A SECRET PROJECT

Sitter och gosar med världens sötaste katt, min katt. Snibson. Gibson les Qisch är hans officiella namn. Min fina tjockis!

Vaknade för ett par timmar sen och har ätit lite frukost. Dagens planer är aqtt träna någon gång under dagen, det blir nog en löparrunda på typ 5 km. Senare ikväll ska jag kanske till Ulricehamn till Louice. Det blir nog fest på någon ny klubb som hade öppnat där. Men problemet är bara hur jag ska ta mig ut dit... Det går fan inga bussar ut dit.

Angående de nyheterna som jag skrev om att jag skulle berätta om i det förra inlägget vet jag inte om jag vill berätta det riktigt än. Allt är inte säkert än, och det är ju inte kul att berätta något och sen skiter sig allting. Men jag får veta allt på Måndag, så ni får vänta tills dess! :)



Världens finaste Gibson!

 

 


090827

God morgon!

Jag har varit vaken ett par timmar och har hunnit med att både äta frukost och ta en lång dusch. Inte illa för att vara mig!

Igår träffade jag Melina och Jonna under kvällen. Det var så jäkla kul att träffa dom igen, jag tror inte vi har setts på typ ett halvår (det känns så iallafall). Vi tjötade, tittade på film, rökte på balkongen och sjöng med Jonnas inspelningsgrej. HAHA, jag höll på att dö när jag hörde min egen röst. Melle var ju också duktig.... typ. ;)
Vi spelade iallafall in några låtar som Jonna säkert kommer lägga ut på Facebook. Det skulle verkligen inte förvåna mig. Men jag bjuder på den!

Sen har det hänt massor av spännande saker som ni får reda på ikväll. Mycket har hänt under det senaste dygnet, ni skulle bara veta ;)

Nu ska jag göra iordning mig och sen blir det åka in till stan för att jobba 16 - 19.
Vi hörs ikväll! Puss påt.

LINAS KVÄLLSBOK

God afton, god afton!

Sitter här med syrran och kollar på Linas kvällsbok som går på 5:an just nu. Kan vara den mest obekväma filmen någonsin! Haha, sexscenerna är nog de roligaste ever! :D

Jag kom hem vid 19-tiden efter att ha varit i stan och jobbat. Det gick bra, det var ju bara tre timmar.
Efter jobbet gick jag en stund på a6. Jag hittade en fin oversize skjorta och en topp från Bik Bok. Skjortan ska egentligen inte vara stor, men jag köpte L. Det blir snyggast så. Visar imorgon!

Imorgon ska jag träffa mina kära gamla vänner (dom är inte gamla, utan bara från back in the days) Melle och Jonna. Det ska bli riktigt kul, saknar verkligen dom!
Jag ska eventuellt åka ut till min systers häst när veterinären kommer imorgon. Han har skadat knäet och Emelie måste till skolan. Och som den underbara syster jag är så ställer jag självklart upp!

Nej, nu kom min huvudvärk tillbaka igen så nu vill jag inte sitta vid datorn mer.
Vi hörs imorgon!

TIME TO WORK!

God morgon!

Jag har varit uppe någon timme redan och ätit lite god frukost. Jag har faktiskt blivit bättre med det nu, innan åt jag typ aldrig frukost pga tidsbrist eller att jag helt enkelt inte var sugen på mat på morgonen. Men nu efter studenten har jag mycket mer tid och har börjat njuta av frukost. Me like!

Igår ringde Camilla från Coop mig om att hon hade ett par tider till mig denna veckan. Så idag ska jag jobba 14-17 och på torsdag 16-19. Det är inte mycket, men bättre det än inget. Då har jag iallafall något att göra i några timmar! Jag känner redan hur otålig jag börjar bli när jag är helt ledig, jag som är van att vara hur upptagen som helst.

Nu ska jag ta och göra iordning mig och ta 12.38 - tåget. Efter jobbet ska jag nog gå lite på a6 och se om jag hittar något fint.

Vi hörs ikväll!

KRÄFTSKIVA

I fredags var jag på kräftskiva!

Vi var åtta tjejer hos Johanna. Hon hade gjort det jättefint och vi fick ha på oss de "fina" hattarna (tyvärr glömde vi haklapparna). Det var verkligen jättetrevligt, vi körde lekar som jag självklart förlorade på och åt god mat.
Det blev mycket gott snack med alla tjejer, jag behövde verkligen det!

Efter middagen åkte Malin och Hannah hem. Hannas älskling hade fått komma hem över helgen från lumpen så hon ville träffa honom så mycket som möjligt.
Vi andra åkte in till stan. De släppte av mig hemma hos mamma eftersom jag skulle upp så tidigt dagen efter. Men det var nog tur eftersom jag mådde som jag gjorde sen under natten/morgonen!




Driolas kräfta fastnade i näsan!



Jag och Hannah i våra charmerande hattar!


Tack Johanna älskling för en väldigt trevlig kväll!

STOCKHOLM

Jag sitter här i soffan hemma i Mullsjö med världens huvudvärk. Har haft det sen i lördags morse, det känns verkligen som jag har en hjärntumör eller något. Nu vet jag ju självklart inte hur det känns, men det känns som något trycker där inne.
Och det är inte slut än, nej. Jag har i helgen också haft den värsta mensvärken i hela mitt liv. Jag säger bara stackars er som har riktiga problem med det!

Det var nära att jag inte följde med till Stockholm i lördags morse, men jag ville verkligen träffa Vera så jag släpade mig till bilen.
Vi har som sagt firat älskade Vera som har fyllt 2 år. Under lördagen gick jag, Vera och morfar till en park och lekte. Hon verkligen älskar att gunga, så det gjorde vi typ hela tiden! På eftermiddagen/kvällen åt vi god mat, lite tårta och bara umgicks. Jag fick så himla ont i magen och i huvudet, så det blev sängen relativt tidigt för min del.

Igår vaknade alla vid 9- tiden. Vi åt frukost (med världens godaste bröd!), duschade och gjorde iordning oss. Sen åkte vi till Vasaparken för att leka lite i lekparken. Vid 13 åt vi lunch på ett italienskt ställe och åkte hem vid 14.30.
Förresten, jag åt mitt livs godaste glass igår! Det var på ett glasscafé som endast har italiensk glass (glassen tillverkas i Venedig och transporteras till Sverige). Jag åt mangosorbet och det smakade verkligen mango.
Dit ska jag verkligen igen!




Världens finaste Vera och jag!



Emelie och Vera





Just chilli'n...

KRÄFTSKIVA IKVÄLL!

Är inte på så jävla bra humör, man blir inte det när ens syskon ljuger rakt upp i ansiktet på en...

Men ikväll ska jag på kräftskiva! Vi ska vara ungefär 10 tjejer hos Johanna, jag tror det kommer bli riktigt mysigt. Men frågan är bara om det finns vegetariska kräftor någonstans? :P
Äh, jag får väl köpa några schnitzlar eller något och bygga om dom till kräftor!

Tidigt imorgon åker jag upp till Stockholm över helgen. Min älskade kusin Vera fyllde 2 år förra helgen, så hela familjen ska fira henne imorgon. Det ska bli otroligt mysigt, jag saknar verkligen henne! Även fast det bara var ca 2 veckor sen vi sågs sist, men den ungen betyder så himla mycket för mig. <3

Nu ska jag ta och göra iordning mig lite, vi hörs kanske imorgon eller på söndag!



Jag och Vera när hon var pytteliten, Julen 2007

USAIN BOLT

Har spenderat kvällen framför teven.

Har tittat på friidrott i princip hela kvällen. Den där Bolt. Alltså, han är sjuk. Helt sjuk!

Imorgon ska jag upp tidigt och springa. Jag skiter i om jag är hur trött som helst, jag ska göra det. Det var allt för längesen och jag har ätit allt för dåligt det senaste. Nu tycker jag det ska bli ändring på det! Jag vet ju att jag mår så mycket bättre av det.

Jag inspireras så otroligt mycket av Michael Rosell, min väns bror. Jag satt och läste hans blogg om att han har gått ner väldigt många kilon det senaste. Han har blivit hur snygg som helst! Jag skulle också vilja ha den motivationen just nu, att verkligen köra ett träningspass varje dag. Läs hans blogg här.

Nu ska jag stänga av teven och datorn och vänta på min kära syster. Hon skulle ta 22- tåget hem, då borde hon vara hemma nu. Undrar om det har hänt något? Nej, usch. Inga sådana tankar! Hon kom säkert i ett partymood och bestämde sig för att sova hos mamma.

Godnatt på er, vi hörs imorgon!

BONGO ALL NIGHT LONG

Hej!

Kvällen igår visade sig bli riktigt trevlig. Malin ringde och frågade om jag ville komma in till stan på kvällen för att chilla hos Lina ett tag och sen gå vidare till Bongo. Självklart ville jag det!

Vi spenderade ett par timmar hemma hos Lina, hon bor precis vid högskolan i en mysig lägenhet. Vi satt ute på balkongen och kedjerökte och snackade om massa crazy minnen!

Lite senare kom Agge förbi och skjutsade oss till Bongo. Jag har aldrig varit på Bongo förut (jag vet, det är katastrof) och det visade sig vara ett riktigt bra ställe. Bra uteservering, nice musik och trevliga människor. Ett perfekt förfestarställe!
Jag kommer definitivt hänga mer där.
Tog tyvärr inga bilder från igår.

Det tog emot att gå upp vid 8 imorse kan jag säga er, men jag hade tid hos läkaren kl. 9. Det gick bra, hon tittade bara på där hon hade tagit tuberkulostestet och såg att det var negativt och sen skrev hon ett intyg. Tog typ 5 min!

Idag vet jag inte vad som händer mer. Jag känner mig inte på topp idag, så jag ska nog vara hemma, städa lite och tvätta. Sånt tar ju aldrig slut!

Nej mina vänner, nu är det käk som gäller. Vi hörs!


Förresten, det var de här skorna jag köpte i tisdags. Dom är verkligen ännu snyggare i verkligheten!


090819

Good morning!

Vaknade runt 10 och har sedan dess käkat lite frulle med syster min.

Gårdagen med Louice var mycket trevlig! Hon kom och hämtade mig vid 14 och vi åkte in till stan. Det blev lite shopping för båda. Jag köpte ett par skitsnygga stövletter och lite småsaker som mascara och smycken.
Vid 17 mötte vi upp Ellen, Malin och Johanna på Georges för en fika. Det känns som jag inte har träffat dom på evigheter så det blev lite skvaller och skratt som vanligt!
Vid 18.30- tiden åkte jag och Louice hem till mig och tittade på Hipp Hipp och käkade lite.

Idag blir det lite städning och tvättning, den tråkiga delen av livet.
Vi hörs senare!

SHOPPINGSUGEN TILL TUSEN

God morgon!

Jag har varit vaken sedan 09 då Emelie väckte mig... Hon hade försovit sig till skolan (andra dagen, bra jobbat) och ville att jag skulle skjutsa henne till stationen. Men det är inte lätt när pappa hade tagit bilen till Ulricehamn. Fast hon kanske ville att hon skulle rida på min rygg?

Idag kommer Louice hit! Vi ska in till stan och shoppa och fika med tjejerna. Det kommer nog bli himla mysigt, jag är så oerhört shoppingsugen! Gick förbi Scorett påväg till jobbet och jag ville nog ha alla höstskor som dom har.


Vad sägs bara om dom här?


Eller dom här?


Eller kanske dom här? (GEEE MIG)

IRON MAN

Har spenderat kvällen tillsammans med pappa och Jonathan. Vi tittade på Iron Man. Riktigt bra film, men jag blev sur för att dom inte blev tillsammans på slutet. Det är ju det man väntar på!

Innan åkte jag ut till stallet och matade Hugin, min systers häst. Hon började högskolan idag, så hon hann inte åka ut. Hon var för upptagen med all fest och gud vet vad med klasskompisarna. ;)

Jag ska snart dejta kudden tror jag. Kanske läsa lite i en ny bok jag har börjat läsa nyss. Men den är inte så bra som jag trodde, så snart blir det en ny bokjakt!
Imorgon kommer min älskade Louice hit, det var ett tag sen vi sågs (i början av Juli?). Vi har mycket att ta igen kan jag säga er!

Puss på er, sov så gott!



Jag och Louice förra sommaren

ALDRIG MER...

Alltså, jag kommer aldrig i hela mitt liv gör ett till tuberkulostest. Jag dör hellre.

Det var nog en av de mest obehagliga upplevelser i mitt liv.
När sköterskan tog in mig i rummet fick jag genast se en skitstor spruta (jättebra för mina nerver, verkligen).
Vi började prata och sköterskan sa att det skulle vara med en annan praktikant som ville se hur det gick till. Fine.
Jag trodde att man skulle ta den på överarmen som man alltid gör med sprutor, men nej då. Såklart ska man ta det på underarmen, VID DEN TUNNA HUDEN VID ÅDRORNA. Ååååh, the horror.

Sköterskan bara frågade hela tiden om det gick bra. Jag svarade hela tiden att jag bara vill få det gjort så kan du skynda på lite.
Praktikanten höll min hand. Alla som känner mig vet att jag hatar gulligull när det gäller saker jag inte tycker om att göra. Då ska alla hålla käften och få det gjort snabbt!

När hon förde in sprutan gjorde det inte sådär jätteont, som en vanlig spruta ungefär. Men sen skulle den ännu längre in, och ÄNNU längre in och såklart ska hon spruta den där jävla vätskan på flera ställen under huden så hon sticker i "köttet" flera gånger. Jag blundar och tänker på små rosa ponnys typ medan praktikanten säger "såja, såja. Allt kommer bli bra. Gör det ont nu?" Jag ignorerar henne fullständigt.

När det är klart efter vad som kändes som en evighet var jag otroligt traumatiserad. Jag ska ALDRIG gå till läkaren igen. Okej, på torsdag när dom ska titta upp det, men aldrig mer.




Som ni ser på bilden får man typ en bula som ser ut som ett myggbett ungefär. Det är säkert för all gift dom sprutar in!

Efteråt åkte jag till Ica och köpte en Cola light, två paket nudlar och en avocado. Det förtjänar jag.


DISGUSTING...

God morgon!

Jag har varit vaken sen 08, riktigt duktigt av mig! Dock var det inte frivilligt, jag var tvungen att ringa och avbeställa min tid för att fixa naglarna vid 10.

Morgonen har spenderats med att äta god frukost och läst lite bloggar. Jag gick in på Stina-Lee's blogg där hon skrev ett inlägg om rengöring av sina sminkborstar. Jag kom på att jag ALDRIG har tvättat mina borstar. Fy fan vad äckligt, undrar hur många bakterier det finns där egentligen?
Så, jag fick ett ryck och ställde mig och rengjorde varenda en plus väskan. Alltså, det var riktigt vidrigt. Inte undra på att min hy har blivit lite sämre det senaste, det kommer ju massa smuts på ansiktet varje gång jag sminkar mig!

Men nu är dom kliniskt rena iallafall! Och nu ska jag verkligen fortsätta med det, en gång i veckan!

Annars idag ska jag till Vårdcentralen vid 13.30 för att ta ett tuberkulostest. Jag är riktigt nervös, har nämligen en fobi för sprutor och vill helst inte att de ska vara nära mig... Men detta kommer nog bli bra (intalar jag mig själv)!

Nej, dags att ta en dusch och bli lite fräsch!
Puss på er


BILDER FRÅN MIN BAL

Ni fick ju se mina Studentbilder som pappa har tagit för några dagar sedan.

Nu är det dags att visa balbilderna!



Haha, David hade såklart med sig en plunta Jäger! (Bra för mina nerver)



Damn, daddy caught me...




Här kan man se lite av baksidan av klänningen och en syster som är glad!



Fina David och jag!

Jag kunde verkligen inte ha en bättre bal. Att ha David som kavaljer var ett perfekt val, min barndomsvän! <3

HARD WORK

Hallå!

Jag har inte skrivit på några dagar. Men helgen har bara bestått av jobb, så jag hade inte så mycket intressant att skriva om ändå!

Jag kom hem till Mullsjö för en stund sen, snälla pappa hämtade mig på stationen så jag slapp gå. Tack pappsi! <3
Ikväll ska jag mysa med syskonen och djuren. Foxie ligger precis brevid mig just nu. Hon vill gärna lägga sig så nära som möjligt också, så det tar ett tag att skriva det här! :)

Imorgon ska jag tillbaka till Vårdcentralen för ett andra försök att ta tuberkolostestet (läs ett par inlägg under). Sen ska jag nog in till stan för att fika med Malin och Ellen. Jag vill shoppa med, har ju fått min lön nu.

Nej, känner att datorn inte är min vän ikväll. Tillbaka till mysandet!

MER STUDENTBILDER

Jag och syster har lagt oss i soffan med mitt underbara duntäcke och glor på CSI Miami. Inte riktigt min typ av serier.

Nu har jag äntligen fått pappas bilder från min student och bal!
Ikväll ska ni få se några mer studentbilder. Men inte alla, en del ser lite för groteska (och onyktra) ut. Haha!












Faaaaaan, ta mig tillbaka!

BRA START PÅ DAGEN?

Ibland kan jag inte låta bli att bli förbannad på vårdcentralen. Och det blev jag verkligen idag.

Jag hade tid för att ta ett tuberkulostest för Au Pair resan idag kl. 10.30.
När jag kom dit tog en sköterska in mig i ett rum och sa att hon hade gjort ett misstag att boka in mig idag för att man måste komma tillbaka tre dagar senare och se om man har det eller inte. Det skulle betyda att jag skulle få komma tillbaka på Söndag och då har dom ju stängt.
Så jag fick snällt boka en ny tid och komma på Måndag istället... KUL att jag gick upp tidigt för att göra ingenting.

Men när jag väl var nere i samhället gick jag till banken och fixade lite saker, skönt att det är ordnat nu!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Jag ska städa och tvätta lite här hemma, och ikväll blir det nog en springrunda.



Ni får mer än gärna ta hand om mig, men kalla för fan inte dit mig för ingenting!

I MISS YOU

Snart är det 5 månader sen du lämnade oss.

Saknaden och tomheten blir bara större och större. Gibson saknar dig, man märker att han tittar runt efter något ibland. Det kanske är dig han ser?

Min fina, älskade Leo. Jag skulle göra vad som helst för att ha dig här. Precis nu, i mitt knä.




UTVÄXTEN FINALLY GONE!

Kom hem för ett par timmar, har precis ätit quornfilé med sallad.

Igår jobbade jag mellan 17 - 20, det gick finfint. Jag har bara tider tills på söndag och jag undrar om jag kommer få några mer? Jag har inte fått något schema än och de vet att jag ska åka som Au Pair till hösten.
Tråkigt isåfall, det är ju ändå ett par månader tills jag åker och jag behöver alla pengar jag kan få (donationer uppskattas). ;)

Idag har jag äntligen färgat och klippt håret. Det var rejält slitet i topparna, så Sara fick klippa en bra bit. Men nu känns det friskt och fint igen, så jag är nöjd! Och eftersom hon tunnade ut så mycket (jag har otroligt tjockt hår) känns det som jag är flintis. Okej, inte riktigt så extremt men det är väldigt ovant.
Färgen blev bra som vanligt, Sara är verkligen grym!
Ni får se bilder imorgon, orkar inte ta några just nu. 

Just det, jag fick mail från en till familj idag. De bodde i Illionois, 45 min från Chicago. De hade två små pojkar, ett och två år. Jag tittade igenom deras profil och de verkade vara en jättebra familj. Men som förra familjen tror jag inte jag skulle klara av två så små barn, speciellt pojkar. De brukar ju vara lite mer busiga än flickor.
Så jag var tvungen att säga nej till dom också... Men nu ångrar jag mig faktiskt lite, jag kunde faktiskt gett dom en chans och iallafall prata med dom över telefon. Pappan i familjen skrev faktiskt att jag kunde höra av mig om jag ångrar mig, så jag får se hur jag gör.

Nu ska jag chilla vidare med brorsan, vi bråkar om vilken kanal vi ska se på! Men jag vinner alltid ändå, mohaha!


MAIL FRÅN EN FAMILJ

God morgon!

Jag gick upp redan vid 10 (ja, det är tidigt för att vara ledig), käkade frukost med syskonen och chillade lite framför datorn.

Gick in på min mail och upptäckte att jag har fått mitt allra första mail från en familj i USA. De skrev att de var jätteintresserade av min profil och berättade lite om sig själva. Fast det tråkiga är att jag insåg ganska snabbt att det inte var rätt familj för mig.
De bodde för det första i Minneapolis, Minnesota och det är absolut inte var jag hade tänkt att komma till. Och för det andra hade de väldigt små barn på ett och 2,5 år och båda skulle vara hemma hela tiden och det vet inte jag om jag skulle klara av. Så jag valde att tacka nej till dom. Men dom verkar vara en jättehärlig familj, barnen var verkligen hur söta som helst!

Men jag är verkligen exited över att någon familj överhuvudtaget är intresserade av att ha mig som Au Pair! :)
Nu är det bara vänta på att fler familjer hör av sig och hoppas att någon av dom är rätt för mig.

Annars idag ska jag åka in till Jkpg och jobba mellan 17 - 20. Imorgon ska jag ÄNTLIGEN färga utväxten och klippa mig. Det är välbehövligt kan jag lova er.



Jag och Johanna i lördags. Kolla bara utväxten på mig, har fan inte färgat det sen 25 Maj. Dags nu kanske?

FULLSPÄCKAD DAG!

Hej på er!

Det har varit en fullspäckad dag. Jag vaknade imorse (eller okej, klockan var 10.30) av att pappa ringde.
Jag gick upp direkt, satte på mig träningskläderna och tog en powerwalk/springrunda med Foxie. Jag var nämligen hundvakt åt henne idag! Vi gick runt sjön, ca 7 km allt som allt. Det var riktigt skönt att komma ut innan frukost och bli riktigt pigg!

När vi kom hem sa Emelie att jag bara hade en timme på mig att duscha och göra iordning mig innan vi skulle ta tåget, så jag fick stressa en hel del. Vi åt lunch på Georges, gick till min frisör och bokade tid för klippning + färgning, gick till min läkare och åkte till Charlies häst & hund. Emelie köpte en present till sin kompis som fyller år.

Jag vet inte om jag har berättat detta, men jag var hos läkaren i fredags för att göra en hälsoundersökning som är obligatorisk att göra för att åka som Au Pair. Jag gick till en privatläkare på Barnarpsgatan som var heeeelt körd. Han var nonchalant, kallade mig "lilla flickan" hela tiden, sa konstiga saker bla. Iallfall så var han skitkonstigt. Jag glömde papprena som han skulle fylla i i fredags, så jag gick tillbaka idag. Vi fick vänta i 45 min och när han äntligen kom satt det redan två patienter som väntade. Han var alltså 20 min sen, och kläckte den otroligt smarta kommentaren: "Oj, förlåt att jag är sen, men kaffet smakade ju så gott". JÄVLA IDIOT!

Vid 16.30 åkte vi hem till Mullsjö med mormor, åkte och handlade, gick ut med Foxie. Vid 18 åkte jag och Emelie upp till mormor och morfar och träffade Lotta, Peter och Vera. Älskade Vera! Hon har börjat prata så himla mycket nu, så himla sött! :)
Mamma kom lite senare och vi åt en jättegod middag som Peter hade lagat.

Känner att det blev ganska mycket text nu, men det får ni tåla! ;)

Förresten, jag hittade VÄRLDENS STÖRSTA FÄSTING på Foxie innan. Jag klarade verkligen inte att ta bort den, så Emelie fick göra det...

Här har ni en bild på den:



FY FAAAAN! Emelies finger är med för att visa hur stor den var.....


Nej, dags att sova tror jag, är helt slut efter en lång dag!

PICTURES

Jag har typ inte vaknat till förrän nu. Idag har det nog varit en av de värsta baksmällor någonsin. Lätt topp 5.

Gårkvällen var riktigt trevlig och riktigt otrevlig. Men jag har rett ut allt dumt jag sa och gjorde iallafall, så det känns lite bättre nu!

Vi förfestade hos Hannah. Det var jag, Hannah, Malin E, Malin A, Johanna, Ellen, Jonna, Julia, SjöMartin, Martin och Mattias. Vi satt och snackade och hade det riktigt kul.
Vid 23 tog vi tåget in till stan, tog en shotbricka på Amor (det var runt där jag blev kalasfull) och gick sen vidare till Saltkråkan. Kommer inte ihåg så mycket av sista stället, bara att en kille kastade en disktrasa på mig två gånger. Och när jag sa till honom sa han att jag skulle ta det lugnt. EHM, jag blir lugn om du slutar kasta?

Anyhow, vi tog 02.30 bussen hem och jag sov hos Hannah. Orkade verkligen inte gå hem.
Vaknade riktigt illamående så Hannah fick höra mitt klagande ett par timmar.


Jag, Johanna, Malin & Martin



Vi firade med skumpa att Mattias hade slagit sin första hole in one tidigare under dagen!



Malin & Julia på tåget in till staden



Alla tjejerna på tåget!



På Amor


Vi hade det skitkul mestadels av kvällen iallafall!
Nu ska jag fortsätta vara bakis och ta tag i mitt liv imorgon.


090808

Hej på er!

Det var ett tag sen jag skrev nu. Jag hoppas ni inte har saknat mig för mycket? ;)


Under de senaste dagarna har jag jobbat och relaxat i solen. Shit vilket underbart väder vi har haft de tre senaste dagarna! Jag har verkligen försökt att njuta, det ska ju bli dåligt på måndag igen...


Igårkväll var det mys hemma hos Hannah. Det var jag, Malin, Hannah, Malin, Johanna, Jonna och Julia. Och sen kom våra Dalapojkar ner också! De skulle spela golf i helgen här i Jkpg, så de passade på att hälsa på oss också. Alltid kul att se dom!

Idag ska alla vi ut. Jag känner på mig att det kommer bli en grym kväll ikväll, är så jäkla taggad! :)

Vi ska förfesta hos Hannah, sen dra en shotbricka på Amor för att sen gå vidare till Twin.


Nej, nu blir det käk sen ännu mer solning. Vi hörs imorgon!


SNART ÄR JAG PÅVÄG!

Jag blir så trött. Det är typ den enda fina dagen denna månaden idag och så ska jag jobba. KUL, verkligen.

Förresten, jag fick ett mail från min Au Pair organisation idag. Nu är min ansökan godkänd av huvudkontoret i London, så nu har min ansökan skickats ut till alla familjer i USA. Dom kan ringa när som helst så jag måste verkligen vara beredd med frågor och sånt. Fy fan vad nervös jag kommer vara!

Förhoppningsvis går allt snabbt så jag kan komma iväg relativt snabbt. :)

Aja, ni som är lediga får ha det så skönt i det fina vädret... Puss på er!


JOBB HELA HELGEN

Jag orkar knappt blogga när jag jobbar hela helgen, och det är precis det jag har gjort nu i helgen.

Jobbet är ju inte så himla intressant att skriva om, men det har gått bra iallafall. Jag var lite trött sen på söndagen eftersom jag fick ett samtal vid 05 av min kära vän som var väldigt upprörd. Och med all rätt, fy fan vilka svin det finns!

Annars har jag varit ute och gått med mamma igårkväll. Det var mysigt, vi gick runt Munksjön, alltså ca 5 km.
Idag har jag varit på stan med mamma, min moster Lotta och mormor hela dagen. Vi hade det jättemysigt och åt lunch på Kaffebönan. Jag ville äta något annorlunda och beställde in något som heter "quesedillas". Såklart visade det sig att vara jelapeños i, så jag höll på att brinna upp ett tag!

Jag fick iallafall med mig ett par tungpiercingar hem (nu ska jag inte svälja dom), en kofta och ett linne. Visar imorgon!

Jag och Emelie har spenderat kvällen hemma hos mormor och morfar. Vi åt god mat (spenatlasagne, min favorit!) och mös med älskade Vera. Jag och Emelie fick bada det lilla trollet idag, kan ju säga att vi var nästan blötare än hon! :D

Nej nu ska jag titta vidare på So you think you can dance med syster. Vi hörs imorgon!


RSS 2.0
Test