LIVET PÅ BB

God kväll!

Jag sitter och kollar på Livet på BB eller vad det nu hette. Gud vad jag bölar varje gång! Denna gången var det ett barns hjärtslag som gick ner så mycket att de var tvungna att göra ett akut kejsarsnitt. Pappan fick inte följa med på operationen och visste alltså inte om varken mamman eller barnet skulle klara sig. Fatta känslan, att bara sitta och vänta på att få nyheterna om hur det har gått... Usch, kan inte ens tänka mig hur det är!
Men jag längtar verkligen tills jag får en liten bebbe, men först måste jag ju hitta någon som vill det lika mycket som jag. :)

Promenaden innan resulterade i lite shopping på stan. Jag hittade ett par skitsnygga shorts på Gina Tricot som jag längtar efter att använda i sommar! Jag kan visa bild på dom någon dag om ni vill se.

Nu ska jag kolla på Efterlyst och sen gå och lägga mig. Jag hoppas jag mår bättre imorgon så jag kan jobba!


Kommentarer
Postat av: Nina

Hej! Jag heter Nina och söker en familj i New York området helst att vara au-pair i ett år med start slutet av juni detta året. (cultural care )



Är ditt år slut runt den tiden och om din familj söker en ny au-pair vore det jättekul om du kunde höra av dig till mig :)



[email protected]

2011-03-02 @ 22:43:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test