PAULINA'S BIRTHDAY PARTY

Här kommer lite bilder från Paulinas födelsedagsfest i lördags.

Det blev en riktigt lyckad kväll, vi var först ett gäng på typ 30 pers hemma hos Paulina. Där drack vi och jag catchade upp med massor av gamla bekanta. Paulina var verkligen seriös med drickandet i lördags, hon TVINGADE alla att stanna kvar i köket innan man hade tagit en shot, och om man försökte gå förbi så puttade hon bara tillbaka en. Hahaha!

Vid 2-tiden åkte vi ner till Jane Hotel. Jag har aldrig varit där förut och har hört bra saker om det och blev inte besviken! Det är en blandning av en bar och en klubb, lite lounge-aktig. Riktigt nice inredning och väldigt stort! Väl där blev det ännu mer dricka och dans med alla vänner! Kom nog hem vid halv sex tror jag, då har det varit en bra kväll!

Jag tog inte så många bilder och bara från början av kvällen. Hade för kul helt enkelt!




Haha, ser ni att jag ser ut som en jätte? Typ första gången jag kände mig lång någonsin!!



At some point hamnade vi i en killes penthouse (han bor i samma byggnad som Paulina) där Kyron började dj:a lite. Jag och mina disco shoes tyckte det var grymt!

@ SCHOOL

Sitter i skolan och väntar på nästa lektion. Har haft business och ska ha engelska och matte innan jag får gå hem vid 21.
Är riktigt trött idag, känner mig yr också. Har ätit lite så jag hoppas jag mår bättre snart!


THE OSCAR'S

Sitter hemma och kollar på Oscarsgalan med min roommate. Älskar det, det är något speciellt med den galan. Och att titta på alla fantastiska klänningar är ju inte helt fel heller!


P'S BIRTHDAY PARTY!

Nu sticker jag iväg till Paulinas 25-årsfest!

Om jag känner henne rätt så kommer det här bli en galen kväll, just the way I like it!




A RUN IN CENTRAL PARK

Aaaah, allt som jag skrev försvann precis. En aning irriterande!

Idag har jag iallafall varit ledig som jag alltid är på fredagar. Har passat på att plugga lite och tagit en springrunda i Central Park. Det har varit dåligt väder idag, typ 5 grader och regn. Men jag kan tycka att det är ganska skönt att springa då, det är så mycket syre i luften efter regn!

Nu ska jag göra iordning mig lite för ikväll ska jag och Hannah till Vapioani för att käka och dricka ett par glas (det tog inte lång tid innan Hannas vita helg sprack!).
Hoppas ni har en bra kväll, vi hörs imorgon!


BAKDAG MED LUCAS

Hej!

Jag kom hem från skolan för en stund sen, hade bara en lektion på morgonen idag, Speech. Jag höll mitt andra tal idag och det gick strålande! Jag blir så himla glad av att få så bra kritik av min lärare, det höjer ens självförtroende för att hålla tal så otroligt mycket!

I eftermiddag ska jag hämta upp Lucas (mitt gamla värdbarn) i hans skola på Upper east för att åka hem till honom och baka. Han har tjatat om det i flera veckor att vi ska baka hans svenska favorit; kladdkaka! Och jag är ju inte den som säger nej till att umgås med min lille prutt och samtidigt baka världens godaste kaka ;) Kommer bli så himla mysigt!

Nu ska jag plugga lite, har massor att göra. Vill egentligen spendera hela dagen utomhus eftersom det är UNDERBART väder idag igen, strålande sol och 14 grader! Ska passa på att ta en promenad genom Central Park innan jag hämtar upp Lucas.


Jag och Lucas sommaren 2010

THURSDAY WITH MOM

Nu har mamma åkt hem till Sverige igen. Det känns väldigt jobbigt och tomt just nu, det är långt kvar tills vi ses igen i sommar...

Men vi har haft fyra otroliga dagar! Vi har hunnit med ungefär allt mamma ville hitta på, resten får vi ta när hon hälsar på igen (vilket jag hoppas är några gånger under de här 4 åren)!

Jag har ganska mycket bilder att visa er, så vi kan väl börja med torsdagen! Mamma kom hit vid 11-tiden och vi åkte direkt ner till min skola för att jag skulle visa henne hur det såg ut där. Efter en stund gick vi till Soho för att luncha på ett av mina favoritställen - Bread. Otroligt goda mackor har de där!

Efter lunchen åkte vi direkt ner till South street seaport där vi gick på ett museum som jag har varit på innan; Bodies exhibition! För er som inte vet så är det riktiga människokroppar som är behandlade på något sätt så de inte ruttnar. Museumet visar hur kroppen fungerar, olika sjukdomar osv. på riktiga kroppar! Mamma var lika fascinerad som jag, människokroppen är så himla häftig!
Mamma var ganska trött efter några intensiva jobbdagar i Montreal, så på kvällen vi gick och åt på en restaurang ganska nära där jag bor, 5 napking burgers heter den och ligger på 84:e och Broadway om jag inte minns fel.


Man fick egentligen inte ta några bilder på museumet, men vi kunde inte låta bli att ta ett när vi spelade ett spel om vem som var mest avslappnad. Självklart vann jag mot mamma, 4 gånger dessutom! ;)


5 napkin burgers hade huuuur goda veggie burgers som helst. Underbar atmosfär också!







BUSY ENJOYING LIFE

Ni får ursäkta att jag inte skriver just nu, men jag vill ta vara på varenda sekund som jag har med mamma när hon är här på besök.

Hon åker hem imorgon eftermiddag, så vi hörs då kära vänner!


Fina Mamma igår på promenad i Central Park

ÄLSKADE MAMMA

Kom hem från skolan för någon timme sedan.

Idag har jag haft matte och engelska. Det är mycket i båda klasserna just nu, så är lite halvt stressad. Men det kommer nog bli bra tids nog!
Jag har precis tagit en dusch och ska snart sova. Imorgon har jag bara en klass på morgonen, sen vid 11-tiden kommer mamma på besök!! Hon har varit i Montreal, Kanada för att hälsa på huvudkontoret i hennes företag och lyckades boka biljetten hem till en liten mellanlandning här i New York. Så hon kommer vara här tills på söndag. Det ska bli så mysigt att ha lilla mamma här!


SÅHÄR glad är jag för att mamma ska komma och hälsa på!!

VALENTINE'S DAY

God morgon!

Vaknade för någon timme sedan och har käkat lite frukost och försöker förbereda mig mentalt för att gå och tvätta. HATAR att tvätta här i USA, det är så jävla komplicerat. Först och främst måste jag gå till någon affär och växla till typ 21 quarters för det kostar 7 quarters att tvätta en maskin (ska tvätta två) och sen 7 för att torktumla. Sen ligger tvättmaskinerna i byggnaden bredvid, så jag måste springa fram och tillbaka hela tiden. Men jag ska väl vara glad över att vi har tvättmaskiner i byggnaden så slipper man gå till en laundromat!

Igår var det ju Valentine's day! Jag spenderade dagen med skola och plugg. Under eftermiddagen åkte jag ner till min älskade värdfamilj och gav barnen ett kort och varsin ask choklad. Det var uppskattat! Jag gosade med dom i några timmar innan jag mötte upp Hannah och Lindsey på Vapiano vid Union Square. Där hade vi en mycket romantisk middag med vin och drinkar! ;)


Mala blev glad över sin chokladask!


Lucas med!


Haha, Mala och hennes "camera smile"!


Lindsey på Vapiano


Hannah och jag



NY BIKINI FRÅN VS






Victoria's Secret, 83 dollar

MYSKVÄLL MED P

Nu ska jag alldeles strax åka ner till Paulina för en liten myskväll. Båda två är skittrötta, så vad passar bättre än en kväll med film, ost och kex?

Idag har det varit strålande sol i New York, så jag och Lindsey passade på att ta en långpromenad på typ 3 timmar i Central Park. Det är så vackert där, New York skulle inte vara samma underbara stad om inte den parken fanns! När vi skiljdes åt sprang jag hela vägen hem, så jag har verkligen fått till ett riktigt träningspass idag! Vi tog lite bilder och videos i parken idag, lägger upp dom imorgon för jag hinner inte just nu!

Hoppas ni har en bra kväll, puss!


Jag just nu

STORHANDLING

Kom hem för en liten stund sedan och ska krypa ner i sängen och kolla på en film. Mysigt!

Idag har jag bara haft en klass på morgonen, Speech. Det var lika roligt som vanligt, professorn är också en teaterlärare så idag fick vi göra massor av avslappningsövningar som är bra att göra innan man ska hålla ett tal.

Efter skolan så mötte jag upp Angelica. Vi gick till Whole Foods, köpte lunch och satte oss i skolan och åt. Det känns som att jag och Angelica knappt har hängt någonting sen vi flyttade hit, båda har för mycket att göra helt enkelt. Men det får vi ändra på tycker jag!

Under eftermiddagen mötte jag upp Lindsey och vi gick till Trader Joe's på 21:a och 6:e för att storhandla. Kom hem med två stora kassar fulla med mat, så nu har jag så det räcker ett bra tag!
Vid 18-tiden mötte jag upp Hannah och vi käkade på mitt favoritcafé i New York som heter The grey dog. Vi käkade middag eftersom båda var vrålhungriga! Vi hade deep talk som jag har en tendens till att alltid ha med Hannah (vilket är bra) och efter middagen åkte jag hem och nu ska jag som sagt kolla på film.

Ni är en hel del nya läsare här på bloggen, riktigt kul! Ni är alla varmt välkomna, ställ gärna frågor i kommentarerna så svarar jag så fort jag kan!


Jag för några veckor sedan innan en middag med vänner

LIVET BLIR BÄTTRE

God afton!

Sitter och kollar på Livet blir bättre på Tv3 Play. Jag kollade precis på det avsnittet med Jessica Andersson. Jag tycker det är så himla beundransvärt att man vågar blotta sitt liv så. Tänk vad många människor som är i samma sits som hon var som kommer få hjälp genom detta!

Idag har jag varit i skolan, har haft engelska och matte. Nu börjar jag känna mig lite mer hemma i klasserna och har lärt känna några stycken litegrann. Det är ganska gött att vara "outsidern" nu, jag är typ den enda som är vit och blond, haha! Så alla lärare kommer ihåg mig och det är ju jättebra!

Imorgon har jag bara en klass på morgonen, sen tar jag långhelg! Skolan är stängd på måndag eftersom det är Lincoln's birthday så jag får verkligen en långhelg, gött!

Nu ska jag plugga det sista och sen sova, ska upp tidigt imorgon!


Jag på Lavo för ett par veckor sen

A WALK IN CENTRAL PARK

Hade mitt första tal på Speech-klassen imorse. Det gick jättebra! Läraren sa att jag var den mest avslappnade i hela klassen och att talet var jättebra strukturerat och intressant, så jag är hur nöjd som helst! Jag har varit lite nervös eftersom det ändå är på engelska och jag var orolig att jag skulle börja snubbla på orden. Men det var nemas problemas!

Jag hade bara en klass idag, så nu ska jag gå ner till River Park side och sätta mig och läsa en stund. Vid 14.30 ska jag möta upp Lindsey för en promenad i Central Park och i eftermiddag ska jag hälsa på min älskade värdfamilj. Ingen illa tisdag!



Jag och mina nya älskade brillor från Urban Outfitters!

NEW YORK GIANTS

Helgen har varit grym!

I fredags lagade vi mat och mös hemma hos Lindsey och Kavita. Tacos, såååå jävla gott!

I lördags blev det verkligen all in. Vi var ett helt gäng på Swei (det heter något annat, men kallas det) som ligger på Spring och Hudson. Där drack vi öl, blev bjudna på shots av en jävligt full (eller hög) snubbe och dansade! Vid 2-tiden åkte jag, Lindsey och Kavita vidare och hamnade till slut på mitt favvo-ställe, nämligen en gaybar på lower east side! Där ska vi inte gå in på detaljer av vad som hände, tror jag, L och K behåller det för oss själva, haha! Grymt bra kväll var det iallafall.

Vaknade upp hos L och K på söndagen ganska förstörd. Skulle möta upp Paulina och gänget för brunch kl. 15 och hann inte hem mellan för att byta om så det fick bli gårdagens kläder och lån av smink och skor av älskade Lindsey!

Brunchen var jättetrevlig, vi var på Tre på lower east. Ena killen som var med hade köpt en Giants-tårta för att fira Super Bowl, asnice! Efter champange-brunchen gick vi vidare till en bar för att kolla på matchen. Vi tjejer drack mest öl och pratade om annat, haha! Efter ett par timmar åkte jag och Paulina vidare till en annan bar där vi mötte upp hennes vänner. Där blev det väl kanske lite väl mycket shots och champange, men kul hade vi iallafall! :)


NY Giants-tårtan!


Jag såg iallafall väldigt involverad ut i matchen!

BAR HOPPING IN WV

Jag är sjuk egentligen, men det ignorerar vi ikväll och kör en utgång! Jag dör av uttråkning om jag inte får hitta på något ikväll.

Ikväll ska vi ett gäng till en lounge/bar i West Village, sen får vi se om vi går vidare. Let's goooo!


SJUK MEN LYCKLIG ÄNDÅ

Heeeej mina vänner!

Förlåt, förlåt, FÖRLÅT för att jag inte har skrivit på ett tag, men som ni säkert förstår har det varit några väldigt stressiga dagar. Nu ligger jag hemma sjuk och mår för jävligt, så då kan jag faktiskt ta mig tid att skriva ett litet inlägg!

Nu har jag äntligen börjat skolan! Det känns jättebra, dock är det lite överväldigande. Det var ju ett tag sedan man gick i skolan sist och rutinerna sitter inte riktigt där de ska än. Men jag kommer säkert komma in i det snart!

Annars har jag flyttat till den nya lägenheten, gjorde det i lördags. Det känns också bra, jag kommer förhoppningsvis trivas de fyra månaderna som jag ska bo här! Bor som sagt på Upper West Side nu och jag är heeeelt kär i det här området!!

I helgen skulle det egentligen bli fest både fredag, lördag och söndag, men nu när jag har gått och blivit sjuk förändras nog planerna lite... Ikväll ska jag, Hannah och Lindsey laga mat och mysa hemma hos Lindsey, på lördag blir det ev. en liten barrunda med några kompisar och på söndag brunch och Super Bowl! Haha, okej det kanske blir lite fest också....

Nu ska jag hoppa in i duschen och försöka bli människa igen, det var väldigt längesen jag var så här förkyld. Mina bihålor är inte nådiga, det känns som att mitt huvud ska sprängas vilken sekund som helst!


Dricker litervis med te med honung och citron. Nu jävlar ska jag bli frisk!!

RSS 2.0
Test