. Förskolan jag är på just nu är lite yngre barn, mellan 1 - 3 år. Dom är så himla söta, men man blir verkligen trött efter en 8-timmarsdag med dom!

Idag efter jobbet gick jag till gymmet vid 17-tiden ungefär. Det skulle jag inte ha gjort... Det var verkligen proppfullt med folk! Jag skulle börja med att springa på bandet, men när jag såg att det var åtta personer som väntade var det lite mindre lockande. Så jag gick upp och skulle göra lite övningar på mattan, men det var ju såklart proppfullt där med. Till slut blev jag så frustrerad att jag gick hem. Jag pallar verkligen inte med att träna när det är så mycket folk!
Jag och Malin ska ge det en ny chans imorgon kväll!

Annars har jag planerat många roliga saker. Det blir en rolig resa med Sarah i Mars sen ska jag göra en extremt rolig sak i April. Fast det är inte riktigt säker än, men jag HOPPAS! För jag måste komma ifrån Sverige ett tag...


En riktigt snygg bild på mig och Sarah!

ON THE STRIPPER POLE

God afton!

Jag har precis myst ner mig i soffan med cola light och fruktsallad, det får bli min kvällsmat ikväll. Fikan med mina tjejer var mysig som vanligt, har alltid så kul med dom! Jag längtar tills imorgon när de kommer hit för min inflyttningsfest, kan det inte bli imorgon kväll NU? Så skippar jag jobbet fast jag får betalt ändå såklart. Det tycker jag var en bra idé!

Nu ska jag kolla lite på Let's Dance, fy fan vad vilka dåliga teveprogram på fredagskvällar! Finns INGET vettigt. Och då är ju ändå fredagskvällarna de kvällar som det svenska folket är hemma och kollar på teve. Nej, jag ska fan bli chef över alla tevekanaler och bara visa Scrubs, True Blood, American History X och Two and a half men!


Tror ni det blir lika galet imorgon som det var en kväll i New York då jag och Christina hamnade på en lesbisk bar dansandes vid en strippstång? Gaaaanska svårt att slå faktiskt!


GEORGE'S

Fan vad jag är duktig!

Jag gick upp vid 07.15 trots att jag är ledig idag och har spenderat förmiddagen med att storstäda hela lägenheten. Jag har dammat, dammsugit och rensat massor av kläder och saker. Är jag bra eller är jag braaaa?!

Vid 16 är det dags för fika med Emma, Ellen och Malin på George's som vanligt! Sen ska jag traska iväg till gymmet för att köra ett brutalt konditionspass. Jag har inte tränat på hela veckan så nu är det verkligen dags!
Senare på kvällen blir det ganska lugnt, jag ska jobba imorgon så ingen utgång ikväll. Men imorgon, då jäklar! Tjejerna kommer hit för förfest och sen blir det utgång!



IT'S HAPPY HOUR TIME!

Jag kom för någon timme sedan hem från George's där jag fikade med Johanna och Johan. Så trevligt så!

Idag har jag annars jobbat mellan 8 - 15.30 på det dagiset jag jobbade på igår. Det gick jättebra idag med! Barnen är så söta, speciellt en liten 3-årig kille som är så underbar att jag dör!!

Snart ska jag iväg igen, jag ska möta upp Johanna, Johan och Emma på Bongo för ett par drinkar och lite gott snack. Jag behöver snacka med lite vuxna efter en hel dags med barnapratande ;) Och jag är i desperat behov av ett par mojitos, min favvodrink!


Jag och min fina vän Emma i New York i Oktober 2010

NY HEADER

You likey? :)



TRÖTT PÅ ATT HA ONT I HUVUDET...

Hej!

Sorry för dålig uppdatering!

I helgen åkte jag hem till Mullsjö och hälsade på familjen. Det var riktigt mysigt!

Idag har jag jobbat på ett dagis på Barnarp, det var jättekul förutom att vi var ute på äventyr i över två timmar och jag hade Converse på mig. Inte den bästa skon att ha när det är -15 och massa snö. Mina fötter är typ förfrusna nu!
Jag ska jobba där imorgon kväll vilket kommer bli riktigt kul, barnen där var verkligen underbara!

I veckan ska jag också försöka hinna med att gå till läkaren och få en synundersökning. Jag har under en längre period haft huvudvärk väldigt ofta och den senaste tiden har bara blivit värre och värre... Jag pallar snart inte mer, det tar över många av mina dagar, jag blir jättetrött och kan knappt vara social för att det gör så ont. Jag misstänker att det antingen är något fel på mina värden eller så är det synen. Nu ska jag fan ta reda på vad det är så jag slipper den här skiten!!


Louice, jag, Pappa och Jonathan när de var på besök hos mig i September förra året.

REUNION!

Hello!

Just nu sitter jag och kollar på the Ellen Degeneres Show och har precis städat lite så nu är det fint i min lilla lägenhet igen!

Igår var jag ledig hela dagen, så då passade jag på att luncha med Johanna och Malin på Georges. Jag har inte sett Malin på över ett år, så det var sjuuuukt kul att träffa henne, hon har varit saknad! Efter lunchen begav de sig till Sthlm och jag bestämde mig för att åka upp till A6. Jag kom hem med två toppar från Bik Bok och en filt från IKEA. :)

Senare i eftermiddag och kväll ska jag jobba på City Gross, sen imorgon beger jag mig till Mullsjö för att spendera helgen där. Det ska bli mysigt att umgås med familjen lite!


Min fina vän Johanna på nyår!

WANTING TO BE SOMEONE ELSE IS A WASTE OF THE PERSON YOU ARE



G
od afton!

Jag kom för en stund sen hem från gymmet. Idag tränade jag tillsammans med Linnéa och Malin, alltid kul med lite sällskap! Vi alla var lite sega idag, så styrketräningen blev väl lite sisådär, men jag körde iallafall 15 min cross och 20 min löpning!

Idag har jag också jobbat! Jag var på en skola vid Vätterslund mellan 10 - 16. Det var verkligen en jättebra skola! Vi målade mycket, hade svenska och gjorde klart en gigantisk tavla som de har jobbat med ett tag. JP kom och tog kort på det, så bli inte förvånade om ni hittar mig med på någon bild där jag pysslar med barnen. :)

Imorgon är jag ledig, så då ska jag luncha med tjejerna på förmiddagen och eventuellt åka till Mullsjö för att hälsa på Emma i sin nya lägenhet. Det var så längesen vi sågs så nu är det verkligen dags, saknar henne och hennes preggomage! <3

Nu ska jag titta vidare på Sveriges Mästerkock, är det bara jag eller är Per Moberg snygg?




Ps. Jag fick en sådan fin kommenar av Johan för ett par dagar sedan. Han sa att han tycker om min blogg och att den är personlig och fin. Det värmer i hjärtat!


FÖRSTA DAGEN PÅ JOBBET

Hallå!

Idag var första dagen jag jobbade som dagisfröken. Det gick jättebra! Jag jobbade på ett fritids i Bankeryd mellan 9 - 17 och barnen var verkligen hur gulliga som helst!

Alla killar blev helt förtjusta i mig, de ville hålla mig i handen hela tiden och startade till och med en pussklubb där endast dom och jag skulle vara medlemmar i. Haha, gulleungar!

Efter jobbet åkte jag direkt till kära Georges där Ellen, Malin och Hannah var. Vi tog en mysig fika och snackade om den senaste veckan. Det känns som att jag inte har träffat Ellen och Hannah på evigheter, katastrof!

Imorgon blir det jobb på en skola vid Bymarken mellan 10-16, efter det blir det träning. Skönt!

Nu ska jag kolla på Stylisterna, vi hörs!



DAG 20 - DEN HÄR MÅNADEN

Den här månaden blir nog inte mycket att hurra för.

Planerna är att work ´til I drop, fixa iordning min lägenhet ännu mer, umgås med vännerna och längta efter bättre tider. Förhoppningsvis ska jag boka en liten resa i Maj!

Sen är det ju alla hjärtans dag den 14:e. Vi får se om jag hinner hitta min Valentine innan dess, men det tvekar jag på. Det är lite svårt när halva mitt hjärta finns i Australien.

Men nu ska jag inte vara så deppig längre, det är ett litet löfte till mig själv denna månaden. Jag ska försöka acceptera situationen jag är i och börja uppskatta alla de underbara människor jag har runt omkring mig, de är faktiskt riktigt jävla bra! ♥

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Sju sanningar.

NYTT JOBB!

Hej mina fina!

Idag har varit en tråkig men ack så behövlig dag. Jag har tvättat 3 miljoner kilo tvätt, storstädat i min lilla lägenhet och slipat och grundmålat mitt köksbord. Nu är jag snart klar med den där jävla målningen, är trött på det nu! Jag har målat två stolar, ett nattduksbord och ett soffbord sedan innan. Nu får det ta och räcka!

Annars idag har jag fått jobb! :) Jag har numera två jobb, ett på City Gross och ett som vikarie på dagis! Det går till så att man blir inringd till olika dagis i Jönköpings kommun och det blir man väldigt ofta. Imorgon ska jag vikariera på ett dagis i Bankeryd mellan 9-17, det ska bli kul!

Nu börjar Top Model, gotta go!


DAG 19 - DETTA ÅNGRAR JAG

Jag försöker efterleva konceptet att man aldrig ska ångra någonting, att allting är en erfarenhet och att man blir starkare av sina upplevelser och kunskaper, oavsett om de är bra eller dåliga. Men ibland är det svårt. Svårt att inte ångra något man sagt eller gjort.

Men jag försöker iallafall. Jag har faktiskt lärt mig av allt dumt jag har gjort, även ifall jag ibland gör samma misstag så sitter det i bakhuvudet att jag inte mår bra av detta. Och det gör att för varje misstag, så blir det lite bättre och jag blir lite mer medveten av det jag gör.

Är inte det vad livet är? Att leva och lära?


Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Sju sanningar.

KOMMENTARSSVAR

Hej hej!
Jag heter Nina och jag funderar på att åka som au pair. Jag har snokat runt lite på internet efter information och jag fastnade för din blogg! Haha :) Så nu tänkte jag ställa lite frågor som jag hoppas att du vill svara på :)

Är du nöjd med Skandinaviska institutet? Hur gjorde du för att få ihop 200 timmars barnerfarenhet? Vad läste du för kurs/ämne och på vilken skola?

Har tvekat lite på att åka innan, men din blogg är verkligen inspirerande!

Tack på förhand!
/Nina :)

Svar: Hej!
Ja, jag är väldigt nöjd med Skandinaviska Institutet, de hjälpte mig otroligt mycket med processen innan jag åkte till USA, jag ringde dom jämt med alla frågor som jag hade som aldrig tog slut. Men en sak som var lite dåligt tyckte jag var att kontoret i Sverige aldrig hörde av sig om hur det gick för mig. Jag hade ju min counsler i New York som jag kunde ringa om jag fick problem, men det skulle vara skönt om dom hörde av sig någon gång iallafall! Men jag har bara hört bra saker om SI, så jag rekommenderar dom verkligen!

Jag passade min kusin, en familjeväns barn och tog hand om min lillebror när vi var mindre. ALLT sånt räknas, fatta hur många timmar jag har varit ensam med min lillebror? Det räknas som att jag tog hand om honom eftersom han är yngre, så jag tror vi skrev 1000 timmar bara på honom, haha!

Jag läste en kurs online eftersom jag själv ville styra när jag skulle plugga. Det var UCLA som anordnade en kurs om litteratur och Amerikansk historia. Den kursen var sjukt jobbig eftersom jag kom efter ibland, men jag fick riktigt bra betyg (97%) så jag är nöjd! Men om ni har chansen så tycker jag ni ska gå en kurs på ett college, då kan man ju träffa nya vänner och sådär.

Om ni har mer frågor, kolla först min kategori Kommentarssvar, där har jag redan svarat på många frågor angående att vara Au Pair!

TRÖTT TJEJ...

Herregud vad trött jag är!

Jag sov riktigt dåligt inatt, kunde inte slappna av och började tänka på massor av saker som oroar mig. Skitjobbigt! När klockan ringde vid 8 var jag en zombie... Men det var bara att släpa sig upp och åka till jobbet. Jag jobbade bara 10-15, men eftersom det är söndag får man 100% o.b så det är ju som att jag har jobbat 10 timmar. AWESOME!

Igår kom Johanna, Malin och Johan till mig, vi hade myskväll med tacos och film. Vi såg American Pie och Death Sentence, de var ganska dåliga faktiskt! :P Men sällskapet var guld!!

Nu efter jobbet har jag plockat och städat lite här hemma, ska börja leta efter lite nya tavlor, det är ganska tomt på mina väggar just nu. Men mest av allt vill jag ha stora foton på mig och mina vänner och familj. Men jag har för mig att det är ganska dyrt?

Nu innan Solsidan ska jag försöka få tag på min värdfamilj, känner för att snacka lite med dom. Tacka gud för Skype!


Älskade Mala på hennes 2-årsdag i Juni förra året! Gud vad jag och Lucas kämpade med de där cupcaksen, men goda blev dom :)

HIT THE GYM!

Hallå!

Jag kom hem från gymmet för en stund sen, jag och Malin trotsade våran träningsvärk from hell och körde ett ännu hårdare mördarpass. Idag blev det 40 min löpning, ben, armar och mage. Jag är mycket stolt över mig själv (och Malin) om jag får säga det själv! Men träningsvärken imorgon kommer inte vara att leka med, jag tvekar på att jag överhuvudtaget kommer kunna gå...

Annars har dagen bestått av storstädning här hemma och lunch med mamma och Jonathan på Napoleon. Det fick bli en vegetarisk lasagne, den var god men den slog inte min bästa spenatlasagne! ;)



Puss och godnatt!


WE SEARCH FOR SOMEONE TO LOVE, SOMEONE WHO MAKES US COMPLETE. WE CHOOSE PARTNERS AND WE CHANGE PARTNERS. WE DANCE TO A SONG OF HEARTBREAK AND HOPE, ALL THE WHILE WONDERING IF SOMEWHERE AND SOMEHOW THERE IS SOMEONE SEARCHING FOR US.













I
går var en väldigt bra kväll.

Malin, Fredrik och Anders hämtade upp mig och vi åkte till Ica Maxi för att handla käk. Åkte hem till Fredrik i Huskvarna och lagade tacos med fruktsallad till efterrätt, gooott! Vi kollade på Halv åtta hos mig och spelade frågesport. Herregud vad jag är tävlingsinriktad, jag insåg det igår när jag blev skitförbannad för att jag tyckte att Anders fuskade, haha!
Kvällen var precis vad jag behövde, avslappnad och lättsam.

Idag har jag, Linnéa och Malin tränat. Nu har jag äntligen fått tummen ur och skaffat gymkort på Friskis! Det känns bra, jag behöver något att fokusera på, då har jag mindre tid att tänka.
Vi körde kondition och styrketräning idag, fan vad jag har saknat träningen! Men konditionen sitter i fortfarande, så det blev 35 min på löpbandet. Skönt!

Nu ska jag kolla klart på Cougar town och sen sova. Imorgon blir det lunch med mamma och syster och mer träning!


Jag trotsade vintern och använde min älskade fejk-pälsväst från H&M




RSS 2.0
Test