SHOPPING!

Idag har dagen börjat piss, men blivit bättre och bättre.
Det hela började med att jag igår glömde min mobil i Tunarp. Jag frågade pappa i morse om vi kunde åka dit och hämta den och han sa lite halvt surt ja. Jag fick stressa som fan, inget smink, håret uppsatt i en slarvig tofs och kläderna bak och fram, haha. Jag hann precis med bussen och åkte in till Jkpg där jag kom försent till lektionen.
Vi hade samhäll och jag fick reda på mitt betyg. Jag får VG, det är jag nöjd med eftersom en del saker inte har gått så bra. Men Inga - Lill (samhällsläraren) sa att alla lärare hade suttit ned tillsammans och diskuterat vårat projektarbete som vi har arbetat konstant med i en månad nu och vi fick MVG! Hon sa att våran redovisning var flera, flera steg bättre än det näst bästa, så det är ju jättekul!

Jag, Johanna och Malin var på stan och shoppade och lunchade. Jag köpte ett par beiga short från Vero Moda och en jättesöt bikini från Gina Tricot.
Jag kom precis hem, är helt slut efter allt spring på stan.

I helgen är det planerat att fira Emelies 20 årsdag på fredag och på lördag ska jag åka till Tenhultsgymnasiet där det är öppet hus. Emma tar hand om det, så det är därför jag åker dit. Men jag vill även se dom söta djuren där också. Men ABSOLUT inte ormarna. Emma, du behöver inte ens försöka!
Sen på kvällen åker jag nog hem till Emma så hittar vi på något där. :) Ska bli kul, vi har inte umgåtts på några veckor nu!

Nu ska jag och mamma åka och köpa en present till Emelie!
Bilder på mina inköp kommer lite senare.
Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test