TOP OF THE ROCK BABY!

Hej på er!

 

Jag är så sjukt trött! Efter att ha jobbat typ 10 timmar varje dag sen i lördags så får man faktiskt lov att vara trött. Idag har jag inte heller haft en lugn stund, men kul har jag haft!

 

Imorse jobbade jag mellan 8 - 10. M vaknade inte förrän 09.30, så det blev typ en halvtimmes jobb, haha! Direkt efter slängde jag på mig kläder och tog tunnelbanan till Rockefeller center där jag mötte upp Sarah. Vi hade nämligen bestämt oss för att äntligen åka upp för Top of the rock! Och jäklar vad coolt det var. Både jag och Sarah är höjdrädda och det blev ju inte bättre av att taket på hissen blev genomskinlig när man åkte upp, och snabbt gick det. 67 våningar på 48 sek. Inte illa pinkat!

 

När vi väl var uppe blev jag helt paff. New York är så jäkla stort och så fantastiskt vackert! Det var riktigt häftigt att se det från en av New Yorks högsta byggnader (jag tror bara Emipire är högre?).
Vi sprang runt och tog lite kort och sa hela tiden "fy fan vad häftig, titta på alla pluttebilar". Haha!

Vi var där uppe i en timme kanske och åkte sedan ner, gick in på H&M och tittade lite. De har renoverat den på 5:e avenyn (ligger på 50:e eller nått) och det är så himla snyggt! Den affären är nog den finaste H&M butiken någonsin.
Vi tog sen en snabb lunch och båda begav sig hemåt eftersom jag skulle börja jobba vid 14 och Sarah vid 15.
Eftersom N fyller år idag planerade jag och L att baka något till henne. Jag föreslog chokladbollar och han blev helt lyriskt, han har tjatat om att baka något "svenskt" jättelänge nu! Så vi sprang förbi ett supermarket för att köpa de ingredienser som inte fanns hemma och började knåda ihop en deg. Hela han var täckt av chokladsmet i slutet, men det är så det ska vara! :) Han tyckte iallafall de var "delicious" och vi får hoppas att N tycker om dom också, hon var inte här idag pga det som hände igår.

Under eftermiddagen tog jag och M en långpromenad, sen var det helt plötsligt dags för middag, bad och sovdags.
När båda barnen sov käkade jag middag med S och N, alltid lika trevligt! Och nu fick jag visst höra att de planerar en liten semester i Januari, vi får se vart det blir! ;)

Jag och mina gamla arbetskolleger (mitt ex tredje från höger...). Det var tuffa tider ska ni veta, hur vågade jag egentligen?



Underbart fina Central Park!



Empire state building



Haha, jag zoomade in så gott jag kunde. Men där ser man en skymt av Frihetsgudinnan herself!



Taxibilarna såg inte så kaxiga ut från där jag stod...



Ja, det blåste. Och det påpekade även en kille som kom fram när vi gick en våning upp och sa att vårt hår såg roligt ut när det stod rakt upp när det blåste (båda hade tofs). EEEEEH, okej tack för observationen?


Idag var det Veterans Day här i USA och då stängde de av 5:e Avenyn och hade en parad.



Haha, så sött! :)


Nej kära vänner, nu somnar jag när som helst. Vi hörs imorgon!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test