IN THE US AND A!

Hej mina vänner!

 

Jag ville bara säga att jag lever och har det bra. Flygresan var väl inte den roligaste, det var otroligt mycket turbulens som gjorde mig illamående och bad typ till Gud! Jag har också gått och blivit sjuk, har feber och är täppt i näsan. Men jag klagar verkligen inte, FÖR JAG ÄR I USA! :D

De senaste dagarna har spenderats på orientationen i Stamford och imorgon eftermiddag ska jag åka till min värdfamilj.
Hinner inte skriva mer nu, men jag kommer börja blogga som vanligt så fort jag har gjort mig hemmastadd hos familjen.

Saknar och älskar er där hemma, PUSS!

 

 


GOOD BYE SWEDEN, HELLO NEW YORK!

Nu åker jag!

 

Pappa, mamma och jag åker från Mullsjö vid 07 och planet går 10.55. Jag är så jävla nervös!

 

Hejdå allihopa, jag älskar er min familj och mina vänner!


IS THIS REAL?

Alltså.

 

Jag flyttar till New York imorgon. Jag försöker slå in det i min skalle gång efter gång men min efterblivna hjärna fattar fortfarande inte.

Snart kommer mina bästa vänner och säger hejdå en sista gång och lite senare Farmor. Kanske kommer det slå mig då, men jag tror inte det. Det kommer nog inte slå mig förrän efter ett par veckor och när saknaden tränger sig på sakta men säkert. Jag är säker på att jag kommer gråta, ha ångest och vilja åka hem men jag måste alltid komma ihåg att jag gör det här för min skull, jag har bestämt det här själv. Det här är ett enormt steg mot vuxenlivet, ett väldigt drastiskt sådant. De flesta brukar flytta hemifrån, men inte så långt borta från sin familj och vänner, jag kör liksom allt på en gång.

 

Men jag vet att jag är otroligt stark och jag kommer klara det här. Det positiva väger mer än det negativa och jag kommer säkert ha det roligaste året i hela mitt liv!
Men just nu känns allt väldigt jobbigt och jag kommer sakna alla så oerhört mycket. Jag älskar er min familj och mina vänner, och jag kommer aldrig glömma er när jag är där borta. Ni kommer finnas i mitt hjärta hela tiden och den platsen kan aldrig ersättas.

Nu kommer Malin, Ellen och Hannah snart. Jag måste göra mig redo. Inget smink, det kommer rinnas av ändå.




De flesta av mina fina älsklingar

 


SISTA UTGÅNGEN MED GIRLSEN

Hej!

 

Jag kom hem till pappa för ett par timmar sen, jag orkade aldrig åka hem med nattbussen till Mullsjö.

 

Igår var en bra kväll! Först hade jag avskedsmiddag med mammas sida av släkten. Det var trevligt, trots lite tjaffs mellan mig och Emelie. Mamma hade lagat jättegod mat, soppa till förrätt, rostad potatis, palsternacka och morötter och kalkon (grönsaksbiff till mig) till huvudrätt och choklad till efterrätt. Hur gott somhelst!

 

Efter middagen skjutsade mamma upp mig till Ellen där hon och Malin var. Vi pimplade lite vin, kedjerökte och sen begav vi oss ner till stan. Haha, vägen ner till stan är för barnförbjudet för att skrivas här, så det stannar mellan mig, Malin och Ellen! ;)
Först gick vi till Amor och träffade på lite kompisar. Malin kom inte in, så hon gick till Centrum med Amanda och Sofia istället. Jag och Ellen satt kvar med Eddie och gänget och snackade lite.
Sen gick vi vidare till Centrum och hade verkligen skitkul! Vi dansade, drack och skrattade verkligen hela tiden. Ååååh vad jag kommer sakna mina tjejer... Jag dör fan.

Ellen åkte hem lite tidigare än oss andra, så jag och Malin gick och dansade. Där var det några killar som tafsade (som vanligt), men en som var ovanligt på mig. Vi försökte gå bort från honom, men han följde efter HELA tiden så det slutade med att jag puttade honom så jävla hårt att han nästan ramlade. Jävla idiot!
Men inget kan förstöra mitt och Malins sug efter dans, så vi bara fortsatte som vanligt, haha!

Jag sov hos mamma och kom som sagt hem till pappa för ett par timmar sen. Nu ska jag börja packa det sista och sen kommer Malin, Ellen, Johanna och kanske Hannah och säger hejdå. Usch, jag vill inte ens tänka på det.
Jag kan inte förstå att vid den här tiden imorgon är jag påväg till New York! Helt sjukt.

Här är min outfit från gårdagen förresten:


Top från H&M

Jeans från Vila

Skor från Scorett

 

Nej, nu måste jag verkligen börja packa klart. Vi hörs sen!


RYFORSKOLOR

God morgon!

 

Som jag skrev igårkväll fick jag en sån himla huvudvärk helt plötsligt så jag gick och la mig ganska tidigt. Pappa väckte mig vid halv elva, så jag har nästan sovit i 12 timmar!! Helt sjukt. Jag har fortfarande lite ont i huvudet, men det är mycket bättre än igår.

 

Idag blir det avskedsmiddag med min mammas sida av släkten! Det blir jag, mamma, mormor, morfar, Emelie och Jonathan. Innan dess ska jag försöka hinna med att köpa någon sorts handbagage-väska. Funderar på att köpa en såndär liten som man kan rulla, men ska jag då ha tre stycken väskor som rullar? :P Hur kommer jag lyckas med det tror ni?

Det skulle vara bäst att ha som en typ träningsbag eftersom jag vill ha plats för min datorväska. Jag vägrar ha datorn i någon av de stora väskorna, jag lovar att den skulle krossas då...

Nej, nu ska jag till Godisfabriken och köpa en sak till min värdfamilj som verkligen Mullsjö är känt för; RYFORSKOLOR!



IDOL OCH HÅRFÄRG

God kväll!

 

Kvällen spenderades med familjen med Idol och god mat. Marica och pappa hade lagat potatisgratäng och en god sallad!

Efter Idol tvingade Emelie mig att färga hennes hår. Hon behövde verkligen det, det var typ ett halvår sen sist! Nu sköljer hon håret och jag sitter här framför datorn och fick precis en sån himla huvudvärk... Jävlar vad ont det gör. Det kom verkligen på en sekund.

Jag tror jag ska gå och lägga mig nu och försöka sova bort det, för det gör riktigt jäkla ont...
Vi hörs imorgon, puss


TAR SAKERNA ALDRIG SLUT?

Nu har jag spenderat många timmar med att packa, planera och packa lite till.

Det jag tycker är svårast med att packa är att få plats med så mycket som möjligt. Och för att få det måste man lägga kläderna på ett speciellt sätt och vara väldigt noggrann - något som jag hatar att vara när det gäller packning! Jag vill bara slänga i kläderna och åka liksom!


Men nu är nästan alla kläderna nedpackade. Man får ha med sig 2 x 23 kg och det blir bara kläder och underkläder i ena och resten i andra. Jag tror det kommer funka bra eftersom det som är tyngst är skorna och jag kommer bara ta med mig 8 par. Jag lipar typ för att jag inte ska ta med mig mer, men hur mycket köpvänliga skor finns det inte i New York liksom? :D Mina andra skor får ligga och vänta på mig här hemma istället!

 

Ikväll ska jag nog bara umgås med familjen och fortsätta packa. Det är ju Idol och det måste vi självklart titta på!
Hoppas ni får en bra kväll, puss!


Jag vill ha en sån här som handbagage! Världens coolaste väska med världens coolaste flicka.


DAGS ATT TA TAG I PACKNINGEN?

God morgon!

 

Jag tog en liten sovmorgon till 10 idag, kände att jag förtjänade det efter att ha gått upp 8 den senaste veckan.

 

Idag ska jag verkligen ta tag i packandet, jag försökte igår men det slutade bara i att jag skrev en lååång lista med allt som jag ska ha med mig. Idag ska nästan allting i resväskorna (förutom det som jag behöver använda i helgen) så slipper jag tänka på att packa när jag umgås med vännerna och familjen i helgen.

 

Idag ska jag också förhoppningsvis träffa Isabelle och Jonna en stund för en fika. De kunde inte komma i Onsdags, så vi ska säga hejdå idag istället! Jag vill också träffa lilla Ellie en stund, det var allt för längesen nu!

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det packning i många timmar!
Puss

Söta Ellie för några månader sen under en middag hos mig!


CLICK!

God kväll!

Har spenderat kvällen med popcorn, Idol och filmen Click med Adam Sandler som just nu gå på 6:an. Jag tycker den är lite rolig faktiskt, inte en av Adam Sandlers roligaste, det är såklart WATERBOY!!

 

Haha, jag gjorde bort mig big time igår. Jag var ju på den Amerikanska Ambassaden i onsdag och ansökte om ett visum. Dom tog mitt pass och skulle skicka tillbaka det efter ett par dagar (jag fattade inte varför först, trodde dom skulle kolla att det var äkta typ). Jag fick passet redan dagen efter, men inget visum. Igår började jag bli riktigt orolig att jag aldrig skulle få hem det och inte få åka. Så jag ringde upp dit och var riktigt sur. Jag fick prata med en amerikansk kille och han var väldigt trevlig medan jag var mest irriterad. Han tittade upp om den hade skickats eller inte, och det hade den. Sen frågade han:

- Men, har du fått hem ditt pass?

- Ja, jag fick det typ dagen efter, sa jag.

- Är du säker? Har du det i handen?

- Nej, det är hemma hos min pappa och jag är hos min mamma.

- Jaha okej. Men har du kollat i passet? Visumet är ju som en klisterlapp i själva passet.

- Eeeeeehhh, jaha... Det fattade inte jag... Jag trodde det var ett papper som skulle skickas hem!

 

Haha, jag hade verkligen ingen aning om att visumet fanns i passet, ingen har sagt det till mig! :D Jag kände mig faktiskt lite dum där ett tag, killen måste ha trott att jag var en dum blondin eller nått!

Nu ska jag kolla klart på filmen, sen ska jag packa lite mer. 3 dagar kvar nu!



God natt sötnosar, vi hörs imorgon!


AVSKEDSMIDDAG

Hej på er!

Jag sitter just nu och skriver en lista över vad jag ska packa ner. Det är så sjukt mycket, hur ska allt få plats i två väskor?!

Igår var det alltså avskedsmiddag med tjejerna hos mig. Vi blev totalt 9 stycken, jag, Johanna, Malin E, Malin A, Hannah, Ellen, Emma, Jonna och Julia. Jag spenderade hela dagen med att handla och laga mat, det blev två tacopajer och pannacotta med hallon!
Mamma var så himla snäll och kom hem tidigare från jobbet för att hjälpa mig, jag skulle inte klarat mig utan henne! Om man försöker göra en deg med hjälp av en smoothiemixer så har man liksom problem. ;)

Alla tjejerna kom vid 18.30 ungefär och vi började äta nästan direkt. Alla tyckte det smakade gott, nästan alla tog två gånger, så jag är riktigt nöjd!
Vi satt och tjatade om allt och ingenting som bara vi kan och timmarna gick väldigt fort. Jag fick lite avskedspresenter, sjuka som vanligt (precis som 18-årsdagen). Jag fick lite tidningar, Hänt nu!, Hästmagazinet (haha, what?) och Slitz. Jag kommer lusläsa Slitz på flyget, verkligen! :D Sen fick jag en väska och en blomma.

När jag satt där vid bordet och tittade på alla vänner kändes allt helt plötsligt så jobbigt. Jag ska vara borta ett år. ETT ÅR! Det är så himla lång tid och allt kommer ha förändrats så otroligt mycket när jag kommer hem, och jag vill bara ha det som det är nu. Med alla hemma i Jönköping. Men samtidigt är jag glad över att alla andra också gör saker, Malin ska ut i Lumpen snart och det vet jag att hon har velat göra väldigt länge och jag är otroligt glad för hennes skull!

Det var lite tårar där ett tag, men annars var kvällen underbar, det var så kul att samla alla en sista gång innan jag åker! Dock kunde inte Jonna eller Isabelle komma igår, så vi ska ta en fika imorgon istället.

Tyvärr blev det knappt några bilder eftersom vi helt enkelt glömde bort det, men här är de få jag tog!





Och såhär såg jag ut igår:


¨
Några av mina fina presenter ;)

 

Älskar er tjejer! Puss


VEM ÄR UPPE?

God morgon!

 

Jag vaknade helt av mig själv vid 07.30 imorse! Vad fan är det för fel på mig? Vad hände med att lätt kunna sova till 12-13 varje morgon bara för några veckor sen?

Jag tror faktiskt det beror lite på nerver och stress. Jag känner mig sjukt stressad för allt som måste bli gjort denna veckan. Jag har liksom inte ens börjat packa än! Jag har inte organiserat allt papper som jag måste ha med mig än! Jag har inte träffat alla som jag vill träffa än! Jag har inte fått hem visumet än! Jag har inte fått hem det internationella körkortet än!

 

Som ni förstår är jag stressad. Men jag vet att allt det här bara leder till positiva saker och att jag måste ta vara på varenda sekund!

 

Jag åker in till Jönköping vid 11.30. Det känns bättre att vara i tid, handla i lugn och ro och ha rum för misstag (ja, det kommer bli mycket misstag med matlagningen).

Så nu ska jag börja göra iordning mig inför dagen, mitt hår spretar åt alla håll efter att ha sovit med blött hår!


Jag vet inte om jag har lagt upp den här bilden, men isåfall gör jag det igen! Jag älskar den, världens bästa dag!! <3


SPRINGA ÄR LIVET

Springrundan gick bra idag faktiskt! Jag sprang med Foxan och hon följde lydigt med mig hela tiden. Det bästa av allt var att hon var lite ivrig i uppförsbackarna, så jag fick lite draghjälp. Alltid uppskattat! ;)
Pappa råkade dock sträcka vadmuskeln. Stackars lille pappi...

 

Jag har spenderat större delen av kvällen av att svara på mail från familjen och några tjejer som ska åka samma dag som mig. Vi är fem tjejer som åker till Stamford på måndag och jag har tagit kontakt med alla fyra! Det känns skönt att man kanske får några bekanta ansikten när man är framme i New York.

 

Imorgon är det alltså dags för avskedsmiddagen. Jag åker in ganska tidigt till mamma för att handla och fixa iordning allting. Hur fan ska jag lyckas laga mat till 12 pers? Herregud, som jag sa till Jonna; antingen kommer jag få en brännskada eller så kommer jag bränna ner huset! :D Men nu ska vi inte vara negativa...

 

Nu ska jag hoppa in i duschen och köra en hel genomgång. Ni vet, rakning, skrubbning och allt sånt där. Det behövs! Jag måste också välja kläder inför imorgon också, vad fan ska jag ha på mig? Klänning maybe?

Aja, vi får se helt enkelt.

Sov så gott så hörs vi imorgon! Puss

 


Funderar på att ha denna klänningen imorgon. Eller kanske inte?


DAGS FÖR TRÄNING

Jag har precis spenderat den senaste halvtimmen med att räkna upp massa siffror till pappas bokföringsgrej till sin bil som har han i tjänst. Riktigt jävla jobbigt, men som den perfekta dottern jag är hjälper jag självklart till! ;)

 

Om typ en halvtimme ska jag, pappa och Foxie åka upp till elljusspåret och springa en runda! Jag känner mig bättre nu, men det ilar ganska mycket vid tanden. Pappa sa att det var normalt, men jag har inte upplevt det så ilande de andra gångerna jag borrat. Hoppas det går över snart!

Under dagen har jag också passat på att planera lite inför avskedsmiddagen imorgon. Det är bara två som inte har kunnat, Emma A. och Louice, så vi blir 12 st totalt! Det ska bli så himla kul att samla alla, men samtidigt otroligt sorgligt eftersom det är just ett avsked.. Så tjejer, ni får vara beredda på en Josefine som bölar som en bebis imorgon!

Nu ska jag byta om till träningskläderna, vi hörs ikväll!


JAG HATAR TANDLÄKAREN

Usch, morgonen startade ju inte direkt bra...

 

Jag hade ju tandläkartid vid 09.20, så jag pallrade mig upp med magont till tandläkaren. Nu är jag hemma med världens med efterblivna ansikte, halva är bortdomnat... Men nu är det gjort iallafall och det är skönt att det är över!
Jag belönade mig själv genom att åka till Konsum och köpa lite god frukost, cola light och naturgodis! Så nu har jag lite gott att äta idag.

Just nu håller jag på och förbereder lite inför avskedsmiddagen imorgon. Vi blir nog 12 stycken, så det är ju några munnar att fylla eller hur säger man?

Jag har inte riktigt bestämt mig för vilken mat det blir. Vi har både en glutenallergiker (Hannah) och en vegetarian (Jag), så det är lite saker att tänka på. Men jag funderar på tacopaj med glutenfri mjöl och quornfärs, det tror jag många tycker om!
Till efterrätt blir det nog hallonpannacotta, SÅ JÄVLA GOTT! :D

Nej, nu ska jag försöka äta lite. Puss!


SVENSKA HOLLYWOODFRUAR

Jag och pappa skulle egentligen ut och springa innan, men han kom hem så sent och jag fick typ magknip helt plötsligt. Vet inte vad det beror på faktiskt. Hoppas fan inte det är magsjuka eller något, jag har för mycket att göra denna veckan och dessutom ska jag till tandläkaren och borra imorgon, och det är ju inte så kul att vara sjuk när man ligger i tandläkarstolen...

 

Jag och Emelie sitter och kollar på Svenska Hollywoodfruar just nu. Och vi dööööör! Hon Maria är ju den skönaste och mest iqbefriade människan ever! Hahaha. När hon skulle göra iordning det rummet hennes bror skulle sova i. Hennes kommentarer är oslagbara! :D :D

 

Som sagt ska jag till tandläkaren imorgon kl. 09.20 så det blir en tidig kväll för min del.

Nu börjar det igen, puss!

 


LUNCH OCH SHOPPING

Hej!

 

Jag har inte haft tid att sitta ner vid datorn i helgen, fullt upp!

I Lördags kom Louice och hämtade mig och vi åkte hem till henne i Ulricehamn. Vi handlade god mat, lagade den och spenderade kvällen med att titta på film och prata. Mysigt! Denna helgen har varit precis vad jag behövde, lugn och runt min familj och mina vänner.

 

Jag åkte hem från Louice igår på morgonen vid 10 (det går bara EN buss per dag från Ulricehamn till Jönköping...) och när jag kom hem till mamma blev det en dag framför teven och kvalitetstid med brorsan. När mamma kom hem lagade hon en god pasta med quornfärssås.

 

Idag mötte jag upp mamma och Emelie vid 12 för att äta lunch på Åtta Glas. Jag åt jättegod mat, tortellini som var fylld med spenat och ricotta, och tomatsås. Efter lunchen köpte mamma en resväska till mig. Man behöver två stycken och jag har bara en, så det var perfekt! Tack mamma <3

Lite senare var mamma tvungen att åka tillbaka till jobbet och Emelie skulle hem och plugga, så jag passade på att gå runt på stan lite. Jag fick med mig lite saker från Apoteket till resan, en halsduk och leggings från Gina Tricot och en skitbra borste från Åhléns.

 

Kom hem för en stund sen och såg att jag hade fått min flyginformation. Så nu är det verkligen spikat, på måndagen den 28:e September kl. 10.55 är jag påväg till USA!! :D Herregud, det är bara en vecka kvar. Hur ska jag hinna med allting?

 

Nu ska jag läsa lite info som Peter har mailat mig. Vi hörs ikväll!


Jag kanske får åka med en sån är till USA? ;)


DAGENS OUTFIT





Nu kommer Louice och hämtar mig, puss


TIDIGA FÖDELSEDAGSPRESENTER

Hej!

 

Jag har varit vaken sen kl. 09!! Det var läääängesen jag var upp så tidigt frivilligt på en Lördag kan jag säga er...

Men jag har fått en del saker gjort nu på morgonen, skönt!

Igår blev en riktigt mysig kväll med familjen. Jag lagade tacopaj som blev jättegod och pappa gjorde sallad. Vi satt och åt framför Idol och snckade lite. Jag blev också lite överraskad när pappa och Marica tog fram två presenter till mig som en tidig födelsedagspresent (jag är ju inte hemma när jag fyller år). Jag fick ett jättefint halsband med en berlock som det ska vara en bild på mig och pappa i och ett fint midjeskärp! Jag blev så himla glad! Tack så mycket pappa och Marica <3


Idag ska jag åka till Ulricehamn och träffa Louice! Det blir nog sista gången vi ses innan jag åker till USA för hon ska flytta till Norge och jobba. Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på, det blir inte fest iallafall. Antagligen lite god mat, någon film och massa snack!

Ha en bra helg, vi hörs imorgon!


Fina Louice!


090918

God morgon!

 

Jag har faktiskt varit vaken sen klockan 9. Helt otroligt att gå upp så tidigt frivilligt för att vara mig!

Gibson och jag ligger just nu och gosar i soffan. Han har blivit så kelsjuk det sista, så himla mysigt! Han har aldrig varit det innan, utan han gillar att ligga en bit ifrån och vara delaktig på det sättet. Leo var tvärtom, han skulle ligga så nära som möjligt, gärna på bröstet vid huvudet och gosa. Det saknar jag otroligt mycket, så det är underbart att Gibson har blivit mer närgående!

 

Idag är planerna att städa (jag gjorde aldrig det igår...) och att bestämma vad vi ska äta ikväll. Som jag skrev igår ska hela familjen laga mat ikväll och jag får bestämma vad det blir! Vet inte riktigt vad jag är sugen på, ska nog kolla lite recept på nätet nu tror jag.


KANYE - MEDIAKÅT ELLER BARA TRAGISK?




N
u är det höst!

 

För första gången efter sommaren var min kropp sådär frusen när jag kom hem efter att ha varit ute, och det tar flera timmar att värma upp sig. Ni vet säkert känslan. Hur varmt vatten man än tar i duschen så lyckas man aldrig bli helt varm.

När pappa kom hem vid 18 åkte vi ganska snart upp till elljusspåret och sprang en sväng. Det gick helt okej idag faktiskt, men det börjar bli riktigt kallt nu på kvällarna när inte solen ligger på!

Sen vi kom hem har jag duschat och tittat på reprisen av MTV:s VMA. Och jag skäms rent ut sagt över Kanye Wests uppförande! Hur fan kan man förstöra en 19 årig tjejs lycka över sin första Moonman mitt i talet? Alltså, lägre går knappt att sjunka. Han förolämpade i princip henne mitt framför ögonen på henne! JÄVLA MEDIAKÅTA ASSHOLE. Bara för att hans karriär börjar dalna och hennes går rakt uppåt så var han väl tvungen att göra något för att få lite uppmärksamhet. Men guess what? Alla hatar dig nu!

Usch, hoppas ingen köper hans album eller stödjer honom på något sätt efter det här. Det är bara fel och respektlöst alltihop. Som ni förstår blev jag riktigt upprörd när jag såg det, men tänk er själva om ni skulle stå där inför hela världen och ska för allra första gången ge ett tacktal för sin första Moonman, så kommer ett medelålders svin och förstör allting!
Men Beyoncé var ju underbar när hon gav henne en till chans att ge ett tacktal. Cred till henne!

Aja, nog om det. Var bara tvungen att skriva av mig om det lite, blev så jävla förbannad!
Det blir nog en relativt tidig kväll för mig ikväll, ska upp tidigt och ansöka om ett internationellt körkort.

PUSS och god natt!

The asshole himself och söta Taylor Swift som verkligen förtjänade priset!

 

 


MYS MED GIBSON

God morgon!

 

Jag vaknade runt 10 och har ätit lite frukost och tittar just nu på Greys anatomy.
Gibson ligger över mina ben och sover just nu, han har typ aldrig gjort det! Bara när man ligger i sängen och sover, då kan han krypa nära och sova. Men inte i soffan. Och jag börjar känna mig lite hypokondrisk eftersom jag har hört att djur vill ligga nära när dom inte mår bra.

Men han verkar helt normal och kurrar hur högt som helst som vanligt. Usch, hemska tankar... Min lille snuttepojk, om han inte mår bra vet jag inte vad jag gör!

 

Idag ska jag iallafall ringa till H&M och fråga vart fan mina pengar är. Jag tror det är två veckor sen jag skickade tillbaka en del av de kläder jag hade fått hem, men jag har fortfarande inte fått några pengar! Mycket dåligt.

Sen ska jag städa lite och planera inför morgonkvällen. Hela familjen här i Mullsjö ska nämligen laga mat tillsammans och ha en riktig myskväll. Idag är det bara 10 dagar tills jag åker, och jag vill spendera så mycket tid som möjligt med familjen!

 

Hoppas ni får en bra dag, nu ska jag gosa vidare med Gibson!


Världens finaste katt. Jag älskar dig!

 

 


AMERIKANSKA AMBASSADEN

Hej!

 

Jag kom hem för en liten stund sen. Har spenderat kvällen hos Hannah med henne, Malin, Ellen och Johanna. Hannah fyller nämligen 19 år idag så vi har firat henne lite. Grattis älskling! <3

Gårdagen och idag i Stockholm har varit underbar! Jag har umgåtts mycket med Lotta och Vera, vi har gungat i parken, gosat och lekt med hennes leksaker. Hon är besatt av sin killdocka! Han ska alltid sitta på pottan och kissa och då spelas en melodi. Och jag kan säga er att den sitter kvar i huvudet! :)
Igårkväll när vi hade lagt Vera lagade Lotta och Peter en jättegod pastarätt (Peter är så sjukt duktigt på att laga mat!) med chili och coktailtomater.

Idag hade jag tid på den Amerikanska ambassaden vid 10. Det gick bra, jag var sammanlagt där i lite mindre än en timme och den mesta tiden gick åt till att vänta. Men jag blev faktiskt lite nervös vid säkerhetskontrollen i början! Dom är väldigt noga med allt sånt där, så man började nästan inbilla sig att man hade en typ nagelfil eller något på sig som man inte får ha! Men självla intervjun var över på typ 1 minut, så allting gick jättebra. Jag kommer få visumet och passet hemskickat inom en vecka.

Bussresan dit och hem var en riktig pina. Det tog 5 timmar och jag fick så jäkla ont i ryggen efter 2 timmar och led de restrerande 3 timmarna... Jag ska ALDRIG mer åka buss längre sträckor, tåg är så mycket bättre! Det är faktiskt värt att betala extra pga det.

Nu har jag tänkt att titta på ett par avsnitt av Sex and the city, sen blir det sängen!

Vi hörs imorgon, god natt!


Amerikanska ambassaden såg ju inte allt för rolig ut, som ett fängelse typ...


PATRICK SWAYZE

Patrick Swayze har efter 2 år förlorat kampen mot cancer endast 57 år gammal.

Jag trodde faktiskt han skulle klara det, han verkade ju må bättre nu det senaste och hade gått upp lite i vikt. Men han kämpade väl och jag kommer alltid minnas honom som den charmiga och otroligt talangfulla killen i Dirty Dancing.

 



RIP Patrick Swayze 1952 - 2009


PÅVÄG TILL STHLM!

God morgon!

 

Jag sitter just nu på bussen upp till Stockholm. Bussen har trådlöst internet så jag passade på att ta mig mig datorn så jag kan titta på film och snoka lite på nätet! Det är jäkligt skönt att ha något att göra under den här 5 timmarsresan...

 

Bussen är beräknad att vara framme vid 15.20, då möter Lotta och Vera upp mig så ska vi hitta på något. Jag mår inte på topp idag faktiskt, har ont i huvudet och tror att jag har lite feber. Så vi får se hur mycket jag orkar med idag. Jag måste ju vara pigg tills imorgon!

Nu ska jag titta på Sex and the city, om den kan laddas lite fortare. Internet är ju ganska så lamt här i bussen...
Ett tips för er som vill se på film utan att ladda ner finns det en sida som man kan se filmer gratis, http://www.watch-movies-links.net/movies/. Skitbra!

Som sagt, dags för Sex and the city the movie!
Vi hörs sen, puss!




13 DAGAR KVAR!

Nu är jag äntligen klar med alla visumpapper och kan slappna av!

Men när det är något så otroligt viktigt som att åka upp till Amerikanska ambassaden känns det alltid som om jag har glömt någonting så att jag inte får det där visumet. Så jag kommer nog dubbelkolla 10 gånger!

 

Sitter just nu och tittar på Grey's anatomy, men ska snart sätta på en rulle. Jag tror det blir Yes Man. Alla säger att den är så bra och pappa sa att han hade den igår. Har precis käkat lite bulgur och sojakorv, var inte alls hungrig egentligen, men jag kände att jag behövde äta något med näring.  

Fan vad skönt det är att vara ledig ett tag. Nu har jag inte jobbat på typ 10 dagar och slappnar verkligen av! Jag känner verkligen stressen rinna av mig och det är underbart att få sova ut varje dag. Jag behöver all den energi jag kan få innan jag åker till USA, för då kommer jag inte ha lika mycket tid över till att slappa! :) Men guuuud vad jag längtar! :D

Nu är det bara 13 dagar kvar!



Jag kommer bo några kvarter från Empire state buildning!


BILDER FRÅN I LÖRDAGS

Heeelllo!

 

Jag har spenderat morgonen med att fixa det sista inför Amerikanska Ambassaden- besöket på Onsdag. Jag åker till Stockholm vid 10 imorgon och ska spendera dagen med Lotta och Vera! Det ska bli så kul att träffa dom igen, min lilla älsklingsVera! :)

 

Nu har jag laddat upp bilderna från i Lördags, så nu ska ni få se dom!

 



Jag såg ut som en white trash halva kvällen



Vi dansade med Frälsningsarmén




Som sagt, kul kväll! :)




BONGO - HAPPY HOUR!

Jag vaknade vid 10 av att pappa kom in i rummet och frågade vart Gibsons rakmaskin var. Jag skulle kunna sova till 17!

 

Men i'm up och jag lever. Vi hade riktigt kul igår, jag, Emma och Sara!

Kvällen började hos Emma vid 17 med lite förfest. Vi tog 19.36- tåget in till stan och gick till Bongo (andra gången, yey!). Det var Happy Hour där, så vi beställde in en massa drinkar. Mojitos, tequila, cider, öl. You name it! Vi satt och tjatade ett bra tag och tog Saras tequila-oskuld (hon har aldrig haft ett tequilarace!!).

 

Vid typ 10- halv elva sprang jag och Sara runt lite överallt, bland annat till Waffis och Amor. Sen skulle vi gå tillbaka till Bongo, men vi fastnade vid Frälsningsarmén-människorna som spelade livemusik och bjöd på raggmunkar. Och de raggmunkarna slår vilken fyllemat som helst, fy fan vad gott det var! :) Så vi dansade, spelade elgitarr, åt och hade livliga diskussioner om homosexuellas rätt till att skaffa barn.

Kvällen slutade iallafall med att vi gick och köpte en baguette var på Chicki Mama (det blev mycket mat igår!) och tog nattbussen.

Imorse vaknade jag faktiskt inte så bakis som jag trodde jag skulle vara, skönt!

Jag orkar inte lägga upp bilderna just nu, gör det lite senare!


ÄRE FEST ÄLLE?

God morgon!

 

Denna morgonen har gjort mig väldigt irriterad... Först råkade mamma ringa mig vid 07.10 (hon har en ny telefon, så hon fattar ingenting), sen smsar Jonathan mig att JAG ska ringa morfar och be honom ringa mig. Vid typ halv 9 eller nått börjar pappa flytta någon tung grej precis utanför mitt fönster, så det gnisslar.

Underbart sätt att vakna, eller hur?

 

Idag ska jag städa nu under förmiddagen, hoppas jag får med mig min kära syster också. Hon måste också hjälpa till!

Ikväll blir det party, antagligen med Emma, Jonna och Sara! Jag ska ringa Emma snart och höra hur det blir.

 

Vi hörs antingen lite senare eller imorgon!

 


Min kära vän Emma och jag när vi var små!


IDOOOL

Jag och Emelie sitter och tittar på Idol.

Den killen från Bosnien var ju hur grym som helst! Han kan nog sjunga många olika sorters stilar, hans röst är ju så jäkla säker!

Nu börjar det igen, gotta go!

GODISFABRIKEN

Hej!

 

Jag sitter och tittar på Oprah och just nu pratar de om när en mamma spände fast sina barn i bilen och puttade ner den i vattnet. Helt ofattbart.

 

Jag ska snart ta cykeln till godisfabriken, blev så hima sugen på lite godis! Planerna idag är inte många, bara att pappa och jag ska åka upp till elljusspåret lite senare och ta en springrunda.

Ikväll vet jag inte heller vad som händer, jag är sugen på en mysig hemmakväll. Men man vet aldrig! Imorgon blir det iallafall utgång, big time!

 

Förresten, jag hittade en bild på mig och klasskompisarna från Studenten på Facebook:

 


Haha, ser vi inte otroligt lyckliga ut? Fy fan vad kul jag hade den dagen! Jag älskar denna bilden, man ser verkligen att det är äkta glädje, inga sånna där fake smile.


14 ÅR TILL SALU

Har spenderat de två senaste timmarna med att försöka få bort mina akryllösnaglar. DET ÄR JU FÖR FAN OMÖJLIGT!

Eftersom det kostar ganska mycket att ta bort dom på en salong så bestämde jag mig för att göra det själv. Så jag köpte lösnagelborttagning på Åhléns. Tror ni det fungerade? Självklart inte!

 

Igår köpte jag Aceton som är kemiskt ren (den röda) som en kassör på H&M rekommenderade.

Jag hade i naglarna i en halvtimme, en timme. Inget hände! Så jag fick damp och tog pappas tånagelsax och klippte av det mesta av naglarna. Egentligen ville jag ha dom rätt långa, men jag pallade verkligen inte mer. Så nu är dom ganska korta med akryl kvar på själva nageln, inte tippen. Det ser för jävligt ut, men jag får väl måla över något mörkt nagellack så länge. Fan vad konstigt det känns att skriva på datan förresten. Jag har liksom haft akrylnaglar sen Maj! :P

Nu ska jag titta på teve någon halvtimme till, sen blir det sängen och lite läsning. Har börjar på en ny bok, "14 år till salu". Har inte kommit så långt än, men jag är redan helt chockad över hur äckliga och desperata en del män är. Jag mår verkligen illa av hur man kan behandla en liten oskyldig 14-årig flicka på det sättet. Det gör inte saken bättre att innehållet i boken har hänt på riktigt och att flickan är svensk...

Hoppas ni får en god natts sömn! Puss



 


IDOL

Kom precis hem från stan, var och tog visumkort på Kidmoateljén. Det gick snabbt och smidigt och jag fick bilderna efter 20 minuter, perfekt!

 

Åkte med mormor hem och nu ska jag titta på Idol!

Vi hörs senare, puss!


TRÖÖÖÖTT

God morgon!

 

Idag tog jag en extra lång sovmorgon till 11. Jag fattar inte hur jag kan vara så trött hela tiden. Jag kanske har blivit förslappad sen jag sa upp jobbet för ett par veckor sedan? :P Som tur är har jag ju ett jobb om 17 (!!) dagar, så jag förtjänar faktiskt att ta det rätt lugnt nu dessa veckor. Jag har ju ändå jobbat sedan jag var 13 år.

 

Idag är planerna att åka in till stan vid 16.30 och fotograferas kl. 17.45. Jag måste nämligen ta ett visumfoto hos en professionell fotograf med exakta mått och bla bla bla. Och eftersom jag ska till Sthlm på Tisdag så måste jag fixa det nu.

 


Mina fina tjejer och jag


JAG VET VARKEN IN ELLER UT

Kom innanför dörren för en liten stund sedan.

 

Jag har spenderat kvällen hos Hannah med henne, Nicolina, Ellen, Malin, Agge och Emma. Vi tittade på fotbollen och Idol och pratade en himla massa. Mysigt!

 

Usch, har en riktigt jobbig känsla i magen. Det känns som att ingen kommer bry sig att jag åker iväg, det känns verkligen som att mina vänner komma glömma bort mig efter ett par veckor. Nu vet jag ju självklart inte om det stämmer, men det känns bara så. Och det är otroligt jobbigt för mig.


Jag vill ha så mycket och göra så mycket, och frågan är om det här livet är det bästa för mig? Jag måste lära mig att prioritera de saker som är bra för mig och de personer som ger dålig energi. Och just nu känns allt jättejobbigt.
Det är nog bra för mig att få komma bort från allting och starta ett "nytt" liv med nya människor i en helt annan miljö.

Samtidigt som det antagligen kommer vara något av det bästa jag gjort så är det något av det jobbigaste jag kommer göra...

God natt.


090909

Jag kom hem för en stund sen.

Jag hade ju tandläkartid kl. 08.50 så jag gick hemifrån vid typ halv. Det var riktigt tur att jag tittade upp tänderna, jag hade ett början till hål som hade blivit lite större, så det behövs borras. Fatta hur dyrt det skulle vara i USA?
Så jag fick tid den 22:a igen, jättesnällt att jag fick en tid så fort!

Efter tandläkaren gick jag till banken och fixade ett par saker, gick till Konsum och köpte frukost och gick hem.
Nu sitter jag här och glor på Top Model 4 och ska snart duscha. Vet inte riktigt vad som händer, ska nog in till stan lite senare och fika med tjejerna!

 

Hoppas ni får en bra dag, puss!


Min favorit i 4:an av Top Model


IDOL OCH HELLS KITCHEN

God kväll!

 

Sitter och tittar på Hells Kitchen, lika underhållande som alltid! Innan dess såg jag och lillebror på Idol, jag tycker det var sjukt bra detta året! Mycket talanger som visades (jag ÄLSKADE den 16-åriga killen som hade så speciell röst) och skitroliga människor som gjorde bort sig.

Men herregud, såg ni den där killen som sprang in i dörren som ska visas nästa program? Haha, antingen skojar han eller så var han nervös eller något. Shit!

 

Denna dagen har jag inte gjort något annat än att fylla i blankett efter blankett och ringa samtal efter samtal. Jag fick nämligen hem mitt "Placement package" idag, det är huvudkontoret i London som skickar all information och alla visumblanketter till besöket på Amerikanska ambassaden. Och det är så jävla komplicerade frågor så det tar sin lilla tid. Jag har också pratat en himla massa med Skandinaviska institutet, plus beställt tid för att fotograferas av en fotograf. Man måste ha en 5x5 cm bild på sig själv mot en vit bakgrund till visumet, så det ska jag göra på Torsdag.

Det är så sjukt mycket att tänka på nu innan jag åker, alla tankar bara snurrar av vad jag måste göra. Jag har inte ens koll på vad jag behöver betala, alla blanketter, försäkningar m.m. Usch, hoppas allt löser sig snart!

Nu ska jag snart hoppa i säng, det blir uppstigning tidigt imorgon eftersom jag ska vara hos tandläkaren kl. 08.50.

Godnaaaaaatt!


MER SHOPPING

God morgon!

Jag vaknade vid 10 och har precis ätit lite frukost. Frukost är riktigt gott när man har tid! Jag hatade att äta innan skolan eftersom jag var så stressad, så det ledde oftast till att jag inte åt något alls. Men nu har jag blivit lite bättre med det där och man mår ju så mycket bättre!

 

Idag är planerna att ringa och prata med Skandinaviska institutet och fråga lite saker och vad jag ska ha med till Amerikanska ambassaden. Jag fick ett mail om det, men allt verkade så jävla komplicerat så det är bättre att ringa och fråga.

Vid 15 ska jag möta upp Johanna i stan för lite shopping och fika. Tyvärr blir det bara fönstershopping för mig idag eftersom jag har köpt otroligt mycket nu den senaste tiden. Skor, kappa, kofta, dyra hudprodukter och massa annat! Så nu ska jag spara lite tills jag åker till USA, man vill ju kunna shoppa lite där nere med! ;)
Men jag lovar att jag säker kommer komma hem med någon kasse iallafall.... Suck.

Den här trenchcoaten hämtade jag ut på posten för ett par dagar sen. Jättesöt med fina "draperingar" där bak!

Den är från H&M och kostar 699:- 


SPRINGTUR MED PAPPA

Nu sitter jag här nyduschad med en kopp te i handen framför teven.

 

Jag och pappa körde upp till elljusspåret och sprang en runda. Denna gången sprang vi tillsammans och han peppade mig i uppförsbackarna, så det gick ganska bra den här gången! Det är så himla skönt att äntligen komma igång med träningen, jag behöver det för att må bra.

 

Nu ska jag dricka upp mitt te, titta på några avsnitt av Sex and the city och sen lägga mig relativt tidigt! Imorgon blir det shopping med Johanna på stan. Mys!

 

Sov så gott, vi hörs imorgon!

 


Jag & Johanna på balen i Maj


HAHA, LIVETS FILM!

Haha, jag är bara tvungen att lägga in det här klippet!

 

Mina tårar sprutar, fy fan vad kul det är när han brer mackan! :D :D

 


20 DAGAR KVAR!

Jag tog en sovmorgon till 11 idag, jag förtjänade faktiskt det.

 

Har spenderat morgonen och förmiddagen med att ringa runt till lite olika ställen, tex folktandvården och Skandinaviska institutet. Jag vill göra en undersökning innan jag åker så jag inte har några hål eller så (det är SVINDYRT med sånna saker i USA) och jag fick en tid på Onsdag kl. 08.50. Perfekt!

 

Annars idag vet jag inte riktigt vad som händer. Ska iallafall storstäda vår lägenhet, det behövs kan jag säga er. Senare i eftermiddag/kväll ska jag försöka få med pappa på en springtur igen. Känner att jag har massa överskottsenergi!

 

Hörrni, idag är det bara 20 dagar kvar tills jag åker. Jag tänker på det hela tiden och börjar faktiskt bli riktigt nervös. Men såklart är jag samtidigt hur lycklig som helst! :)

 


Jag och Johanna i lördags


FESTBILDER

Hej!

Sitter just nu och tittar på National Treasure med Jonathan och Emelie. Det var Jonathans val av film, jag ville hellre ligga och kolla på Sex and the city hela natten!

 

Gårkvällen visade sig blir riktigt bra! Vi var ett gäng som förfestade i Eddies lägenhet. Vi spelade in galna filmer och dansade bugg! Vid 23-23.30 drog vi till Amor, tog ett antal shots och gick sen vidare till Centrum. Jag blev kalasfull och dansade med Markus hela kvällen, nice som alltid!
Jag sov hos mamma, orkade verkligen inte ta nattbussen hem. Men det var jävligt tur för jag började må riktigt dåligt när jag kom hem till henne. Så denna Söndag har bestått av klagande, mat och Sex and the city. My kind of bakisdag!

Bilderna från igår får ni se nu, men jag har några fina videos som ni ska få se någon dag också! ;)

Kvällens outfit bestod av en ny top från H&M, Pennkjol från Gina Tricot och bälte från H&M. Har tyvärr ingen bild på skorna, men dom var höga och snygga. ;)






Stolarna var inte sittvänliga



Marcus och Malin buggar!



En mycket onykter Josefine!


Puss på er, nu ska jag glo vidare på film.


SHOPPING OCH HARRY THE HAMSTER

God morgon!

 

Jag kom precis hem, har spenderat kvällen och natten hos Emma. Sara var med också och vi tittade på film, käkade kladdkaka och chips och snackade massa. Jag fick träffa Harry för första gången med, en liten lurvig sak som är hur söt som helst! Men hans valptänder är fan inte att leka med alltså...

 

Under dagen åkte jag och Malin in till stan och shoppade lite. Jag fick köra hennes familjs bil in till stan, fatta om man skulle krocka eller nått. Pinsamt läge... Men det blev en kofta, en topp tills ikväll och lite smycken och sådär.




Från MQ, 499:-


Toppen får ni se antingen ikväll eller imorgon för den ska jag ha på mig ikväll! Vi är nämligen ett gäng som ska ut ikväll, det blir nog jag, Malin, Johanna (hon kommer hem idaaaaag!!), Ellen, Hannah, Martin, Mattias, Markus och Habopojkarna. Det kommer säkert bli kul!

Just det, jag har fått hem sakerna jag beställde från H&M. En trenchcoat och ett par pyjamasbyxor. Är lite osäker på trenchcoaten, men jag får se. Kan visa imorgon!

Nu ska jag duscha och göra mig lite fräsch. Ha det så kul ikväll och sup inte ihjäl er!


SPA VARJE DAG KANSKE?

Jag är så jävla relaxed just nu, det var riktigt längesen jag var såhär avslappnad!

 

Eftermiddagen på Skogsro var UNDERBAR. Vi kom dit vid 15 och blev välkomna av en trevlig tjej som hette Frida, det var hon som gjorde behandlingarna och tog hand om oss hela tiden.
Vi fick först byta om till bikini och badrock, sen fick mamma sin behandling medans jag och Emelie satt med ett fotbad med scrub och allt sånt.
Man fick välja mellan massa olika behandlingar, men till slut bestämde jag mig för en rygg, arm och handmassage med chokladolja (I smelled goooood!).

Efter alla var klara med sina behandlingar satt vi i jacuzzi ett bra tag och bara njöt. Men självklart måste jag bara förstöra stämningen med att göra något dumt. I detta fallet råkade jag spilla ut Emelies smoothie rakt på golvet. Det såg ut som spya. Jag skämdes.

Sen bastade vi lite och efter det fick vi ansiktsbehandling. Jag kan ju berätta att mitt ansikte känns som en bebisrumpa just nu! Sen duschade vi och smörjde in oss med en skitbra olja.
Vid 18-tiden var det dags för mat. Det var längesen jag åt så god mat! Det blev potatisgratäng, sallad, halloumiost för mig och fläskfilé till mamma och Emelie. Och det bästa var att vi åt det i en kåta, med en eld i mitten och massa fårplädar. Så jäkla mysigt!

Vi var hemma vid 19.30, så det tog typ 4 timmar. Jag rekommenderar det verkligen pga servicen, behandlingarna, läget och framför allt priset! Vi var liksom där i 4 timmar, fick tre behandlingar och mat för 695 :-/person!

Alltså var det här en riktigt bra dag, skönt att spendera tid med syster och mamma innan jag åker.
Nu ska jag typ sova. Nej, men skulle kunna göra det. Spa tar musten ur en!


SKOGSRO SPA

Hallå!

 

Jag har varit vaken sen halv 10 endast för att kopiera massa papper och skriva ut en grej från Amerikanska ambassaden. Pappa skulle hjälpa mig med det och han sa att han skulle antagligen jobba hemma idag. Men nehe, han har åkt till jobbet... Vi får väl fixa allt det ikväll då.

 

Idag ska jag, min syster och mamma på spa! Vi ska till Skogsro Spa, det ligger vid Sandhem tror jag och jag har hört jättemycket bra om det. Vi tog något paket som heter Livsnjutaren, där ingår det bland annat massage, ansiktsbehandling, bastu, bubbelpool, lunch & fika och massa annat. Vi ska vara där vid 15 och det kommer ta 4 - 6 timmar, så det kommer ta hela eftermiddagen. Shit vad jag ska njuta!


SISTA JOBBDAGEN PÅ COOP!

God morgon!

Jag har varit uppe sen 09.30 och fixat lite med Au Pair- visumet. Jag behöver skriva ut några papper och kopiera mitt hälsointyg, men pappa är inte hemma så jag kan inte göra det (är världens mest otekniska människa).


Igår sprang jag och pappa runt elljusspåret. Det gick väl sådär, jag har tappat otroligt mycket kondition det senaste! Men jag klarade det iallafall och den där backen på slutet är verkligen inte att leka med...  


Idag ska jag in till stan och jobba mellan 17 - 20. Det blir min sista jobbdag någonsin på Coop, jag ringde till Camilla nyss och sa att jag inte vill jobba mer eftersom det inte är alls lång tid innan jag ska åka så jag vill spendera så mycket tid som möjligt med vännerna och familjen. Och så har jag MASSA att fixa också... Hon var så förstående och kunde lösa alla mina tider! :) Kommer faktiskt sakna Coop lite, jag har ju ändå jobbat där sen sommaren 2007.

Min katt sitter och mjauar desperat efter mat, så nu ska han få lite (i utbyte mot lite gosning). Haha, nu mjauar han sådär konstigt igen, det låter som han mjauar i ett rör ungefär. Några av mina vänner vet hur det låter, de blir lika chockade varje gång! :D
Vi hörs ikväll!

 


IS THIS REAL?

Okej, nu är det nog dags för er att få reda på "det hemliga" jag har skrivit om flera gånger.

 

Eftersom det har varit osäkert hela tiden och inte blev slutgiltigt förrän igår så har jag valt att inte skriva om det. Men nu är jag så jävla glad att jag inte kan hålla mig längre!

 

JAG FLYTTAR TILL NEW YORK DEN 28 SEPTEMBER!!



För typ 2 veckor sedan hörde en familj av sig till mig och jag blev genast intresserad. Vi har pratat flera gånger över telefon och allt har känts så himla bra, vi klickade verkligen direkt. De har två barn, en pojke på 4,5 år och en flicka på 15 månader. De bor på Manhattan, mitt i smeten! Jag har sett flera bilder och de har en stoooor lägenhet som är jättefin!

 

Självklart kommer jag skriva mer om det, men just nu är jag bara så himla glad över att ha fått en så bra familj, och den fantastiska turen att de bor precis där jag ville komma till, i New York! Jag kan verkligen inte förstå att om mindre än en månad befinner jag mig i USA, i New York och ska bo där i 13 månader. Det, mina vänner, är sjukt!
Men även fast jag är överlycklig blir jag också lite ledsen. Hur ska jag klara mig utan mina älskade vänner och familj? Det kommer bli det svåraste, men jag känner att jag är redo att flytta härifrån nu.
Och jag vägrar tappa kontakten med mina bästa vänner! Så Malin, Johanna och Emelie, damn you om ni inte svarar när jag ringer! ;)



Har jag sagt att jag är överlycklig?


090901

Hej på er!


Redan September, vart tar tiden vägen egentligen? Det var ju nyss Juli...


Hoppas ni mår bra. De senaste dagarna har spenderats hos min mamma i Jönköping. Hon hämtade upp mig i Söndags och vi åkte direkt till Lager 157 för lite shopping. Jag trodde jag skulle hitta massor av skor, men tyvärr kom jag bara hem med en klänning/linne. Men mamma hittade ett par skor!


Igår jobbade jag en stund och på kvällen gjorde jag och min lillebror toast och glodde på teve. Haha, min lillebror är så jäkla dum, åka kundvagn ner för en lång backa kan ALDRIG sluta bra! Självklart fick jag hjälpa honom med att rengöra såren. Dumma unge! :)

Idag åkte jag hem till Mullsjö igen vid 11 och gick direkt hem till Malin. Vi snackade lite och gick sen till simhallen för att sola. Jag fick lite dåligt samvete när det har varit så fint väder ute, men solarium ger snabbast resultat. ;)
Malin skulle vara barnvakt efter, så jag gick hem och har varit hemma sen typ 14 och fixat massor av saker.


Skriver mer ikväll, nu ska jag busa med Foxie som precis kommit hem!


RSS 2.0
Test