FUCKING SHIT DAY



Ingen bra dag idag. Har haft den värsta baksmällan på LÄNGE, spydde direkt när jag vaknade och så har jag varit yr och haft hur ont i huvudet somhelst. Men jag får faktiskt skylla mig själv. :P

Festen var rolig iallafall. Vi förfestade hos Malin Axelsson och åkte sedan vidare till en fest i Öxnehaga. Det blev dans hela natten lång, riktigt skoj. :) KISCHI RING! hahahaha.

Så idag har jag bara tagit det lugnt, har bara packat lite stuff från mitt rum.
För er som inte vet så flyttar vi nästa helg! :D :D Till en villa på Torpa. Ska bli skönt att få sitt eget utrymme, jag har ju en hel våning för mig själv med egen toalett, egen ingång och bastu.
Då är alla mina girls välkomna till massor av bastukvällar!
Oh, I can´t wait!!

Just det, det har jag glömt berätta. Jag har varit hos läkaren förra veckan på grund av att jag har mått dåligt, typ konstant huvudvärk, svimmar ofta och är trött jämt. Så hon sa att jag va tvungen att ta ett blodprov för att få reda på mina värden. Och alla som känner mig vet att jag HATAR allt som har med blod, ådror och nålar att göra.
Så jag hade lite smått panik om man säger så. Mamma är ju fan lika rädd för det, och jag såg att hennes ansikte blev blekare och blekare när hon satt brevid. :D haha.
Sen ringde min läkare för några dagar sen och sa att mina värden var okej, men hon var orolig för att min mens har hoppat så jävla mycket. Så dom ska göra ett hormonprov och checka om det är något fel där.
Som tur är att dom hade lite blod kvar från förra gången så jag behövde inte göra det igen. :)

Ikväll ska jag ta det lugnt, måste plugga lite till Svenska provet på måndag.
Nej, nu ska jag gå och handla lite käk tills ikväll.
PUSS!

Kommentarer
Postat av: Melina

Tråkigt att höra att du inte mår bra.. Men hoppas dom hittar vad som kan vara fel och att det kan åtgärdas snabbt och enkelt! Och KUL att flytta! Avis=) Ha det så bra.

2007-12-08 @ 17:28:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test