PASSOVER

God kväll!

Vi kom precis hem efter att ha varit i Brooklyn, alltså jag och familjen. Det är nämligen "passover" idag, det är en judisk högtid om när judarna lyckades fly från Egypten tror jag. Man läser iallafall från Haggadah, äter god mat och har speciella leka med barnen.

Jag trodde det skulle kännas lite konstigt att fira en judisk högtid (trots att jag har varit med på Hanukka, men det var bara som en middag) efttersom jag inte är jude men jag hade faktiskt riktigt kul! Maten var huuur god som helst och alla hade jättetrevligt!

Mala och Lucas var vrak när vi kom hem, det berodde självklart på att de var höga på socker och klockan var alldeles för sent för dom. Men annars gick allt bra, jag hade verkligen trevligt!

Annars idag har jag jobbat under morgonen och under dagen gick jag på ett pilatespass på gymmet. Jag gillar verkligen pilates, men jag måste jobba lite på smidigheten ;) Haha, jag är fan som ett kylskåp!

I veckan har jag hört att det ska bli 25 grader här i New York, JAG LÄNGTAR!!


Mer luncher på uteserveringar TACK?!



Kommentarer
Postat av: åsa

Hej!

Jag hittade din blogg nyligen och jag är väldigt intresserad av att åka som aupair jag med, de låter verkligen kul! Så jag undrar vilken organisation du åker med och hur du tycker allt är ? :)

/ åsa

2010-03-30 @ 19:47:02
URL: http://asavaldis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test