HALLOWEEN BABY!

Helloooo!

 

Jag jobbar fortfarande, ska jobba mellan 12-22, men det goa är att efter 20 behöver jag inte göra något annat än att sätta på en tvätt, lägga den i torktumlaren och vika! Det tar typ MAX 15 min. Gött jobb jag har!

 

Jaha, nu är ni väl alla väldigt nyfikna på hur gårkvällen var. Vi hade sjukt kul!

 

Jag slutade vid 19, gjorde iordning mig på rekordtid, tog en taxi upp till Angelicas och Elins hotell och började förkröka lite där. Vi tog sen en taxi till en bar som Sarah, Elin och Jennifer var i. Där tog vi varsin drink och gick vidare till en annar bar, tog en till drink och blev fotograferade av folk när vi gick där 8 utklädda (och slampiga) tjejer på Times Square!

Vid 12 drog vi till Hudson Terrace där det var så jävla mycket folk!! Helt sjukt. Vi hade det kul, fick sitta vid ett vipbord med en promoter med gratis drinkar, nice! Vi fick se ett sånt jävla slagsmål också, det var fan helt jävla sinnes. Jag trodde seriöst någon hade dött eller något för det var några tjejer som bara skrek och skrek, sen såg jag att alla sprang ifrån en viss plats där slagsmålet var. För en sekund trodde jag verkligen att det skulle ligga någon där och jag fick kalla kårar längs med hela ryggraden tills jag fattade att det var många maffiakillar som pufflade lite på varandra!

Allting var jättebra, vi dansade och dansade. Jag såg en jättesöt kille där (svensk) som jag pratade lite med. Precis innan jag skulle gå fram till honom en andra gång fick jag hur ont i magen som helst, det kändes som att jag skulle spy och svimma på samma gång. Det blev inte bättre, så jag tog en taxi hem vid halv 3 tiden. FAAAN, jag som skulle fråga efter hans nummer. DAMN.

Aja, jag mådde bättre redan under natten och nu mår jag prima ballerina. Skitkonstigt.

Men nu vet ni att Halloween var skitlyckat iallafall, here comes the bilder!


Såhär såg jag ut igår. JA, jag vet att klänningen är som en topp typ. Men dock saknas min keps på den här bilden, anledningen till det är att jag tappade den i en stor jävla pöl. Det var fan som i en dålig film, jag stod och viftade på en taxi när vinden tog tag i min keps och svepte ner den i en jävla fucking pöl! Och inte nog med det, en taxi körde över den. Men den lilla kääääpan torkade efter ett tag och användes halva kvällen, så var inte oroliga!




Angelica var söta lilla oskyldiga Rödluvan




Den andra Angelica var en baseballbrud med onormalt långa ögonfransar, Zarah var en katt typ som inte hade sminkat sig än och Elin var... Jaaa, vad var Elin? Äh, hon var snygg iallafall!




Sarah var Batwoman, Elin var Superwoman...




...och Jennifer var polis gone bad!






HAHAHAHAHAHA, världens bästa kostym, EVER! Det roliga är att han var så jävla blyg, det förväntar man sig liksom inte av en "kvinna" som går klädd så! ;)




Moi och Angelica på Hudson Terrace!




Jag hade lösögonfransar för första gången i mitt liv, det var wierd.



Som ni ser hade vi jäkligt kul! Idag har jag varit aptrött men spenderat den med M och hon gör alltid mig så glad. Så det är lugnt.

Nu ska jag titta vidare på Desperate Housewives, godnatt!




Kommentarer
Postat av: sis

faan vad kul ni verkade ha haft! Fan vad kort kjol du hade hahahah!

2009-11-02 @ 08:39:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test