MADAGASKAR 2

Hej gott folk! Hur är det?

Jag kom precis hem från bion med mina underbara vänner Malin, Fanny och Ida. Vi tittade på Madagaskar 2 som för övrigt var sjukt kul! Speciellt en pingvin som gjorde ett peddoface en gång, jag och Malin skrattade i 5 min och blev uttittade... Men sånt skiter vi i!

Efter bion gick vi och fikade på George's, det fick bli en varm choklad och kladdkaka. Sista dagen jag fick vara onyttig nu, jag och min syster har bestämt oss att bli så himla duktiga.

Just det, provet... Jag har verkligen ingen aning om hur det gick, min psykologilärare ställer alltid så himla luddiga frågor så man vet inte alltid vad som är svaret. Men jag hoppas det gick bra, jag kan inte göra något åt det nu.
Efter skolan skulle jag och Johanna egentligen träna Ki- box, men hon har blivit jättesjuk och kunde inte vara med. Och hur kul är det att komma till en grupp där man ska vara två och två helt ensam? Nej tack.

Ska alldeles strax gå och lägga mig, det är en lång dag och en lång helg frammöver. Jag ska nämligen jobba hela helgen, så jag kommer inte vara så social. Men jag, min syster och kanske Jonna ska på bio på lördag kväll, det får nog bli Twilight!

Dags för sängen, hörs imorgon!



Kommentarer
Postat av: ..

Älska Twilight !

2008-12-07 @ 11:58:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test