MEDIUM

Jag pratade med min vän Emma innan.

Hon har varit på en medium mässa idag i Skövde. Under en stor sians hade hon pekat åt Emmas håll och börjar prata om en katt som var stor, hade orange hår och som var rund om magen. Han älskade mat och fick av sina ägare mat som var specialanpassat för just honom. Han var också kräsen när det gällde mat, om han inte gillade någonting så fick han något annat. Gosig och kärleksfull var han med.

Detta stämmer in exakt på vår älskade Leo som gick bort för ett par veckor sedan helt oväntat. Utseendet stämmer in precis, han var mycket kräsen när det gäller mat, bara den bästa skinkan kunde han äta och så köpte vi ett foder som var speciellt anpassad för Main Coon´s. Och han var världens gosigaste katt, verkligen helt beroende av kärlek.
 
Det är många som inte tror på sådant här, men det gör jag. Mediumet sa också att hon inte kände någon direkt kontakt med någon som var med, utan det var isåfall någons bekants katt.
Jag tror faktiskt att det var Leo eftersom mediumet sa att han hälsade att han tackar för maten. Det är mitt i prick!

Min älskade Leo, nu vet jag att du har det bra där du är. Och vi har uppfostrat dig väl, så sött att du tar kontakt för att tacka för maten! Jag saknar dig något otroligt, du var den som jag längtade att komma hem till, alltid en trygghet om man kände sig nerstämd eller ville ha sällskap. Du var som en person för mig.

Jag älskar dig snutten. Och varsågod för maten :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test