CENTRAL PARK AT IT`S FINEST

Gooood afton!

Jag kom för ett tag sen hem från Central Park. Jag och Paulina har spenderat heeeela dagen där, sjukt nice! Det har varit otroligt varmt idag, så vi smälte halvt ihjäl. Men lite färg har jag fått iallafall :)

Framåt 17 kom Richard, Claes och Jessica förbi och vi gick till Whole Foods och köpte med oss lite picknick. Där satt vi ett tag och hade det mysigt, jag älskar verkligen parken på sommaren!

Jag kom precis ur duschen och ikväll blir det utgång tror jag! Jag väntar på att Christina ska höra av sig, men jag är riktigt sugen på att gå ut iallafall! Vi ska till Kiss n Fly, det var längesen.


Miami skulle inte varit helt fel nu... Men om 3 månader ses vi igen!! :D


FROZEN MARGARITA AND BEER

God morgon!

Gårkvällen med Eduardo var riktigt trevlig. Vi satte oss i en bar precis vid hans hus som heter Diablo. Ett riktigt mysigt ställe med världens godaste "Rickis" som de kallar dom där. Det är hälften frozen margarita och hälften öl! Jag brukar inte gilla öl, men den drinken är så jävla god!

Jag kom hem vid halv två-tiden efter en snabbvisit på Donken där jag köpte en stor strips. Jag var så hungrig så jag trodde jag skulle dö, jag hade inte ätit sen lunch så det kanske inte var så konstigt!

Nu ska jag alldeles strax bege mig till Central Park där jag ska möta upp Paulina. Vi ska sola, det är så jäkla varmt här idag! 32 grader säger vädret, men jag tror det är mer. Vi får se om vi smälter bort eller inte!

Slänger bara in en gårdagens outfit, jag glömde göra det igår. Vi hörs sen, puss!


Tubtopp och shorts från H&M, skor från Scorett

9 MONTHS

Hej mina vänner!

Jag har varit ledig mestadels av dagen, så himla skönt! Dagen har spenderats med att fixa lite viktiga papper, lite shopping (visar allt imorgon) och så har jag skypat med min kära mamma. Det var inte igår! Jag saknar henne så himla mycket, min fina mamma...

Vet ni? Idag har jag varit här i 9 månader! Det är ju en hel graviditet för fan. Jag kan inte förstå hur tiden har gått så fort, det känns som förra veckan när jag skrev att jag hade varit här i 3 månader, haha!
Nu är det alltså 3 månader kvar av jobb, sen kommer mina älskade vänner Johanna och Emma hit och vi ska ha the time of our lives i en månad. Resa runt till alla stora städer och bara göra vad vi vill i en hel månad. Det, mina vänner, kommer bli storslaget!

Nu har jag lite bråttom, måste göra iordning mig eftersom jag ska möta upp Eduardo snart. Vi ska barhoppa i hans område, vi får se hur full han kommer se lilla Josefine ikväll ;) Jag är ju ledig imorgon och på onsdag, så what the hell!



Jag & Eduardo för ett par månader sedan

I LOVE YOU

Jag fick precis reda på att min fina vän Jonna var med om en bilolycka i helgen.

Emma hade skickat ett sms, men min mobil har varit död hela helgen och vi kom hem för bara ett par timmar sen.
Vad jag har läst på Emmas blogg så är hon okej, men bilen blev totalt mosad...

Alltså, ni kan inte förstå hur jobbigt det är att få reda på något sånt här när man befinner sig på andra sidan jorden och inte kan göra någonting, man känner sig så otroligt hjälplös.


Vännen, du ska veta att jag tänker på dig jättemycket och hoppas att du är okej. Jag älskar dig så himla mycket, du är världens mest omtänksamma människa. SNÄLLA, var försiktig, för din skull och för oss som älskar dig.

<3

I NEED A DRINK

God afton!

Jag har precis haft en skitmysig middag med min värdfamilj, vi har grillat ute och haft det jättebra.

Som ni kanske redan vet befinner jag mig ute i sommarhuset med familjen. Det är otroligt mysigt, men samtidigt blir jag så frustrerad för att jag vill vara i New York hela tiden. Nu missade jag ju midsommarfirandet i fredags och det suger ju balle... Och nästa fredag åker vi hit och stannar i 10 (!!) dagar, dock åker jag nog hem de tre sista dagarna eller något, vi får se hur det blir.

Igårkväll skulle jag plugga massor, men det slutade med att jag gjorde en enda uppgift. Ååååh vad jag hatar denna jävla kursen, förstår verkligen inte vad jag tänkte med när jag gick med! Allt blir bara så jäkla stressigt och jag hatar verkligen uppgifterna... Fan, nu måste jag plugga massor inatt.

Jag är så jäkla sugen på en riktigt utekväll, ni vet när man inte bryr sig ett skit om morgondagen och bara kööööör hela natten lång. Det ska bli ett par sånna nästa vecka kan jag lova, helst med min heta Australienare ;)



Puss från en uttråkad och osminkad Josefine!

GLAD MIDSOMMAR!

Hej mina söta!

Jag har varit ledig de två senaste dagarna, så jag har inte haft någon tid att sitta och blogga!

I onsdagskväll drog jag ut med de två killarna jag och Sarah träffade förra veckan. Det var riktigt kul, vi drack först några drinkar i deras lägenhet innan vi gick vidare till Tenjune. En väldigt rolig (och mysig) kväll!

Igår tog jag mitt pick och pack och drog till Angelica i New Jersey. Jag har hälsat på henne en gång innan och det var i Oktober, så jag kände att det var dags nu. Hon var tvungen att jobba lite under dagen, så vi hämtade barnen i skolan osv. Sen åkte vi till några shoppingmall för att hitta en klänning utan några resultat. Det var skönt att komma ifrån Manhattan lite och åka till landet! ;) Haha, nej men ibland behöver man komma ifrån storstaden med stort S, även ifall jag saknar den efter några timmar!

Igår skulle jag egentligen ut igen med killarna, men jag fick en sån himla spänningshuvudvärk framåt 21-tiden så jag låg hemma och tyckte synd om mig själv istället!

Idag ska vi åka till sommarhuset up state. Det känns väl sådär eftersom det är midsommar idag och jag kommer missa den stora festen som hålls i Battery Park och sen Amnesia, så det suger ju lite balle. Men men, what are you gonna do? Jag har MASSOR av plugg att ta igen, ni förstår verkligen inte hur mycket. Helt sjukt. Så det är nog bra att jag är fast i huset hela helgen så jag kan spendera kvällarna med att plugga skiten ur mig.


Jag fick precis reda på att det har varit en olycka i Mullsjö igår där tre ungdomar krockade med ett träd. Jag vet vilka det är, och den ena killen har livshotande skador. Direkt när jag såg det började jag tänka på Johan, ska ännu en ung kille mista livet nu? Han är 20 år precis som Johan var, det är ofattbart hur familjen känner sig just nu. Jag tänker på er alla och hoppas på det bästa!

Jag hoppas alla får en trevlig Midsommar, men SNÄLLA tänk på att vara försiktiga och ta det jäkligt lugnt i trafiken.... Det är så onödigt att mista livet bara för att man kanske vill vara tuff inför kompisarna genom att köra för snabbt eller köra onykter. Det är fan inte värt det!

Ta hand om er nu, jag älskar er mina vänner och familj!


I`M NOT READY, MAKE THE TIME STOP

Dagen har bestått av träning under morgonen, idag fick det bli ett Steppass med min älskade David!

Annars har jag fixat med lite viktiga papper. Idag har jag också beställt mina flygbiljetter hem... Känns jävligt konstigt eftersom det känns så långt borta, men jag var tvungen att beställa dom innan imorgon, annars skulle jag vara tvungen att betala straffavgift på 100 dollar. Och det vill vi ju inte!

Så nu är det spikat, den 27:e Oktober kommer jag hem till lilla Sverige igen. Gud vad sjukt det känns att skriva det... Det är bara 4 månader kvar, och jag ska bara jobba 3 månader till. Jag är inte redo! Jag vill vara kvar i den här lilla bubblan jag lever i föralltid och inte möta den äckliga verkligheten.
Jag trivs så bra här, men känner samtidigt att det är dags att gå vidare. Jag vill inte vara Au Pair för evigt, det funkar ju inte. Jag tycker det är så patetiskt med 26-27-åringar som är Au Pairer, jag skulle aldrig i mitt liv åka och jobba som Au Pair om jag var över 23.

Men det jag tänkte komma fram till var att jag vet inte om jag är redo att komma hem igen. Allt kommer säkert vara så konstigt mellan alla, ett år är en lååång tid och alla har säkert förändrats skitmycket. Det finns de som jag vet alltid kommer finnas där no matter what, men sen finns det ju några stycken som man inte är så säker på... Jag får väl helt enkelt reda på det när jag kommer hem!

Sen ploppar ju de där oundvikliga frågorna upp i huvudet också. Kommer allt vara sig likt hemma? Kommer lilla Sverige vara för litet för mig nu när jag har förändrats så mycket? Kommer min katt komma ihåg mig? Haha, men ni fattar. Detta är jävligt frustrerande, att inte veta hur det kommer bli. Men hur ofta vet man det egentligen?




Ni ser ju, såhär lycklig är jag här! Men jag lovar, NYC har inte sett det sista av mig. Jag är beroende av denna stad och kommer säkert bo här i ett antal år. Mitt New York, vem skulle jag vara utan dig?


P.s Nu ska ingen tro att jag inte vill hem till familjen och vännerna, för det vill jag. Ni förstår nog inte hur mycket jag saknar er! Ni är i mina tankar konstant. Men det är så svårt när man verkligen är kär i den här staden och vill bo här resten av sitt liv när de man älskar mest av allt befinner sig på andra sidan jordklotet...




SOL, CENTRAL PARK OCH ENSAMTID

Idag har det varit så sjukt varmt i New York! Jag tror temperaturen var uppe i 35 grader som högst, helt galet.

Jag har varit ledig mestadels av dagen, så jag passade på att åka upp till Central Park för att sola, läsa en bok och äta frukt. Där låg jag från 12-16, helt ensam. Jag har faktiskt börjat uppskatta att vara ensam lite då och då, jag har gått på bio ensam två gånger här i NYC om jag bara går förbi en biosalong och har tid över. Och det är faktiskt inte så farligt som jag trodde! Ibland är det bra att vara ensam, det får mig att känna mig självständig.



Jag måste catch up med alla bilder från den senaste tiden här på bloggen. Här är jag och Linda i torsdagskväll på Shake Shack!


THAIMAT OCH EMPIRE HOTEL

Hallå!

Nu har jag inte skrivit på ett par dagar, har verkligen haft fullt upp!
Igår jobbade jag hela dagen och under kvällen mötte jag upp Sarah och Daniel för en middag på ett thaiställe på 20:e mellan Park och Broadway. Mycket god mat!

Vid 23-tiden drog vi till Empire Hotel för att Daniel skulle promota där. Varken jag eller Sarah var på partyhumör och hon var tvungen att åka hem rätt tidigt för att flyget gick tidigt morgonen därefter.
Vi sa hejdå, uuuuusch vad jag kommer sakna henne... Vem fan ska jag nu ha världens galnaste partykvällar och myskvällar med? KOM TILLBAKA! ;(

Idag har vi varit på min värdpappas föräldrars fest. De firade 50 år som gifta tillsammans. Fattar ni hur lång tid det är?! Helt sjukt! Det var mycket intriger och jag säger bara att denna familjen har några galna familjemedlemmar, haha... Men det tycker jag alltid är lika underhållande!

Ikväll ska jag faktiskt stanna hemma och ta det lugnt, jag har varit ute varje kväll denna veckan (alltså inte supit varje kväll utan hittat på saker och somnat sent) så jag pallar faktiskt inte att gå ut. Det får bli en utgång mitt i veckan istället!

Jag tog inga bilder igår, men hittade en som jag snodde av Angelica:




THE LAST PARTYNIGHT WITH S

Vilken bakisdag jag har haft idag!

Jag sov till 12, mötte upp Sarah vid 14 och åkte till Astoria för att lämna tillbaka ett par skor, åkte tillbaka till Manhattan och satte oss vid trappan på Union Square och åt lunch. Där hängde vi ett par timmar innan Sarah var tvungen att åka hem för att jobba.
Jag gick hem och har sedan dess glott lite på teve och suttit vid datorn. Jag är så sjukt trött idag!

Gårkvällen var asbra, som vanligt! Med Josefine och Sarah tillsammans kan det inte gå fel, så är det bara. Vi mötte upp Paulina och Carro på Sushi Samba för middag. Så himla god mat, jag åt bara sushi med avocado och gurka, men det är verkligen hur gott som helst. Klockan hann bli 00.30 innan vi med ostadiga ben (kan ha berott på vinet) gick ut ur restaurangen. Paulina och Carro åkte hem, jag och Sarah tog en taxi till Tenjune. Där mötte vi upp lite vänner och hade skitkul, jag träffade en jättesöt Australienare! Alla som känner mig vet att jag är vääääldigt svag för Aussies, så det blev lite mys med honom. :)

Vid 3-tiden någongång gick vi vidare till 1oak där vi dansade och ramlade. Haha, no comments...

Jag var hemma vid 05, nattdörrvakten och jag börjar bli bundisar nu, så många gånger som vi träffas är det inte konstigt! ;)

Vi tog knappt inga bilder igår, hade helt enkelt för roligt. Men här kommer några fula:


Igår invigde jag min nya, fina spetsklänning!


Sarah, Caroline och Paulina på Sushi Samba





Det mest deprimerande med detta är att detta var den sista festkvällen med Sarah på länge. På lördag åker hon till Sverige med sin värdfamilj och stannar där i 2 månader, sen är hennes år här slut... Så jäkla tråkigt, kommer verkligen sakna henne!!

NYKLIPPT OCH NYTRÄNAD

Jag kom precis ur duschen, den var välbehövlig kan jag säga!

Jag bestämde mig innan för att ta en springrunda längs med East River, jag älskar verkligen att springa där.
Idag kändes allt så himla bra, stegen var lätta och det var perfekt temperatur ute! Jag sprang ungefär 5 km, inte dåligt för att inte ha sprungit ordentligt på över en månad.
Jag sprang också från East River hem till mig, den ganska korta men åh så psykiskt jobbiga biten. Jag hatar när man närmar sig slutdestinationen, då ger jag nästan upp för att det är så nära. Men det är den lilla sträckan som man blir så stolt över sig själv om man springer hela vägen! Och det gjorde jag. Så nu är jag stolt!

Nu ska jag snart hoppa in i duschen igen för att ta ur hårmasken. Jag var och klippte mig igår, det blev helt okej. Jag fick också med mig hem en hårmask som ska vara bra får torrt och slitet hår. Hoppas det funkar bra!



Slänger in en liten lam video som jag spelade in igår, min första videoblogg. Känns bra, haha! Påminn mig att aldrig göra några mer sånna! ;)




Vi hörs sen, puss!

SOMMARHUSET

Vi var ju som sagt uppe i sommarhuset i helgen. Det ligger up state och stället heter Catskills.
De köpte huset 2002 och då var det ganska litet, så de har spenderat de två senaste åren med att bygga ut massor av huset och också byggt en pool.

Jag blev helt chockad när jag fick se det, det är så himla fint! Det är väldigt modernt och skandinaviskt enligt mig, mycket vita väggar med lite färgdetaljer här och var. Det är väldigt annorlunda mot lägenheten här på Manhattan, här är det mycket olika färger, tavlor och andra saker. Min värdmamma är inredare så hon har inrett båda ställena och jag diggar verkligen hennes stil! Hon gör saker som jag aldrig ens skulle tänka på att göra, men som verkligen funkar.

Här är ett par bilder från huset. Jag tog inte alls många, jag ska ta mer nästa gång vi åker upp så får ni se mer detaljerat!


Utsikt från mitt fönster


Vardagsrummet


Matrummet


Köket till vänster och trappuppgången till min våning till höger.


MISSLYCKAD FÄRGNING

Sarah gick precis hem.

Vi har gjort ett tappert försök till att färga min fuuula utväxt som jag har haft i sisådär 5 månader nu!! Jag köpte något slingmedel på CVS, det verkade bra iallafall. Men det syntes fan ingenting, så himla tråkigt och frustrerande...
Jag ska försöka en gång till, sen går jag till frisören och låter dom fixa det även fast det kommer bränna hål i min plånbok.

Jag ska iallafall gå och klippa mig denna veckan, det ser jag fram emot! Anything to make my hair look good again. Jag kollade på mina bal-och studentbilder innan, då hade jag jättefint hår! Fan ta USA och deras dåliga frisörer...

Okej, nu ska jag vara lite positiv. Idag tog jag en runda till gymmet, första gången på typ tre veckor. Det gick piss, höll på att svimma tre gånger. Note to self: Ät ALLTID frukost innan du tränar.

Vid 12.30 mötte jag upp Linda och hennes kompis Victoria. De fixade allt möjligt, naglar och vaxning här och där. När de var klara begav vi oss ner till China town för att käka. Det blev samma ställe som jag och Sarah åt på förra veckan, det är så jäkla gott (och billigt!) där!

Efter lunchen tog vi tunnelbanan upp till en park som de har gjort av en gammal järnväg som gick ovanför stan. Det var jättecoolt! Vi gick sen tillbaka till mitt område där vi på 20:e och 6:e hittade en gammal kyrka som var omgjord till en ascool affär med massa olika saker. Dit ska jag definitivt tillbaka!

Jag har tyvärr inga bilder från dagen, men så fort jag får dom från Linda ska jag visa er!

Nu ska jag sova, det är en dag imorgon också. Godnatt!


TRUE BLOOD

Jag har befunnit mig i familjens hus upstate hela helgen och internet har bråkat med mig, därför har det inte blivit någon uppdatering.
Vi har haft en underbar helg, den har varit lugn och skön. Det behövde jag!
Jag har precis kollat klart på premiäravsnittet av True Blood säsong 3 och FY FAN vad bra det är!!
Vi hörs imorgon, nu ska jag sova.
Den hetaste mannen i serien - Alexander Skarsgård

TENJUNE

Hej mina gullungar!

Jag och Sarah hade jäkla kul igår!! Vi gick till Tenjune vid 12 och stannade där hela natten. Det blev kanske ett par drinkar för mycket för båda, men vi hade så himla kul så det gjorde inte så mycket!
Under kvällen råkade vi tappa min kamera så den gick sönder, men jag lyckades laga den sen (thank god!).

Någon gång vid 4-5 drog vi till McDonalds för att käka lite. Fries och Sprite, MUMMA! :)


Vi började hemma hos mig med en flaska vin




Bottoms up!


Sarah bestämde sig att posa medan vi väntade på hissen


Inne på Tenjune




Mot fyllekäket!


Sarah stannade till för att kissa på blommorna!



Vi var lyckliga över våran mat.
- Sarah? Ser jag onykter ut på den här bilden?
- Nej, absolut inte. Du ser verkligen helt nykter ut!
YEAH RIGHT!

CHINATOWN

Heeelloo!

Sitter och kollar på reprisen av MTV Movie Award. Det är så kul att se alla kändisar göra bort sig, haha! :)

Idag har jag varit ledig mestadels av dagen. Vid 12 mötte jag upp Sarah på Canal St för att shoppa lite. Jag fick med mig en jättefin vit spetsklänning med djup rygg. Den är jättefin, jag har letat efter en sån ett bra tag nu!

Efter shoppingen gick vi till Chinatown för att luncha på ett viatnemesiskt ställe. De hade så sjukt god mat och vi fick förrätt, huvudrätt och dricka för 10 dollar! Perfekt!

Nu ska jag snart börja jobba, sen ska jag och Sarah ut. Båda är lediga imorgon så ikväll blir det all in. Vi får se hur kvällen slutar, mina och Sarahs kvällar brukar sluta lite annorlunda nu förtiden ;)

Hoppas ni mår bra där hemma, PUSS!!


NO ONE LOVES YOU MORE THAN ME

Idag är det faktiskt ingen vanlig dag, FÖR DET ÄR MIN SYSTERS FÖDELSEDAG!

För exakt 22 år sedan föddes en brunhårig, lite mullig (okej, mycket mullig) liten Emelie. Jag kan inte fatta att hon är 22 år, det betyder att jag snart är 20. BLÖÖÖ, vill inte bli gammal!

Det jag tänkte skriva var att jag älskar dig mest i hela världen och jag kan inte fatta hur jag kunde få världens bästa syster. Seriöst, det finns ingen bättre människa i världen. DU ÄR BÄST!

Jag hoppas du fick en jättebra dag, jag önskar verkligen att jag kunde vara där och fira dig men det är lite svårt...

Många grattiskramar och peddosmile (internskämt) till dig. I LOVE YOU! <3



Visst är hon så himla vacker? Den jäveln fick världens finaste läppar medan jag är stuck med mina jävla streck. Haha!

SEX AND THE CITY 2

Igårkväll var jag och Sarah på Sex and the city 2.

Vad jag tyckte? Skitbra! Visst, den var lite överdriven med lite fööör mycket lyx ibland. Men jag tycker att den var bra, Samantha var hysteriskt rolig och borde egentligen vara huvudrollen i den filmen tycker jag! :)

Idag har jag inte gjort alls mycket. En vilodag helt enkelt. Jag jobbade ett par timmar under morgonen och vid 12 mötte jag upp Sarah för att luncha. Vi åt på ett jättegott ställe vid Union Square som heter Republic. Skitgod asiatisk mat! Min portion var enorm så jag tog med mig en doggybag hem. Den räcker nog två gånger till!

På tal om en enorm bag så hände det en så jävla sjuk och rolig sak idag medan jag och Sarah satt och åt. Helt plötsligt kom det ut en man från en dörr med sånna där 80-talsshort som ser mer ut som kalsonger än shorts. Det var en äldre man med ett stort leende på läpparna. Undrar varför han är så glad, tänkte jag. Jag förstod ganska snabbt varför han var så glad. Hans shorts var nämligen så lösa och korta att pungkulorna hängde utanför! Jag började självklart gapskratta och sa till Sarah att hon måste se. Hon vägrade, men jag ville verkligen att hon skulle se.
Så jag sa att det inte syntes längre och att hon bara kunde kolla hur han såg ut. Självklart ljög jag så hon fick se hans underbara bollar hon med!

Hahaha, jag kan säga att jag inte åt en bit mat efter det...

Aja, såhär såg jag iallafall ut igårkväll:





Kavaj från Gina Tricot
Klänning från Forever 21
Skärp från H&M
Skor från Top Shop

MY WEEKEND

Hej!

Helgen har varit otroligt crazy. Det har blivit två galna kvällar där både jag och Sarah blev kalasfulla och lördagsnatten visade sig bli mycket intressant.. Hehe. Men det ska vi absolut inte prata om här!

Hur har er helg varit? Bra hoppas jag!
Jag kom hem igårkväll helt slut efter att ha sovit hos D i Astoria och tillbringat hela söndagen där. Självklart möts jag av mina värdföräldrar som sitter i köket, varför måste man alltid träffa de personer man INTE vill se när man är bakis och har på sig samma kläder som gårkvällen (det kallas även för walk of shame)?

Nu är jag ledig fram till 18 och funderar på att köpa mat på Maoz (ett jättebra vegetariskt ställe) och sätta mig i parken och läsa lite. Ja, det låter bra! Jag behöver en liten mini-rehab efter helgen.

Jag tog typ inga bilder i helgen, men det betyder ju egentligen bara att man hade skitkul. Men här kommer de få jag tog:


Sarah under ett par drinkar och förrätter på en restaurang i Midtown.


Paulina


och jag med min gooooda Mojito!


På en irländsk bar



I taxin påväg till Nikki Beach


Vårt försök till en pussbild gick ju sådär...


Sarah i lördags


Paulina och jag!



Nepp, dags för lite lunch i solen!


GÅRDAGENS

God morgon!

Jag slutade precis jobba för morgonen och börjar igen vid 12.15. Innan dess ska jag hinna med att tvätta, städa och plugga. En väldigt rolig förmiddag alltså!

Det är jättefint väder idag igen, så i eftermiddag när jag är ledig ska jag ut och sätta mig och läsa i parken. Inte i Central Park alltså, utan vår park här, Gramercy Park.





Klänning Forever 21 (ny)
Skärp Gina Tricot
Converse
Nagellack
Forever 21
Ring Marc Jacobs




NIGHTY NIGHT!

Jag ville bara säga hej och godnatt!

Jag kom precis hem från en fika med Eduardo, Sarah och Linda. Mycket trevligt var det! Men nu gör min hals ännu ondare, så jäkla irriterande..

Men men, det är bara att ignorera och leva vidare! Imorgon kväll blir det drinkar med några vänner, sen blir det fullt ös hela helgen. Det gillar vi!


Palla vara seriös på alla kort liksom...

GODNATT mina raringar, vi hörs imorgon!

HOT, HOT, HOOOT!

Hej vänner!

Idag är det så jävla varmt i New York så jag tror jag avlider snart. Jag gick till parken med lilltjejen och höll på att dö av värme. Just nu skulle jag vilja vara tillbaka på poolpartyt i söndags!
Men jag ska väl inte klaga egentligen. Jag har hört att det är skitväder i hemma i Sverige? Tråkigt!

Fan, jag har så himla dåligt samvete just nu... När jag var i parken ringde min counsler och frågade vart jag var någonstans. Just precis då kom jag på att vi skulle ha ett möte vid 11 idag. Jag hade TOTALT glömt bort det!! Allt har varit så himla mycket i helgen och när mitt schema ändrades igår eftersom jag ska vara ledig i helgen så tänkte jag inte alls på det mötet. Jag mår så jäkla dåligt över sånt här, det är så respektlöst att inte komma till ett möte när man har bestämt det. USCH!


Just nu har jag lite rast, så jag ska gå och köpa tuggummin och Taste Delite. Det smakar typ som glass, men det är bara typ 90 kalorier, perfekt! :)

Vi hörs ikväll, puss!!



CRAZY WEEKEND

Helgen har varit skitkul!

I fredags mötte jag upp Sarah på 7:e avenyn för att ta ett par drinkar. Efter ett tag kom också Caroline, Paulina och Martin. Efter ett tag tog vi en taxi till Nikki Beach. Jag har aldrig varit där förut, men jag måste säga att jag blev positivt överraskad! Jag har hört att det ska vara både skitdåligt och hur bra som helst. Men det var bra musik, vi var på vipavdelningen och alla var glada! Då är Jossan nöjd! :)
Vid 00.30-tiden någongång drog vi vidare till Empire Hotel där vi mötte upp Daniel och gänget. Det var kul där också, men jag gjorde en dum sak som jag ångrar lite nu. Den saken gjorde också att jag åkte hem rätt tidigt, jag var nog hemma vid 04 skulle jag tro.

Under lördagen mådde jag skit HELA dagen. Alltså, jag har nog inte mått så dåligt på länge. Hela jag skakade, jag kände mig yr och mådde illa hela tiden. Men vid 14-tiden lyckades jag släpa mig till Central Park för att möta upp Caroline, Jennifer, Sarah och Paulina. Vi satt och snackade om gårnattens craziness och tittade på alla bilder. Haha, vissa är inte menade att visa för allmänheten!!
Vid 20 var det dags för mig och Sarah att gå på opera i Lincoln Center! Operan hette "Le grand macabre" och var HUR bra som helst! Det var mer som en teater än opera och verkligen helt galen och sjuk. Den var så himla rolig, jag gapskrattade flera gånger. Och här trodde jag att opera skulle vara superseriöst hela tiden!
Efteråt fick vi gå backstage och träffade alla som var med och vi var skitnära att få träffa Al Pacino, men han hade precis gått när vi kom dit. Trist..

Efter vi var klara där åkte vi till Hudson Terrace för lite förfest innan vi drog vidare till Juliet. Det var kul där, jag var nog hemma vid 05.30-tiden. Då har det varit en bra kväll!

Under söndagen vaknade jag upp som en levande död. Men det vara bara att slänga på kläderna och dra till Penn Station för att möta upp Sarah, Daniel och hans två kompisar för att åka på ett poolparty på Long Island! Hela dagen var hur bra som helst, vi drack öl, badade, åt god grillad mat och hade det allmänt bra. Det var så jäkla skönt att komma ifrån storstan en stund, även fast jag nästan saknade den efter några timmar! ;)
Jag var hemma vid 00 och stupade i säng.


Jag har typ inga bilder, Sarah tog massor så ni får se dom när hon har skickat dom!

Men här är några lama bilder:


Jag och Caroline



Serious talk in the cab...



Häng i Central Park

Nu ska jag ta en lång dusch och sen sova. Min hals mår inte alls bra och jag ska jobba hela veckan eftersom jag kommer vara ledig nästa helg också. Skulle fan vara bra med lite rehab just nu!



RSS 2.0
Test