3 MONTHS

Jag kom hem från Pilatespasset för en stund sen. Okej, 3 timmar sen men ändå.

 

Passet gick bra otroligt bra idag! Ledaren är huuur bra som helst, hon går fram till en om man gör något fel. Sånt gillar jag! Det är ju onödigt att träna, speciellt Pilates, om man inte gör det rätt.

 

Sedan dess har jag käkat nyttig lunch, pratat med mor på Skype och även pappa, Marica och Lollo på Skype. Himla trevligt!

 

Jag funderar på att springa och köpa en hårtork. Jag har nämligen ingen och mitt hår tar ca 5 (!!) timmar att torka naturligt. Ja, jag har tjockt hår.

Jag måste också beställa tid för klippning + färgning. Jag hatar mitt hår just nu, det är slitet, livlöst och med en jävla utväxt. Fy fan. Men det jobbiga är att det kommer kosta MINST 300 dollar, det är sjukligt dyrt.

Jag ska försöka tvinga Angelica att jag ska sova hos henne på tisdag och fixa håret i New Jersey på onsdag. Det är så jävla mycket billigare där! Men vi får se, jag är sugen på att shoppa i det där stora mallet som vi åkte till sist jag var där.


Förresten, idag är det 3 månader sen jag satte mig på planet till US and A. Gud vad tiden rinner iväg! Nu är det bara 9 månader kvar folks!

Nu ska jag läsa svenska ELLE, lycka!


Den 28:e September, 5 timmars väntan på flyget till New York i Frankfurt med Elin och Nathalie.


Kommentarer
Postat av: Wanda

www.lifebooker.com. Finns massa salonger som erbjuder rabatter ända upp till 50%. Gå in och kika.

2009-12-28 @ 23:10:36
URL: http://livinlavidaloca.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test