BIO MED TJEJERNA

God kväll!

Det känns som det var en evighet sen jag skrev här. Det kanske beror på att det har hänt så mycket!

Gårdagen var väldigt lugn med tanke på hur jag mådde under onsdagen. Jag försökte få tag på en bra privatläkare för att ta lite tester. Hur enkelt som helst tänkte jag, det är bara att ringa någon på listan. Men inte fan visste jag att USA:s sjukvårdssystem var komplicerat. Alla privatkliniker är olika gällande försäkring osv. Jag blir så trött!

 

Idag har jag och L gjort något väldigt roligt, nämligen gått på ett födelsedagskalas på Toys R Us på Times Square! L:s kompis fyllde år så de hyrde ett privat rum med utsikt över den enorma affären! Det var robottema, så alla barnen fick välja alla olika delar till en robot och bygga ihop den själva! Sen kopplade man i den i en dator och skrev vad man hette och vad roboten skulle heta. Så när man trycker på en speciell knapp så säger den: "This robot belongs to L and its name is CJ". Så jäkla coolt! :)

 

Under kvällen har jag, Sarah och Jennifer varit på bio. Vi såg The Blind Side. Så jäkla bra film! SE DEN! Men jag måste säga att Precious som jag och Edwardo såg förra veckan är snäppet bättre. En utav de bästa filmerna jag sett i hela mitt liv.
Det var iallafall en trevlig kväll med tjejerna! Nu är klockan över 01 här i NYC, så jag ska sova snart. Imorgon ska jag jobba från 11.30 till ganska sent på kvällen, så det blir en lugn kväll för mig imorgon! Men det behöver jag faktiskt, jag ser fram emot att ta hand om mig själv lite.


Det bästa med den här filmen är att den är verklighetsbaserad.




Här är den riktiga familjen, Michael Oher är en framgångsrik fotballspelare! Vilken fantastisk familj, så godhjärtade.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test