HV BLÅ !!

Hv har ju varit gudar ikväll, 5 - 1! Nu tar vi det här, jag känner det på mig. Och när jag känner någonting på mig så kommer det att hända. Det gör det oftast iallafall! :)

Helgen har varit mycket trevlig och innehållsrik. I fredags åkte jag hem till kära Mullsjö för att umgås med mina tjejer, Emma och Sara. Vi tittade på två filmer, 27 dresses och någon mer som jag inte kommer ihåg vad den heter. En väldigt trevlig kväll var det iallafall.

Jag sov hemma i Mullsjö fredag till lördag och åkte hem till Jkpg ganska tidigt på lördagen.
Jag och Emma träffades på stan vid tolv, åt pommes och glass på Mc Donalds och sedan gick vi till Mix där vi skulle vara hårmodeller. Direkt när vi kom in fick vi sätta oss i frisörstolarna och de började på en gång. Jag skulle bli blond och dom bestämde att Emma skulle bli lite mörkare brun med lite metallic slingor i.
Vi satt där i typ tre timmar och när det var klart fick vi visa upp oss för alla frisörer.
Mitt hår blev inte som jag hade tänkt mig, Det är fortfarande inte blondt, men det är på god väg iallafall. Nästa gång sa dom att det skulle bli blondt.

Anyway, efter det åkte jag till Johanna och där fanns även Malin och Hannah. Vi lagade mat och började förfesta lite smått vid fem halv sex. Efter ett par shots och ett antal cider började folket komma och det blev en hyffsat trevlig kväll förutom en otroligt kåt kille som kladdade på mig hela kvällen... UH.

Igår var en riktig bakisdag. Jag låg framför teven hela dagen. Men det var gött, det är bara att erkänna. :)
Försökte plugga lite samhäll också, men det gick väl sådär.

Jag har ingen inspiration att skriva just nu, så det blir väl godnatt för idag då.
Kisses


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test