HELGEN I KUNGSBACKA

Nu ligger jag äntligen i min egna säng och ska alldeles strax sova.

Vi har haft en jättemysig helg! Under lördagen shoppade vi på Kungsmässan i Kungsbacka, Jonathan fick en snygg jacka i födelsedagspresent av mamma och jag fick också en så jääääävla snygg jacka av mamma i födelsedagspresent/julklapp. Visar imorgon!

Under kvällen lagade vi god mat, drack vin och firade Jonte. Idag har vi ätit lunch på ett café mitt ute i skogen, det är paret som mamma och Dan köpte huset av som har öppnat upp ett yoga-och meditationscenter och café. Jättemysigt!

Nu är jag trööött efter helgen, ska som sagt sova nu, imorgon blir det jobb vid 7!


PÅ VÄG TILL GÖTEBORG

Jag, brorsan och morfar sitter i bilen på väg till Göteborg och mamma!

Vi ska ha en riktig myshelg med firning av Jonte som fyllde 18 förra veckan och även mig eftersom mormor och morfar är bortresta när jag fyller år. Det kommer bli en riktigt lugn helg (inte likt mig, eller hur? ;)), det behöver jag efter en mardrömsvecka på jobbet. Idag skakade jag av stress de sista timmarna...

Hoppas ni får en underbar helg, det ska vi ha!


HOME IS WHERE THE HEART IS

Idag är det exakt ett år sedan jag lämnade mitt hem i New York.

Jag kommer ihåg hur känslokall jag var inför att flytta hem till Sverige igen, jag tror det var någon sorts försvarsmekanism för att slippa gå under. Känslorna kom istället ett par veckor efter jag hade varit hemma, då insåg jag hur jäkla mycket bättre jag mår i New York än i Sverige, mitt liv är där.

Jag var ju tillbaka i en månad i April och bara fortsatte där jag slutade med att leva mitt liv, leva med min älskade andra familj, umgås med mina underbara vänner, festa, springa längs med East River, sitta i Union Square Park och kolla på människor med en chailatte i handen, strosa i Soho och West Village, testa nya restauranger och äta överdrivet många gånger på Maoz och Sushi Samba. Gå på stan och helt plötsligt stanna upp och le ett sånt där fånigt leende för att jag uppskattade just det ögonblicket så otroligt mycket, att försöka ta in hur lycklig jag var. Det har aldrig hänt i Sverige.

Inte konstigt att jag vill tillbaka, eller hur? Inte konstigt att jag sitter här och lipar över längtan efter att åka hem.


LOS ANGELES OKTOBER-10

Jag satt och kollade igenom mina arkiv och upptäckte att jag har ju inte visat er alls mycket bilder från min och Emmas resemånad i USA i oktober förra året!

Jag har bara visat dom från San Francisco (om du vill se igen, kolla i kategorin "Resemånad oktober 2010") så nu fortsätter jag med våra 10 dagar i L.A! Emma har de flesta bilderna och jag har fortfarande inte fått dom, så jag visar bara dom från min kamera.


Vårt skabbiga hostel i Venice Beach som vi fick panik av när vi kom fram mitt i natten, men som vi efter ett par dagar ÄLSKADE!


Vi åkte och kollade på alla kändisars stjärnor och avtryck. Ett måste om man är i L.A för första gången, men jag tyckte det var sjukt överskattat!


Emma hälsade på Johnny Depp


Fin solnedgång i Santa Monica



Santa Monica Pier



Vi blev barn på nytt när vi hittade en gigantisk spelhall!


Utgång i Venice


Sol och bad på Venice Beach (eller okej, inte bad. Det var svinkallt!)




Det närmsta vi kom till Hollywood-skylten, haha!


Vi var också på Universal Studios, en av de roligaste grejerna på hela resan! Emma har nästan alla bilder därifrån, så ni får se dom någon annan dag!


MYSKVÄLL MED LINNÈA

Hej alla snygga människor!

Jag sitter och väntar på att kära Linnéa kommer hit, vi ska käka kvällsmat och prata lite. Alltid lika mysigt!

Idag på min lediga dag har jag tvättat, städat och storhandlat. Däremellan klämde jag in en lunchdate med Emmie på Kaffepaus och deras goda salladsbar! Vi satt och snackade om allt och inget i ett par timmar, det är inte ofta man får nöjet att träffa henne nu när hon har börjat plugga i Karlstad.

Imorgon blir det jobb så tidigt som 6. Vi ska försöka bli klara med julbygget och då får vi lite förstärkning av andra under morgonen och förmiddagen. Sen har vi bara leksaksavdelningen och ombygget av finkem kvar... WOHO!
Jag slutar så pass tidigt imorgon så jag tänkte dra ut på en springrunda uppe vid Axamo som jag alltid gjorde för några veckor sedan. Jag har slarvat med träningen otroligt mycket den senaste månaden beroende på brist av motivation och ryggskott. Nu hoppas jag bara ryggen håller så jag kan börja träna lika ordentligt som jag gjorde i somras!


Jag just nu



BAKISHÄNG

Sitter i soffan och myser med min bakfulle lillebror som hade lite för kul igår. Men man fyller ju bara 18 en gång! ;)

Om en stund ska vi åka hem till Mullsjö för myskväll, och på söndag blir det firning av Jonte hemma hos farmor och farfar. Hoppas ni har en bra helg!


KISS KISS BANG BANG

Det är kallt som fan ute och det blir mörkt vid sex, då blir lilla Josefine automatiskt höstdeppig. Fan vad livet känns oinspirerande, tråkigt och meningslöst just nu.

Och för att göra saken sämre isolerar jag mig själv i min lägenhet. Eller ja, tills lillebror kommer hem inatt svinfull efter första utgången som 18-åring.


SVÅRA FARVÄL...

Jag skjutsade precis Malin och Johan till stationen. Nu kommer jag inte träffa Malin förrän nästa sommar... Det känns helt overkligt trots att vi har varit ifrån varandra längre än så. Men det som är så jäkla bra med vår vänskap är att vi vet var vi har varandra och det är precis likadant när vi ses igen efter ett långt tag. Äkta vänskap kallas det för!

Nu längtar jag bara efter att åka iväg. Johanna och Hannah har flyttat upp till Stockholm och nu är Malin borta i 7 månader. Vi är inte så många kvar av tjejgänget i Jönköping, men några har jag kvar så jag ska inte deppa ihop totalt! :)

Jag gjorde ett litet album till Malin i sen födelsedagspresent, med bilder från vårt galna tonårsliv! Det är sjukt hur mycket vi har gått igenom tillsammans, good times and bad!


ZUMBA OCH MIDDAG HOS CHEFEN

Hej på er!

Jag ska alldeles strax bege mig till min syster hemma i Mullsjö, vi ska laga god mat och ha en myskväll. Det behöver jag! Det har varit för mycket misstag, drama och ångest de senaste veckorna så det ska bli skönt med en lugn kväll.

Igår efter jobbet hade vår avdelning på jobbet (jag, Carina, Sahar, Johan, Pernilla och Yvonne(som tyvärr inte kunde komma)) en liten avdelningsfest! Vi åkte först till Gold's Gym och då hade Carina en liten överraskning till oss... Nämligen Zumba! Jag fick ryggskott i torsdags och kunde knappt vara med, så jag satt mest och kollade när de andra desperat försökte hänga med tjejen som dansade som en galning. Men kul var det!

Efter passet åkte vi hem till Carina där vi blev bjudna på jättegod mat och vin. Vi blev kvar till 01 och satt och pratade om allt och ingenting. Himla trevlig kväll!


GREY'S ANATOMY

Gooood afton!

Jag sitter och kollar på Grey's Anatomy, bästa serien ever (förutom True Blood såklart)!
Idag har jag jobbat hela dagen, det gick bra trots att vi springer runt som förvirrande hönor mitt bland allt julbyggnings-kaos!

Imorgon ska jag bestiktiga min kära lilla bil. Jag tror det kommer gå strålande förutom ett backljus som inte funkar. Men det är ju bara småsaker! ;)
Efter besiktningen blir det jobb till 19, och sen helt plötsligt är det fredag och heeeelg! Fan vad veckorna går snabbt just nu, helt sjukt.

'
Satt och kollade igenom mina bilder från New York för ett par dagar sedan. Det här är från Juni förra året med mig, Sarah och Caroline. Det går inte en enda dag utan att jag tänker på och saknar min älsklingsstad!

RELAX

Jag kom hem från Rosenlund för en stund sedan. Jag, Malin, Emma och Linnea har nämligen varit på relaxen hela eftermiddagen och kvällen. Vi hade det så jäkla mysigt och nu är jag helt slut efter massa bastande och bubbelpoolande.

Jag ska bara se klart Desperate Housewives, sen ska jag sova. Imorgon är det jobb som gäller!


FORGIVE, BUT DON'T FORGET

Har precis haft ett telefonsamtal som jag har varit jättenervös över. Det är alltid jobbigt att prata om något som har hänt som har förstört en relation och gjort mig väldigt sårad. Men det känns ändå skönt att vi har pratat, det behövdes. Nu känns det som att personen förstår hur jag känner och även jag hur han/hon känner och att vi förhoppningsvis kan gå vidare.

Nu sitter jag och kollar på Svenska Hollywoodfruar. Jag mår inte alls bra idag och imorgon är jag ledig så jag ska försöka bli helt frisk!


Jag och några av mina fantastiska vänner för ett par år sedan. Glöm inte att ta hand om era vänner och familj, de är det finaste vi har!


HALMSTAD

Jag sitter här hemma och känner mig ledsen, kränkt, chockad och förbannad på samma gång.

Helgen i Halmstad var väldigt mysig och bra på alla sätt och vis tills inatt då det hände en incident mellan mig och en person som jag inte tänker skriva om här. Men jag är så otroligt ledsen och besviken... Detta gjorde att jag åkte hem tidigt imorse lite tidigare än beräknat.

Men jag kan berätta om det som var bra med helgen iallafall! Jag, Isabelle och lilla Ellie kom fram vid 20-tiden till Emma och Johan. Johan och killarna skulle ut, så vi passade på att ha en myskväll med god mat och massa prat.
Under lördagen tog vi med oss barnen på en promenad genom stan, gick till en jättefin park och lekte i lekparken och sen fikade vi på ett babycafé mitt i stan.
Under eftermiddagen och kvällen gjorde vi iordning oss och förfestade hemma hos Johan och Emma, Johan var så snäll och var barnvakt åt både Ellie och Lucas så vi kunde gå ut! Vi gick först till Harry's och åt god mat och sen vidare till något ställe som hette James tror jag.

Nu ska jag snart sova, är helt slut. Fick inte mycket sömn inatt och känner mig helt känslomässigt utmattad.. Någon som vill byta liv i ett par dagar?


Världens finaste Lucas!


Lucas satt själv för första gången!


Harry boy


Jag och Isabelle


Jag hittade en häftig keps...


och testade lite nya poser...

Emma tog bilder på krogen, så jag lägger upp dom när jag hon har laddat upp dom!


PERSONALMÖTE

Kom hem från jobbet för en stund sen och ska snart bege mig tillbaka till jobbet, typ.

Vi ska ha ett stort personalmöte mellan 19-21 så det är bara att pallra sig dit och se glad ut trots att jag är slut efter en hektisk dag mellan 7-16!

Imorgon efter jobbet ska jag, Isabelle och lilla Ellie åka till Emma och hälsa på henne och Lucas i Halmstad! Det kommer bli en jättemysig helg :)

Hoppas ni får en bra kväll, puss!


I lördags

EVERY TEARDROP IS A WATERFALL

Utnyttjad, once again. När ska jag börja värdera mig själv högre?

I heard
That your dreams came true
Guess she gave you things
I didn't give to you



A LAZY MORNING

Hej!

Jag sitter här och har precis ätit en väldigt sen frukost. Jag unnade mig en sovmorgon till 10 idag och gick sen till affären och köpte nybakat bröd och yoghurt, bästa frukosten!

Idag är jag ledig och ska snart sätta igång med att storstäda lägenheten, det behövs verkligen... Senare blir det löpning uppe på Axamo som vanligt, sen får vi se om någon vän vill ses för en sen fika eller något! Men jag ska försöka ta det ganska lugnt idag, det har varit lite för mycket det senaste och kroppen säger ifrån.


För ett par dagar sedan fyllde en av mina bästa vänner Malin 21 år. Grattis igen min fina vän, älskar dig så mycket!

MASSAGE OCH LÖPNING

Kom hem från Axamo för en stund sen, sprang min vanliga runda på 5 km. Det gick jättebra idag, jag bara flög fram! ;)

Nu sitter jag och kollar på 112 på liv och död och käkar lite kvällsmat.

Idag har jag fått massage på jobbet. Det kommer en kille dit varannan måndag och för en 50-lapp får man en halvtimmes massage. Han var hur duktig som helst, jag var jättestel i nacken och hade massor av knutor så han gjorde så gott han gjorde för att få bort dom. Det var ju inte så jätteskönt direkt, mer ont-skönt, haha!

Nu ska jag fortsätta käka min kvällsmat och planera lite roliga saker!

Idag saknar jag min älskling Gibson <3

 


LAST NIGHT

Här kommer de få bilderna jag tog igår. Vi förfestade hos Emma och gick sen till Sliver. Bästa kvällen på länge!



Vi blev bjudna på cupcakes hos Emma



Fina Emma, Johanna och Amanda


Linnéa, jag och HannieBannie


TACK mina älskade tjejer för igår, ni ger mig så mycket och jag älskar er så otroligt mycket!

BAKIS MEN LYCKLIG

Hade världens bästa kväll med tjejerna igår! Det blev lite för mycket booze, men jag hade det så jäkla kul och mysigt ändå! Idag åker Hannah och Johanna tillbaka till Sthlm och om 20 dagar lämnar Malin mig för en långresa. Kommer bli så tomt, men jag stannar nog inte så länge här förhoppningsvis :)

Idag har jag baksmällan from hell, jag skojar inte. Fy fan vad jag mår dåligt. Jag skyller på tequilan vid halv två ;)

Den här klänningen hade jag på mig, den är från någon butik som jag inte minns namnet på i New York.


ALL OF THE LIGHTS

Nu drar jag iväg till Emma för förfest med tjejerna. Tonight is gonna be a night to remember!

SUMMER IN OCTOBER

Tar en promenad runt Munksjön innan förberedelserna inför kvällen börjar. Ikväll kommer bli bäst! Det kan inte bli något annat när mina bästa Johanna och Hannah är i stan.


RSS 2.0
Test