TRÖÖÖÖTT...

Är hemkommen från jobbet nu, är så sjukt trött.
Idag älskar jag mamma extra mycket för att när jag kom hem så hade hon lagat min absoluta favoriträtt, nämligen vegetarisk lasagne! Min mage kurrar extra mycket nu när jag känner lukten, ni kan inte förstå om ni inte har smakat.
Det är heaven, verkligen heaven!

haha, känner att jag börjar bli liiite för besatt av min kära lasagne, så nu ska jag sluta prata om den. ;)

Ikväll är planerna att ringa och prata med sötnosen Martin och bara ta det lugnt. Jag ska nog lägga mig tidigt eftersom jag jobbar tidigt imorgon och sen efter jobbet är det 18- årsfest för Agge. Sen på söndag ska jag jobba igen, så jag kommer inte få så mycket sömn den här helgen.

Slänger in en dagens outfit också



                                                   Tröja från Peak
                                                   Jeans från JC

Det blev väldigt slappt idag eftersom jag och Johanna skulle till gymmet under håltimman och jag skulle duscha. Så det var ingen idé att göra iordning sig ordentligt idag!
Förresten så kommer jag inte att kunna gå imorgon. Jag och Johanna körde ett riktigt styrkepass på Friskis och det känns kan jag säga! Jag har inte gymmat på flera månader, så det är inte så konstigt. Men det är ju det som är meningen, eller hur? Tänk om man inte kände något efter ett träningspass, då är det ju inte kul.

Nu ska jag ta och ringa Martin. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test