GETTING BETTER

God morgon!

 

Idag mår jag mycket bättre (thank god!) men det blir nog en lugn dag till för att bli riktigt bra. Men jag ska försöka komma ut lite iallafall, jag har inte gått utanför dörren på två dagar! Jag har fan abstinens av solljus! Jag funderar på att gå till den privata parken, ta med mig Twilight-boken och sitta där och läsa ett par timmar. Jag har fortfarande inte börjat läsa den, får aldrig tummen ur! Men nu är det faktiskt dags, jag köpte ju faktiskt den i måndags.

Jag har inte så mycket roligt att berätta just nu eftersom det inte händer så mycket. Jag har bara jobbat nu under morgonen i två timmar, och jag älskar verkligen att gå upp till M:s rum när hon har vaknat, hon är så himla gosig och extra söt då. Mornarna och kvällarna är de bästa!

 

Kommentarssvar:


Postat av: lillaann


hej!! vill också jättegärna åka som aupair till usa när jag går ut gymnasiet i vår, men det blir ju lite trist ifall man inte kan gå ut alls och så. undrar bara hur du kommer in på olika klubbar och barer och så? för det är väl 21årsgräns egentligen? supertacksam för svar :)


Svar: Hej! Vad kul att du har bestämt dig för att åka, vilken stat vill du helst komma till?
När jag går ut lånar jag en tjej som jag har lärt kännas leg. Vi är båda blonda och ser väl ganska lika ut på bilden, så det funkar hur bra som helst! Vakterna är inte noga med att kolla på bilden som de är i Sverige utan de tittar bara på födelsedatumet. Men det har hänt att jag inte ens behöver visa leg, speciellt om man går in med en promoter på en fest.
Så om du har en syster eller vän som har ett gammalt leg och de är över 21, låna det! Det brukar fungera. Sen är det ganska lätt att få tag på ett falskleg här också ;)
Ha det bra, kram!

Postat av: Maja


Hej! Sökte runt lite på google och hittade till din blogg. Jag är superintresserad av att åka som au pair. OCh efter att ha varit i NYC i höstas är jag helt inne på att vilja åka dit. Jag undrar mer om du trivs ? Vilken förmedling du åkt med och allmänt hut du har det. Skulle va jättegulligt om du ville svara till min mail. Sköt om dig !



Svar: Hej! Jag trivs jättebra här i New York, det är verkligen en fantastisk stad med MÅÅÅÅNGA möjligheter. Jag har redan fått lite erbjudanden här och där! ;P Själva staden känns perfekt för just mig eftersom alla stadsdelar är så olika och varje gång man går till ett nytt ställe så blir det som en chock! Det är också så jäkla bra att man kan gå överallt! Jag tänkte först åka till L.A, men jag kom senare på att jag skulle få panik av att köra bil överallt!
Jag trivs med mitt jobb, familjen och jag har redan skaffat några nya vänner! Jag lever livet helt enkelt samtidigt som jag har ett otroligt givande jobb!
Men jag säger verkligen inte att allt är perfekt, för det är det inte. Jag utgår från mina egna erfarenheter och personligen har det varit jobbigt för mig eftersom jag har varit sjuk en del gånger sen jag kom hit. Så hemlängtan kommer och går, men jag kommer alltid ihåg att det är det här jag vill!
Sen är det ju väldigt svårt för en del att komma till en ny familj och anpassa sig efter deras rutiner och livsstil. Men som tur är är jag en väldigt anpassbar person, så det har gått hur smidigt som helst.

Jag åkte med Skandinaviska Institutet (det heter Au Pair in America i USA) och jag rekommenderar verkligen det organisationen! De har hjälpt mig genom allt. Ansökan när jag ringde sjuttioelva gånger per dag för att fråga om saker, resan hit, orientationen, familjen, ALLT! Plus att jag har fått världens skönaste counsler, Jan. Det känns verkligen bra!
Hoppas detta svaret blir bra. Som sagt, jag berättar bara från min egen synvinkel och det är helt upp till dig och den familjen du kommer till som avgör hur ditt år blir. Kram!

Jag i Central Park för någon vecka sen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test