IT`S PARTYTIME

Vad duktiga ni är på att kommentera, NOOOT! När jag lägger ut en rolig video och allt.... USCH!

Nu ska jag ut och dansa, dricka och förhoppningsvis hångla hela natten lång. Jag har min lediga helg och då sitter man inte inne och ruttnar inte! Här ska det festas till 8 på morgonen!

Vi hörs nog på måndag, jag kommer antagligen vara busy med annat hela helgen! ;) Puss!!


NÖÖÖÖFF!

Haha, det här är filmat klockan 6 på morgonen på väg till vårt hotell i Miami. Vi hade hittat en söt fransman att leka med och självklart var han tvungen att lära oss att räkna på franska!




Hahahah, det bästa är helt klart när Sarah är helt säker på att nio heter nieve och när jag känner igen nöööff! :D
Och jag var såklart tvungen att avsluta med DAMN GIRL!

ALLERGI?

Jag pallar inte med mitt huvud längre. Nu har jag haft nästan konstant huvudvärk i 5 dagar. KUL! Jag vet inte om jag har någon sorts allergi eller något, för detta är ju inte normalt! USA kanske har andra pollenarter eller vad det kallas än i Sverige så jag kanske inte tål de här.

Men nu förstår jag hur jobbigt alla ni som lider av allergi har det, stackare! Jag håller fan på att dö här.

Dagen har inte varit så spännande. Jag har jobbat en del och jobbar fortfarande, men lilltjejen sover just nu. Jag räknar ner timmarna tills det är helg för då är jag ledig! Det ska bli så skönt med två dagars ledighet och bara kunna göra vad man vill och inte passa några tider. Det jag har planerat hittills är två vilda utgångar fredag och lördag (såklart) och opera med Sarah på lördagskvällen. Det är visst någon jättespeciell opera med bara tre visningar nu i helgen, och Sarahs värdpappa är en jättekänd kompositör så han kunde fixa biljetter till oss. Det ska bli hur kul som helst! Det är inte alla som får chansen att gå på en fin opera! :)

Annars håller jag och Christina på att planera vårat speciella projekt. Jag är så jäkla nervös så jag nästan skiter på mig, men det kommer bli så JÄVLA kul! :D Vi får väl se om vi dör eller inte!


Jag och Crazy Christina i fredags!

Snart kommer ett roligt videoklipp från Miami upp också!

NEMO NISI MORS

Läste precis världens finaste text som min syster har skrivit på sin blogg. Tack älskade syster, det betyder SÅ mycket!

Jag skickade ett brev till henne och ett till mamma med varsin ring till alla oss, jag har också en. Det är ringar från Marc Jacobs som har en text på, Nemo nisi mors. Det är latin och betyder nothing but death shall part us.
Jag tänkte bara att det kunde vara en fin symbol för vår kärlek. Jag pratade med både mamma och Emelie idag och båda blev glada och rörda över det. Gud vad jag älskar er!!

Nu ska jag snart gå och lägga mig trots att klockan bara är 21, men min huvudvärk gör så att jag nästan svimmar.

MEMORIES

Jag har spenderat 2 timmar med att titta tillbaka i mina arkiv i den här bloggen.

Jag har skrivit sedan Maj 2007, alltså 3 år. Det är helt otroligt hur mycket jag har förändrats, både som person och utseendemässigt.

Jag kan summera mina senaste år såhär:

- 2007 var jag en mycket förvirrad tjej som inte visste vem jag var eller vad jag ville. Jag mådde väldigt dåligt över ett bad break up och aggressionerna i min kropp var inte att leka med.

- 2008 var ett väldigt jobbigt år för mig samtidigt som det var det bästa någonsin. Jag flyttade hem till pappa för att min psyke inte klarade av att bo hos mamma längre. Jag mådde jäkligt dåligt över många olika saker, nu när jag tänker efter så förstår jag inte hur jag ens klarade att gå upp på mornarna.
Det var också året då jag åkte utomlands med tjejkompisarna för första gången, till Sunny Beach. Världens roligaste resa!

- 2009 var det roligaste året hittills! Jag och Johanna hade en modevisning som projektarbete, jag och 3 tjejkompisar åkte till Tunisien, balen, studenten, körkort, åka till USA i September. Mycket roliga saker helt enkelt!


Nu sitter jag här, år 2010, och funderar på vart jag förlorade mig själv. Sedan jag flyttade hit har jag stängt av mina känslor så gott jag kan. Det gör helt enkelt för ont att känna. Visst, det har funnits stunder då det skalet har gått sönder och jag har ringt min syster i panikgråt, men överlag har jag varit en otroligt kall och känslolös människa.
Det skrämmer mig. Jag vill inte bli en sådan person som inte har någon passion här i livet och bara glider med på en räkmacka hela tiden. Jag vill hitta något jag brinner för och köra på som om det inte fanns någon morgondag.

Jag vet att jag är en väldigt självständig och driven människa, annars skulle jag aldrig sitta här i mitt rum på Manhattan. Men just nu känns det som att jag inte kan hitta något som inspirerar mig och som gör att det känns som att jag verkligen lever!

Jag ska hitta tillbaka till mig själv igen, och jag ska börja med att skriva dagbok igen!
Puss och godnatt.


Jag och älskade Hannah i Sunny Beach 2008

LUNCH MED LINDA

Heeello!

Jag har precis gjort iordning mig och ska nu möta upp Linda för en sen lunch. Jag är så jäkla hungrig eftersom jag bara åt gröt till frukost och tränade sen.

Vid 12 gick jag på ett pilatespass på mitt gym, det är så avslappnande på något sätt. Det enda man fokuserar på är sig själv, det är inte ofta jag gör det!

Nu måste jag springa, vi hörs ikväll!


SLUT SOM ARTIST

God kväll!

Jag slutade för en halvtimme sen och sitter nu och äter lite yoghurt med banan.

Jag är helt slut idag, vet inte varför. Visst, jag har jobbat rätt mycket och var ute i tordags och fredags, men så trött brukar jag inte bli! Jag får väl helt enkelt vila upp mig i veckan, men det händer lite för mycket roliga saker för att vila ;)

Jag har sett att en del har kommenterat frågor om au pair-livet osv. Jag har inga alls problem med att svara på alla frågorna ni har, snarare tvärtom! Jag vet själv hur det var när man var i ansökningsperioden, då är det bra att ha någon som är erfaren och som faktiskt upplever det ni ska uppleva i framtiden. Men jag svarar helst på alla era frågor via mail, så om ni har några frågor kan ni bara skriva er mailadress bland kommentarerna så skickar jag iväg ett mail till er! OKEEEEEEEJ? :)

Nej, nu ska jag plugga och titta på Sex and the city. Imorgon är det förresten premiär för Sex and the city, så jag ska såklart dit och träffa Sarah Jessica en gång till ;) Hehe.


Nu har jag använt tandblekningen i 4 dagar, det börjar faktiskt ge resultat! Men det ilar som fan dock stundtals, men det är värt det!

FREDAGENS OUTFIT




FREDAGENS BRAVADER

Igår var det dags för ännu en utgång i älskade New York.

Jag och Christina åkte upp till Kavitas lägenhet på Upper east side för lite förfest. Där befann sig även Sarah, Elin och hennes två kompisar.
Vid 23-tiden åkte vi till Empire Hotel. Vi var där i typ 2 timmar, sen kom det några brandmän och poliser och stängde ner hela hotellet och rooftop baren, varför vet jag inte.
Så vi drog vidare till Tenjune, jag och Christina dansade hela natten och hade skitkul! När vi blev trötta på att dansa drog vi vidare till någon bar som hade tusentals bh:ar uppsatta vid baren. Så jävla sjukt, haha!

Vid 04-tiden någon gång bestämde vi oss för att vi var hungriga och hittade ett pizzaställe där vi fettade oss. Jag var hemma vid 05, men som tur var började jag inte jobba förrän 12 idag så det var lugnt!


Jag & Sarah


Kavita och Sarah i Kavitas fina lägenhet!


Svenska tjejer på Empire Hotel


Jag & Christina




De obligatoriska fyllebilderna på dansgolvet togs självklart igår!


Det här var typ en femtedel av alla bh:ar, HELT SJUKT! Vilka jäkla slampor det finns här i NYC ;)

EMPIRE HOTEL (AGAIN)

Hej!

Nu har det gått ett par dagar sen jag skrev igen.
Igår var jag ledig mestadels utav dagen, så jag och Sarah passade på att åka upp till Central Park för att ligga på gräsmattan, sola och njuuuuta. Det var underbart, det var nog uppemot 30 grader!
Där låg jag (Sarah var tvungen att jobba sen) till 16 och kollade in en desperat kille. Det låg nämligen en brasiliansk tjej bredvid mig som hade nästintill ingenting på sig, man såg seriöst halva hennes mus. Efter ett tag kom det en kille och satte sig bredvid henne. Sen började han flytta sig runt henne för att få "bästa vinkeln" av hennes, ja. HAHA, det var så jävla kul, alla satt och skrattade åt honom medans han trodde att ingen märkte! :D

Under kvällen mötte jag upp Christina. Vi gick till en rooftop bar på 26:e och 5:e, nu kommer jag inte ihåg vad den heter bara för det. Men det var skitnice, vi drack ett par Cosmopolitans var och snackade med mycket roliga killar!

Ikväll är vi ett tjejgäng som ska ut! Vi ska till Empire Hotel, där kommer det vara någon sorts Sex and the city premiärfest. Det kommer nog bli mycket trevligt!

Nu ska jag snart börja jobba igen, sen ska jag börja göra iordning mig!
Vi hörs imorgon, puss!


Sarah, jag och vår kära tandblekning!

TANDBLEKNING

Jag och Sarah testade ju Crest´s tandblekning igår.

Så hur gick tandblekningen nu då? Bra! :) Det var som två plastbitar som man satte på tänderna, hur smidigt som helst.
Såklart såg vi ingen skillnad nu, men det står att man ska märka skillnad efter 3 dagar, perfekt till helgen! ;)

Men den här blekningen känns mycket bättre än den förra, då köpte jag något skitmärke. Nu ilar det ingenting och remsorna var hur smidiga som helst!


Haha, snygg bild... Men det visar iallafall hur det ser ut när remsorna är på, det syns knappt ingenting!


SOHO

Idag är jag ledig hela dagen, så jag passade på att sova ut till typ 10 idag. Skönt!

Vid 11.30 mötte jag upp Sarah i Soho. Vi sprang runt på stan i olika affärer mitt i regnet, det har fan regnat konstant sen imorse, KUL. Sarah köpte en jättesnygg väska från Armani Exchange, jag fick inte med mig någonting... Men jag måste verkligen börja spara pengar nu, så det kanske var lika bra!

Nu sitter jag hemma och ska alldeles strax ta en powernap. Jag är så sjukt trött, fattar verkligen inte varför. Snart börjar jag väl ta uppåttjack för att orka med dagen, haha!

Ikväll ska jag åka upp till Sarah, vi ska mysa och bleka tänderna. HOLLYWOODSMILE, HERE WE COME!



Så här kommer då tänderna se ut efter min blekning. SNYGGT VAAAAA??

THE WEEKEND

Helgen var otroligt rolig!

Under fredagen mötte jag upp Sarah och Erica vid en radiostation i Midtown. De skulle prata i radio och gjorde det en stund. Jag tyckte det var lite B, men det var kul att se hur allt funkar!
Vid 22.30-tiden drog vi till en rooftop bar som jag inte minns namnet på. Där mötte vi upp Josef, Makke och deras kompisar. Vi stannade i en timme ungefär innan jag och Sarah drog vidare till Empire Hotel, en annan skitcool rooftop bar. Där mötte vi upp Daniel och han vän Danny och festade loss med dom. Det blev mycket dans, drinkar och bråk med en äcklig tjej i kön till toan.
Senare på natten sprang vi runt bland massa olika ställen och kom inte in, fråga mig inte varför för det har faktiskt aldrig hänt innan. Vakterna måste ha haft en dålig dag!

Lördagen började med middag med Sarah på någon restaurang. Efter det tog vi en taxi till Hudson Terrace där det var 17:e Maj-fest. Det var kul, mycket folk! Men jag och Sarah var sugna på att träffa Daniel och Danny, så vi begav oss till en annan klubb. Nu kommer jag inte ihåg vad den heter bara för det (I blame it on the alcohol). Sen sprang vi runt lite överallt, det börjar bli min och Sarahs grej nu för tiden! ;P


Fredagens outfit


Jag och Saaaaarah!


Vi skulle jämföra vem som har längst tunga


Jag tror Sarah vann...


Josef och Sarah på Hudson Terrace i lördags


Jag körde på mittbena!


Haha, jag har träffat den här killen några gånger ute. Han är alltid lika hög och dansar alltid lika galet. Jag måste få det på film någon dag! :D Hans familj kom förresten på Photoshop, så han har nog lite pengar på kontot ;) Brudar, HE´S ALL YOURS!


Sarah var glad över sina två drinkar!



Nu ska jag alldeles strax börja jobba, vi hörs senare!


TRÖTTER

Hej vänner!

Jag kom för en stund sen hem från ett pass på gymmet, idag fick det bli Pilates. Mycket skönt!

Idag är jag så jäkla trött att jag inte vet vart jag ska vägen. Det blev lite för mycket fest och jobb och ALLDELES för lite sömn i helgen. Men va fan, man måste ju passa på när det är roliga fester! Som tur är så jobbar jag knappt någonting måndag - torsdag så jag har ju tid att vila.

Bilderna från helgen (även ifall de är få) kommer upp lite senare, nu ska jag laga broccolipaj!


EMPIRE HOTEL

Hej!

Gud vad jag är dålig på att blogga nu för tiden, men tiden räcker verkligen inte till! Men samtidigt är det så otroligt kul att kunna gå tillbaka och se vad man gjorde och kände just då. Så jag ska bli bättre, jag lovar!

Nu ska jag snart iväg och möta upp Sarah. Vi ska först till någon radiokanal där Sarah och Erica ska snacka lite (vet inte om jag också får göra det, who knows?) och sen ska jag och Sarah vidare till Empire Hotel för en rooftop fest. Det ska bli jäkligt kul! :)

Nej, nu måste jag göra iordning mig, vi hörs imorgon! Puss!


Min fina vän Sarah i Miami!

KI-BOX

God morgon!

Jag har jobbat en timme under morgonen och börjar inte förrän 18 igen.

Jag ska alldeles strax springa iväg till gymmet för att gå på ett Ki-box pass. Det är mycket kondition i det passet och ganska mycket koordination. Ett jäkligt roligt och jobbigt pass!

Lite senare ska jag antagligen möta upp Linda för en fika eller något. Det är pissväder här idag, jag som vill sitta i parken på en filt med picknick! Men snaaaart blir det bättre igen, I hope!



Jag och Linda igårkväll (bilderna snodda från Linda)


THREADING OCH STEP

Idag har jag varit ledig hela dagen, otroligt skönt.

Jag sov till typ 9, vet inte varför men jag kunde bara inte sova längre. Det var den enda sovmorgonen denna veckan så jag ville egentligen sova ut, men det var väl lika bra att ta vara på dagen!

Under morgonen gick jag på ett Steppass som älskade David höll i. Idag var det ganska mycket mamba och jag suger verkligen på det, så det gick inte så bra idag. Men jag blir bättre för varje gång!

Under eftermiddagen gick jag och och fixade mina ögonbryn med threading, det blev ganska bra.
Vid 19.30 mötte jag upp Linda för en kvällsfika på Grey Dog. Mycket mysigt!

Nu ska jag titta vidare på The City och sen sussa sött. Godnatt, vi hörs imorgon!


Jag just nu, avsminkad och redo för sängen!

TILLÅT MIG ATT SKRATTA

Detta är antagligen första och sista gången jag skriver om Kissie i min blogg, men detta är så jävla kul och patetiskt så jag är tvungen. Kolla på denna bilden:



Om hon ska köra med hela photoshop grejen så kan hon väl göra det bra? Kolla bara mellan fingrarna, HAHAHA!
Det roliga är ju att ALLA fattar att hon är större och kommer få bevis när hon ska vara med i Bella & Tyra Show på Torsdag. Jag vet att hon säkert får mer läsare av av photoshopa alla bilderna, men come on? Vilken osäker och olycklig människa hon måste vara!



HELGEN

God kväll!

Nu har jag inte skrivit på hela helgen så jag drar väl en snabb återberättelse.

I fredags gick jag ut med Angelica. Det var ett bra tag sen vi gick ut tillsammans och vi gick till ett ställe som heter Amnesia. Jag har aldrig varit där förut, alltid spännande med nya ställen. Det var en riktigt cool lokal men tyvärr inte så jättemycket folk. Jag skulle jobba tidigt dagen efter så jag begav mig hemåt vid 2-tiden!

I lördags jobbade jag hela dagen. När jag slutade vid 20 slängde jag på mig kläderna och smetade på lite smink och mötte upp Sarah, Therese, Linn, Ante och Sarahs syster och hennes fästman som var där på besök. Vi gick till en Koreansk restaurang som heter Shilla som ligger på 32:a och Broadway. Maten var heeeelt fantastisk, de hade två grillar på bordet så de grillade all mat precis framför oss. Det var det godaste jag ätit på länge, alla gick därifrån mätta och glada! Det var ganska billigt också, jag fick mat inklusive två cosmopolitans för 40 dollar. Inte illa!
Efter middagen sa jag, Sarah och Therese hejdå till de andra och begav oss till PUSH på Hudson Terrace. Vi hade kul och dansade med en galen, hög kille! Senare drog vi till Juliet och festade ett tag där tills det var dags för mig att åka hem vid 03-tiden. En jäkligt kul kväll!


Angelica och jag i fredags




Den fantastiska maten i lördags


Ante, Sarah, Linn och jag!


Jag åt grillade grönsaker med någon god marinad till!


Hela gänget!


I lördags hade jag en body från American Apparel, Kjol från Rut m.fl och skor från Top Shop.

Nu ska jag sova, är så sjukt trött efter en heldag av jobb, träning och städning. Vi hörs imorgon! Puss!

MIAMI DAG 2

Nu tycker jag det är dags att visa bilder från Miami dag 2.

Jag och Sarah låg och gottade oss på stranden hela dagen, så himla underbart!

Under kvällen gick vi först till vårt favoritförfestarställe Clevelander. Där drack vi ett par öl. Ja, ni hörde rätt! Jag, Josefine, drack öl!! Men det var ganska gott faktiskt, när man blir onykter slinker det ner lika lätt som vatten ;) Men jag är fortfarande ett stort fan av sprit, det går ju mycket snabbare att bli full då? Haha!

Senare gick vi vidare till Nikki Beach (inte allas favvoställe i NYC, här handlar det om den riktiga stranden!) och mötte upp våra favorit asiater från L.A. Där bjöds det på dricka och efter ett tag träffade vi på lite mer svenskar och kvällen slutade med att vi tog ett nattdopp i havet, mycket mysigt!



Jag och Sarah påväg till stranden




Vi drack STORA drinkar!





At the beach


Jag (med världens längsta arm) och Asiaten som ljög om att han inte skulle gifta sig! Haha, jag fick världens förlåt-sms dagen efter av honom.


Jag precis efter nattdoppet


Han tappade byxorna...






I HOPE THEY SERVE BEER IN HELL

Hej mina vänner!

Idag har varit en jäkligt skön dag. Det har varit ännu en underbar dag i New York, precis som alla andra dagar denna vecka. Det känns verkligen som att det är sommar nu!

Dagen har bestått av lite jobb under förmiddagen och kvällen. Jag lagade lunch hemma och satte mig och åt den i parken samtidigt som jag läste en bok, I hope they serve beer in hell. Det är en sjuk bok om en kille som heter Tucker Max som handlar om alla hans sjuka sex-och fylleupplevelser. Haha, vissa saker är fan FÖR sjuka för att vara sanna känns det som!

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, Sarah jobbar sent ikväll så jag ska försöka få med mig Therese ut och göra något kul. Men den jäkeln svarar inte på sin mobil, så jag vet inte hur det blir. Jag är riktigt sugen på att hitta på något! Kanske slutar det med att jag rider den mekaniska tjuren igen, who knows? ;)

Hoppas ni mår bra där hemma, jag älskar och saknar er alla!


PLUGG OCH GYM, VÄLKOMMEN TILLBAKA TILL VARDAGEN!

God kväll!

Jag har precis spenderat de senaste 2,5 timmarna med att skriva en jävla uppsats om de första människorna som kom till USA. Skitkul, verkligen...
Ni fattar nog inte hur mycket jag har att ta igen av min kurs, jag har missat typ 5 veckor och det är två inlämningar per vecka. WIIIHOOO, livet leker!

Annars idag har jag jobbat mellan 8-13 och 17-22. Däremellan pluggade jag litegrann och gick till gymmet. Där körde jag lite på crosstrainern, gjorde lite mag-och armövningar och sprang på bandet i 30 min. Skönt!

Just nu kollar jag på Paradise Hotel. Jag är HELT besatt av det programmet, det är så sjukt bra! Det roliga är att innan jag började kolla på det så sa jag till alla att jag inte kunde förstå hur man kab vara så besatt av ett så löjligt program. Men det är verkligen beroendeframkallande! Jag är redan inne på avsnitt 36, nu är det typ bara 4 avsnitt kvar... Vad ska jag kolla på sen liksom? Haha!

Imorgon är jag ledig nästan hela dagen, då blir det antagligen träning med Linda och sen umgås med mina små Miami bitches under eftermiddagen!


Att ligga och sola på Miami Beach skulle inte vara helt fel just nu... Gud vad jag längtar tillbaka!




MIAMI DAG 1

Jag tänkte visa lite bilder från den första dagen och kvällen i Miami, då blir ni väl glada?


Första dagen såg vi Jersey Shore, haha! Vi såg dom sammanlagt 4 gånger tror jag, lika sliskiga varje gång.


UNDERBARA Miami Beach!


Vi bad några ta kort på oss på Clevelander...


...men sen hoppade det fram en grottman som ville vara med, HAHAHA! Jag döööör av den här bilden!


Sarah var på topp!


Jag träffade Manny, som blev helt besatt av mig. Han fattade inte vinken när jag inte svarade på hans sjuttioelva sms och samtal.


Det blåste mycket på rooftopbaren vi var på, lite väl mycket...


Vilade fötterna i en av sängarna


När man är full så tycker man det är skitkul när det står en megaballe mitt i en bar!


Självklart tog vi de obligatoriska fjortisbilderna på toan!

Detta var bara dag 1. Resten av bilderna kommer upp lite då och då. Nu ska jag plugga, Sarah var tvungen att jobba sent ikväll så det blev inga drinkar. Kanske bra det, jag har MASSOR av plugg att ta igen.
Puss och godnatt!


DAGENS OUTFIT

Hej mina söta!

Idag har jag varit ledig hela dagen, otroligt skönt. Jag tog en sovmorgon till 11 och mötte upp Linda vid 13 för att gå på Museum of sex som ligger på 27:e och 5:e. Haha, det var lite annorlunda än vad jag trodde det skulle vara, bara massa hårdporr överallt. Men det var intressant! ;)
Men det roligaste måste ha varit när man fick se filmer på människors sjuka fetischer. Det var några som var "kannibaler", de låtsades att de skulle grilla varandra och sen äta upp dom. De hängde på en sån där stång ni vet över en eld och marinerades med ett äpple i munnen, HAHAHA!

Efter museumet gick vi till ett ställe och åt lunch. Där satt vi i ett par timmar och snackade. Lite senare gick vi till Union Square, köpte varsin dryck på Starbucks och satte oss i parken. Där underhöll vi oss med att ranka killar från 1-10. HALLÅ, alla snygga New York killar, vart är ni? Jag tror vi bara såg två 8:or och 9:or. SKAMLIGT!

Nu har jag varit hemma någon timme och ska kanske ut snart igen för att ta ett par drinkar med Sarah och Therese, de tjejerna som jag var i Miami med. Kommer nog bli trevligt!

Jag slänger in en dagens också, det var längesen!






Linne från H&M
Jeans från Gina Tricot
Skor från Top Shop (mina älsklingar!)

BACK IN NYC

Nu är jag tillbaka i New York igen! Eller, jag har ju varit det i två dagar nu men det har varit fullt upp med jobb och skola så jag har inte hunnit blogga.

Vi hade en helt fantastisk vecka i Miami, det går knappast förklara med ord hur underbart vi hade det!
Jag hinner inte skriva om vad vi gjorde osv just nu, men ikväll tänkte jag sätta mig ner och skriva lite och ladda upp lite bilder. Jag ville bara skriva att jag lever!

Hoppas ni mår bra, saknar er där hemma!

RSS 2.0
Test