TRAKASSERIER

Hej Manna Manna!

Sitter hemma med Johanna just nu, vi tittar på Desperate Housewives och äter fil med banan. Fan vad nyttiga vi är, det är otroligt. GO BANANAS!

Johanna kom värsta och överraskade mig på jobbet idag, hon bara stod där och såg konstig ut. HALLÅÅÅ?!
Hon hade visst skickat massa mess om att hon skulle leka med mig idag. Så jag var ju tvungen att va med henne när hon väl stod där framför mig.
Neeeeeeeeeeeeej, jag skojar bara lilla Johääna.

Imorgon blir det fest som gäller! Jag vet inte riktigt var jag ska va än, det blir antagligen så att vi förfestar hemma hos Johannas syster och hennes pojkvän, sen drar vi vidare till krogen eller vätterstranden. Kul kommer det bli iallafall!

Nej, nu ska vi titta vidare på Desperate.
Ha en bra kväll alla.
Kisses


SMOOTHIE

Mmm, jag sitter och dricker smoothie just nu. Nyttigt och gott! Det är ju perfekt, eller hur?

Kom hem från en springrunda för ett tag sen. Ingen bra dag idag, jag kände redan efter 1 km att kroppen inte hängde med riktigt. Jag har faktiskt mått illa hela dagen. Och om inte det räckte så snubblade jag på en trädrot och hela foten svullnade upp.... Och mamma ramlade också och skrapade upp armbågen och knäet. Stackars lilla mamsen.

Idag hade vi nationella engelska writing. Det kändes rätt okej faktiskt, jag skrev om att det var det var svårt för de unga idag att typ skaffa jobb och lägenhet. Att bli vuxen helt enkelt. Hoppas på VG iallafall. Sen om det blir MVG kommer jag ju inte direkt klaga. ;)

Imorgon är det skola, vattenpolo, gymmet och jobba som gäller. Busy as always!

Ha en bra kväll!
Kisses

image15

Jag och Hannah 12/4


FREDAG

Det är äntligen helg och jag slutade skolan redan vid halv två.
Jag åkte bara hem och åt lite soppa, gott som alltid!
Snart bär det iväg till Mullsjö, jag ska umgås med mina kära vänner Emma och Sara. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra, kanske hyra en film och bara prata.

ÅH, vet ni? Idag fick vi reda på om vi fick godkänt eller inte på det nationella provet i matte B, vi fick alltså inte reda på om vi fick VG eller högre.
Och jag fick godkänt! En sån jävla stor sten släpptes från mina axlar, har gått och varit orolig att jag inte hade klarat det. Skönt att få reda på det innan helgen. :)

I helgen ska jag jobba, lördag och söndag 10 - 18. Är inte alls sugen, men jag gör det för pengarna som alltid!
Jag som hade hoppats på att få servera Hv på deras guldmiddag, men Johanna ringde till dom idag och sa att de satte in den sista precis innan hon ringde. FAN OCKSÅ... Fatta att jag skulle varit världens lyckligaste människa om jag fick göra det? Men men, Johan vet att jag älskar honom ändå!

Vad ska ni göra i helgen gott folk?

Nu måste jag dra, Kisses

SOOOOL!!

Det är så underbart väder ute! Jag orkade verkligen inte gå till skolan idag, så jag har luggit på balkongen i bikini och solat och bara njöt av värmen.
Jag ska jobba idag, 17 - 20. Ser verkligen inte fram emot det, men pengar är ju alltid bra att ha. ;)

Det har hänt ganska mycket sen jag skrev sist. Hv tog SM - guld!! Så jävla gött! Men jag sa ju det innan, så jag blev inte förvånad direkt. Jag, Johanna, Malin E och Malin A var och firade guldet i söndags. Det var en sån stämning, sjukt kul kväll!

Vi har haft två nationella prov hittills, Ma B och Sv B. Det gick ganska bra tror jag, är mest nöjd med svenskan.

Nej, nu blir det grönsakssoppa som gäller.
Kisses!

I´LL DO WHATEVER I WANT

That´s right. You know who you are.

Denna fredag har varit jobbig like hell. Idag var den stora dagen som jag har pluggat till i flera veckor, vi hade nationellt prov i Matte B. Det gick faktiskt ganska bra, jag är nästan säker på att jag får G iallafall. Men såklart hoppas jag på mer! Vi får se, only time can tell.

Annars idag har jag bara kommit hem och luggit på soffan och halvsovit. Vet inte vad det är med mig, jag är trött nästan hela tiden. Men det är väl skolan antar jag.
Emma ringde innan och frågade om jag ville komma till Mullsjö och titta på hockeyn, men hade inte orken nog att pallra mig ända dit, till landet du vet. ;D Dessutom ska jag upp och jobba tidigt imorgon.

Ikväll blir det hockey med brorsan som gäller.
Ha en bra kväll allihopa everybody! ;P
Och Hv; IKVÄLL TAR VI HEM GULDET DÄR DET HÖR HEMMA, JÖNKÖPING!!!!
HÅÅÅVE, HÅÅÅVE BLÅ!!

Kisses

RYHOV OCH RÅPLUGG

Jahopp, nu är ännu en torsdag snart över. Veckorna börjar gå snabbare och snabbare tycker jag.

Idag åkte jag in till skolan vid tio efter att Malin ringt- och smsbombat mig på morgonen. Vi pluggade och åt i skolan. Det känns faktiskt ganska bra inför det nationella provet imorgon. Jag kan nästan allting nu, bara lite småsaker som jag ska sitta med ikväll. Det känns skönt att vi kommer att få ett formelpapper. Tänk om man skulle behöva vara tvungen att komma ihåg alla formlar...

Sen vid tolvtiden åkte jag och Malin upp till Ryhov och hälsade på Hannah. Hon mådde förhållandevis bra, vi satt och snackade med henne och hennes mamma. Efter en stund kom läkaren och lärde oss lite om sjukdomen. Det är skitbra att veta eftersom vi ska åka till Bulgarien tillsammans och om det händer något måste man veta vad man ska göra.
Tycker så himla synd om dig Hannah! :/ Vi ses imorgon iallafall, då ska jag få testa sprutan. ;)

Nej, nu måste jag fortsätta plugga!
Kisses

HV BLÅ !!

Hv har ju varit gudar ikväll, 5 - 1! Nu tar vi det här, jag känner det på mig. Och när jag känner någonting på mig så kommer det att hända. Det gör det oftast iallafall! :)

Helgen har varit mycket trevlig och innehållsrik. I fredags åkte jag hem till kära Mullsjö för att umgås med mina tjejer, Emma och Sara. Vi tittade på två filmer, 27 dresses och någon mer som jag inte kommer ihåg vad den heter. En väldigt trevlig kväll var det iallafall.

Jag sov hemma i Mullsjö fredag till lördag och åkte hem till Jkpg ganska tidigt på lördagen.
Jag och Emma träffades på stan vid tolv, åt pommes och glass på Mc Donalds och sedan gick vi till Mix där vi skulle vara hårmodeller. Direkt när vi kom in fick vi sätta oss i frisörstolarna och de började på en gång. Jag skulle bli blond och dom bestämde att Emma skulle bli lite mörkare brun med lite metallic slingor i.
Vi satt där i typ tre timmar och när det var klart fick vi visa upp oss för alla frisörer.
Mitt hår blev inte som jag hade tänkt mig, Det är fortfarande inte blondt, men det är på god väg iallafall. Nästa gång sa dom att det skulle bli blondt.

Anyway, efter det åkte jag till Johanna och där fanns även Malin och Hannah. Vi lagade mat och började förfesta lite smått vid fem halv sex. Efter ett par shots och ett antal cider började folket komma och det blev en hyffsat trevlig kväll förutom en otroligt kåt kille som kladdade på mig hela kvällen... UH.

Igår var en riktig bakisdag. Jag låg framför teven hela dagen. Men det var gött, det är bara att erkänna. :)
Försökte plugga lite samhäll också, men det gick väl sådär.

Jag har ingen inspiration att skriva just nu, så det blir väl godnatt för idag då.
Kisses


10- ÅRIGA ENGLA DÖD

Fy fan för dig ditt äckliga jävla peddo!!
Jag är så förbannad och upprörd just nu, hur kan man döda en tioårig liten flicka?
Jag förstår verkligen inte det.
Hoppas att han kommer att få sitta i fängelse länge, länge och att dom sätter ut hans bild och namn så att han blir hatad för evigt. Ditt liv är förstört nu ditt jävla äckel, hoppas du har insett det. Det förtjänar du, du har ju dödat två stycken. Men vem vet, du kanske har mördat fler oskyldiga människor. Jag hatar dig!

Vila i frid Engla!

HELG!!!!

Äntligen helg. Ni fattar inte vad jag har längtat!

Idag ska jag leka med mina tjejer i Mullsjö, alltid lika kul!
Och imorgon ska jag och Emma vara hårmodeller för Mix på förmiddagen. Jag ska bli blond och Emma vet vi inte än. Hon kanske blir blond hon med ;) haha, nääääe.

Och imorgon kväll blir det först middag hos Johanna och sen kommer det massa folk till henne och då blir det supa, supa och åter supa som gäller!! :D LÄNGTAR!

Kom precis hem från skolan, vi fick sluta tidigare idag baraför Katrin var på snäll-humör idag.
Jaha, nu sa mamma visst att jag är tvungen att vara bilmekanikerassistent åt henne...

Ha en bra helg allesammans!
Kisses

I`M GOING UNDER AGAIN

Fan. Fan. Fan. Fan. Fan. Fan. Fan. Fan. Fan. Fan!

Nu gör jag så igen, förstör och misshandlar mig själv.
Varför kan jag inte bara acceptera mig som jag är?
Jag kan bara inte. Varför?
Jag trodde det var ett avslutat kapitel i mitt liv, men nej.
Nu har det kommit tillbaka igen. Det som konstant gnager inne i mig och intalar mig saker.
Det är tillbaka och jag orkar inte. Jag orkar inte...


I´m about to go under, again...

YOU`RE NOT THE ONE YOU USED TO BE...

Hej alla.

Måndag igen, suck. Ännu en vecka av jobbig skola som jag knappt kan pallra mig upp på morgonen och gå till.
Jag är bara så trött och oengagerad på nästan allt just nu...
Längtar mer och mer till Sunny Beach för varje dag som går. Det är sjukt hur kul det kommer bli!
Malin, Johanna, Hannah Malin och jag, bästa teamet ever! ;D

Idag har jag och Malin shoppat (vi skippade engelskan) på a6. Båda hittade en del faktiskt, men problemet var att jag inte hittade det jag var ute efter, några partylinnen. Men jag köpte iallafall ett bar AS snygga pumps som är svarta med rött på undersidan på Wedins. Dom är jävligt höga, så jag får nog gå runt med dom hemma innan jag beger mig ut på stan med dom! Sen köpte jag ett par vita shorts på Vila och ett vitt långt linne på Gina.
Är väääldigt nöjd med mina inköp idag!
Fast nu har jag knappt inga pengar kvar... Har typ 180 kr på kontot och så lite pengar har jag inte haft på ungefär 3 - 4 år. Shoppaholic, jag?

Lite senare på kvällen åkte jag och mamma upp till Mariebo och sprang 5 km.
Jag älskar att springa! Det är fan det bästa som finns. Rensa tankarna och bara ge allt man har. I love it.

Nu ska jag titta på "Mannen som talar med hundar". Det är sjukt bra!
Kisses


WE ARE EVERYTHING WE NEED

Hemma efter en dag på jobbet. Det har varit rätt okej idag faktiskt, jag har varit ganska pigg och alla har varit allmänt trevliga. Och jag klagar ju inte när lönechecken kommer med posten. ;)

Igår var somsagt jag och Christofer på bio, 27 dresses. Vi hade det riktigt mysigt och efter bion tog vi en fika på Coffeehouse by George. Jag var tvungen att åka hem rätt tidigt eftersom jag skulle jobba tidigt dagen efter.
Men kvällen var underbar iallafall! :)

När jag kom hem idag hade mamma lagat asgod mat. Quornbitar och en jättegod sallad med potatis, sockerärtor och ruccola bl.a. Tack mamma! <3

Nu ska jag titta vidare på "Manlig strippare sökes". Haha, världens roligaste program.
Killar, SNÄLLA förstå att det absolut inte är sexigt när ni strippar. Jag kan fan inte sluta skratta när de försöker vara porriga och seriösa. Humor på hög nivå!

Ha en bra kväll.
Kisses!

27 DRESSES

Hallå everybody.

Veckan har varit låång, skolan suger verkligen. Men nu är det fredag och jag ser fram emot att gå på bio med Christofer ikväll. :) Vi ska se 27 dresses. Undrar vem det var som valde den egentligen? Inte va det jag iallafall. ;P mohaha.

Idag på aerobicen hade vi massage. Fy fan vad skönt det var! Malin var jätteduktig på att massera och det var jag med om jag får säga det själv.
I morgon och på söndag är det jobb som gäller. Pallar inte, men vad gör man inte för pengar? Skulle egentligen jobbat 17 - 20 ikväll, men jag slapp på grund av att det hade blivit nått konstigt med schemat så det var massa som var uppskrivna på den tiden.

Igår fikade jag med Jonna och Melle. Trevligt att träffa dom, jag har inte sett Melle på ett tag nu.
Shit, måste göra iordning mig nu!
Ha en bra kväll allihop!
Puss

WE HAVE SOMETHING

Bloggen har ju inte fungerat på ett tag, men nu så är det dags att börja igen!

Det har hänt ganska mycket sen sist. Jag och mamma var på ett Aloe Vera homeparty i torsdags. Det var faktiskt hur kul somhelst! Mamma tvingade med mig hem till hennes kompis Malin, där var det fem andra vänninor till mamma. Jag trodde att jag skulle bli värsta outsiderna eftersom alla va vuxna där, men icke sa Nicke!
Alla var jättetrevligt och vi hade det hur kul somhelst. Annika, hon som sålde produkterna, var också trevlig och vi fick testa massa olika saker. Typ tvål, ansiktsscrub, ansiktsmask och massa krämer, alla med minst 97% aloe vera. Jag blev kär i alla produkter typ eftersom mitt ansikte blev lika lent som en bebisrumpa!

I fredags var det tjejkväll med Emma, Jonna, Sara och Kajsa. Mycket trevlig kväll, vi var hemma hos Jonna och Roberts nya lägenhet. Vi tittade på film och pratade massa. Fick reda på att Isabelle och Jonas väntar barn, är jätteglada för deras skull! :)

I lördags var det konsert som gällde med Emma, Jonna, Sara och Robert. Vi gick på De lyckliga kompisarna, det är ett punk/rock band från Stockholm och vi var i folkets park i Huskvarna. Jävlar vilket drag det var där! Jag och Emma var som galna och bara hoppade runt. :P

Nu måste jag sova, skriver mer imorgon. Puss


RSS 2.0
Test