HURRICANE SANDY

Okej, jag måste erkänna att jag är lite rädd.
 
Hurricane Sandy är på väg till New York och jag sitter i mitt rum med igentejpade fönster och en ficklampa på nattduksbordet. Det är en väldigt stor risk att det kommer bli strömavbrott så jag och Angelica har förberett oss. Vi har köpt varsin ficklampa, batterier, vatten och torrmat som vi kan äta utan att tillaga. 
 
Stormen beräknas slå till om ca 6 timmar och fortsätta ett bra tag. Vi har fått information om att vår skola är stängd imorgon, inte konstigt eftersom all kollektivtrafik är stängd så det skulle vara omöjligt för oss att ta oss dit över huvud taget. 
Det värsta som kan hända oss är om det flyger in något i fönstret eller om det blir översvämning, men eftersom vi bor på 5:e våningen så borde det inte vara någon fara. 
 
Jag har alltid varit rädd över saker jag inte kan styra över, speciellt åskoväder. Jag har ju aldrig varit med om någon hurricane förut så jag vet inte vad jag kan förvänta mig. Jag vill bara att det ska vara över så man kan fortsätta med sitt vanliga liv igen och inte behöva slå sig fram för att få köpa lite vatten eller batterier. 
 
Nu ska jag försöka sova, hör av mig imorgon eller så fort jag har ström igen! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test